TERRORZONE Δημ. May 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2009 Καλησπερα Ρε παιδια μετα απο πολυ πολυ καιρο επεσε ενα ΝΟΚΙΑ στα χερια μου, Ε-65.Ωραια λεω κατσε να ξαναψηρισω SYMBIAN μετα το 6670.Ωποτε αρχιζω και εγω Κυριακη πρωι HARD RESET και UPDATE.H τελαυταια ηταν η 4.0633.74.00.Ολα μια χαρα.και ρωτω Νικο Τσιαμτσικα.Τωρα το κινητο τι ειναι? S60 3rd Edition (Symbian OS 9.1) [2005] * S60 3rd Edition, Feature Pack 1 (Symbian OS 9.2) [2006] * S60 3rd Edition, Feature Pack 2 (Symbian OS 9.3) [2008]. Δηλαδη με την αναβαθμιση υπαρχει περιπτωση να πηγα 9.2 ή 9.3? Ρωτάω για να ασχοληθω εδω μετα http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2298233#post2298233 Σας Ευχαριστω! Παράθεση ΗΤΑΝ ΛΑΘΟΣ ΑΛΛΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmarccos Δημ. May 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2009 Δεν αλλάζει ότι κι αν κάνεις οπότε έχεις Symbian OS 9.1 Παράθεση 3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. May 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2009 Αυτο δεν αλλαζει με την αναβαθμιση η συσκευη σου ειναι Symbian OS 9.1 Μπορεις να το διαπιστωσεις και μονος σου απο την παρακατω σελιδα: http://www.forum.nokia.com/devices/matrix_s60_1.html Ριξε μια ματια στο S60 3rd Edition Platform FAQ θα βρεις αρκετες και χρησιμες πληροφοριες. Εαν θελεις να χακαρεις την συσκευη σου ακολουθησε τον τριτο τροπο. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. May 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2009 Δηλαδη με την αναβαθμιση υπαρχει περιπτωση να πηγα 9.2 ή 9.3? ! Μια τετοια δυνατοτητα δυστυχως η ευτυχως δεν υποστηριζεται απο το symbian. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TERRORZONE Δημ. May 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2009 Πω ρε μαγκα τι ειστε εσεις!!!!!!! Σας ευχαριστω ολους!!!!! Παράθεση ΗΤΑΝ ΛΑΘΟΣ ΑΛΛΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. May 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2009 με δεκα διαφορετικεσ συσκευεσ συνδεομαι μεσω wi fi, βαζω το κλειδι wep κ σερφαρω ατελειωτα. με το ε65 βρισκω το ασυρματο router τπυ σπιτιου μου βαζω το σωστο κλειδι wep κ μετα απο ενα διλεπτο προσπαθειασ συνδεσησ μου βγαζει μηνυμα οτι το κλειδι wep ειναι λαθοσ. αυτο συμβαινει μονο με το ε65, γνωριζει κανεισ τι πορει να φταει? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. May 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2009 Πήγαινε στις Ρυθμίσεις βρες τα σημεία πρόσβασης (ψάξε λίγο, δεν έχω συσκευή για να σου πω την ακριβή διαδρομή), σβήσε το εν λόγω σημείο πρόσβασης και προσπάθησε ξανά. Αλλιώς έλεγξε εάν η λειτουργία ασφαλείας Wlan δεν είναι wep αλλά wpa/wpa2. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. May 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2009 Πήγαινε στις Ρυθμίσεις βρες τα σημεία πρόσβασης (ψάξε λίγο, δεν έχω συσκευή για να σου πω την ακριβή διαδρομή), σβήσε το εν λόγω σημείο πρόσβασης και προσπάθησε ξανά. Αλλιώς έλεγξε εάν η λειτουργία ασφαλείας Wlan δεν είναι wep αλλά wpa/wpa2. το πρωτο το εκανα κ τα διεγραψα ολα τα σημεια προσβασησ αλλα το προβλημα παραμενει. το δευτερο για την λειτουργια αφαλειασ απο που το βλεπω? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. May 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2009 Αυτή η επιλογή υπάρχει στις ρυθμίσεις του σημείου πρόσβασης. Εφόσον λες πως τα έσβησες όλα, θα πρέπει να συνδεθείς ξανά ώστε να δημιουργεί εκ νέου το εν λόγω σημ. πρόσβασης ώστε να μπεις στις ρυθμίσεις του. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. May 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2009 Αυτή η επιλογή υπάρχει στις ρυθμίσεις του σημείου πρόσβασης. Εφόσον λες πως τα έσβησες όλα, θα πρέπει να συνδεθείς ξανά ώστε να δημιουργεί εκ νέου το εν λόγω σημ. πρόσβασης ώστε να μπεις στις ρυθμίσεις του. δεν γινεται τιποτα. πηγα στισ ρυθμισεισ του σημειου προσβασησ, αφου τα διεγραψα ολα κ σε εκ νεου αναζητηση το ορισα σαν σημειο προσβασησ, εβαλα ακριβωσ τισ ιδιεσ ρυθμισεισ που εχω στο ε66 κ συνδεομαι κανονικα κ χωρισ κανενα προβλημα αλλα παλι μου βγαζει το μηνυμα λαθοσ κλειδι wep. καμια αλλη ιδεα τι μπορει να φταιει υπαρχει η να το σπασω το ε65 κ να ησυχασω? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggeloudi Δημ. June 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2009 Καλησπερα παιδια Θα ηθελα να κανω καποιες ερωτησεις για το e65 1)τα μηνυματα που εχω στο κινητο αποθηκευονται στο τηλεφωνο και οχι στην sim.δεν υπαρχει καποια ρυθμιση να τα αντιγραψω στην sim??σημερα αγορασα καρτα μνημης και αλλαξα την ρυθμιση να αποθηκευονται απο εδω και περα στην καρτα μνημης 2)για να δω τι εχει η καρτα μνημης μεσα(τα αρχεια δλδ)πως μπορω να το δω. Αν παω στην εκθεση και εικονες πχ τα εχει ολα μαζι(τηλεφωνου και καρτας μνημης)απλα σε αυτες τις φωτο πχ που εχω αντιγραψει στην καρτα μνημης εχει διπλα το εικονιδιο της καρτας...Η ερωτηση μου ειναι αν υπαρχει χωριστα ο φακελος της καρτας μνημης οπως ειναι σε αλλα κινητα Ευχαριστω προκαταβολικα:):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. June 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2009 (1) Να τα αποθηκεύσεις στη sim δεν μπορείς με κανένα τρόπο. Απλά σου αναφέρω εντελώς πληροφοριακά πως τώρα που το ρύθμισες να τα αποθηκεύει στη κάρτα μνήμης αν κατά την αλλαγή δεν πάτησες ναι στην ερώτηση εάν θέλεις να αντιγραφούν τα υπάρχοντα μηνύματα στη κάρτα μνήμης, δεν θα μπορείς να τα ενώσεις. Αναγκαστικά θα έχεις τα μισά στη μνήμη της συσκευής και τα άλλα μισά στη κάρτα μνήμης. (2) Για να δεις ακριβώς τη δομή των φακέλων (δηλαδή ως έχουν) στη κάρτα μνήμης θα πας στη Διαχείριση αρχείων ή θα εγκαταστήσεις έναν file explorer όπως πχ ο X-plore. Η Έκθεση δουλεύει με τη λογική «του σαρώνω ολόκληρο τον αποθηκευτικό χώρο (εσωτερική μνήμη + κάρτα μνήμης) και ταξινομώ τα αρχεία ανάλογα χωρίς να λαμβάνω υπόψη τη πραγματική δομή, δηλαδή τους φακέλους». Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggeloudi Δημ. June 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2009 Itchrist86 ευχαριστω πολυ.στην ερώτηση εάν θέλω να αντιγραφούν τα υπάρχοντα μηνύματα στη κάρτα μνήμης πατησα ναι...Οσο αφορα το 2ο τωρα καταλαβα τι εννοεις.Δεν υπαρχει αυτο που εννοω.Αστο οπως εχει..καλα ειναι και ετσι...χιχιχι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. June 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2009 Ξέχασα να σου αναφέρω πως αν θέλεις κάποιο πρόγραμμα το οποίο να έχει τη δυνατότητα μικρογραφιών και ταυτόχρονα να μπορεί να εμφανίσει τη πραγματική δομή των φακέλων, κοίταξε το Resco Photo Viewer. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sarris Δημ. June 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2009 Καλησπέρα, Παίδες παρακαλώ τη βοήθεια σας γιατί έχω χάσει λίγο την μπάλα... Πριν από καιρό είχα βρει έναν οδηγό για hacking του Ε65 το οποίο κ είχα εφαρμόσει κ όλα ΟΚ με τις εγκαταστάσεις. Στη συνέχεια έκανα update το firmware χωρίς να ξέρω τις... "συνέπειες" στο πιο πάνω. Τώρα έχω την έκδοση 4.0633.74.00 4/9/08 και θα ήθελα μια υπόδειξη πως μπορώ (αν μπορώ) να ξανακάνω hack το κινητό μου... Έχω ψάξει αρκετά αλλά έχω μπερδευτεί με τους διάφορους τρόπους κ τις απαιτούμενες εφαρμογές. Ευχαριστώ προκαταβολικά! S. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. June 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2009 Ένας και μοναδικός τρόπος εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sarris Δημ. June 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2009 Thanks αλλά... Στο κομμάτι "Τρέχουμε την εφαρμογή «HelloCarbide», πατάμε στο Options > Menu1. Στο παράθυρο που θα εμφανιστεί πατάμε στο «Yes» και αυτομάτως η εφαρμογή κλείνει.¨" ,δε βγαίνει ποτέ το YES. Επίσης στο κινητό μου δεν υπάρχει το c:\sys\bin παρά μόνο το c:\sys Καμιά ιδέα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aGka8l Δημ. July 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2009 fota δεν υποστηρηζει το ε65?γτ δεν εχω καλωδιο να του κανω update ειμαι στην εκδοση 3.0633.69.00 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmarccos Δημ. July 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2009 fota δεν υποστηρηζει το ε65?γτ δεν εχω καλωδιο να του κανω update ειμαι στην εκδοση 3.0633.69.00 Δυστυχώς όχι, δεν υποστηρίζει fota Παράθεση 3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aGka8l Δημ. July 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2009 αξιζει το update στη συγκεκριμενη εκδοση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. July 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2009 Μιας και δεν πρόκειται να βγει νεότερη έκδοση από αυτή (4.0633.74.00), καλό θα ήταν να τη βάλεις. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Japtech Δημ. August 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2009 Προσπαθώ να κάνω αναβάθμιση στην τελευταία έκδοση εδώ και μια βδομάδα. Έχω την 3.0633.69.00. Το nokia sotware updater ξεκινάει και μου λέει ότι απομένουν 15 λεπτά. Έχω προσπαθήσει πάνω από 20-30 φορές. Συνέχεια σταματά η διαδικασία και μου λέει χάθηκε η σύνδεση κ.λ.π Ενώ στην αρχή φοβήθηκα για κόλλημα της συσκευής έκανα αυτά που μου έβγαζε στο μήνυμα......πλέον πατάω επανάληψη διαδικασίας και καμιά φορά φτάνει σε σημείο οπού απομένουν 5-6 λεπτά...πάλι τα ίδια όμως. Το καλώδιο δουλεύει κανονικά αφού με το Pcsuite δεν έχω κανένα πρόβλημα. Πρόβλημα δεν έχω με την συσκευή αλλά μου την έχει δώσει.:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. August 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2009 Προσπαθώ να κάνω αναβάθμιση στην τελευταία έκδοση εδώ και μια βδομάδα. Έχω την 3.0633.69.00. Το nokia sotware updater ξεκινάει και μου λέει ότι απομένουν 15 λεπτά. Έχω προσπαθήσει πάνω από 20-30 φορές. Συνέχεια σταματά η διαδικασία και μου λέει χάθηκε η σύνδεση κ.λ.π Ενώ στην αρχή φοβήθηκα για κόλλημα της συσκευής έκανα αυτά που μου έβγαζε στο μήνυμα......πλέον πατάω επανάληψη διαδικασίας και καμιά φορά φτάνει σε σημείο οπού απομένουν 5-6 λεπτά...πάλι τα ίδια όμως. Το καλώδιο δουλεύει κανονικά αφού με το Pcsuite δεν έχω κανένα πρόβλημα. Πρόβλημα δεν έχω με την συσκευή αλλά μου την έχει δώσει.:mad: δεν ειναι λιγο επιφοβο αυτο το σταματα ξεκινα της αναβαθμισης>μην μεινει τουβλο το κινητο σου. δεν το πας σε ενα νοκια κλαμπ να στην κανουν να εισαι και ησυχος? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Japtech Δημ. August 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2009 Την πρώτη φορά πάγωσα....αλλά δε δείχνει να συγκινείται το τηλέφωνο από τα κολλήματα της αναβάθμισης....βέβαια ποτέ δεν ξέρεις και όντως τώρα που το σκέφτομαι,παραχαλάρωσα...μου φαίνεται θα το αφήσω έτσι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Japtech Δημ. August 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2009 Έκανα soft format και προσπάθησα...πάλι τα ίδια. Τελικά έκανα hard format και η αναβάθμιση έγινε!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts