pontokeras Δημ. November 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2008 thnks για τις πληροφοριες, δεν ηξερα οτι ειναι παραληλη εισαγωγη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinosss Δημ. November 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2008 Και γω με την εκδοση 3.51 απροβληματιστο με 8gb καρτα φορτωμενη με garmin n-gage εφαρμογες και παιχνιδια και δουλευει αψογα:D α και μενα ασπρο ειναι... Σηκωνει 8gb το 6110Ν ??? Νομιζα οτι το ανωτερο ηταν 2GB! (Χτες αγορασα καρτα 2GB να παρει...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. November 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2008 Ναι χωρίς πρόβλημα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinosss Δημ. November 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2008 Καλα, και στο site τους οτι θελουν βαζουν??? http://europe.nokia.com/A4430362 Memory functions Up to 40 MB of user memory Hotswappable microSD memory card support up to 2 GB of extra storage Edit: Aπο την αλλη εδω λεει οτι παιρνει μεχρι και 16gb http://www.sandisk.com/Compatibility/Device(8474)-Nokia-6110_Navigator.aspx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. November 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2008 Το έχουν λάθος! Όλα τα κινητά με feature pack 1 και μετά υποστηρίζουν χωρίς πρόβλημα κάρτες microSD High Capacity, οι οποίες φτάνουν θεωρητικά μέχρι και τα 32GB. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Steve_athens Δημ. November 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2008 Με την 8gb και με τα 7 γεματα δουλευει χωρις να χανει καθολου ταχυτητα... Παράθεση Nokia 3210->t68i->Nokia 3410->Nokia 6510->Nokia 8850->Sharp GX20->Sharp GX30i->Sharp V703->Nokia N80->Nokia 6110 Navigator->Nokia 6210 Navigator->Nokia N85->Nokia N97->Nokia 6710 Navigator->Nokia N86->iphone 3G 16GB->iphone 3GS 16GB->HTC Desire->HTC Desire HD->Iphone 4 32GB->HTC Trophy 7->Galaxy S->Nexus S->Iphone 4s 16GB->Galaxy S2->Nexus 5 32GB-> Galaxy s6 edge Gold Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nutrialex Δημ. November 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2008 Προσπαθώντας να βοηθήσω ένα φίλο μου να αξιοποιήσει ένα ΝΟΚΙΑ 6110 Navigator αντιμετώπισα τα εξης προβλήματα: 1. Όταν παω να εγκαταστήσω Quickoffice 5.0 και Adobe Reader 2.5 (στα ήδη υπάρχοντα 3.5 και 1.5 αντίστοιχα) μου κάνει ξεχωριστή εγκατάσταση και όχι αναβάθμιση των παλιών). Αν προσπαθήσω να απεγκαταστήσω τις εφαρμογές αυτές που είχε απο μαμά δε μου δίνει τη δυνατότητα αυτή. 2. Ξέρετε πως μπορώ να απεγκατάστήσω τους Route66 (του έβαλα Garmin 5.00.10) και πως μπορώ να ορίσω το shortcut key που έχει για τους Garmin? 3. Πώς ρυθμίζω στους Garmin να μένει ανοιχτή η οθόνη και να μή κλείνει? ----------------------------------------------------------------------------------------- Το έχουν λάθος! Όλα τα κινητά με feature pack 1 και μετά υποστηρίζουν χωρίς πρόβλημα κάρτες microSD High Capacity, οι οποίες φτάνουν θεωρητικά μέχρι και τα 32GB. Τι λές τώρα !!!!!!!!! Ευχάριστα νέα! Παράθεση http://mowned.com/sig/mybestmobiles.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
euzin Δημ. November 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2008 Καλησπέρα σας Μόλις παρέλαβα μετα απο service 2 μηνων τουλάχσιστον το 6110 . Ειχε χαλασει το μικρόφωνο και αλλάξαν πλακέτα. Εχω όμως το εξής πρόβλημα πριν αρχίσω να το ξανγεμίζω με εφαρμογές και άλλα πράγματα θα ήθελα να μου πείτε αν υπάρχει τρόπος να αντιγράψω τα μηνυματα απο ένα Ν5300 που είχα σαν backup συσκευή στο 6110. Απο το 5300 μπόρεσα και τα έκανα εξαγωγή με το pcsuite σε ένα αρχείο αλλά όταν συνδέω το 6110 με το pcsuite δεν μου εμφανίζει την επιλογή Import. Δοκίμασα και ένα αλλο πρόγραμμα το Mobile master αλλά ούτε και με αυτό το κατάφερα.:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. November 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2008 Προσπαθώντας να βοηθήσω ένα φίλο μου να αξιοποιήσει ένα ΝΟΚΙΑ 6110 Navigator αντιμετώπισα τα εξης προβλήματα: 1. Όταν παω να εγκαταστήσω Quickoffice 5.0 και Adobe Reader 2.5 (στα ήδη υπάρχοντα 3.5 και 1.5 αντίστοιχα) μου κάνει ξεχωριστή εγκατάσταση και όχι αναβάθμιση των παλιών). Αν προσπαθήσω να απεγκαταστήσω τις εφαρμογές αυτές που είχε απο μαμά δε μου δίνει τη δυνατότητα αυτή. Έτσι είναι δεν γίνεται να σου κάνει αναβάθμιση των παλιών διότι είναι ενσωματωμένα στο λειτουργικό το οποίο βρίσκεται σε μνήμη η οποία δεν είναι προσβάσιμη από εφαρμογές και χρήστη. 2. Ξέρετε πως μπορώ να απεγκατάστήσω τους Route66 (του έβαλα Garmin 5.00.10) και πως μπορώ να ορίσω το shortcut key που έχει για τους Garmin? Δεν γίνεται διότι είναι ενσωματωμένα στο λειτουργικό. Αυτό που μπορείς να σβήσεις είναι οι χάρτες. Να μην σου πιάνουν χώρο κιόλας. Και η λειτουργία τυπικά δεν αλλάζει. Ίσως υπάρχει κάποιο hack, αλλά δεν είμαι σίγουρος. 3. Πώς ρυθμίζω στους Garmin να μένει ανοιχτή η οθόνη και να μή κλείνει? Υπάρχει ρύθμιση μέσα στο Garmin. Τι λές τώρα !!!!!!!!! Ευχάριστα νέα! Ναι, έτσι είναι.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinosss Δημ. November 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2008 Ψαχνοντας λιγο στο site της ΝΟΚΙΑ επεσα πανω σε αυτο Wireless Presenter. Εκει αναφερει: Το λογισμικό Nokia Wireless Presenter αποτελείται από δύο μέρη: Το λογισμικό για Η/Υ που είναι διαθέσιμο παρακάτω. Την εφαρμογή "Presenter" που είναι προεγκατεστημένη στο τηλέφωνό σας. Που στο καλο υπαρχει η εφαρμογη αυτη μεσα στο τηλεφωνο? Δεν εχω βρει τιποτα εγω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nutrialex Δημ. November 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2008 Ναι, έτσι είναι.:) Itchrist είσαι άρχοντας !!! Ευχαριστώ πολύ. Να κάνω μια αδιάκριτη ερώτηση? Χρησιμοποιείς και εσύ το Ε60 ? (΄Οπως φαίνεται στο AVATAR) Παράθεση http://mowned.com/sig/mybestmobiles.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. November 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2008 Πλέον όχι, αλλά βρίσκεται πάντα στη καρδιά μου. Το καλύτερο κινητό που είχα ποτέ. ------------------------------------------------------------- Ψαχνοντας λιγο στο site της ΝΟΚΙΑ επεσα πανω σε αυτο Wireless Presenter. Εκει αναφερει: Το λογισμικό Nokia Wireless Presenter αποτελείται από δύο μέρη: Το λογισμικό για Η/Υ που είναι διαθέσιμο παρακάτω. Την εφαρμογή "Presenter" που είναι προεγκατεστημένη στο τηλέφωνό σας. Που στο καλο υπαρχει η εφαρμογη αυτη μεσα στο τηλεφωνο? Δεν εχω βρει τιποτα εγω.. Λογικά θα υπάρχει διαθέσιμη μέσω του εικονιδίου "Λήψη". Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laonikos Δημ. November 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2008 Προσπαθώντας να βοηθήσω ένα φίλο μου να αξιοποιήσει ένα ΝΟΚΙΑ 6110 Navigator αντιμετώπισα τα εξης προβλήματα: 1. Όταν παω να εγκαταστήσω Quickoffice 5.0 και Adobe Reader 2.5 (στα ήδη υπάρχοντα 3.5 και 1.5 αντίστοιχα) μου κάνει ξεχωριστή εγκατάσταση και όχι αναβάθμιση των παλιών). Αν προσπαθήσω να απεγκαταστήσω τις εφαρμογές αυτές που είχε απο μαμά δε μου δίνει τη δυνατότητα αυτή. Εγώ πέρασα το Quickoffice version 6.0.166 και μου έκανε αναβάθμιση...Δοκίμασέ το. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stergios69 Δημ. November 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2008 Υπάρχει τροπος να σβήσω όλες τις επαφες στη μνήμη του κινητού ''με τη μία'' ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. November 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2008 Επιλογή όλων και το κουμπί C. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinosss Δημ. November 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2008 Πλέον όχι, αλλά βρίσκεται πάντα στη καρδιά μου. Το καλύτερο κινητό που είχα ποτέ. ------------------------------------------------------------- Λογικά θα υπάρχει διαθέσιμη μέσω του εικονιδίου "Λήψη". Δεν βρηκα κατι, ευχαριστω παντως για την απαντηση. Παλι καλα ομως που υπαρχουν και αλλα προγραμματτα για τη δουλεια αυτη, οπως το Sailing Clicker Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pontokeras Δημ. November 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2008 Παιδια χαιρετω ......θελω να ρωτησω αν μπορω να σβησω καποια αρχεια απο το c: για να αυξησω καπως, ΑΝ αυξανετε, η μνημη του τηλεφωνου....... φανταζομαι οτι για ολες τις εγκαταστασεις που εχουν γινει στο τηλεφωνο καποια βασικα-λειτουργικα αρχεια αποθηκευονται στο c:......και τετοιες εφαρμογες ειναι δεκαδες που εβαζα και εβγαζα συνεχως στο κινητο,δηλαδη συνεχεια εγκατασταση-απεγκατασταση εφαρμογων διαβασα το θεμα : ''Διαγραφή εγκαταστημένων εφαρμογών, θεμάτων και παιχνιδιών '' και το που παμε,αλλα εκει μιλαει για 2 συγκεκριμενους φακελους. εγω βλεπω δεκαδες φακελους του στυλ 10003Α539 κτλ αλλα ........ * πως να γνωριζω ποιοι φακελοι ειναι αυτοι που αφορουν παλιοτερα πραγματα που εχω σβησει και δεν τρεχουν αλλο στο κινητο και ποιοι ειναι αυτοι που δεν πρεπει να αγγιξω καθολου ? το πρόγραμμα UnSIS που προτεινετε ειναι ΜΟΝΟ για τα θεματα...οπως λεει. *με τις υπολοιπες εφαρμογες τι γινετε ? * υπαρχει καποιος τροπος-καποιος συγκεκριμενος φακελος-καποιο συγκεκριμενο σημειο που εχουν μεινει υπολειματα απο τις εγκαταστασεις ωστε αυτα που δεν τρεχουν αλλο και δεν υπαρχουν καν στο κινητο μου να σβηστουν ?γιατι απο τα 35,8ΜΒ μνημη που βλεπω μεσω explorer free μου λεει τα 6,8.εγω στο κινητο μου περα απο το χακ εχω τον explorer,sygic,nokia maps,total recall,fscaller,sportsTracker *c: = μνημη τηλεφωνου e: = καρτα μνημης το D: απο τα 16,6ΜΒ...............free ΟΛΑ 16,6 και το Z: free 0KB / 0ΚΒ ..................ΤΙ ΕΙΝΑΙ ? ( Το d: και το z: εννοω.τι ειναι ? ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. November 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2008 Παιδια χαιρετω ......θελω να ρωτησω αν μπορω να σβησω καποια αρχεια απο το c: για να αυξησω καπως, ΑΝ αυξανετε, η μνημη του τηλεφωνου....... φανταζομαι οτι για ολες τις εγκαταστασεις που εχουν γινει στο τηλεφωνο καποια βασικα-λειτουργικα αρχεια αποθηκευονται στο c:......και τετοιες εφαρμογες ειναι δεκαδες που εβαζα και εβγαζα συνεχως στο κινητο,δηλαδη συνεχεια εγκατασταση-απεγκατασταση εφαρμογων Ότι έχεις εγκαταστήσει στη μνήμη της συσκευής βρίσκεται στο C:. Μπορείς να το κάνεις, αλλά θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός το τι θα διαγράψεις.:!: διαβασα το θεμα : ''Διαγραφή εγκαταστημένων εφαρμογών, θεμάτων και παιχνιδιών '' και το που παμε,αλλα εκει μιλαει για 2 συγκεκριμενους φακελους. εγω βλεπω δεκαδες φακελους του στυλ 10003Α539 κτλ αλλα ........ * πως να γνωριζω ποιοι φακελοι ειναι αυτοι που αφορουν παλιοτερα πραγματα που εχω σβησει και δεν τρεχουν αλλο στο κινητο και ποιοι ειναι αυτοι που δεν πρεπει να αγγιξω καθολου ? το πρόγραμμα UnSIS που προτεινετε ειναι ΜΟΝΟ για τα θεματα...οπως λεει. *με τις υπολοιπες εφαρμογες τι γινετε ? Δεν αναφέρεται πουθενά πως είναι μόνο για θέματα το UnSis. Όλα τα sis/sisx υποστηρίζει.:rolleyes: Το τι είναι κάθε φάκελος μόνο εμπειρικά μπορείς να το ξέρεις. Ανέλυσε μέσω του UnSis όλα τα sis/sisx αρχεία που έχεις εγκαταστήσει μέχρι τώρα και θα μάθεις ποιο φάκελο/αρχείο έχει δημιουργήσει κάθε εφαρμογή. *c: = μνημη τηλεφωνου e: = καρτα μνημης το D: απο τα 16,6ΜΒ...............free ΟΛΑ 16,6 και το Z: free 0KB / 0ΚΒ ..................ΤΙ ΕΙΝΑΙ ? ( Το d: και το z: εννοω.τι ειναι ? ) Το D: και Z: δεν προορίζονται για το χρήστη. Το πρώτο είναι η ram και το δεύτερο είναι η μνήμη rom του λειτουργικού. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgentGolder Δημ. November 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2008 Καλησπέρα σας. Προσπαθώ να εγκαταστήσω αυτό σ'ένα Nokia 6110 Navigator και κατα τη διαδικασία εγκατάστασης μου βγάζει το μύνημα "Η Εγκατάσταση είναι αδύνατη). http://www.sendspace.com/file/xx5aeh Αν δεν καταλάβατε, πρόκειτε για το πρόγραμμα ανάγνωσης που δείνει η Vodafone στ'άτομα με προβλήματα όρασης. Το πρόβλημα παρουσιάζεται με το αρχείο του ελληνικού συνθέτη φωνής RSM Greek! Οταν εγκαθιστώ κάποιον άλλο συνθέτη για οποιαδήποτε άλλη γλώσσα, ολοκληρώνεται κανονικά! Το κύριο αρχείο (Talks) επίσης εγκαθίσταται χωρίς κανένα πρόβλημα! Καμιά ιδαία κανείς;; Ευχαριστώ. AGENT GOLDER Παράθεση Να κλείσει μια για πάντα το τυφλάδικο και να μείνουν άνεργοι όλοι οι χαφιέδες που'χει για προσωπικό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. November 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2008 Οι εφαρμογές δεν έχουν την επίσημη πιστοποίηση της Nokia (οι περισσότερες). Σ' αυτή τη περίπτωση πηγαίνουμε στη «Διαχείριση εφαρμογών» και πατάμε Επιλογές > Ρυθμίσεις και βάζουμε στο: Εγκατάσταση λογισμικού (Όλα) Έλεγχος πιστοποιητικών (Απενεργοποιημένη) Από S60 Platform FAQ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STROF2 Δημ. December 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2008 που μπορώ να βρω ποιά είναι τα γνωστα μαγαζάκια αφού με το search δεν βγάζω άκρη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. December 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2008 που μπορώ να βρω ποιά είναι τα γνωστα μαγαζάκια αφού με το search δεν βγάζω άκρη; Κοίτα στο Που βρίσκω εφαρμογές, θέματα και διάφορα utilities; Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STROF2 Δημ. December 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2008 ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasubas Δημ. December 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2008 :)Γεια σας κι απο μενα. Ειμαι καινουργιος στη παρεα, εχω περιπου 3 μηνες το 6110 και τωρα τελευταια ΑΡΓΕΙ παρα πολυ να ΄κλειδωσει΄ δορυφορο και στη πλοηγηση κανει καποια τρελλα οπως: με δειχνει αναποδα :blink:, μεσα σε σπιτια :blink:κλπ. H E L P? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. December 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2008 Η καλύτερη λύση είναι να κάνεις φορμάτ σε συσκευή και κάρτα και να ξαναπεράσεις τις εφαρμογές πλοήγησης απο την αρχή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts