mirrorofsorrow Δημ. May 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2007 Αν σκεφτείτε οτι την εφαρμογή αλλά και τους χάρτες μας τους προσφέρουν εντελώς δωρεάν, τότε συμφέρει να αγοράσουμε την πλοήγηση για ένα μικρό χρονικό διάστημα. Την πρώτη φορά που άνοιξα την εφαρμογή (σήμερα απέχτησα το κινητό), δεν μου βρήκε καθόλου το στίγμα. Μου έδειχνε συνέχεια την γη. Ίσως είχε φάει κόλλημα. Με το που κούνησα λίγο τον κέρσορα (απο το πολυπλήκτρο) ξεκίνησε να κατεβάζει δεδομένα (με λίγα λόγια με χρέωνε). Ποτέ δεν κατάλαβα όμως τι κατέβασε. Κοντά στα 500ΚΒ με χρέωσε, που δεν είναι και λίγα. Πιν λίγο που το ξανάνοιξα, ακαριαία, έκανε ζούμ και μου βρήκε ακρι΄βως το σημείο που είμαι. Ελπίζω να μην ξαναπάθει κάποιο τέτοιο κόλλημα γιατί με βλέπω να πληρώνω πολλά στην cosmote. Αυτό που έχω να τονίσω είναι οτι για πρώτη φορά σε series 60, μπορώ να πω οτι είναι πόλαυση να κάνεις πλοήγηση. Η οθονάρα προσθέτει πολλούς πόντους στην συσκευή και μας δείχνει σαφώς περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με το Ν73 αλλά και όλα τα προγενέστερα series 60. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOPRINIOTIS Δημ. May 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2007 Κοιτα στις ρυθμισεις μην εχεις παντα προσβαση στο gprs και κατεβαζε χαρτες!!!! Παράθεση Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxoxox Δημ. May 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2007 kati akoma re paidia gia to gps toy n95!!stin paralia moy dixnei ipsometro 52 metra!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gemikon Δημ. May 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2007 ego den exo katevasi akoma xartes ke oute to afino na sindethi sto diktio. Anigo lipon to gps - sta settings dixni oti exi piasi 3-4 doriforous alla to kokino X meni eki - de mou dixni oti ime stin ellada. To idio ke sto gps data programa- dixni oti piani doriforous alla to stigma mou den to lei. Mipos ftei oti den exo vali katholou xartes. Ti sxesi omos exoun oi xatres me to na mou pi apolos to stigma mou? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOPRINIOTIS Δημ. May 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2007 Αφου δενε χεις κατεβασει χαρτες τι να σου δειξει?Κατεβασε τους χαρτες και μετα θα δειξει!! Παράθεση Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gemikon Δημ. May 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2007 na mou diksi to stigms mou - tis sintetagmenes mou ke na mou diksi oti vriskome stin ellada sto megalo xarti tis gis. simasia exi : tin proti fora posi ora sas pire mexri na kani lock - mexri na vgi to kokino X? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. May 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2007 Την πρώτη φορά που το άνοιξα αργούσε να μου βρεί την θέση μου. Όταν όμως το έκλεισα και το άνοιξα μετά απο λίγο, κέντραρε ακαριαία και μου έδειξε αμέσως το σημείο που είμαι. Απο κει και πέρα, ανάλογα με το σημείο που είμαι (τοίχοι γύρω μου, αν βλέπω ουρανό κτλ), χρειάχεται γύρω στα 2 λεπτά για να σου δείξει το σημείο που είσαι. Είναι πολύ αργό θα έλεγα, γιατί όταν χρειάζεσαι επειγόντως να σου δείξει το στίγμα σου, τα 2 λεπτά (ή τα 3, ανάλογα) γαίνονται σαν αιώνας. Όμως, σίγουρα, την δουλειά σου την κάνεις μια χαρά. Δεν σου δείχνει τίποτα γιατί υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να είναι ρυθμισμένο λειτουργεί με αυτόν τον τρόπο το εσωτερικό gps του Ν95. Για παράδειγμα, με το Ν73, πριν ακόμα περάσω τους χάρτες, χρησιμοποίησα μια κεράια, και μου έδειξε κανονικά που είμαι. Φυσικά τα πάντα ήταν γρίζα αλλά το στίγμα μου το είχε βρεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo Δημ. May 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2007 Μαμάτο prog! Πως δεν το πήρα μυρωδιά τόσο καιρό! Παίζει άριστα στο 3250 μου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john74 Δημ. May 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2007 vgike to nav4all To install Nav4All visit http://www.nav4all.com/install on your mobile web browser. Παράθεση Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arnaki2000 Δημ. May 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2007 vgike to nav4all To install Nav4All visit http://www.nav4all.com/install on your mobile web browser. Το έχει δοκιμάσει κανένας να μας πει αν αξίζει τον κόπο? Παράθεση OnePlus 6T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blamis Δημ. May 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2007 re paidia eno exo sindesi to kinito me to pc se sindesi maziki apothikeusi to programma sto pc leei pos den to exo sindesi kai tetoia giati? ok entaksei to eftiaksa! re paidia exei gemisi 100% kai o xronos leei -1ora kai kati lepta ti ginete olo proxoraei! Παράθεση Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΚΠΕΜΠΕΙ S.O.S !!! ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ!!! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxoxox Δημ. May 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2007 KATEVASA RE PAIDIA APO TO PROGRAMA POY EXEI TO N95 TIN PLOIGISI TIS DITIKIS EYROPIS GIA 1 MINA PLIRONONTAS TO POSO TON 9.99 EURO! MOY STEILANE TON KODIKO ENERGOPOIISIS,TON VAZO OTAN MOY TON ZITAEI GIA NA ARXISEI I PLOIGISI KAI MOY VGAZEI OTI O KODIOKOS DEN EINAI EGIROS!!TI MPOREI NA SIMBENEI?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blamis Δημ. May 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2007 paidia pos mpor na sxediaso diadromi den exo gps!!:) Παράθεση Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΚΠΕΜΠΕΙ S.O.S !!! ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ!!! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. May 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2007 paidia pos mpor na sxediaso diadromi den exo gps!!:) Θα ανοίξεις το πρόγραμμα,θα πατήσεις «Σχεδιασμός διαδρομής» και στη συνέχεια θα επιλέξεις το σημείο εκκίνησης και τον προορισμό σου. Σε λίγα δευτερόλεπτα θα σου εμφανιστεί στον χάρτη η διαδρομή που έχεις σχεδιάσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
viper_gts_gr Δημ. May 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2007 Θα ανοίξεις το πρόγραμμα,θα πατήσεις «Σχεδιασμός διαδρομής» και στη συνέχεια θα επιλέξεις το σημείο εκκίνησης και τον προορισμό σου. Σε λίγα δευτερόλεπτα θα σου εμφανιστεί στον χάρτη η διαδρομή που έχεις σχεδιάσει. Το μονο που δεν εχω καταλαβει ειναι αυτο: χρειαζεται συνδεση στο ιντερνετ για να το κανεις αυτο εστω κι αν εχεις τους χαρτες απο το maploader ηδη στο κινητο σου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blamis Δημ. May 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2007 Καλά είναι πολύ καλό!!!!!!:w00t: Παράθεση Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΚΠΕΜΠΕΙ S.O.S !!! ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ!!! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arcana112 Δημ. May 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2007 Το μονο που δεν εχω καταλαβει ειναι αυτο: χρειαζεται συνδεση στο ιντερνετ για να το κανεις αυτο εστω κι αν εχεις τους χαρτες απο το maploader ηδη στο κινητο σου? Όχι δεν χρειάζεται σύνδεση στο internet. Απλά ΑΝ υπάρχει θα προσπαθήσει να κατεβάσει ενημερώσεις για το χάρτη (σημεία ενδιαφέροντος, κ.α.). Μπορείς επίσης να του ορίσεις ΠΩΣ θέλεις να συνδέεται (π.χ. εγώ το έχω να συνδέεται μόνο με το wireless δίκτυο του σπιτιού μου). Αλλά και να μην έχεις καθόλου σύνδεση δεν υπάρχει πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rouke Δημ. May 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2007 Το μονο που δεν εχω καταλαβει ειναι αυτο: χρειαζεται συνδεση στο ιντερνετ για να το κανεις αυτο εστω κι αν εχεις τους χαρτες απο το maploader ηδη στο κινητο σου? οχι :) Αλλα δε μπορει να σου δειχνει το στιγμα σου και τη (σημειωμενη) διαδρομη ταυτοχρωνα :( . Δηλαδη, βλεπεις τη διαδρομη που πρεπει να κανεις με μπλε γραμμη αλλα οταν πατας show position, εξαφανιζεται... Δουλευει σε κανεναν το Find (search) για τις οδους ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arcana112 Δημ. May 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2007 οχι :) Αλλα δε μπορει να σου δειχνει το στιγμα σου και τη (σημειωμενη) διαδρομη ταυτοχρωνα :( . Δηλαδη, βλεπεις τη διαδρομη που πρεπει να κανεις με μπλε γραμμη αλλα οταν πατας show position, εξαφανιζεται... Δουλευει σε κανεναν το Find (search) για τις οδους ?? Είχα την εντύπωση ότι για να σου δείξει σημειωμένη διαδρομή και στίγμα ταυτόχρονα πρέπει να ενεργοποιήσεις την πλοήγηση. Σε σένα στην δείχνει αν (π.χ.) ενεργοποίησεις πρόσβαση με GPRS;; (γιατί προφανώς άλλος τρόπος στον δρόμο δεν υπάρχει) Για το search: Πρέπει νά βάλεις Greeklish και (ΠΡΟΣΟΧΗ!) εκεί που λέει Πόλη να βάλεις Athina (αν ψάχνεις στην Αθήνα). ΜΗΝ βάλεις περιοχή!! Έτσι π.χ. αν κάνεις search το παρακάτω: Αριθμός: 25 Οδός: 25 martiou Πόλη ή T.K.: Athina Χώρα: Ελλάδα Θα πάρεις όλες τις διευθύνσεις για 25η Μαρτίου 25 σε όλες τις περιοχές της Αθήνας. Δεν μπορείς να κάνεις search σε περιοχή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rouke Δημ. May 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2007 Είχα την εντύπωση ότι για να σου δείξει σημειωμένη διαδρομή και στίγμα ταυτόχρονα πρέπει να ενεργοποιήσεις την πλοήγηση. Σε σένα στην δείχνει αν (π.χ.) ενεργοποίησεις πρόσβαση με GPRS;; (γιατί προφανώς άλλος τρόπος στον δρόμο δεν υπάρχει) Ναι δε γινεται χωρις πλοήγηση Για το search: Πρέπει νά βάλεις Greeklish και (ΠΡΟΣΟΧΗ!) εκεί που λέει Πόλη να βάλεις Athina (αν ψάχνεις στην Αθήνα). ΜΗΝ βάλεις περιοχή!! Έτσι π.χ. αν κάνεις search το παρακάτω: Αριθμός: 25 Οδός: 25 martiou Πόλη ή T.K.: Athina Χώρα: Ελλάδα Θα πάρεις όλες τις διευθύνσεις για 25η Μαρτίου 25 σε όλες τις περιοχές της Αθήνας. Δεν μπορείς να κάνεις search σε περιοχή. Μαλλον και για το search θελει GPRS τουλαχιστον, ε? Γιατι εγω δεν εχω, και μου δινει απ'ευθειας ακυρο σε οτι κι αν ψαξω.. Μπορεις να απενεργοποιησεις το GPRS για δοκιμη και να μου πεις? ThnX ...το ενεργοποιησα και εβγαλε αποτελεσματα.... δε καταλαβαινω γιατι να θελει κατι τετοιο αφου εχει φορτωσει ολο το χαρτη απο πριν. εχει κανεις ιδεα για τις χρεωσεις σ'αυτη την περιπτωση ?? (ειναι εταιρικο το τηλ. και δεν μου ρχεται λογαριασμος...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOPRINIOTIS Δημ. May 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2007 H χρεωση ειναι μικρη και εξαρταται και απο τα αποτελεσματα της αναζητης,απο χρηστες Ν95 ξερω τι για μια αναζητηση κατεβαζει γυρω στα 10kb ενω εαν εισαγεις ελλιπες ονομα και σου βγαλει ας πουμε 50 αποτελεσματα μπορει να κατεβασει και 50kb Παράθεση Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. May 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2007 Ναι δε γινεται χωρις πλοήγηση Μαλλον και για το search θελει GPRS τουλαχιστον, ε? Γιατι εγω δεν εχω, και μου δινει απ'ευθειας ακυρο σε οτι κι αν ψαξω.. Μπορεις να απενεργοποιησεις το GPRS για δοκιμη και να μου πεις? ThnX Όχι,μπορείς να σχεδιάσεις μία διαδρομή ή να αναζητήσεις κάποια οδό εντελώς δωρέαν. Δε χρειάζεται GPRS ή σύνδεση στο διαδίκτυο για τις παραπάνω διαδικασίες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEORGEGX20VF Δημ. May 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2007 Όχι,μπορείς να σχεδιάσεις μία διαδρομή ή να αναζητήσεις κάποια οδό εντελώς δωρέαν. Δε χρειάζεται GPRS ή σύνδεση στο διαδίκτυο για τις παραπάνω διαδικασίες. Εμένα πάλι αν δεν πατήσω σύνδεση στο διαδίκτυο δεν μου βγάζει απολύτως τίποτα,ουτε διαδρομη ουτε λειτουργει η αναζήτηση,οταν γινεται συνδεση wap τοτε κανονικά.. Τους χάρτες τους εχω περάσει κανονικά.. Δεν ξέρω τι φταει,το ιδιο προβλημα εχω και στο ν73 και στο ν93. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ZOZOS Δημ. May 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2007 KATEVASA RE PAIDIA APO TO PROGRAMA POY EXEI TO N95 TIN PLOIGISI TIS DITIKIS EYROPIS GIA 1 MINA PLIRONONTAS TO POSO TON 9.99 EURO! MOY STEILANE TON KODIKO ENERGOPOIISIS,TON VAZO OTAN MOY TON ZITAEI GIA NA ARXISEI I PLOIGISI KAI MOY VGAZEI OTI O KODIOKOS DEN EINAI EGIROS!!TI MPOREI NA SIMBENEI?? ρε παιδιά έλεος τι κολημένοι εισαστε πληρώνετε 10ευρα για 1 μήνα δηλαδή για 1 χρόνο 120 ευρώ ..... εεεε πάρε ένα απλό ppc τότε...που θα κάνεις πλοήγησει τζάμπα... ΤΗΛΕΦΩΝΟ 650 EYRO (Ν95) KAI ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΕΛΕΟΣ ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΜΙΟ Παράθεση http://tsakos.blogspot.com/ Διαβάστε τα πάντα με τα μάτια των CARTOON καινούριο μέλος ο Ταινιάς ρωτήστε τον τα πάντα από ταινίες τα ξέρει όλα:lol:. O Μπάλακ και ο Μπαλάκης κάνουν την εμφάνισης τους . Τα βιογραφικά αναρτημένα στο blog. Yποσχονται πως θα σας πάνε ταμείο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gbil Δημ. May 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2007 ρε παιδιά έλεος τι κολημένοι εισαστε πληρώνετε 10ευρα για 1 μήνα δηλαδή για 1 χρόνο 120 ευρώ ..... εεεε πάρε ένα απλό ppc τότε...που θα κάνεις πλοήγησει τζάμπα... ΤΗΛΕΦΩΝΟ 650 EYRO (Ν95) KAI ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΕΛΕΟΣ ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΜΙΟ Καταρχάς είναι 10 το μήνα αλλά οι τιμές αλλάζουν για το χρόνο, πχ είναι 80 τον χρόνο αν δεν κάνω λάθος. Κατά τ' άλλα εσύ το destinator στο Mio δεν το αγόρασες? Παράθεση Βαρέθηκα με αυτά που ακούω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts