Jump to content

[S60 3rd Edition] Nokia Maps (ex. Ovi Maps/Smart2go)

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κανοντας ενα ψαξιμο χθές με αφορμή την υπόσχεση της Smart2go για τουλάχιστον 2 φορές ενημέρωση χαρτών τον χρόνο ανακαλύπτω τα εξής

α) Smart2go Maploader τελος... τωρα η εφαρμογή λέγετε Νokia Map loader 1.1g

φορτώνοντας το βλέπω οτι ο χάρτης της ελλάδας έχει γίνει πια 15Μb απο 10.9 που ήταν στο προυγούμενο software (προφανώς εχει αλλάξει ο map-server ) και μαλιστα το νέο λογισμικό φορτώνει και τις φωνητικές οδηγίες.

β) Το λογισμικό ΝOKIA MAPS έχει αναβαθμιστεί και υπάρχει σαν αυτόνομο στο http://www.smart2go.com Στην περίπτωση του Ν95 υπάρχει update κρυφό

Το Update γίνετε μόνο στο τηλέφωνο και όχι στην εξωτερική μνήμη του Ν95

Η διαδικασία για Ν95 έχει ως εξής βάζουμε την καρτούλα σε ένα reader και φορτώνουμε το νέο Nokia Maps Loader στην συνέχεια κανουμε delete all maps (προσοχή θελει υπομονή γιατι κανει αιώνες λόγψ της τρομερής ακαταστασίας που είχε δημιουργήσει η προυγούμενη έκδοση χαρτών) και στην συνέχεια βαζουμε φωνιτικές χαρτες απο Ελλάδα. Η διαδικασια αυτήν την φοά είναι πολύ πιο γρήγορη.

Στην Συνέχεια κάνουμε εγκατάσταση του Nokia Maps update στην μνήμη τηλεφώνου και όλα τρέχουν κανονικά. Εαν δεν τα καταφέρετε με την εγκατάσταση της αναβαθμισης ισως να χρειαστεί να κανετε Soft reset στο τηλεφωνο.

Soft reset code *#7370#

Hard reset code *#7780#

Τελος υπάρχει 3 μέρες δοκιμστική πλοήγηση δωρεάν.

καλές δοκιμές.

Το μενου του προγραμματος μετα το update σε τι γλωσσα ειναι?? Παραμένει στα ελληνικα?? Τα ονοματα των δρομων παραμενουν greekglish??

http://img150.imageshack.us/img150/7718/panathinaikosfannh8.gif

Proud owner of an OMNIA 16GB !!!!!!!!!!!!!

• Απαντήσεις 3,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Το μενου του προγραμματος μετα το update σε τι γλωσσα ειναι?? Παραμένει στα ελληνικα?? Τα ονοματα των δρομων παραμενουν greekglish??

To menu είναι στα ελληνικά κανονικά και οι δρόμοι είναι greeklish η χώρα όμως στα ελληνικά επονται και άλλες δισρθώσεις φαινεται

N95

Δορυφόρους βρίσκω. Μου γράφει μερικα νούμερα (δορυφόροι δεν είναι; ) και από δίπλα κάτι σαν οριζόντιες μπάρες.

Αν κατάλαβα καλά το κινητό πρέπει να κλειδώσει στην αρχή σε έναν δορυφόρο (ή και περισσοτέρους;) και μετά θα του είναι πιο εύκολο να συνδεθεί σε αυτόν γιατί είχε ήδη κλειδώσει μια φορά.

Ε, δεν είναι καιρός να βγει;:p

Αν το κινητό κλειδώσει σε έναν δορυφόρο θα χρησιμοποιεί αυτόν για πάντα σε όποιο μέρος της Ελλάδας και να βρίσκομαι;

Εγώ από ό,τι έχω δει στο δικό μου κινητό, πρώτα βγάζει και τις 5 μπάρες, μετά περιμένει να μεγαλώσουν στο full οι πάνω πάνω και μετά ξαφνικά μαυρίζουν 3-4 μαζί που σημαίνει ότι έπιασε γερό σήμα.Δεν έχει τύχει ποτέ να δω πχ 1 μπάρα μόνο μαυρισμένη.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Αν θες πλοήγηση θα πληρώσεις αναγκαστικά.

Αλλιώς δες την καταγραφή ή βάλε Route για να τα έχεις όλα.

ποσο πληρωνεις και πως???

Κανοντας ενα ψαξιμο χθές με αφορμή την υπόσχεση της Smart2go για τουλάχιστον 2 φορές ενημέρωση χαρτών τον χρόνο ανακαλύπτω τα εξής

α) Smart2go Maploader τελος... τωρα η εφαρμογή λέγετε Νokia Map loader 1.1g

φορτώνοντας το βλέπω οτι ο χάρτης της ελλάδας έχει γίνει πια 15Μb απο 10.9 που ήταν στο προυγούμενο software (προφανώς εχει αλλάξει ο map-server ) και μαλιστα το νέο λογισμικό φορτώνει και τις φωνητικές οδηγίες.

β) Το λογισμικό ΝOKIA MAPS έχει αναβαθμιστεί και υπάρχει σαν αυτόνομο στο http://www.smart2go.com Στην περίπτωση του Ν95 υπάρχει update κρυφό

Το Update γίνετε μόνο στο τηλέφωνο και όχι στην εξωτερική μνήμη του Ν95

Η διαδικασία για Ν95 έχει ως εξής βάζουμε την καρτούλα σε ένα reader και φορτώνουμε το νέο Nokia Maps Loader στην συνέχεια κανουμε delete all maps (προσοχή θελει υπομονή γιατι κανει αιώνες λόγψ της τρομερής ακαταστασίας που είχε δημιουργήσει η προυγούμενη έκδοση χαρτών) και στην συνέχεια βαζουμε φωνιτικές χαρτες απο Ελλάδα. Η διαδικασια αυτήν την φοά είναι πολύ πιο γρήγορη.

Στην Συνέχεια κάνουμε εγκατάσταση του Nokia Maps update στην μνήμη τηλεφώνου και όλα τρέχουν κανονικά. Εαν δεν τα καταφέρετε με την εγκατάσταση της αναβαθμισης ισως να χρειαστεί να κανετε Soft reset στο τηλεφωνο.

Hard reset code *#7370#

Soft reset code *#7780#

Τελος υπάρχει 3 μέρες δοκιμστική πλοήγηση δωρεάν.

καλές δοκιμές.

:respect: Βλέπω το post σου να πηγαίνει στην πρώτη σελίδα.

Το update του n95 δουλεύει άψογα!!! Η παλιά εκδοσή δεν έβρισκε δορυφόρους με τυπωτά. Αυτή αμέσως!!! :D Αμέσως μετά έτρεξα και το route66 που ούτε αυτό συνδεόταν και τώρα συνδέθηκε αμέσως!!

ποσο πληρωνεις και πως???

Θέλω να δοκιμάσω την πλοήγηση αλλά μόνο μέσα από GPRS ή wifi του κινητού γίνεται; Δεν υπάρχει π.χ. κανένα επίσημο site που να δίνεις τα στοιχεία της κάρτας σου και να παίρνεις τον κωδικό μέσα από εκεί;

nokia 6600 -> nokia n70 -> nokia n95 -> htc touch pro2 -> motorola milestone -> palm pre2 -> samsung omnia7 -> iphone 4S -> iphone 5 -> nexus5 -> iphone 5C

Πάω να εγκαταστήσω το smart2go και μου βγάζει σφάλμα ενημέρωσης... τι μπορώ να κάνω παιδιά?

σε τι τηλ.θελεις να το κανεις εγκατασταση??

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κατέβασα το Map Loader 1.1, μέσα από αυτό έσβησα τους χάρτες που είχα κι επέλεξα τους νέους οπλισμένος με υπομονή για το χρόνο που θα έκανε.

Σε αντίθεση με την προηγούμενη φορά που το είχα κάνει αυτό και πήρε ώρες λόγω απίστευτα χαμηλής ταχύτητας 2-3Kb/sec ακόμη κι από ADSL, σήμερα οι χάρτες κατέβηκαν με απίστευτη -συγκριτικά- ταχύτητα (~800 Kb/sec)! Πιο γρήγορα από το να κατέβαζα από το rapidshare! :)

Επίσης, το νέο smart2go δείχνει αισθητά πιο γρήγορο στο zoom, ενώ και τους χάρτες τους βρίσκω πιο ενημερωμένους (ε πιτέλους, έχει σωστά τη μονοδρόμηση του δρόμου που μένω! )

http://briefcase.pathfinder.gr/download/petros_pf/15778/181976/0/Petran.gif

Nokia Series 60 forum moderator (Ret.)

παιδια καπου ειδα οτι εμεις που εχουμε Ν 80 το GPS ειναι ενσωματομενο στο τηλεφωνο αλλα ειναι κρυφο. αληθευει η ειναι μουφα ?

παιδια καπου ειδα οτι εμεις που εχουμε Ν 80 το GPS ειναι ενσωματομενο στο τηλεφωνο αλλα ειναι κρυφο. αληθευει η ειναι μουφα ?

programa gia gps exei?oxi dekti!!

Καλησπέρα.Τί κάνετε? Λοιπόν έχω το Ν95 τα έκανα όλα για το gps αλλά δεν μου εμφανίζει διαδρομές.Τι σόι navigator είναι αυτό. Η μόνη διαδρομή που μου έβγαλε είναι μια διαδρομή που είχα κάνει. Τι πρέπει να γίνει για να βγάζει όλες τις διαδρομές?

Καλημέρα.Παιδιά δεν ξέρω τι έκανα. Μάλλον μια κρυφή αναβάθμηση που βρηκα σε αυτό το φορουμ και μοθ βγάζει ότι διαδρομή του έχω βγάλει. Και για την πλοήγηση δεν ζητάει σύνδεση με gprs.Εντομεταξύ είδα και τα ΚΒ που μπήκαν και βγήκαν στο κινητό μου και είναι παρα πολυ λίγα (κάτω από 100κβ) Οπότε σύνδεση δεν έκανε. Μετά από αυτά έχω να πώ τα εξής: Άμα είχε πιο δυνατή μπαταρία το Ν95 είναι φοβερό. Το σύστημα πλοηγησής του άψογο(βγάζει σχεδιασμό διαδρομης και πλοήγησης για όπου θέλεις-Αρκεί ν βρεί την διεύθυνση που μέχρι στιγμής ότι και αν έβαλα τις βρίκε όλες) έχει φωνιτικές εντολές στα ελληνικά και ανάλογα την διεύθυνση σου βγάζει πληροφορίες περιοχής, όχι όλες φυσικά αλλά αρκετές.

Ρε παιδιά το θέμα του συγκεκριμένου thread είναι ξεκάθαρο "smart2go navigator" ούτε tomtom ούτε route66 ούτε σπασμένα ούτε τίποτα άλλο από το θέμα.
Βαρέθηκα με αυτά που ακούω...

η αποροια μου ισως φανει χαζη αλλα μετα την τελευταια αναβαθμιση του ν95 το smart2go εγινε πιο γρηγορο και απεκτησε τη δυνατοτητα a-gps.αυτο δεν σημαινει οτι μαζι με την αναβαθμιση του firmware της συσκευης ηταν ενσωματωμενη και η αναβαθμιση του smart2go απο beta στην εκδοση 1.0??:confused: :O :O

Δοκίμασα να κατεβάσω τη νέα έκδοση smart2go αλλά από ότι είδα δεν υπάρχει έκδοση για το Ε65.

Ποιά από τις υπάρχουσες είναι αυτή που θα δουλέψει σωστά στο κινητό?Να υποθέσω ότι αν κατεβάσω αυτή που λέει για Ν73 θα είναι κομπλέ?

Για να βάλω τη νέα έκδοση θα πρέπει να βγάλω τη παλιά (beta) και τους χάρτες που έχω ήδη ή θα "κάτσει" κανονικά από πάνω?

My Devices (Απ' όσες θυμάμαι δηλαδή) Philips DIGA/Ericsson 768/Ericsson 788/Ericsson T28/Nokia 3200/Siemens SL55/Nokia 6210/Nokia 6510/Ericsson W600/Nokia E52/Nokia E65/Sony Ericsson Neo V/Moto G/Xiaomi Redmi Note 3/Xiaomi Redmi Note 5

Πάω να εγκαταστήσω το smart2go και μου βγάζει σφάλμα ενημέρωσης... τι μπορώ να κάνω παιδιά?

2 λόγοι που δημιουργούν το προβλημα αυτό

α) εγκατάσταση στην κάρτα

β) δεν έγινε reset στο Ν95

N95

η αποροια μου ισως φανει χαζη αλλα μετα την τελευταια αναβαθμιση του ν95 το smart2go εγινε πιο γρηγορο και απεκτησε τη δυνατοτητα a-gps.αυτο δεν σημαινει οτι μαζι με την αναβαθμιση του firmware της συσκευης ηταν ενσωματωμενη και η αναβαθμιση του smart2go απο beta στην εκδοση 1.0??:confused: :O :O

Απλα δεν βάλανε την νέα έκδοση smart2go στο νέο firmware

N95

Για να δείτε πόσο πολύτιμο μπορεί να γίνει να έχεις σωστή χαρτοδρόμηση των περισσότερων κεντρικών περιοχών.

Χτες είχαμε πάει για έκδρομη αρκετά αμάξια στην Β.Έβοια.Το smart2go δεν έχει τίποτα από Έβοια.

Έγινε όμως 1 τροχαιάκι σε 1 επαρχιακό δρόμο και ήταν και βράδυ και δεν είχαμε ιδέα που να πούμε στην αστυνομία να έρθει να μας βρει.

Και ευτυχώς ήταν 1 παιδί με gps με destinator πάνω, και βρήκε αμέσως το όνομα του δρόμου.

Ελπίζω το συντομότερο να μπορέσουμε να έχουμε περισσότερους χάρτες.

Επίσης κάτι άλλο.

Η τελευταία έκδοση του smart2go για το Ν95 είναι ακόμα beta ή βγήκε και official?

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max