paschalia Δημοσιεύτηκε February 13, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε February 13, 2007 Που προτιματε να καθησετε για φαγητο οταν βγαινετε εξω ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiotispa Δημ. February 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2007 έχω την εντύπωση ότι υπάρχει ανάλογο τόπικ.... Παράθεση mobile προβληματισμοί... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim19 Δημ. February 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2007 Αν και τα <<εξω>>τα θεωρω τζαμπα λεφτα,και αμφιβολου ποιοτητας τροφιμα...(να ναι καλα ο Ευαγγελατος γι'αυτο),αν ειναι προτιμω PIZZA FUN επειδη ειναι σχετικα φθηνοτερη απο τις αλλες.Γκουντις με καμια δυναμη.Ακουσα οτι αυτοι τα μαρουλια στα χαμπουργκερ τα βαζουν απλυτα,..Την τελευταια φορα που εφαγα η κοιλια μου κυριολεκτικα....με πεθανε...σΚ...Α τροφες.:mad: :mad: :mad: :mad: :X :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimatha Δημ. February 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2007 Ναι υπάρχει ένα τοπικ ήδη αλλά και βάση του τίτλου δε θα έπρεπε να συμπεριλαμβάνεται το σπιτικό φαγητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fagito2000 Δημ. February 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2007 Σίγουρα σπιτικό φαγητό αλλά αν πρέπει να είναι fast food τότε σίγουρα προτιμώ ένα γυρόνι, σουβλάκι και τα σχετικά από το γυράδικο της γειτονιάς. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Life is too short so enjoy every second of it...you never know where you will be tomorrow. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paschalia Δημ. February 14, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2007 Μπορειτε να δωσετε λινκ του αλλου τοπικ ? Εκανα ερευνα κ δεν βρηκα τπτ . β) Η επιλογη ''Μονο σπιτικο φαγητο'' παιζει την εναλλακτικη επιλογη του ''Τπτ απο ολα αυτα'' κ σαν τετοια μπηκε . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jois21 Δημ. February 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2007 goodys, hut και σπιτικο Παράθεση █║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║© - BEST BEFORE [hopefully] : ███▓▒░░up deʞɔnɟ really░░▒▓███ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. February 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2007 mou aresei h domino s pizza !!;) kata ta alla protimo to spitiko faghto !!:) Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
libido Δημ. February 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2007 για γρήγορο φαγητό απάντησα goody's. για premier αλλαντικών. και everest για σάντουϊς. ή και κοτοπουλάδες. το καλύτερο γρήγορο φαγητό το έχω φάει απο τον πατέρα μου στο εστιατόριο ψησταριά που διαθέτει. φιλάκιααααααααα μπαμπάκα μου Παράθεση Κακοποίηση,Γενική γραμματεία ισότητας,Εμπορία ανθρώπων - trafficking παιδιά SOS 1056, 11012 cyberkid Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elekas Δημ. February 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2007 Σαν το σπιτικο κανενα αλλο αλλα που και που καλο ειναι και κανενα Goodys για αλλαγη Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Οτι αξίζει, πονάει και είναι δύσκολο !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasarc Δημ. February 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2007 Tώρα γιατί μας βάζεις τέτοια διλλήματα; Και γιατί παρακαλώ δεν υπάρχει η επιλογή "όλα τα παραπάνω"; Εγώ δεν μπορώ να ξεχωρίσω καμία επιλογή, ψηφίζω ΟΛΑ!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. February 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2007 Μπορείς να τα ψηφίσεις όλα... Εγώ ψήφισα 3 πάντως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. February 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2007 αν και υπαρχει νομιζω ηδη θεμα ψηφιζω Goody's Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_89 Δημ. February 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2007 Συνήθως άμα έχουμε βγεί με την παρέα μετά πάμε για σουβλάκια στο σουβλατζίδικο της γειτονιάς.Αν και τελευταία επισκέπτομαι τα Everest που είναι δίπλα στη σχολή μου. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiotispa Δημ. February 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2007 Προτιμώ πλέον να πηγαίνω σε εστιατόρια και όχι φαστ φουντ και σουβλάκια Παράθεση mobile προβληματισμοί... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts