Jump to content

[Επίσημο] Nokia E90 Communicator

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Changes/improvements made from MCU SW version 210.34.75 to version 300.34.84:

New feature: Maps 2.0

"Walk to" – Pedestrian Navigation: Pedestrian navigation plan a walking route and the visual guidance helps navigate you where you want to go. The “breadcrumbs” trace shows where you have walked, to further aid your orientation.

Bestinclass Car Navigation and Traffic: Improved & faster routing, also with multiple waypoints. Improved guidance, including signposts and traffic. Grid menu & specific navigation map mode (wider roads) for easeofuse.

Satellite maps: Entertaining and useful satellite maps shows real aerial photography of map locations and a “hybrid view” also shows the street names overlaid on the pictures.

Multimedia Premium Guides: Rich media content including photos, video, audio from suppliers like Lonely Planet, Via Michelin, etc.

Onebox “stations” Map search: New alwaysvisible onebox search framework with categorised content “stations” offers an intuitive & efficient way to discover content in Nokia

Maps: It also adds Navigation capability to the following countries Argentina, Botswana, Bulgaria, Chile, Lesotho, Namibia, New Zealand, Romania, Swaziland and Venezuela. Maps 2.0 is backward compatible with Maps 1.2 data. However, to get the full benefit of Maps2.0 ie walk navigation, it requires memory card preinstalled Maps data to be updated.

General

* Improvements to backup and restore

* Time zones updated

* Correct time zone for Venezuela

* Improvements to localization

* Improvements to Slovenia character encoding

* Missing localizations added

* Operator name database updated

* Certificates updated

* Security updates

* Stability and functionality improvements in voice and video call

* Improvements to USIM initialization

Bluetooth

* Stability and functionality improvements to Nokia and 3rd party BT accessory interoperability

Browser

* Stability and functionality improvements

* FlashLite upgraded to newer version (3.0)

Connections

* Stability improvements in weak signal connection

* Improvements in VPN connection

* Improvements to connection creation

Maps

* Upgraded to newer version (2.0 w25)

* Several stability and functionality improvement

Messaging

Quickoffice

* Upgraded to newer version (4.1.35.1)

* Several stability and functionality improvements

VOIP

* Upgraded to newer version

WLAN

3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2

• Απαντήσεις 1,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Quickoffice

* Upgraded to newer version (4.1.35.1)

* Several stability and functionality improvements

Είναι το λιγότερο ηλίθιο πχ το N82 να έχει το QuickOffice 4.5 και στο E90 ακόμα να έχουν την 4.1 ....

Βαρέθηκα με αυτά που ακούω...

Γειά σας,

θα ήθελα τη βοήθεια σας: η υποδοχή ακουστικών του e90 με ποιό άλλο nokia είναι ίδια? Προσπαθώ να παραγγείλω ένα καλώδιο με βάση combatibility chart ( http://www.n-com.it/en/n-com/compatibilityMobile.html ) που δεν περιλαμβάνει το e90. Ευχαριστώ :)

Ε66, Ε71, Ε51, 6120, Ε51, 6220 classic, 6210 navigator, 6110 navigator είναι μερικά που μου έρχονται στο μυαλό.

Καλο το καινουριο firmware αλλα δεν ειναι hackable! Γι αυτο οσοι θελετε να κανετε install unsigned εφαρμογες ΜΗΝ το αναβαθμισετε!!

εχο αλο ενα προβλημα με το νοκια.οταν τραβαο βιντεο,και μετα το βλεπο ο ηχος χανεται ενο μερικες φορες το βιντεο κανει σπασιματα..πηγαινει πολι αργα. επισης οταν παο να τραβηχο με night mode η αναπαραγογη επισης πηγαινει πολυ αργα.και οταν το βαζο χανα αυτοματικ τραβαει κανονικα.

καμια λιση;; αυτο με το night mode δεν το κανε στο νοκια ν93.

Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms.

Δες μήπως κάποιο θέμα προκαλεί τα κολλήματα αυτά; Χρησιμοποιείς κάποιο θέμα που έχεις εγκταστήσει εσύ ή ένα απο αυτά που είχε η συσκευή;

Καλησπέρα.

Θα ήθελα τη βοήθειά σας.

Ψάχνω να βρω τη μαύρη έκδοση του E90.

Ρώτησα την Alpha Copy (αντιπροσωπεία της Nokia στην Ελλάδα) και μου είπε ότι δεν έχει έρθει.

Έψαξα και σε όλες τις μεγάλες αλυσίδες Cosmote, Vodafone, Wind, Γερμανό, Plaisio, E-shop και όλοι έχουν το Mocca.

Τουλάχιστον εάν δεν μπορούμε να βρούμε τη μαύρη έκδοση, μήπως ξέρει κανείς πως μπορούμε να σιγουρευτούμε ότι το Mocca που θα πάρουμε θα είναι με διορθωμένα τα προβλήματα των πρώτων κομματιών; Ίσως από το IMEI ή κάποια άλλη ένδειξη πάνω στο κουτί;

Δες μήπως κάποιο θέμα προκαλεί τα κολλήματα αυτά; Χρησιμοποιείς κάποιο θέμα που έχεις εγκταστήσει εσύ ή ένα απο αυτά που είχε η συσκευή;
ena apo auta pou exei h siskeuh.to problhma omos eiparxei.
Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms.

Καλησπέρα.

Θα ήθελα τη βοήθειά σας.

Ψάχνω να βρω τη μαύρη έκδοση του E90.

Ρώτησα την Alpha Copy (αντιπροσωπεία της Nokia στην Ελλάδα) και μου είπε ότι δεν έχει έρθει.

Έψαξα και σε όλες τις μεγάλες αλυσίδες Cosmote, Vodafone, Wind, Γερμανό, Plaisio, E-shop και όλοι έχουν το Mocca.

Τουλάχιστον εάν δεν μπορούμε να βρούμε τη μαύρη έκδοση, μήπως ξέρει κανείς πως μπορούμε να σιγουρευτούμε ότι το Mocca που θα πάρουμε θα είναι με διορθωμένα τα προβλήματα των πρώτων κομματιών; Ίσως από το IMEI ή κάποια άλλη ένδειξη πάνω στο κουτί;

Το e-shop νομιζω εχει το μαυρο αλλα με αλλο προντακτ κοοντ.εγω αγορασα το μοκκα απο το ε σοπ και ητανε η δευτερη εκκδοση.στο νοκια σοπ μου ειπαν οτι μονο το μοκκα ερχετε ελλαδα. Αυτο που πηρα εγω ειναι η δευτερη εκδοση.επιπεδο πληκτρολογιο βα8ουλοματα στις 2 ακρες και τελευταια εκδοση του λογισμικου.του προηγουμενο οχι τις τελευταιας εκδοσης.

παιδια καλησπερα σε ολους.ποια ειναι η τελευταια εκδοση λογισμικου.εχω την 3.40 και που μπορω να κατεβασω την καινουργια αν υπαρχει

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Η τελευταία έκδοση είναι η V 300.34.84 (27-08-2008).

Για το πώς κάνεις αναβάθμιση δες εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2253369#post2253369

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

παιδια καλησπερα σε ολους.ποια ειναι η τελευταια εκδοση λογισμικου.εχω την 3.40 και που μπορω να κατεβασω την καινουργια αν υπαρχει

Καλησπερα .

Να προσθεσω και αυτο ,αν και εχει ειπωθει ...οο.. φορες..

Πας εδω http://europe.nokia.com/A4577224

πληκτρολογεις το product code της συσκευης σου

και μαθαινεις ποια ειναι η τελευταια αναβαθμιση

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

ρε παιδιά πως ενεργοποιείται το GPS πάω εκεί που λεει για GPS...αλλά δεν μου βγάζει σήμα.μήπως πρέπει να εγκαταστήσω τιποτα άλλο?

αν υπάρχει κάποιος οδηγός θα βοηθούσε :)

Γίνε πιο συγκεκριμένος. Που ακριβώς πας; Ποιό πρόγραμμα πλοήγησης χρησιμοποιείς; Το nokia maps ή κάποιο άλλο;

ρε παιδιά πως ενεργοποιείται το GPS πάω εκεί που λεει για GPS...αλλά δεν μου βγάζει σήμα.μήπως πρέπει να εγκαταστήσω τιποτα άλλο?

αν υπάρχει κάποιος οδηγός θα βοηθούσε :)

πρέπει να βάλεις κάποιο πρόγραμμα για το gps ή να χρησιμοποιήσεις το Nokia Maps.

• 2 weeks later...
1)an pas na anoikseis to Nokia maps. Menu>gps>xartes kai afou tou epitrepseis na sinde8ei sto internet me kapoia sindesi (wifi,gprs, internet) meta 8a psaxnei doriforous. Tin prwti fora argei poli na vrei. Isws kai 20 lepta. Asto esi na psaxnei min to klineis. Frontise na eisai se anoixto xoro makria apo ktiria.

Έχω ένα μικρό προβληματάκι με το wireless. Παρότι σε hotspots που βρίσκω στο δρόμο συνδεεται κανονικά εν τουτις στο wireless του σπιτιού μου δεν συνδέετε με τιποτα και γράφει "no gateway replay" το wireless einai anoixto full sima kai xwris kwdiko prosvasis.

Kamia idea?

Βάλε χειροκίνητα την ip, dns, gateway στο σημείο πρόσβασης του κινητού σου.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

αυτα που εχω στην lan ή αυτα που βγάζει στο status του router?

[solved : Με ένα reset το router. προφανώς κάποια ρύθμιση το blockare]

thx anyway!

Έχω περάσει to license manager έχω εγκαταστήσει και το nokia maps 2 έχω περάσει το χάρτη της ελλάδας μέσω του map loader μου δίχνει κανονικά τους δρόμους αλλά δεν βρίσκει σήμα από δορυφόρους. βεβαια το gps το έχω ανοίξει μόνο από το μπαλκόνι του σπιτιού μου και δεν βρίσκει με τίποτα και για πολύ ώρα. θέλει εντελώς ανοιχτό χώρο?

Έχω περάσει to license manager έχω εγκαταστήσει και το nokia maps 2 έχω περάσει το χάρτη της ελλάδας μέσω του map loader μου δίχνει κανονικά τους δρόμους αλλά δεν βρίσκει σήμα από δορυφόρους. βεβαια το gps το έχω ανοίξει μόνο από το μπαλκόνι του σπιτιού μου και δεν βρίσκει με τίποτα και για πολύ ώρα. θέλει εντελώς ανοιχτό χώρο?

Παιζει ρολο και ο καιρος παντως ..

Ανοιξε το εικονιδιο Δεδομενα gps

επιλογες ρυθμισεις εντοπισμου θεσης ,μεθοδοι εντοπισμου θεσης.

Ειναι τικαρισμενο και το υποβοηθουμενο gps ?

Οταν πας Δεδομενα gps-->επιλογες->κατασταση δορυφορου

τι λεει μετα απο λιγο,βρισκει δορυφορους ?

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Sorry..τελικά βρήκε δορυφόρους αλλά έκανε 45 λεπτά περίπου. τώρα είμαι κυριλλέ πιάνει μεσα σε 5 δευτερόλεπτα δορυφόρους και στην άκρη του παραθύρου μου το σήμα είναι λίγο παραπάνω από την μέση στην ενδειξη των δορυφορων...συνεπώς υποθέτω ότι είμαι οκ.

Sorry..τελικά βρήκε δορυφόρους αλλά έκανε 45 λεπτά περίπου. τώρα είμαι κυριλλέ πιάνει μεσα σε 5 δευτερόλεπτα δορυφόρους και στην άκρη του παραθύρου μου το σήμα είναι λίγο παραπάνω από την μέση στην ενδειξη των δορυφορων...συνεπώς υποθέτω ότι είμαι οκ.

Μια χαρα λοιπον ! :)

Συνηθως αργει την 1η φορα ,αλλα βεβαια οχι και τοσο πολυ :worry:

iPhone 5S Space Grey