Jump to content

[S60 3rd Edition] Nokia Maps (ex. Ovi Maps/Smart2go)

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Να 'σαι καλά.

Κάνε επανεκκίνηση στον υπολογιστή και στο κινητό και δοκίμασε ξανά.

Στη χειρότερη απεγκατέστησε το Map Loader και εγκατέστησέ το εκ νέου.

Τα εκανα ολα οπως μου τα ειπες.Ακομα και το pc suite ξαναεγκατεστησα.Τιποτε.Οταν το συνδεω σε μαζικη μεταφορα μου βγαζει οτι το usb εχει συνδεθει σε μη συμβατη συσκευη(??????).Καθε βοηθεια δεκτη
Music is the harmonization of opposites; the conciliation of warring elements

• Απαντήσεις 3,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Δοκίμασε και σε άλλη θύρα USB.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Δοκίμασε και σε άλλη θύρα USB.
Τζιφος φιλε μου.Γραφει αυτολεξει:συνδεση σε μη συμβατη κατασταση λειτουργιας.Το εχω βαλει σε μαζικη αποθηκευση

Τζιφος φιλε μου.Γραφει αυτολεξει:συνδεση σε μη συμβατη κατασταση λειτουργιας.Το εχω βαλει σε μαζικη αποθηκευση

Φίλε Navar σου έστειλα pm κοίτα μήπως βρεις άκρη από εκεί να κατεβάσεις το χάρτη της Ιταλίας.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Φίλε Navar σου έστειλα pm κοίτα μήπως βρεις άκρη από εκεί να κατεβάσεις το χάρτη της Ιταλίας.
THANKS σου απαντησα με pm

Ρε παιδια με τον νεο maploader μεσω pc suite δεν πρεοει?Για δοκιμασε φιλε μεσω pc suite να συνδεθεις
Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC]

Ρε παιδια με τον νεο maploader μεσω pc suite δεν πρεοει?Για δοκιμασε φιλε μεσω pc suite να συνδεθεις
Σας ευχαριστω ολους για την βοηθεια αλλα δεν συνδεεται με καμμια Παναγια.Πεταγομαι στην nokia που ειναι διπλα μου και θα σας πω μετα νεα.THANKS και παλι

Μολις επεστρεψα απο την nokia.To παιδι μου ειπε να βγαλω απο την καρτα μνημης κατι εφαρμογες που εχω (themes) γιατι μαλλον αυτο φταιει.Μαλλον ειπε, δεν ηταν σιγουρος δηλ.Αν παρολα αυτα δεν τα καταφερω να παω απο εκει να μου βαλει την Ιταλια που θελω και ακουσον ακουσον ΜΟΝΟ ΜΕ 28,50 ΕΥΡΩ.Γεια σου ρε alpha copy με την εξυπηρετηση σου.

Υπάρχει και πιο απλός τρόπος. Λες σε κάποιον χρήστη ποιούς χάρτες θες να έχεις μέσα στο κινητό σου (πχ Ιταλί ακαι Ελλάδα), τους βάζει στο κινητό του και σου ανεβάζει σε rapidshare τον φάκελο cities οπου τον κάνεις αντικατάσταση στην συσκευή σου με τον ήδη υπάρχον.

Και γω εδώ και πολύ καιρό έτσι το κάνω γιατί το maploader δε μου δούλεψε την πρώτη φορά και δεν κάθησα ποτε να σχοληθώ, δεν αξίζει άλλωστε.

Αν γινεται αυτο θα το εκτιμουσα αφανταστα.Σκεφτηκα και κατι αλλο.Στο σπιτι μου εχω wi fi.Γινεται να συνδεθω καπου, δεν ξερω ιστοσελιδα, μεσω του κινητου μου και να τους κατεβασω απευθειας?Παντως η αληθεια ειναι οτι εχω κουραστει και προφανως κουρασα και σας.Ευχαριστω για ολα παντως.

γεια σας παιδια. Και γο έχω πρόβλημα με maploader. Φορτώνω τώρα το garmin να δω τι θα γίνει. Εν τω μεταξύ φορτώνω την ελλάδα από maploader και όταν γίνει 100%100, δεν γίνεται τίποτα.

Και μια άλλη ερώτηση. Πήρα ένα usb bluetooth. Μπορώ να συνδεθώ στο ίντερνετ μέσω αυτού? Δηλαδή να μπω στο δίκτυο μέσω bluetooth από κινητό (μέσω PC), χρησιμοποιώντας bluetooth? Και πώς?

Και μια άλλη ερώτηση. Πήρα ένα usb bluetooth. Μπορώ να συνδεθώ στο ίντερνετ μέσω αυτού? Δηλαδή να μπω στο δίκτυο μέσω bluetooth από κινητό (μέσω PC), χρησιμοποιώντας bluetooth? Και πώς?

Δες το θεμα S60 3rd Edition & Internet μεσω Bluetooth και σταθερης γραμμης και συγκεκριμενα το 38 ποστ

Εαν χρειαστεις κατι αλλο σχετικα με την διαδικασια internet μεσω bluetooth ρωτησε το στο θεμα που σου υπεδειξα...

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

εψαξα τις τελευταιες σελιδες και δεν βρηκα καποιο λινκ με τον χαρτη της ελλαδας ανεβασμενο καπου...καποιος να το ανεβασει καπου και να μου τον δωσει??ευχαριστω

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

New Nokia Maps with integrated web services, 3D landmarks and more

Nokia has just announced the latest version of its mobile mapping and navigation service, Nokia Maps, as well as its personalized online mapping experience on Ovi by Nokia. This combination of Nokia Maps plus Ovi is the first free service that allows people to pre-plan their journey at home on their PC and synchronize with their mobile, giving access to pre-planned routes and favorite destinations while on the move. In addition, Nokia Maps has been updated to include a number of new features such as high-resolution aerial images, 3D landmarks for 216 cities and terrain maps, as well as a new route overview during routing and during Drive, the purchasable turn-by-turn car navigation guidance

rss feed by my-symbian.com

http://my-symbian.com/main/index6.php?p=5846&c=6

New Nokia Maps, plus personalised mapping using Ovi

http://www.allaboutsymbian.com/images/news/mapsnw2008.jpg

http://www.allaboutsymbian.com/news/item/8588_New_Nokia_Maps_plus_personalis.php

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

:blink:Η Nokia Maps αναβαθμιζεται:p ραγδαιος τον τελευταιο καιρο:rolleyes:

Καταρχήν νομίζω το σωστό είναι "Το " Nokia Maps.

Έπειτα, δεν πάνε να βάλουν και ολόγραμμα να βγαίνει από το κινητό με τον χάρτη σαν το STAR WARS.

Αν δεν βάλουν χάρτη της προκοπής για την πατρίδα μου, δεν πρόκειται να κάτσω να ασχοληθώ ιδιαίτερα..

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Γιατί, δεν έχει καλή κάλυψη για την Ράστα City; :lol: :lol:

Πραγματικά, πρέπει εκτάκτως να βγάλουν αξιόλογο χάρτη και με ελληνικούς χαρακτήρες. Γιατί η εφαρμογή, μόνο εκεί υστρεί. Σαν ταχύτητα και ακρίβεια, είναι η κορυφαία όλων όσων έχω δοκιμάσει.

Έχω περασμένη την έκδοση 2.0.2204 και ενώ κατέβασα και πέρασα τους νέους χάρτες όταν πήγα να περάσω την έκδοση 2.0.4503.sis και παρότι την υπέγραψα δεν μπορούσα να την εγκαταστήσω και το μήνυμα που μου έβγαζε είναι το "Δεν δόθηκε η απαιτούμενη πρόσβαση στην εφαρμογή". Επειδή τους τελευταίους μήνες έχω πρόβλημα με την εγκατάστασh τον εφαρμογών μήπως υπάρχει κάποιος τρόπος να κατεβάσω (π.χ. από το site της NOKIA) τη νέα έκδοση;
Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra

Ορίστε:

http://nds1.nokia.com/files/support/global/phones/software/Nokia_Maps_2.0_4503_3.1_u.sis

Δεν χρειάζεται υπογραφή.

Ορίστε:

http://nds1.nokia.com/files/support/global/phones/software/Nokia_Maps_2.0_4503_3.1_u.sis

Δεν χρειάζεται υπογραφή.

Σταύρο απλά ... ευχαριστώ :).

Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra

Σταύρος...:rolleyes: