rayden Δημ. July 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2007 Τελικά υπάρχει κάποια εφαρμογή που να κλειδώνει αυτόματα το πληκτρολόγιο όταν κλείνω το slide, χωρίς το κινητό να κάνει τη ερώτηση "Κλείδωμα πλεικτρολογίου;" Ευχαριστώ πολύ. http://fuse.stc.cx/autolock/AutoLock_v1.1_for_S60_3rd_ed.SISX Free :) edit: επειδή είναι μάλλον το ίδιο που είχαν προτείνει και άλλοι παλιότερα, να πω απλώς ότι την ερώτηση για κλείδωμα απλώς την αγνοείς, θα κλειδώσει ούτως ή άλλως στο χρόνο που ορίζεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Meraklis87 Δημ. July 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2007 http://fuse.stc.cx/autolock/AutoLock_v1.1_for_S60_3rd_ed.SISX Free :) edit: επειδή είναι μάλλον το ίδιο που είχαν προτείνει και άλλοι παλιότερα, να πω απλώς ότι την ερώτηση για κλείδωμα απλώς την αγνοείς, θα κλειδώσει ούτως ή άλλως στο χρόνο που ορίζεις. Σ' ευχαριστώ Rayden, αλλά έψαξα λίγο στα μαγαζάκια και βρήκα το "Handy Keylock" της Epocware. Πάντως θα δοκιμάσω κι αυτό που λές. Ευχαριστώ και πάλι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinouli Δημ. July 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2007 Επειδή έχω χαθεί μέσα στις σελίδες... Μπορείς να κάνεις αναβάθμιση μέσω υπολογιστη? Δώστε μου το link και το product code που βάζω... Ευχαριστώ πολύ πολύ!!!!:) Παράθεση "Ever tried. Ever failed. No matter. Try Again. Fail again. Fail better." Samuel Beckett Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. July 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2007 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=149909 product code δεν χρειαζετε να αλαξεις! :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinouli Δημ. July 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2007 Έχω μπει στη σελίδα της νοκια αλλά δεν δέχεται το product code... μου λέει ότι δεν υπάρχει άλλη έκδοση και έχω την 01 ενώ έχει βγει 02... Κάποιος που έχει κάνει αναβάθμιση ας μου δώσει τον κωδικό...:rolleyes: Παράθεση "Ever tried. Ever failed. No matter. Try Again. Fail again. Fail better." Samuel Beckett Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmarccos Δημ. July 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2007 Έχω μπει στη σελίδα της νοκια αλλά δεν δέχεται το product code... μου λέει ότι δεν υπάρχει άλλη έκδοση και έχω την 01 ενώ έχει βγει 02... Κάποιος που έχει κάνει αναβάθμιση ας μου δώσει τον κωδικό...:rolleyes: Κι όμως η τελευταία έκδοση είναι η 1.0633.18.01 Παράθεση 3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinouli Δημ. July 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2007 Καλημέρα κι από μένα.. Έχω το Ε65 κάτι παραπάνω από 1 μήνα και κάτι επανεκκινήσεις (σε φάσεις που δεν το δουλεύω) παρατήρησα ότι μου τις κάνει. Γενικά όμως τόσο τραγικά όπως παρουσιάζονται τα πράγματα δεν είναι (με τις επανεκκινήσεις). Επειδή το τηλέφωνο το πήρα από εταιρικό πρόγραμμα και απ' ότι είδα έχει την εξής έκδοση software: 1.0633.18.01 11-01-07 RM-208 η οποία σύμφωνα με τα λεγόμενα δεν είναι η νεώτερη 1.0633.18.02 υπάρχει περίπτωση να είναι η αιτία του προβλήματος? Η sim πάντως είναι του κουτιού (40 ημερών, 32Κ). Το θέμα είναι αφού η Nokia στο site της δεν έχει υποστήριξη αναβάθμισης πως θα μπορούσα να το αναβαθμίσω? Nokia Shop? (συγχωρέστε την άγνοια μου αλλά ποτέ δεν μπήκα σε τέτοιες διαδικασίες οπότε..) :rolleyes: Επειδή εδώ λέει για 02 μπερδεύτηκα... Σόρρυ...:O Παράθεση "Ever tried. Ever failed. No matter. Try Again. Fail again. Fail better." Samuel Beckett Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eliasj Δημ. July 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2007 Το έχω 20 μέρες περίπου και κάνω νορμάλ χρήση.Αυτό που παρατήρησα είναι ότι κόκκινο κουμπί ,αυτό που τερματίζει μία κλήση ή τις εφαρμογές έχει σταματήσει να έχει την αίσθηση του "κλικ".Δουλεύει μεν αλλά δεν κάνει το χαρακτηριστικό κλικ που κάνουν όλα τα κουμπιά όταν τα πατάς.Είναι κάπως ενοχλητικό γιατί δεν ξέρεις αν πατήθηκε.Επίσης παρατήρησα ότι είναι αρκετά αργό σαν τηλέφωνο,δηλαδή αργεί να ανταποκριθεί στο μενου του γενικώς,να ανοίξει εφαρμογές κλπ.Αν ξέρει κάποιος κάτι πάνω σ'αυτό ας μου πει.Γενικώς δεν είναι αυτό που περίμενα και είναι και πολλά τα χρήματα που ζητάει... Και εγω που το εχω 1.5 μηνα το Σ/Κ και τα 2 κουμπια και το πρασινο και το κοκκινο σταματησαν να κανουν κλικ. Ειδικα το πρασινο πολλες φορες το παταω και δε "πιανει" καθολου. Επιδεχεται service αραγε αυτο το προβλημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. July 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2007 Καλησπερα σε ολους. Σκεφτομαι την αγορα του Ε65. Διαβαζω αυτα που γραφονται για κολληματα, επανεκινησεις κτλ. Ειναι προβληματα που εινα συχνα? Φτιαχνονται με καποια νεοτερη αναβαθμιση? Ή ειναι μεχρι στιγμης αδιορθωτα και θα φτιαχτουν μελλοντικα? Απο ταχυτητα στην πλοηγηση του μενου ειναι ενταξει? Ευχαριστω προκαταβολικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. July 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2007 Καλησπερα σε ολους. Σκεφτομαι την αγορα του Ε65. Διαβαζω αυτα που γραφονται για κολληματα, επανεκινησεις κτλ. Ειναι προβληματα που εινα συχνα? Φτιαχνονται με καποια νεοτερη αναβαθμιση? Ή ειναι μεχρι στιγμης αδιορθωτα και θα φτιαχτουν μελλοντικα? Απο ταχυτητα στην πλοηγηση του μενου ειναι ενταξει? Ευχαριστω προκαταβολικα. Φιλε μου το εχω εναμισυ μηνα συνεχεια ανοιχτο και δεν μου εχει κανει το παραμικρο προβλημα. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmarccos Δημ. July 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2007 Φιλε μου το εχω εναμισυ μηνα συνεχεια ανοιχτο και δεν μου εχει κανει το παραμικρο προβλημα. Μια από τα ίδια κι εγώ στους 2,5 μήνες συνεχούς χρήσης Άραγε αν χρειαστούμε καινούρια πρόσοψη θα βρούμε? Υπάρχουν? Παράθεση 3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos106 Δημ. July 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2007 Μια από τα ίδια κι εγώ στους 2,5 μήνες συνεχούς χρήσης Άραγε αν χρειαστούμε καινούρια πρόσοψη θα βρούμε? Υπάρχουν? Μετά από 3 μήνες, κανένα απολύτως πρόβλημα. Όσο για προσόψεις, εδώ κυκλοφορούν αρκετές:happy: Και σε κόκκινο ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmarccos Δημ. July 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2007 Όσο για προσόψεις, εδώ κυκλοφορούν αρκετές:happy: Και σε κόκκινο ;) Καλά στο e-bay εννοείται οτι υπάρχουν, από τη νόκια μπορούμε να βρούμε? Παράθεση 3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos106 Δημ. July 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2007 Καλά στο e-bay εννοείται οτι υπάρχουν, από τη νόκια μπορούμε να βρούμε? Καλή ερώτηση, μα δε μπορώ να σου απαντήσω... Λογικά θα έχουν, μα πόσο κοστίζουν άραγε;:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis Δημ. July 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2007 Το sar της συσκευης ποσο ειναι? Παράθεση Αφου ο Αγγλος δεν γραφει : “ Χάου αρ γιου” ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ “ti kaneis” ?;;;;;;;;;;;?;;;;;;;;;;;; ΟΧΙ ΑΛΛΑ GREEKLISH! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. July 24, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2007 Το sar της συσκευης ποσο ειναι? Απο το manual 0,74 W/kg. http://img78.imageshack.us/img78/8839/41030570eu1.th.jpg Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis Δημ. July 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2007 Απο το manual 0,74 W/kg. http://img78.imageshack.us/img78/8839/41030570eu1.th.jpg Τhanks, δεν το εχω το τηλεφωνο και εψαχνα να βρω ποσο εχει, γιατι η νοκια δεν το εχει καν στην λιστα Παράθεση Αφου ο Αγγλος δεν γραφει : “ Χάου αρ γιου” ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ “ti kaneis” ?;;;;;;;;;;;?;;;;;;;;;;;; ΟΧΙ ΑΛΛΑ GREEKLISH! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. July 24, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2007 Τhanks, δεν το εχω το τηλεφωνο και εψαχνα να βρω ποσο εχει, γιατι η νοκια δεν το εχει καν στην λιστα Να΄σαι καλα :), (γι αυτο ειπα απο manual ,διοτι οπως ειπες δεν υπαρχει εδω http://www.nokia.com/sar ) Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxf Δημ. July 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2007 1) TO EXO 3 MHNES,MILAO PARA POLY LOGO DOYLIAS KAI MALLON THA TO PETAKSO!!!!KOLLAEI SYNEXEIA, ADYNATEI NA KANEI KLHSEIS,ATELEIES SE SOBARA THEMATA GIA EPAGELMATIKO KINHTO K.T.L KAI NA EISTE SIGOYROI OTI EIMASTE POLOI POY THN PATISAME!!!! TORA OMOS TI NA PARO????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. July 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2007 1) TO EXO 3 MHNES,MILAO PARA POLY LOGO DOYLIAS KAI MALLON THA TO PETAKSO!!!!KOLLAEI SYNEXEIA, ADYNATEI NA KANEI KLHSEIS,ATELEIES SE SOBARA THEMATA GIA EPAGELMATIKO KINHTO K.T.L KAI NA EISTE SIGOYROI OTI EIMASTE POLOI POY THN PATISAME!!!! TORA OMOS TI NA PARO????? Και γιατι δεν το πας για service ??? Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eliasj Δημ. July 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2007 1) TO EXO 3 MHNES,MILAO PARA POLY LOGO DOYLIAS KAI MALLON THA TO PETAKSO!!!!KOLLAEI SYNEXEIA, ADYNATEI NA KANEI KLHSEIS,ATELEIES SE SOBARA THEMATA GIA EPAGELMATIKO KINHTO K.T.L KAI NA EISTE SIGOYROI OTI EIMASTE POLOI POY THN PATISAME!!!! TORA OMOS TI NA PARO????? HTC S710. Και εγω το βαρεθηκα το Ε65. Δε με βολευει καθολου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgep Δημ. July 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2007 1) TO EXO 3 MHNES,MILAO PARA POLY LOGO DOYLIAS KAI MALLON THA TO PETAKSO!!!!KOLLAEI SYNEXEIA, ADYNATEI NA KANEI KLHSEIS,ATELEIES SE SOBARA THEMATA GIA EPAGELMATIKO KINHTO K.T.L KAI NA EISTE SIGOYROI OTI EIMASTE POLOI POY THN PATISAME!!!! TORA OMOS TI NA PARO????? Ακριβως τα ιδια ,ετσι πηρα το ΗΤC Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmarccos Δημ. July 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2007 1) TO EXO 3 MHNES,MILAO PARA POLY LOGO DOYLIAS KAI MALLON THA TO PETAKSO!!!!KOLLAEI SYNEXEIA, ADYNATEI NA KANEI KLHSEIS,ATELEIES SE SOBARA THEMATA GIA EPAGELMATIKO KINHTO K.T.L KAI NA EISTE SIGOYROI OTI EIMASTE POLOI POY THN PATISAME!!!! TORA OMOS TI NA PARO????? Ακριβως τα ιδια ,ετσι πηρα το ΗΤC Ευτυχώς ήμαστε και μερικοί που δεν έχουμε κανένα απολύτως πρόβλημα, και ήμαστε πλήρως ευχαριστημένοι από το Ε65 ;) Παράθεση 3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. July 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2007 Ευτυχώς ήμαστε και μερικοί που δεν έχουμε κανένα απολύτως πρόβλημα, και ήμαστε πλήρως ευχαριστημένοι από το Ε65 ;) Ετσι...Εινα απο τα καλυτερα Nokia που ειχα ποτε και ...ειχα αρκετα μεχρι τωρα. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djore Δημ. July 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2007 τυπικό symbian nokia που είναι όμορφο συμαγές elegant και με wifi ... αυτά μου αρκούν ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts