inactiveuserxx876 Δημ. November 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2007 Κάντε ξε"ζούμ" και μετακινηθείτε προς τα κάτω αριστερά/δεξιά.Κάποια στιγμή θα βρείτε τον χάρτη. Μπα τζιφος. Στην αρχη το δειχνει και αμεσως εξαφανιζεται. Ο 'στοχος' στο κεντρο της οθονης δεν μετακινειται. μονο ζουμ ιν αουτ κανει αλλα χαρτης δεν υπαρχει :mad::confused: Παιδια ειναι επειγων τα εχω δοκιμασει ολα και εχω εκνευριστει πολυ! Οποιος ξερει κατι ας βοηθησει please... EDIT: Το προβλημα λυθηκε. Αφου εγκατεστησα ξανα το maploader, εκανα hard reset και περασα για χιλιοστη φορα τους χαρτες τελικα τους εμφανισε. Περιεργο παντως... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristotelhs2060 Δημ. December 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2007 καμμια καινουργια εκδοση ελληνικου χαρτη ? Παράθεση Ωρα να δοκιμασω κατι νεο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. December 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2007 καμμια καινουργια εκδοση ελληνικου χαρτη ? Μπα, τίποτα… αλλά από Μάρτιο έρχονται τα καλά!:p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
viper_gts_gr Δημ. December 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2007 Μπα, τίποτα… αλλά από Μάρτιο έρχονται τα καλά!:p Εχω πολυ περιεργεια να δω τι θα αλλαξει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. December 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2007 Εχω πολυ περιεργεια να δω τι θα αλλαξει. Θα σου δίνουν και τη γκόμενα μαζί για τις φωνητικές εντολές!:p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
brave Δημ. December 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2007 Καλήσπερα.. έχω από το πρώι που παιδεύομαι με την εξής κατασταση.. ειλικρινά ελπίζω να μπορέσετε να με βοηθήσετε γιατί έχω σκάσει από τη στεναχώρια μου.. To πρωί πέρασα στο κινητό (Ν95) το νέο firmware (20) διαδικασία που πραγματοποίηση για πρώτη φορά από τότε που πήρα το κινήτο.. από τότε έχω το εξής πρόβλημα.. Μόλις τελείωσε η εγκατάσταση και άνοιξα το κινήτο πήγα στην εφαρμογή χάρτες.. αλλά Ελλαδα πουθενά.. Έτσι υπέθεσα πως θα έπρεπε να εγκαταστήσω τους νέουσ χάρτες.. άνοιξα το map loader και πάτησα download.. TIΠΟΤΑ!! Ετσι πάτησα σβήσιμό όλων των χαρτών και ξαναπέρασα αμέσως τον χάρτη της Ελλαδασ.. από τη λαχτάρα μου και αφού έφτασε στο 100%, χωρίς όμως να αφήσω την αντίστροφη μέτρηση να τελειώσει πάτησα cancel νομίζοντας ότι κολλησε.. Φυσικά χάρτες.. ΠΟΥΘΕΝΑ!! Μετά ξαναεπανέλαβα την διδικασία και το άφησα μέχρι τελους (και την αντίστροφη μέτρηση) και τράβηξα το καλώδιο χωρίς να κάνω ασφαλή κατάργηση.. Οι χάρτες όμως πουθενα.. Επανεκκινήσα το κινητό και οι χάρτες ήταν εκεί, αλλά ξαφνικά άρχισε να μου κάνει διάφορα χαζά.. πχ. Εκλεινε μόνη της η εφαρμογή, μετά άνοιγε αλλα όταν έβαζα να συνδέεται αυτόματα με lan ξαναέκλεινε μόνη της, μετά έβγαζε μόνο την κρήτη στο χάρτη και τίποτα άλλο, τέλος τώρα , αφού ξαναεσβησα τον χάρτη με το maploader δεν βγάζει ούτε την υδρόγειο στην αρχή!!! Τελευταία ίσως σημαντική πληροφορία!! το map loader που είχα ήταν η έκδοση που υπήρχε από τότε που πήρα το κινήτο.. δηλαδη την πρώτη μέρα που ήρθε στα καταστήματα της vodafone!!! H ερώτησεις λοιπόν απλές: 1)Τι ακριβώς να κάνω? 2)χρειάζεται να βρώ και να ξαναπεράσω από κάπου την εφαρμογή χάρτεσ στο κινητο? 3)είναι δυνατόν να φτάει το ότι δεν έκανα ασφλη κατάργηση ή οτι είχα παλιο maploader? (αν φυσικά αυτό που μολις τώρα κατέβασα από τη σελίδα της nokia είναι πιο καινούριο) 4)Ειλικρινα ανυπομονώ να ακουσώ μια δεύτερη άποψη για το τί να κάνω και είμαι σίγουρος οτί πολυ από σάς θα ξέρετε.. 5)Αν νομίζεται οτι ξέχασα κάτι με τις παραπάνω ερωτήσεισ συμπληρώστε το σας παρακαλώ!!! Ελπίζω να μπορέσετε να με βοηθήσετε γιατι η θα σπάσω το κινήτο.. ή το κεφάλι μουυυ!!! Ευχαριστώ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fishfemale Δημ. December 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2007 Η συσκευή σου είναι vodafone live; Αν ναι, πιστεύω πως έγινε κάποιο μπλοκάρισμα επειδή έχει βάλει το χεράκι της η vodafone στο λογισμικό του κινητού. Προσπάθησε να ξαναπεράσεις όλο το πρόγραμμα του κινητού απ' την αρχή, και μετά δοκίμασε πάλι με τους χάρτες. Θα σου έλεγα να κάνεις ένα hard reset, αλλά δεν ξέρω πως θ' αντιδράσει αν είναι vodafone live συσκευή. Ας μας πει κάποιος που ξέρει. Παράθεση Όλα δικά σου μάτια μου κι ο πόνος σου δικός μου είδαν πολλά τα μάτια μου στις γειτονιές του κόσμου... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
brave Δημ. December 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2007 Το έφτιαξα... ήθελα απλά το καινούριο map loader.. τόσος κόπος τελικά για κάτι τόσο μα τόσο εύκολο!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. December 3, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2007 Η συσκευή σου είναι vodafone live; Αν ναι, πιστεύω πως έγινε κάποιο μπλοκάρισμα επειδή έχει βάλει το χεράκι της η vodafone στο λογισμικό του κινητού. Προσπάθησε να ξαναπεράσεις όλο το πρόγραμμα του κινητού απ' την αρχή, και μετά δοκίμασε πάλι με τους χάρτες. Θα σου έλεγα να κάνεις ένα hard reset, αλλά δεν ξέρω πως θ' αντιδράσει αν είναι vodafone live συσκευή. Ας μας πει κάποιος που ξέρει. Οχι ,δεν επηρεαζει αν ειναι v/f live .. Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristotelhs2060 Δημ. December 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2007 Συμφωνα με πληροφοριες η νοκια θα αναβαθμισει της εφαρμογη Χαρτες - οπως λεγεται τωρα- ,(οπως επισης και τους χαρτες χωρων). Αλλαζει πολιτικη στην διαθεση των χαρτων ... ελπιζω να αποφασισει να κανει και δωρεαν την πλοηγηση επιτελους Παράθεση Ωρα να δοκιμασω κατι νεο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2007 Μια ευχάριστη αλλαγή που είδα, είναι ότι εμφανίζεται και η κατεύθυνση των δρόμων. Αυτό δεν είναι καινούριο. Το έκαναν τουλάχιστον οι 2 προηγούμενοι χάρτες. Brave μόλις διάβασα ότι περίμενες την αντίστροφη μέτρηση, κατευθείαν κατάλαβα ότι είναι θέμα έκδοσης maploader.Αλλά ευτυχώς που το βρήκες έγκαιρα. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. December 3, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2007 ελπιζω να αποφασισει να κανει και δωρεαν την πλοηγηση. Θα αλλαξει φιλοσοφια. H πλοηγηση θα ειναι δωρεαν ,εφοσων θα εχεις αγορασει εφαρμογη/χαρτες (τυπου destinator ). Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2007 Θα αλλαξει φιλοσοφια. H πλοηγηση θα ειναι δωρεαν ,εφοσων θα εχεις αγορασει εφαρμογη/χαρτες (τυπου destinator ). Άρα πάλι κάτι θα πληρώνουμε.Δε θα είναι η πλοήγηση, θα είναι η εφαρμογή. Άρα με άλλα λόγια να αγαπιόμαστε.Άρα τι είχαμε τι χάσαμε..:p Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknik21 Δημ. December 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2007 Είναι σημαντικό να καταλάβει η Νokia το όφελος που θα έχει εάν ο κόσμος αγοράζει κάποια από τα τηλέφωνά της σαν συσκευές navigation. Τώρα με τη Navteq έχει τη δυνατότητα να εκμεταλλευτεί το όνομα της και την κυριαρχία της στο χώρο των κινητών ώστε να σαρώσει τον ανταγωνισμό στην πλοήγηση. Δεν αρκεί που ανάμεσα στο 1000 άλλα πράγματα που κάνει π.χ. το Ν95 να υπάρχει το GPS και η σχετική εφαρμογή. Πρέπει να φτάσει στο σημείο που ο δυνητικός αγοραστής, που αδιαφορεί για το Symbian και τις δυνατότητές του, να αγοράζει Nokia (και μαζί μ'αυτό ανταλλακτικά, αξεσουάρ, service...) επειδή έχει φθηνό αλλά κορυφαίο navigation και ενημερωμένους χάρτες για όλες τις χώρες. Η λογική της δωρεάν παροχής του Smart2go/Maps και του χάρτη του αλλά η χρέωση της πλοήγησης είναι φτηνιάρικη, κοντόφθαλμη και δε βοηθάει στην καθιέρωση της Nokia και των κινητών της σαν αξιόπιστης και διαδεδομένης λύσης πλοήγησης. Ο στόχος πρέπει να είναι να δημιουργηθεί μια μεγάλη μάζα καταναλωτών που θα κατευθυνθεί συνειδητά προς τον τομέα υπηρεσιών GPS μέσω της Nokia και όχι να προσπαθεί να χρεώσει κάποιους από τους ήδη χρήστες των κινητών της για το navigation ενός μηνός ή ενός χρόνου... ;) ;) ;) . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. December 3, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2007 Άρα πάλι κάτι θα πληρώνουμε.Δε θα είναι η πλοήγηση, θα είναι η εφαρμογή. Άρα με άλλα λόγια να αγαπιόμαστε.Άρα τι είχαμε τι χάσαμε..:p Ας ειναι αντιστοιχο και ισαξιο με το destinator, να προσφερει δηλ η νοκια ενα ολοκληρωμενο πακετο, και ας πληρωσουμε ,αν πραγματικα μας ενδιαφερει η πλοηγηση :rolleyes: Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dnik69 Δημ. December 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2007 Να κάνω μια ερώτηση!!! Εγώ είχα κατεβάσει τους χάρτες απο το site της NOKIA και τους έχω εδώ και 3 μήνες!!! Απο πού μπορώ να καταλάβω αν έχουν ενημερωθέι και βγέι καινούργιες εκδόσεις χαρτών? Παράθεση iMac 21.5'', Apple iPhone 6s Rose Gold... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joef Δημ. December 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2007 εχω το Ν95-2 η 8gb edition, και προσπαθω να βαλλω τους χαρτες με το smart2go. διαλεγω και κατεβαζω τους χαρτες και οταν παει να τα εγκαταστησει μου λεει οτι "mass memory interupted" και δεν τους βαζει στο τηλεφωνο, το εχω σε data transfer mode οταν γινετε αυτο αλλα δοκιμασα και σε pc suite mode αλλα εκει δεν βλεπει ουτε το τηλεφωνο. πως μπορω να τους περασω?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. December 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2007 εχω το Ν95-2 η 8gb edition, και προσπαθω να βαλλω τους χαρτες με το smart2go. διαλεγω και κατεβαζω τους χαρτες και οταν παει να τα εγκαταστησει μου λεει οτι "mass memory interupted" και δεν τους βαζει στο τηλεφωνο, το εχω σε data transfer mode οταν γινετε αυτο αλλα δοκιμασα και σε pc suite mode αλλα εκει δεν βλεπει ουτε το τηλεφωνο. πως μπορω να τους περασω?? δεν το διαβαζει επειδη μαλλον τρεχει καποιο προγραμμα στο τηλ. περασε τους μεσο card reader. με την αναβαθμιση την 11 τους εχει ηδη μεσα και δεν χρειαζεται να τους περασεις.:O Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joef Δημ. December 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2007 δεν το διαβαζει επειδη μαλλον τρεχει καποιο προγραμμα στο τηλ. περασε τους μεσο card reader. με την αναβαθμιση την 11 τους εχει ηδη μεσα και δεν χρειαζεται να τους περασεις.:O μεσω card reader πως να το κανω αφου το N95-8gb δεν εχει καρτα? και πως το εννοείς τους εχει μεσα με την αναβάθμιση? δλδ περασε ολους τους χαρτες της περιοχης που μενω>?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. December 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2007 μεσω card reader πως να το κανω αφου το N95-8gb δεν εχει καρτα? και πως το εννοείς τους εχει μεσα με την αναβάθμιση? δλδ περασε ολους τους χαρτες της περιοχης που μενω>?? :X:Xεχεις δικιο ακυρο το card reader το ξεχασα εχεις δικιο. εγω εκανα αναβαθμιση και ειχε περασμενο το χαρτη της ελλαδος. ανοιξε το maploader και κανε zoom να δεις. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mastoul Δημ. December 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2007 ρε παιδιά εγω δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω καθόλου το nokia maps.Αφου το ανοίξω και επιλέξω το χάρτη που θέλω τον κατεβάζει αλλα οταν πάει να τον εγκαταστήσει στην κάρτα μου λέει οτι η σύνδεση με το μέσο διακόπηκε και να ξανασυνδέσω το μάσο και να προσπαθ'ησω ξανά.Δοκίμασα και με card reader αλλα τα ίδια.Εχω την τελευταία έκδοση και απο το nokia maps και firmware Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristotelhs2060 Δημ. December 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2007 Θα αλλαξει φιλοσοφια. H πλοηγηση θα ειναι δωρεαν ,εφοσων θα εχεις αγορασει εφαρμογη/χαρτες (τυπου destinator ). καλα το προγραμμα μπορουμε να το βρουμε -) απλα δε καταλαβα τι ακριβως εννοεις θα εχουμε αλλη εφαρμογη και οχι το smart2go αλλα παλι θα πληρωνουμε αδεια για πλοηγηση?αμα ειναι πειτε κανα μηνα πριν οτι θα γινει κατι τετοιο γιατι εχω αγορασει αδεια 1μηνα να προλαβω να τη χρησιμοποιησω.χεχε Παράθεση Ωρα να δοκιμασω κατι νεο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2007 Παιδιά μετά την αναβάθμιση 20, δοκίμασε να δει κανείς αν το Nokia maps δίνει τις 3 δωρεάν μέρες πλοήγησης? Εγώ το έψαξα χτες και πάλι μου βγάζει μόνο τις υπόλοιπες επιλογές επί πληρωμή.Ακριβώς όπως γινόταν και με τις παλιότερες εκδόσεις του nokia maps, αν και σε άλλους έβγαιναν. Περίμενα μήπως μου είχε διορθωθεί μετά την αναβάθμιση αλλά πάλι τα ίδια..:confused: Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dnik69 Δημ. December 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2007 Πως μπορούμε να καταλάβουμε ποια έκδοση αναβάθμισης έχουμε εγκατεστημένη?? Παράθεση iMac 21.5'', Apple iPhone 6s Rose Gold... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polius Δημ. December 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2007 Πως μπορούμε να καταλάβουμε ποια έκδοση αναβάθμισης έχουμε εγκατεστημένη?? ekdosi tou smart2go?xartes?firmware tou kinitou? ti akrivos ennoeis? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts