jimgag Δημ. June 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2007 ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ "smart2go" ΚΑΙ ΧΑΡΤΩΝ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΧΩΡΩΝ για συσκευες Symbian 3rd Edition ***Τα βηματα "4" και "5" δεν χρειαζεται να τα κανουν οι κατοχοι των "Nokia N95" 1.Βαζουμε μια καρτα μνημης(memory card),microSD ή miniSD κτλ. αναλογως τι "παιρνει" το κινητο μας, φυσικα. 2.Κατεβαζουμε το "PC Suite" της Nokia απο τη σελιδα "http://europe.nokia.com/A4144905" και το εγκαθιστουμε στον υπολογιστη μας. 3.Κατεβαζουμε το "Nokia MapLoader" απο τη σελιδα "http://europe.nokia.com/A4353385" και το εγκαθιστουμε στον υπολογιστη μας. 4.Κατεβαζουμε την εφαρμογη "smart2go" απο την σελιδα "www.smart2go.com/en/download/" α)κανοντας επιλογη του "via PC" β)Διαλεγουμε την συσκευη μας(επειδη δεν υπαρχουν φυσικα ολες, εγω διαλεξα "Ν93") 5.Την στελνουμε με εναν απο τους παρακατω 2 τροπους: α)Ειτε με bluetooth στο κινητο μας και εμφανιζεται σαν νεο sms.Το ανοιγουμε και ξεκιναει η εγκατασταση του smart2go. Eπιλεγουμε να γινει εγκατασταση στην καρτα μνημης(memory card). β)Ειτε με το καλωδιο συνδεσης του υπολογιστη μας με το κινητο.Συνδεουμε το καλωδιο σε κατασταση "PC Suite"(στο κινητο). Ανοιγουμε το PC Suite και περιμενουμε να δουμε στο κατω μερος οτι εχει συνδεθει το κινητο μας. Επιλεγουμε την "Εγκατασταση εφαρμογων". Βρισκουμε το φακελο στον υπολογιστη μας που εχουμε αποθηκευσει το "smart2go" και το στελνουμε με το βελακι στο κινητο. Στο κινητο επιλεγουμε να γινει εγκατασταση στην καρτα μνημης(memory card). 6.Ανοιγουμε την εφαρμογη "smart2go" to οποιο εμφανιζεται σαν "ΧΑΡΤΕΣ" στο κινητο μας. Την κλεινουμε. 7.Συνδεουμε το κινητο μας με το υπολογιστη μας με το καλωδιο συνδεσης και επιλεγουμε(στο κινητο) την "Μεταφορα δεδομενων"(mass storage) Ανοιγουμε το προγραμμα "Nokia MapLoader" που καναμε εγκατασταση στον υπολογιστη μας. Επιλεγουμε την ηπειρο και μετα παταμε το συν(+) στη χωρα που θελουμε.Η χωρα έμφανιζεται δεξια και παταμε το "Download". Η εγκατασταση αργει μερικες φορες. Απο την στιγμη που θα σας δειξει το 100% περιμενετε μεχρι να αρχιζει να μετραει αντιθετα ο χρονος, ΜΗ διακοψετε τιποτα. Οταν θα τελειωσει τελειως θα σας εμφανισει μηνυμα τελους. 8.Αποσυνδεουμε το καλωδιο. Πηγαινουμε και ανοιγουμε την εφαρμογη "ΧΑΡΤΕΣ" και κανουμε ζουμ(με το αστερακι) στη χωρα που "κατεβασαμε". Λογικα θα εμφανιστει! Συγχαρητηρια τελειωσατε........!!! Για οποιοδηποτε λαθος ή παραλειψη ζητω συγνωμη και παρακαλω να την/τις διορθωσετε/συμπληρωσετε Ευχαριστω... Παράθεση Παν μέτρον Άριστον... Γηράσκω αεί διδασκόμενος... Tα πάντα ρεί... Ουδείς ασφαλέστερος εχθρός εκ του ευεργετηθέντος αχάριστου... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftezi Δημ. June 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2007 Μπράβο, jimgag. Πολύ καλός οδηγός, βήμα προς βήμα. Η διευκρίνηση στο download του χάρτη με το 100% και την αντίστροφη μέτρηση είναι μια λεπτομέρεια που δεν ήξερα όταν εγκαθιστούσα το χάρτη της Ελλάδας, ίσως γι' αυτό και δε μου δούλεψε με την πρώτη. Παράθεση Για το άτμισμα: http://vaping.gr Samsung S5 (no root) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimgag Δημ. June 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2007 Μπράβο, jimgag. Πολύ καλός οδηγός, βήμα προς βήμα. Η διευκρίνηση στο download του χάρτη με το 100% και την αντίστροφη μέτρηση είναι μια λεπτομέρεια που δεν ήξερα όταν εγκαθιστούσα το χάρτη της Ελλάδας, ίσως γι' αυτό και δε μου δούλεψε με την πρώτη. Ευχαριστω πολυ!:happy: Παράθεση Παν μέτρον Άριστον... Γηράσκω αεί διδασκόμενος... Tα πάντα ρεί... Ουδείς ασφαλέστερος εχθρός εκ του ευεργετηθέντος αχάριστου... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. June 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2007 Την εφαρμογη την ανοιξες μια φορα πριν χρησιμοποιησεις τον maploader?Ean το εκανες και αυτο και μετα παλι τιποτα κατεβασε τους χαρτες με wifi το εκανα φιλε αλλα τιποτα. δοκιμασα να βαλω μια αλλη χωρα. π.χ.το san marino και ειδα οτι υπηρχε. την ελλαδα δεν μου την βγαζει. :O Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Navar Δημ. June 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2007 Ρε παιδια οταν παω να κανω υπολογισμο διαδρομης απο ενα σημειο σε αλλο μου βγαζει μυνημα οι χαρτες δεν ειναι διαθεσιμοι.Τι να κανω? Παράθεση Music is the harmonization of opposites; the conciliation of warring elements Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. June 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2007 τελικα τα καταφερα δεν ξερω τι μπορει να εφταιγε. αλλα σημερα που βγηκα με εναν φιλο με το αμαξι και εβαλα το GPS μεσα σε 2λεπτα μου βρηκε δορυφορο και βγηκανε οι χαρτες και απο τοτε μπορω να βλεπω την ελλαδα οποτε θελω.:O Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hoopsn95 Δημ. June 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2007 katebazw enan xarti apo to maploader kai mou exei ftasei sta -3 lepta kai 20 deuterolepta poso prepei na perimenw ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Navar Δημ. June 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2007 katebazw enan xarti apo to maploader kai mou exei ftasei sta -3 lepta kai 20 deuterolepta poso prepei na perimenw ?5-6 λεπτα και ισως παραπανω Παράθεση Music is the harmonization of opposites; the conciliation of warring elements Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo Δημ. June 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2007 katebazw enan xarti apo to maploader kai mou exei ftasei sta -3 lepta kai 20 deuterolepta poso prepei na perimenw ? Εξαρτάται από το μέγεθος του χάρτη. Αν έχεις εγκατεστημένο το netlimiter θα δεις ότι ακόμα και όταν μηδενιστεί ο χρόνος το maploader συνεχίζει να κατεβάζει. Θα ανησυχούσα μόνο αν έδειχνε ότι δεν κατεβάζει και ο χρόνος κυλούσε.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Speed28 Δημ. June 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2007 Στο βήμα 7 στήν επιλογή Μεταφορά δεδομένων μου βγάζει 2 επιλογές μόνο για υπέρυθρες και bluetooth ποια απο τις δύο χρησιμοποιώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. June 2, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2007 Στο βήμα 7 στήν επιλογή Μεταφορά δεδομένων μου βγάζει 2 επιλογές μόνο για υπέρυθρες και bluetooth ποια απο τις δύο χρησιμοποιώ Τι συσκευη εχεις ? :confused: Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Speed28 Δημ. June 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2007 Mόλις πήρα το N95 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. June 2, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2007 Mόλις πήρα το N95 Καταρχην καλοριζικο ;) το βημα 7 αφορα το μηνυμα που βγαζει στην συσκευη μολις συνδεσεις το usb cable http://img511.imageshack.us/img511/9796/screenshot0001hp2.jpg Εσυ μαλλον αναφερεσαι στο connection manager του pc-suite http://img70.imageshack.us/img70/5357/75047104cj1.th.jpg ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ "smart2go" ΚΑΙ ΧΑΡΤΩΝ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΧΩΡΩΝ για συσκευες Symbian 3rd Edition Για οποιοδηποτε λαθος ή παραλειψη ζητω συγνωμη και παρακαλω να την/τις διορθωσετε/συμπληρωσετε Ευχαριστω... Ευχαριστουμε jimgag ;) :up: Ο οδηγος προστεθηκε στην 1η σελιδα του θεματος : http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1659842#post1659842 Οι υπολοιποι ,εαν θελετε να συμπληρωθει κατι ,στειλτε μου pm:) Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ouagantougou Δημ. June 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2007 Na rotiso kati.Otan tou leo ekkinisi ploigisis afou exo sxediasei diadromi mou zitaei synexeia na kano agora odigou ploigisis.Apo oti katalava xwris ayto apla vlepeis to stigma sou ston xarti.Kamia idea kaneis?? Παράθεση Burn the rubber, not your soul... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. June 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2007 ρε παιδια με το N95 εχω προβλημα με την επιλογη 7... παταω Μεταφορα δεδομενων και μου βγαζει μην το κινητό "αδυνατη η χρυση της καρτας μνημης".... μολις το βγαλω απο το καλωδιο μου λεει προσοχη κίνδυνος να αλλοιωθούν αυτα που εχετε στην καρτα μνημης:blink: :blink: κανω κατι λαθος...? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo Δημ. June 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2007 Κάποια εφαρμογή θα χρησιμοποιεί την κάρτα μνήμης. Πιθανόν να είναι τα sms... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimgag Δημ. June 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2007 ρε παιδια με το N95 εχω προβλημα με την επιλογη 7... παταω Μεταφορα δεδομενων και μου βγαζει μην το κινητό "αδυνατη η χρυση της καρτας μνημης".... μολις το βγαλω απο το καλωδιο μου λεει προσοχη κίνδυνος να αλλοιωθούν αυτα που εχετε στην καρτα μνημης:blink: :blink: κανω κατι λαθος...? Οπως ειπε και @Teo μπορει να ειναι τα sms. Πηγαινε..... ....Μηνυματα-> Επιλογες(αριστερο πληκρο ¨"επιλογης") -> Ρυθμισεις-> Αλλο-> Μνημη σε χρηση-> Μνημη τηλεφ. και ξαναδοκιμασε. Παράθεση Παν μέτρον Άριστον... Γηράσκω αεί διδασκόμενος... Tα πάντα ρεί... Ουδείς ασφαλέστερος εχθρός εκ του ευεργετηθέντος αχάριστου... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. June 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2007 παιδια το εκανα και μου βγαλε τα ιδια... εφυγε το θεμα χαλασε το προφιλ κτλ...... τωρα αδιαζω την καρτα(για να μην χασουμε και τιποτα) βαζω μνημη τηλ και ξαναδοκιμαζω....:) θα σας πω σε λιγο τι εγινε....:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. June 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2007 ρε παιδια τα ιδια παλι.... μη χρηση καρτας μνημης...και απο κατω μήνυμα...το κινητο ειναι σε "συνδεση" που δεν υποστηρίζεται..... και το προγραμμα με τους χαρτες δεν με δουλευει καθολου.... αλλαξα και την μνημη των μηνυμάτων..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. June 2, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2007 ρε παιδια τα ιδια παλι.... μη χρηση καρτας μνημης...και απο κατω μήνυμα...το κινητο ειναι σε "συνδεση" που δεν υποστηρίζεται..... και το προγραμμα με τους χαρτες δεν με δουλευει καθολου.... αλλαξα και την μνημη των μηνυμάτων..... Πηγαινε εργαλεια ->USB :λειτουργια usb: pc-suite (ερωτηση κατα την συνδεση :ναι) Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. June 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2007 οταν το κανω αυτο δουλευει κανονικα... (αφου εκανα restart και στα 2.....)...... ανοιγει και το προγραμμα με τους καρτες...αλλα δεν διαβαζει το κινητο....... λοιπον αφου εκανα την συνδεση με pc suite....αλλαξα το μαζικη αποθηκευση και παλι απο τις ρυθμισεις μου βγαλε τα ιδια μηνύματα(μη χρηση καρτα μνημης) στο κινητό ειναι σαν να μην υπαρχει η καρτα μνημης αλλα ο χαρτης κατεβαινει κανονικα....:blink: που κατεβαινει τωρα ειναι το θεμα..... ειμαι στο 5.3%/....:blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimgag Δημ. June 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2007 οταν το κανω αυτο δουλευει κανονικα... (αφου εκανα restart και στα 2.....)...... ανοιγει και το προγραμμα με τους καρτες...αλλα δεν διαβαζει το κινητο....... λοιπον αφου εκανα την συνδεση με pc suite....αλλαξα το μαζικη αποθηκευση και παλι απο τις ρυθμισεις μου βγαλε τα ιδια μηνύματα(μη χρηση καρτα μνημης) στο κινητό ειναι σαν να μην υπαρχει η καρτα μνημης αλλα ο χαρτης κατεβαινει κανονικα....:blink: που κατεβαινει τωρα ειναι το θεμα..... ειμαι στο 5.3%/....:blink: Κατεβαινει στην καρτα μνημης στο: Ε:/private>20001f63>diskcache Παράθεση Παν μέτρον Άριστον... Γηράσκω αεί διδασκόμενος... Tα πάντα ρεί... Ουδείς ασφαλέστερος εχθρός εκ του ευεργετηθέντος αχάριστου... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Speed28 Δημ. June 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2007 Πέρασα με την βοηθεία σας τους χάρτες μια χαρά και ευχαριστώ...Για να δουλέψει όμως το Gps τι ρυθμίσεις χρειάζονται γιατί τώρα μόνο zoom in & zoom out ουσιαστικά κάνω.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. June 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2007 παιδια τα καταφερα....!!!! περασα τους χαρτες....και βρηκα την θεση μου κανονικα.....:) :) κανω ζοομ θεση gps και παω εκει ακριβως που ειμαι κτλ κτλ.... να ρωτησω γιατι ειμαστε και λιγο αρχάριοι σε αυτα... με ολα αυτα χρεωνομαι....??? εκει που βγαζει αγορα κτλ τι παραπανω θα κερδισω αν πω ναι και τι παραπανω θα βλεπω....?? sorry αν οι ερωτησεις ειναι λιγο ηλιθιες....:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisaf Δημ. June 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2007 jimgag υπομονή!!!! παιδιά εαν ακολουθήσετε τις οδηγίες του δεν υπάρχει περίπτωση να μην φορτοθούν οι χάρτες μόνο λίγο προσοχή στις κινήσεις θέλει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts