nikoskat Δημ. April 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2007 Mesa stin xara mou pou pira to e65 mour8e apeires fores na to petaksw ston toixo:( Oti Efarmoges kai themes an exw valei gia s60 9.1 tipota dn paizei:( Ti na kanw??? PLZZZZZ Helppp:cry: :ninja: :wacko: μαλλον κατι κανεις λαθος, ολα λειτουργουν μια χαρα εφοσον ειναι για os9.1. τις ρυθμισεις στη διαχειρηση εφαρμογων τις κοιταξες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ghostdoc Δημ. April 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2007 οχι μάλλον, σίγουρα. Το τηλεφωνο πεταει και παιζει τα παντα. Μη στεναχωριεσαι, ψαξτο λιγο και θα βρεις τη λυση:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pain is the best teacher.. but nobody wants to be his student... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serfistas1 Δημ. April 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2007 Συνδεεται ευκολα σε wi-fi δικτυα και με τον ενσωματωμενο πλοηγο? Παράθεση http://phonegr.blogspot.com -Mobile news http://peloponnisoslive.blogspot.gr- F1 Kart for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Scottas Δημ. April 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2007 Epeidi eimai sxoleio kai dn exw card reader mazi mou gia na perasw tis efarmoges 8a dokimasw poio meta na valw!!!Ekana kati ri8miseis pou mou eipe enas SIMFOROUMITIS kai 8a sas pw to vradi:D:);):p Παράθεση Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
meng Δημ. April 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2007 Εγώ πάντως εξακολουθώ να το αναζητώ απεγνωσμένα!!! Από Vodafone σε Vodafone!!! Χτες μου είπαν ότι είναι σε έλλειψη ακόμα. Από που το αγοράσατε εσείς οι πρόσφατοι??? :) Παράθεση How much does life weigh? 21 grams, the weight of soul Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dromeas Δημ. April 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2007 Από τη Δευτερα είμαι και εγώ ένας ευτυχισμένος κάτοχος του Nokia E65, το αγόρασα από το Πλαίσιο μονο 429 Euro σε 12 άτοκες δόσεις!!! Οποιος θέλει να μάθει τη διαθεσιμότητα συσκευών από το Πλαίσιο, ας καλέσει 800-11-12345 να τον ενημερώσουν σε ποιο κατάστημα είναι διαθέσιμο και να τον συνδέσουν με αυτό ώστε να του το κρατήσουν μέχρι να πάει να το παραλάβει... :cool: Το τηλεφωνάκι είναι τέλειο, ελαφρύ, στιβαρό, γρήγορο και παρα μα παρα πολύ όμορφο!!! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Scottas Δημ. April 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2007 Paidia ola kala me to e65!!!Ekana kati ri8miseis kai twra pernei ta panta:D:):p Eyxaristw Olous gia tin BoI8eia:D:):p Kalinixta:D:p;) Παράθεση Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
architect2 Δημ. April 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2007 Παιδιά σχετικά με όσους έχουν πρόβλημα με τις φωνητικές κλείσεις των ονομάτων στις επαφές, μία είναι η λύση για να δουλέψουν. Πρώτα κάνετε αντιγραφή τις επαφές στην κάρτα sim , μετα κάνετε reset με τον κωδικό *#7370# , κάνετε αντιγραφή τις επαφές απο την κάρτα sim στο τηλέφωνο και όλες επιτέλους θα δουλεύουν κανονικά. Ελπίζω να βοήθησα. (εκτός και το είχατε ήδη βρει):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. April 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2007 Παιδιά σχετικά με όσους έχουν πρόβλημα με τις φωνητικές κλείσεις των ονομάτων στις επαφές, μία είναι η λύση για να δουλέψουν. Πρώτα κάνετε αντιγραφή τις επαφές στην κάρτα sim , μετα κάνετε reset με τον κωδικό *#7370# , κάνετε αντιγραφή τις επαφές απο την κάρτα sim στο τηλέφωνο και όλες επιτέλους θα δουλεύουν κανονικά. Ελπίζω να βοήθησα. (εκτός και το είχατε ήδη βρει):) Και πως θα πάρει η κάρτα SIM τα πολλαπλά πεδία των επαφών μας; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
architect2 Δημ. April 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2007 Και πως θα πάρει η κάρτα SIM τα πολλαπλά πεδία των επαφών μας; Απλά δοκίμασε να κάνεις συγχρονισμό με το outllok αμέσως μετά το reset. Ελπίζω να δουλέψουν κανονικά.:!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frostman Δημ. April 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2007 ΒΟΗΘΕΙΑ....την γνωμη σας, σας παρακαλω...Ακουστε: Μετα απο ενα μηνα αναμονης μου ανακοινωσαν πως το Ε65 που εχω παραγγηλει θα ειναι στη Vodafone μετα τις 15 Mαιου, και θελω αν μπορουν αυτοι που το εχουν ειδη αν αξιζει να το περιμενω η να το ξεχασω και να παρω το Ε70?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. April 27, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2007 ΒΟΗΘΕΙΑ....την γνωμη σας, σας παρακαλω...Ακουστε: Μετα απο ενα μηνα αναμονης μου ανακοινωσαν πως το Ε65 που εχω παραγγηλει θα ειναι στη Vodafone μετα τις 15 Mαιου, και θελω αν μπορουν αυτοι που το εχουν ειδη αν αξιζει να το περιμενω η να το ξεχασω και να παρω το Ε70?? Κατα την γνωμη μου ,αξιζει η αναμονη για το Ε65. Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. April 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2007 Υπάρχει μεγαλύτερης χωρητικότητας μπαταρία για το Ε65? Ταιριάζει κάποια ισχυρότερη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. April 28, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2007 Οπως γνωριζεις Dromeas , υπαρχει το buy & sell για αγγελιες :!: Οποιος ενδιαφερεται ,το κοιταζει ,και επικοινωνει μαζι σου με προσωπικο μηνυμα. Τα θεματα για τις συσκευες ,δεν ειναι για αυτην την δουλεια για να πλασαρουμε τι πουλαμε ! Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dromeas Δημ. April 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2007 Οπως γνωριζεις Dromeas , υπαρχει το buy & sell για αγγελιες :!: Οποιος ενδιαφερεται ,το κοιταζει ,και επικοινωνει μαζι σου με προσωπικο μηνυμα. Τα θεματα για τις συσκευες ,δεν ειναι για αυτην την δουλεια για να πλασαρουμε τι πουλαμε ! Επειδή το τηλέφωνο είναι σε έλλειψη και επειδή μου περισσεύει ένα ολοκαίνουργιο, για αυτό έβαλα εδώ το link για τις αγγελίες, να εξυπηρετήσω θέλω, όχι να βρω και τον μπελά μου και σε κάθε περίπτωση, όταν κάποιος κάνει κάτι που όπως λες το οποιο αντιβαίνει τους κανόνες του forum, του στέλνουμε PM αν θέλουμε και εμείς να είμαστε σωστοί... :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. April 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2007 Πρόσφατα πήρα το Ε65 και με έχει τρελλάνει στις επανεκκινήσεις! Καμιά λύση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. April 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2007 sar ξερουμε?????? ευχαριστω.... Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmarccos Δημ. April 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2007 sar ξερουμε?????? ευχαριστω.... Σύμφωνα με το chart του cnet.com έχει 0,74W/kg δες εδώ Παράθεση 3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgep Δημ. May 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2007 Πρόσφατα πήρα το Ε65 και με έχει τρελλάνει στις επανεκκινήσεις! Καμιά λύση? Αλλαξα καρτα sim και το προβλημα λυθηκε :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. May 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2007 Σύμφωνα με το chart του cnet.com έχει 0,74W/kg δες εδώ δεν ειναι κακο.... Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Meraklis87 Δημ. May 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2007 Την Πέμπτη αγόρασα κι εγώ το Ε65. Είμαι ξετραελαμένος! Αλλά έχω πρόβλημα...δεν μπορώ με τίποτα να βρώ εφαρμογές και θέματα συμβατά με το Ε65, όσα κι αν έχω δοκιμάσει για όλα μου λέει κάτι για σφάλμα πιστοποιητικού, ακόμη κι αυτές οι εφαρμογές που είναι για S60 3rd Edition. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. May 1, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2007 Την Πέμπτη αγόρασα κι εγώ το Ε65. Είμαι ξετραελαμένος! Αλλά έχω πρόβλημα...δεν μπορώ με τίποτα να βρώ εφαρμογές και θέματα συμβατά με το Ε65, όσα κι αν έχω δοκιμάσει για όλα μου λέει κάτι για σφάλμα πιστοποιητικού, ακόμη κι αυτές οι εφαρμογές που είναι για S60 3rd Edition. Καλοριζικο ! :) Εχει απαντηθει οο φορες ... Διαχείριση εφαρμογων > επιλογες >ρυθμίσεις > εγκατασταση λογισμικου > ολα και ελεγχος πιστοπ. συνδ > απενεργοποιηση Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Meraklis87 Δημ. May 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2007 Καλοριζικο ! :) Εχει απαντηθει οο φορες ... Διαχείριση εφαρμογων > επιλογες >ρυθμίσεις > εγκατασταση λογισμικου > ολα και ελεγχος πιστοπ. συνδ > απενεργοποιηση Συγνώμη. Σ' ευχαριστώ πάντως. Ξέρεις μήπως υπάρχει εφαρμογή τηλεκοντρόλ για TVs, DVDs, κ.α., συμβατή με το ΝΟΚΙΑ Ε65; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. May 1, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2007 Συγνώμη. Σ' ευχαριστώ πάντως. Ξέρεις μήπως υπάρχει εφαρμογή τηλεκοντρόλ για TVs, DVDs, κ.α., συμβατή με το ΝΟΚΙΑ Ε65; Να'σαι καλα :) Δεν εχει κυκλοφορησει ακομα η εφαρμογη που ζητας για 3rd edition. Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmarccos Δημ. May 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2007 Σήμερα - αύριο θα το έχω κι εγώ επιτέλους στα χέρια μου και δε βλέπω την ώρα:rolleyes: Μου το έφεραν και μένει μόνο να βρω χρόνο να περάσω για να το παραλάβω Ελπίζω να αποδειχτεί αντάξιο των προσδοκιών μου, ειδικά οσον αφορά το slide Παράθεση 3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts