babis Δημ. July 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2007 Πήρα 3 παιδιά, ένα για μένα και δύο για πώληση και 1 έχω να πω. Το κινητό μα-μα-μα-μαει! Το πιο εκπληκτικό S60 που είδα ποτέ. Εν τέλει η έλλειψη της οθόνης αφής δεν είναι καθόλου ενοχλητική! Το GPS παίζει άριστα, καλύτερα και πιο ευαίσθητο από Ν95. Ελλάδα θα αργήσει ακόμη, άκουσα για αρχές Σεπτεμβρίου και πιο μετά πιθανό. Το πλαισιο ειπε τελος αυγουστου. H Alpha copy παει διακοπες και καλα κανει. Το ιδιο πρεπει να κανουμε και εμεις για να γεμιζουμε τις μπαταριες μας. Καλο μας καλοκαιρι. Παράθεση Αφου ο Αγγλος δεν γραφει : “ Χάου αρ γιου” ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ “ti kaneis” ?;;;;;;;;;;;?;;;;;;;;;;;; ΟΧΙ ΑΛΛΑ GREEKLISH! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JustMe Δημ. July 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2007 Αν θυμάμαι καλά φίλε μπάμπη όλοι μας κοροιδεύουν εδώ και μήνες. Εμένα οι πληροφορίες μου λένε αρχές σεμπτεμβρίου και εν τέλει μπορεί να πάει και παραπέρα. Πάντως η alpha copy θα αργήσει περισσότερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eyzhn Δημ. July 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2007 Πήρα 3 παιδιά, ένα για μένα και δύο για πώληση και 1 έχω να πω. Το κινητό μα-μα-μα-μαει! Το πιο εκπληκτικό S60 που είδα ποτέ. Εν τέλει η έλλειψη της οθόνης αφής δεν είναι καθόλου ενοχλητική! Το GPS παίζει άριστα, καλύτερα και πιο ευαίσθητο από Ν95. Ελλάδα θα αργήσει ακόμη, άκουσα για αρχές Σεπτεμβρίου και πιο μετά πιθανό. Με τα Ελληνικά και το Ελληνικό μενού τί γινεται? Υπάρχει κάποιο πρόβλημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JustMe Δημ. July 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2007 Εισαγωγής είναι και δεν πέρασα ελληνικά ακόμη, ωστόσο διαβάζει τα πάντα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PapakiGr Δημ. July 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2007 με τα ελληνικα ολα οκ. Δεν ειναι communicator παντως. ειναι ενα τελειο S60 αλλα σε σχεση με την φιλοσοφια της σειρας communicator εχει αποκλησεις. Και δεν εχει και fax. Δεν εχω βρει πως αλλαζει γλωσσα απο εξω, απο την μεσα μερια αλλαζει με shift & alt. Η μπαταρια αν δουλευεται wifi ειναι καταστροφη ενω κραταει παρα πολυ αν δουλευεται 3g i umts. otan piani umts vlepete 3,5g. to gps doulevi apistefta kamia sxesi me me n95 ke nomizo kalitera ke apo 6110. To hands free den akougete dinata opos ke sto e60 ke otan to sindesa sto bluetooth car kit pali den akougotan dinata... oi othones ine poli kales ke se genikes grames ine grigoro. Tha dokimaso na sviso kapia sms (exo kapou 5000 ta opia metaferthikan apo to 9300i) mpas ke pai pio grigora. Restart exi kani mono 2 fores mexri tora me skliri xrisi vevea. San sinolo den to sizitame oti ine apistefto apla tha mporousan na vasistoun pio poli sta palia communicator se themata efxristias. Παράθεση Pac Pac Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JustMe Δημ. July 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2007 Umts = 3G HSDPA = 3.5G Γενικά πάντως συμφωνώ. Πιστεύω ότι το GPS του είναι απίστευτο! Το bluetooth εμένα συνεργάστηκε άψογα με jabra bt800, οκ όχι τρελά δυνατά όπως με το 9000 μου αλλά ικανοποιητικότατα. Η οθόνη είναι πολύ καλή, σε φωτεινότητα θα την χαρακτήριζα κλασική Νοκια οθόνη (Ν95 δηλαδή και πάνω) ενώ σε ανάλυση είναι πραγματικά εκπληκτική, και στο web browsing εμένα η wide προβολή της με βολεύει απίστευτα. Γρήγορο είναι αρκετά. Πιο γρήγορο από Ν95 νομίζω αλλά πιο αργό από το I-phone. Restart εμένα δεν έχει κάνει αλλά οκ, αυτό το καιρό πρήζομαι περισσότερο με το I-phone παρά με αυτό, οπότε εν μέρει είναι λογικό. Εγώ προβλήματα ευχρηστίας δεν έχω, το βρίσκω εξαιρετικό αν και όπως είπε ο papakigr το έχουν περισσότερο s60οποιήσει, είναι μάλλον περισσότερο S60 με μεγάλη οθόνη και qwerty keyboard παρά ένα σκληροτράχηλο communicator (λέγε με 9210ι). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eyzhn Δημ. July 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2007 ........ Και δεν εχει και fax..... . Ειμαστε σίγουροι?? :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gbil Δημ. July 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2007 Ειμαστε σίγουροι?? :cry: Αυτό είναι από τα πρώτα που είχαν πει όταν το ανακοίνωσαν, δεν είναι έκπληξη λοιπόν . Παράθεση Βαρέθηκα με αυτά που ακούω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eyzhn Δημ. July 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2007 Αυτό είναι από τα πρώτα που είχαν πει όταν το ανακοίνωσαν, δεν είναι έκπληξη λοιπόν . Προφανώς δεν το γνώριζα..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. July 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2007 το gps του τι λεει ? επειδη σκεφτομαι να το αγορασω σε κανενα 3 μηνο !! Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. August 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2007 Απο την στιγμή αυτή, είμαι και εγώ ένας ευτυχής κάτοχος του Ε90! η πλοήγηση στο ίντερνετ είναι πραγματικά άψογη, το πληκτρολόγιο καταπληκτικό, η οθόνη φανταστική και γεινικά, η συσκευή με έχει αφήσει με το στόμα ανοιχτό. όπως καταλάβατε, ποστάρω ασύρματα απο το νέο μου εργαλείο (μέσα στη Νοκια είμαι ακόμα). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Porfyras Δημ. August 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2007 Μεγιά σου !!!:) Για να είμαι ειλικρινής .....ψιλοζηλεύω :X Φυσικά αστειεύομαι....:lol:Η αλήθεια βέβαια είναι ότι, με την αγορά του Ν95, τα οικονομικά μου βρίσκονται σε απαγορευτικό σημείο για την απόκτηση του Ε90. Any way μια χάρη...Όταν τελειώσεις με τις προτεραιότητες που έχεις ορίσει για το Ε90 και σου μείνει λίγος ελεύθερος χρόνος, εγκατέστησε σε παρακαλώ το MobiLex (θα το βρείς στην πρώτη σελίδα των εφαρμογών) και πες μου εάν στο λήμμα "Αλέξανδρος ο Μέγας" του MobiWiki-gr,εμφανίζεται κανονικά η ερμηνεία. Thanks in advance. Παράθεση http://porfyras.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eyzhn Δημ. August 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2007 Απο την στιγμή αυτή, είμαι και εγώ ένας ευτυχής κάτοχος του Ε90! η πλοήγηση στο ίντερνετ είναι πραγματικά άψογη, το πληκτρολόγιο καταπληκτικό, η οθόνη φανταστική και γεινικά, η συσκευή με έχει αφήσει με το στόμα ανοιχτό. όπως καταλάβατε, ποστάρω ασύρματα απο το νέο μου εργαλείο (μέσα στη Νοκια είμαι ακόμα). Καλορίζικο! Το avatar σου δεν αλλαξες ακομη!:p Και εσύ από εξωτερικό το πήρες? Η πλοήγηση μεταξύ των μενού και ο χρόνος ανοίγματος των αρχείων είναι γρήγορος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoleon Δημ. August 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2007 Πάει ο mirror, εξαφανίστηκε από προσώπου γης, τον έφαγε αυτό το πράγμα του σατανά! Που είναι το review βρεεεεεε? :) Παράθεση Currently using: Samsung Galaxy S23 Ultra, Galaxy Buds 2 Pro, Galaxy Watch Νίκος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. August 6, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2007 Απο την στιγμή αυτή, είμαι και εγώ ένας ευτυχής κάτοχος του Ε90! η πλοήγηση στο ίντερνετ είναι πραγματικά άψογη, το πληκτρολόγιο καταπληκτικό, η οθόνη φανταστική και γεινικά, η συσκευή με έχει αφήσει με το στόμα ανοιχτό. όπως καταλάβατε, ποστάρω ασύρματα απο το νέο μου εργαλείο (μέσα στη Νοκια είμαι ακόμα). Καλοριζικο και παλι ,ελπιζω να το δω συντομα απο κοντα :happy: Πάει ο mirror, εξαφανίστηκε από προσώπου γης, τον έφαγε αυτό το πράγμα του σατανά! Που είναι το review βρεεεεεε? :) Δεν θα αργησει να εμφανιστει !:p δεν νομιζω να πηρε αδεια νωριτερα :D Κανενας αλλος που το πηρε απο alpha copy ?:worry: Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gokak Δημ. August 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2007 pedia to pira apo ton ote lexenon.apsogo 640 eyro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unknown Δημ. August 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2007 Παιδια μολις σημερα το παρελαβα.Το φορτισα κτλ. Ξερει κανεις να μου πει πως δουλεύει τo gps ? Δεν βρισκει Satelite και κατι τετοια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. August 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2007 pedia to pira apo ton ote lexenon.apsogo 640 eyro Καταρχάς,αποκλείεται να στοιχίζει μόνο 640 ευρώ. Με σύνδεση σε πρόγραμμα της Cosmote το αγόρασες; Τα OTESHOP έχουν παραλάβει τόσο γρήγορα τη συσκευή :confused:; Συνήθως καθυστερούν αρκετά με τη διάθεση κινητών τηλεφώνων στην αγορά :worry:. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. August 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2007 Παιδια μολις σημερα το παρελαβα.Το φορτισα κτλ. Ξερει κανεις να μου πει πως δουλεύει τo gps ? Δεν βρισκει Satelite και κατι τετοια καλοριζικο!! απο που το παρελαβες φιλε?? απο nokia?? μεσα στο manual θα λεει πως λειτουργει, που εχεις προβλημα δεν βρικσεις στιγμα??:O Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john74 Δημ. August 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2007 ti fako foraei (carl zeiss?) video se ti analysi travaei sto megisto? pano apo ola i mpataria poso krataei? KALORIZIKO STO FILO TON GEORGE Παράθεση Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. August 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2007 Νομίζω πως το Ε90 δεν ενσωματώνει φακό Carl Zeiss. Η μέγιστη ανάλυση στο βίντεό του είναι η VGA.Tο frame rate ισούται με 30fps. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. August 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2007 Νομίζω πως το Ε90 δεν ενσωματώνει φακό Carl Zeiss. Η μέγιστη ανάλυση στο βίντεό του είναι η VGA.Tο frame rate ισούται με 30fps. Απλά επιβεβαιώνω τον DENIOR, δεν έχει φακό Carl Zeiss το Ε90! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnkgr Δημ. August 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2007 Δηλ οταν λεμε αναλυση VGA ποσα pixel επι ποσα pixel ενοουμε; Αναλυση video σαν του Ν95; Παράθεση Γιωργος και..... [sIGPIC][/sIGPIC] φυσικα.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EliMiNaToR Δημ. August 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2007 οταν λεμε αναλυση vga εννοουμε 640x480 pixels .η αναλυση του βιντεο ειναι ιδια με αυτη του Ν95 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnkgr Δημ. August 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2007 οταν λεμε αναλυση vga εννοουμε 640x480 pixels .η αναλυση του βιντεο ειναι ιδια με αυτη του Ν95 Thanks......... Παράθεση Γιωργος και..... [sIGPIC][/sIGPIC] φυσικα.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts