Jump to content

[Επίσημο] Nokia E90 Communicator

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Επίσης σε κάποια μαγαζιά (μεταχειρισμένων) τα δίνουν 670 Ευρω, σφραγισμένα Alpha copy, Eλληνικά. Αξίζει μια γενικότερη έρευνα καθώς η τιμή του έχει πέσει.

• Απαντήσεις 1,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Mηπως ξερει καποιος,

εχει γραφτει κατι η

αν υπαρχει καποιο tip,

η δεν θυμαμε ετσι ειναι default?

που οταν ειναι ενεργοποιημένο το gps να δειχνει το στιγμα σε σχεση με τον χαρτη οπως στο destinator ?

(δηλαδη στο δικο μου πότε προχωρα λοξα προς τα δεξια η και το αντιστροφο)

Ενω στο destinator προχωρα το στιγμα ολο προς τα επανω(ακουστικο)

.....δεν βρισκεις ακρη με αυτα τα smartphones......:X

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Ειμαι κάτοχος του Ε61i και σκεφτόμουν οταν βγεί το Ε71 να το χτυπήσω, αλλα πριν μερικές ημέρες είδα απο κοντά και περιεργάστηκα το Ε90 και το ερωτεύτηκα...

Εχω μια αρκετά καλή επιδότηση απ την Vodafone οπότε μάλλον θα το πάρω απο εκεί (αν το πάρω τελικά).

Τηλεφώνησα σε αρκετά Vodafone shops και μου είπαν όλα οτι απο Τρίτη περιμένουν στόκ. Υπάρχει πιθανότητα να ειναι αυτή η V2 εκδοση του μοντέλου;

Αν πάρω την κανονική μη-VF live έκδοση απο κάποιο άλλο κατάστημα θα μου δώσουν V1 ή V2? Άραγε έχει εξαντληθεί το V1 στοκ?

Xperia Z5 Premium, Xperia Z2, Xperia Z4 Tablet, Asus Nexus 7 (2013) 16GB

Ειμαι κάτοχος του Ε61i και σκεφτόμουν οταν βγεί το Ε71 να το χτυπήσω, αλλα πριν μερικές ημέρες είδα απο κοντά και περιεργάστηκα το Ε90 και το ερωτεύτηκα...

Εχω μια αρκετά καλή επιδότηση απ την Vodafone οπότε μάλλον θα το πάρω απο εκεί (αν το πάρω τελικά).

Τηλεφώνησα σε αρκετά Vodafone shops και μου είπαν όλα οτι απο Τρίτη περιμένουν στόκ. Υπάρχει πιθανότητα να ειναι αυτή η V2 εκδοση του μοντέλου;

Αν πάρω την κανονική μη-VF live έκδοση απο κάποιο άλλο κατάστημα θα μου δώσουν V1 ή V2? Άραγε έχει εξαντληθεί το V1 στοκ?

Ετσι πηρα και εγω το Ε90 μου,απο Voda με επιδοτηση.Ειχα ζητησει στον τυπο με τον οποιο μιλουσα,εαν γινεται να ειναι V2 η συσκευη,και μου ειπε οτι μονο V2 εχει πλεον η Vodafone.Αλλα ελα που δεν!V1 μου ηρθε,αλλα δεν εχω δει κανενα προβλημα με το μικροφωνο,ουτε το πληκτρολογιο αγγιζει στην οθονη το παραμικρο.Αφαιρεσα το live απο τη συσκευη,και ολα μια χαρα.Παρα το,ετσι κ αλιως αναποφευκτο για τα τεχνικα της χαρακτηριστικα,μεγεθος της συσκευης,εχω γινει fun του Ε90 και χαιρομαι που το εχω στην κατοχη μου.

Ακριβως ετσι εγινε και με μενα μονο που μου ειπαν οτι δεν υπαρχει v2.Το μαυρο v2 ισως να ερθει στην Ελλαδα οταν βγει το v3.Προβληματα σε μενα προεκυψαν απο τα προγραμματα τριτων κατασκευαστων.Κατα τα αλλα ολα καλα.

ρε παιδιά έχω βρρεί ένα ε90 στα 350 ευρώ και σκέφτομαι να το αγοράσω. είναι σε άριστη κατάσταση, απλά με προβληματίζει αν τρέχει τα προγράμματα. To garmin για gps to τρέχει; στην εσωτρική οθόνη φαίνονται καλά τα προγράμαμτα ή όχι;

ρε παιδιά έχω βρρεί ένα ε90 στα 350 ευρώ και σκέφτομαι να το αγοράσω. είναι σε άριστη κατάσταση, απλά με προβληματίζει αν τρέχει τα προγράμματα. To garmin για gps to τρέχει; στην εσωτρική οθόνη φαίνονται καλά τα προγράμαμτα ή όχι;

Γεια σου Τασο :). Ναι,ολα ειναι οκ .

Καλη τιμη τα 350€

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

ωραία τότε με βλέπω να το χτυπάω :) χεχε !! αυτό με προβλημάτιζε αρκετά γιατί μου αρέσει πάρα πολύ σαν κινητό.

Τσέκαρέ το καλά, και αν δεις οτι η συσκευή δεν έχει κανένα πρόβλημα, χτύπα την. Η τιμή είναι πάρα πολύ καλή.

Όσον αφορά το πως τρέχουν τα προγράμματα στην εσωτερική οθόνη, να μην σε απασχολεί καθόλου καθώς το 95% των προγραμμάτων απεικονίζονται άψογα στην εσωτερική οθόνη. Ειδικά το garmin, τρέχει ταχύτατα και στις 2 οθόνες (παρά την μεγάλη ανάλυση της εσωτερικής) ενώ η πλοήγηση με χρήση της εσωτερικής είναι απλά απόλαυση.

το κινητό είναι σε άριστη κατάσταση, το έχει ένας φίλος μου και επειδή δεν το χρησιμοποιεί και το έχει και κάθεται μου το πουλάει.

ωραία τότε με βλέπω να το χτυπάω :) χεχε !! αυτό με προβλημάτιζε αρκετά γιατί μου αρέσει πάρα πολύ σαν κινητό.

παρτο πηρα κ γω ενα σε ιδια τιμη κατι σημαδια χρησης ειχε θα του αλλαξω κ πλαστικα με 40€ και θα την βγαλω μεχρι το ε71...

ωραία!! Τετάρτη που θα είμαι Ρόδο (επιτέλους) θα το αγοράσωω οπότε θα κάνω αρκετές ερωτησούλες :)

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

λύστε μου μια απορία. Πως αλλάζει η γλώσσα γραφής την ώρα που γράφω ;;

ή αστερακι στην εξωτερικη αν εισαι στην εξωτερικη οθονη , η στην εσωτερικη chr αι shift

Πατωντας ομως πρωτα shift και μετα ctrl.

ναι το διαπύστωσα :) μήπως μπορεί να μου πεί κάποιος αν το εσωτερικό πληκτρολόγιο έχει φωτισμό ; Αν ναι πως ενεργοποιείται ;

Στην Ελλάδα δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα το μαύρο, ε;

Currently using:

Samsung Galaxy S23 Ultra, Galaxy Buds 2 Pro, Galaxy Watch

Νίκος

ναι το διαπύστωσα :) μήπως μπορεί να μου πεί κάποιος αν το εσωτερικό πληκτρολόγιο έχει φωτισμό ; Αν ναι πως ενεργοποιείται ;

Αμε!Το πανω αριστερα πληκτρο ειναι,με τη λαμπα και τον ηλιο.Αν μαλιστα το πατησεις σε συνδιασμο με το ctrl,ρυθμιζεις την ενταση της φωτεινοτητας της εσ. οθονης.

ωραία!! Μου αρέσει παρα πολύ η συσκευή πραγματικά , την έχω λίγες μέρες αλλά έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος.

Για να παίξει σε ολόκληρη την οθόνη θα πρέπει να το προσαρμόσεις στην ανάλυση οθόνης του E90.

Αυτό μπορείς να το κάνεις μέσω ενός converter όπως ο Super. Google it!

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″