ermis1975 Δημ. April 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2010 (edited) Απο ταχύτητες η wind πώς πάει? Δοκιμάζω αυτές τις μέρες και τις 3 εταιρίες και βλέπω οτι η wind δε πάει ούτε 0,5Mbit (με άριστο σήμα!) Αντίθετα Vodafone και Cosmote φτάνουν μέχρι 4Μbit στη περιοχή Κερατσινίου. Edited April 18, 2010 by ermis1975 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matt21 Δημ. April 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2010 Δεν ξέρω αν είμαι στο σωστό τόπικ, το ebuddy όταν είναι ανοιχτό αλλά δεν δέχεται μηνύματα κλπ κάνει downloading; Και αν ναι πόσο περίπου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ftsalas Δημ. April 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2010 Έτυχε μία από αυτές της μέρες να περάσω από 1 κατάστημα WIND για να κάνω ανανέωση χρόνου και παρατήρησα ότι στις NOKIA συσκευές που είχαν ανοιχτές η μπάρα του σήματος ήταν γεμάτη και η ένδειξη ήταν 3,5G ενώ εμένα το κινητό μου είχε περίπου τις μισές μπάρες σε 3G. Δεν σκέφτηκα εκείνη την στιγμή να ρωτήσω… Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει πώς εκείνα τα κινητά είχαν τόσο ισχυρό σήμα και το δικό μου όχι ; :ninja: Την ένδειξη 3,5G την έχω δει μόνο κατά την διάρκεια της πλοήγησης μου στον ιστό… :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DemetreKre Δημ. April 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2010 Έτυχε μία από αυτές της μέρες να περάσω από 1 κατάστημα WIND για να κάνω ανανέωση χρόνου και παρατήρησα ότι στις NOKIA συσκευές που είχαν ανοιχτές η μπάρα του σήματος ήταν γεμάτη και η ένδειξη ήταν 3,5G ενώ εμένα το κινητό μου είχε περίπου τις μισές μπάρες σε 3G. Δεν σκέφτηκα εκείνη την στιγμή να ρωτήσω… Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει πώς εκείνα τα κινητά είχαν τόσο ισχυρό σήμα και το δικό μου όχι ; :ninja: Την ένδειξη 3,5G την έχω δει μόνο κατά την διάρκεια της πλοήγησης μου στον ιστό… :wacko: Το κανόνι το E55 που έχω σχεδόν πάντα όταν είναι FULL έχει 3.5G Μιλάμε για πολύ καλό σήμα σαν συσκευή! Το έχω 5 μήνες και ούτε μέρα δεν έχω αντιμετωπίσει πρόβλημα στην Αθήνα! Παράθεση Αγγελία: [ Πώληση ] Wind F2G <<Ειδικής Προσφοράς>> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damokles Δημ. April 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2010 Απο ταχύτητες η wind πώς πάει? Δοκιμάζω αυτές τις μέρες και τις 3 εταιρίες και βλέπω οτι η wind δε πάει ούτε 0,5Mbit (με άριστο σήμα!) Αντίθετα Vodafone και Cosmote φτάνουν μέχρι 4Μbit στη περιοχή Κερατσινίου. Δυστυχώς, η WIND όσο καλή είναι στις χρεώσεις της, τόσο απαράδεκτη είναι στις υπηρεσίες δεδομένων - η διαφορά με τον ανταγωνισμό είναι χαώδης και σε datarates και σε round trip times. Παράθεση iPhone XS max 256GB iPad Pro 10.5" WiFi 256GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ermis1975 Δημ. April 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2010 Υπάρχει περίπτωση να φταίει η κάρτα sim που είναι παλιά? 64Κ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PMNEDM Δημ. April 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2010 Για να δω τον υπολοιπομενο ογκο δεδομενων μου, οντας σε Wind L, τι μπορω να κανω; Μπορω να στειλω μνμ σε καποιον αριθμο, ή πρεπει να παιρνω τηλ στην εξυπηρετηση πελατων; Δοκιμασα να στειλω μνμ στο 1212, αλλα με ενημερωσε μονο για τον χρονο ομιλιας μου. Ευχαριστω εκ των προτερων :) Παράθεση Ο αρνηθείς δεν μετανοιώνει. Aν ρωτιούνταν πάλι, όχι θα ξαναέλεγε. Κι όμως τον καταβάλλει εκείνο τ’ όχι — το σωστό — εις όλην την ζωή του. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. April 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2010 Δυστυχώς, η WIND όσο καλή είναι στις χρεώσεις της, τόσο απαράδεκτη είναι στις υπηρεσίες δεδομένων - η διαφορά με τον ανταγωνισμό είναι χαώδης και σε datarates και σε round trip times. Ειναι καλη ομος για ορισμενους...δειτε εδω...http://docs.google.com/View?id=dwsrkg7_5fgmbfjf5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kage Δημ. April 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2010 (edited) μπερδεψα μια μερα την sim με συνδεση αντι για f2g... 12mb(οσο ενα mp3) 72ε!!! παιρνω τηλ.να ρωτησω μα ειναι δυνατον τοσα πολλα?και μου λεει web 1μβ 6ε !!! μα ειναι δυνατον να μην τους εχει βαλει χερι η εετ,δεν τους εχει κανει μηνυση κανεις? Edited April 20, 2010 by kage Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zampas Δημ. April 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2010 Εχω ιντερνετ on the go cosmote και θελω να βαλω στο στικακι σιμ της wind για να μπω στο ιντερνετ με τη σιμ της γουιντ απ το λαπ τοπ. Μηπς μπορει καποιος να μου πει τι λογισμικα περναω στο λαπ τοπ και τι αλλο πρεπει να κανω? Ευχαρηστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex2539 Δημ. April 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2010 Εγώ έχω το zte mf636 της cosmote και το χρησημοποιώ με wind σε windows 7 και snow leopard με αυτούς τους drivers Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matt21 Δημ. April 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2010 Προσπαθώντας να μπώ στο ιντερνετ χρησιμοποιώντας το κινητό (lg ku990) ψιλοκολλάω σε κάποιες ρυθμίσεις. Τα 2 modem που μου βγάζει είναι το modem bluetooth και agere systems HDA Modem (το οποίο εικάζω ότι είναι του λάπτοπ) Επιλέγω modem bluetooth, Country Greece, Provider Wind Gr, Call type 3g-gprs, apn gint.b-online.gr και μετά ζητάει call number, username και password. Call number φαντάζομαι δεν είναι ο αριθμός μου. Ποιος είναι; Username και password είναι στάνταρ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. April 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2010 username-pass είναι κενά (αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος). Παράθεση http://www.sv2evs.blogspot.gr Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex2539 Δημ. April 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2010 Call number πρεπει να ειναι το *99# και username-pass κενα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostas_01 Δημ. April 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2010 Όπως τα είπαν οι προλαλήσαντες είναι. *99# αριθμός κλήσης και κενά τα user και password. Σε κάποιες διανομές Linux, που έχουν προεγκατεστημένο το προφίλ της Wind/Tim, ως όνομα χρήστη και κωδικός χρησιμοποιούνται τα web / web, αλλά δεν είναι απαραίτητη η χρήση τους, οπότε άφησέ τα κενά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akismei Δημ. April 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2010 σημερα πηρα τον λογαριασμο και τι να δω . 56 ευρω:( κοιταω και βλεπω οτι για περιπου 3mb που εχω κινηση ιντερνετ gint.b-online.gr χρεωθηκα 15 ευρω.!!!!:blink: καλα ειναι δυνατον να εχει τετοια χρεωση η wind?δηλαδη οντως με τοσο το κοστολογουν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostis Δημ. April 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2010 ^Δεν μπορείς να φανταστείς πόσοι την έχουνε πατήσει έτσι και με πολύ μεγαλύτερα ποσά. Νομίζω άνετα μπορεί να ιδρυθεί και σχετικό club στο facebook. Δυστυχώς δεν υπάρχει καμία προστασία και η εταιρεία κάνει ότι γουστάρει σε αυτό το θέμα. Πχ μπορεί στο προπληρωμένο πακέτο να χρεώνει το megabyte με λίγα λεπτά του ευρώ και στο λογαριασμό 60 και 70 φορές πιο πάνω. Χαρακτηριστικο είναι, όπως είχε αναφερθεί από κάποιον παλιότερα, ότι πιο φθηνά έχει να αγοράσεις τζιπάκι, παρα να κατεβάσεις 1 giga από το ίντερνετ μέσω wind. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas5000 Δημ. May 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2010 Σήμερα έγινα και εγώ της Wind με το πρόγραμμα Medium, Για να χρησιμοποιώ τα MB που μου προσφέρει χώρις να χρεώνομαι πρέπει να κάνω κάποια ρύθμιση? Ημουν στην Κοσμοτε και εκει συνδεόμουν με το Cosmote Internet που είχε απο μόνη της η κάρτα και όλα καλά. Ξόδευα κατευθείαν τα δωρεαν όπου και να ήμουν ότι σήμα και να έιχα. Το λέει γιατί κάπου διάβασα νομίζω οτι αν δεν είσαι μέσα σε συκρεκριμένες περιοχες χρεώνεσσαι παρόλο τα δωρέαν ΜΒ. Η Συσκευη μου είναι το HTC Diamond 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. May 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2010 όχι, δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι. Μπορείς να το ελέγχεις και με το e-bill κάθε μήνα. Παράθεση http://www.sv2evs.blogspot.gr Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas5000 Δημ. May 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2010 όχι, δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι. Μπορείς να το ελέγχεις και με το e-bill κάθε μήνα. Σ Ευχαρίστω για την γρήγορη απάντηση. Το ρώτησα αυτό, για να μη φάω καμία ήττα σαν μερικούς που διαβάζω σε blogs" 1500 ευρω λογαρισαμος λόγω gprs " κτλ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. May 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2010 Εγώ που είμαι στο wind s δεν χρειάστηκε να κάνω τίποτα. Οπότε αν δεν το ξεχάσεις ανοιχτό ή δεν κατεβάσεις τίποτα παράξενο ή δεν το συνδέσεις με τον υπολογιστή για να κατεβάζεις email κ.τ.λ δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα. Παράθεση http://www.sv2evs.blogspot.gr Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Powerfull Δημ. May 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2010 Καλημέρα παιδιά, είμαι από τους τυχερούς που πρόλαβαν το free 1.5gb στο Wind F2G και θα ήθελα να δώσω την κάρτα μου στην κοπέλα μου για να συνδέεται όταν είναι στο εξοχικό, όμως στην πραγματικότητα δεν έχω ιδέα τι hardware χρειάζομαι, από που με συμφαίρει να το αγοράσω, ή πως να το ρυθμίσω. Ο ίδιος χρησιμοποιούσα το N82 μου σαν modem όταν ήθελα να συνδεθώ έξω, όμως η κοπέλα δεν έχει 3g τηλέφωνο. Καμιά ιδέα; Ρίχνοντας μια πρόχειρη ματιά πχ είδα αυτό : http://cgi.ebay.com/NEW-3G-USB-EVDO-Wireless-card-Modem-CDMA2000-1x-R-VIM-/170476326177?cmd=ViewItem&pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item27b12e4d21 θα κάνει όμως για εδώ; Παράθεση Favorites : Sony Ericsson T68i, Sony Ericsson P800, Eten G500+, Sony Ericsson K750i, Nokia N82, LeEco Le 2 Current : Xiaomi Redmi Note 8 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eastwood Δημ. May 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2010 Όχι! Είναι για CDMA δίκτυα, εσύ χρειάζεσαι κάτι τέτοιο: http://cgi.ebay.de/UMTS-USB-Surf-Stick-Huawei-K3765-HV-Vodafone-Stick-/180503720891?cmd=ViewItem&pt=PCMCIA_Cards&hash=item2a06dc33bb http://cgi.ebay.de/o2-Surfstick-3-Huawei-E161-ohne-Simlock-NEU-OVP-/230472453241?cmd=ViewItem&pt=PCMCIA_Cards&hash=item35a93a8c79 Τα έχω χρησιμοποιήσει και τα δύο με επιτυχία με τις Wind κάρτες μου. Το E161 της Ο2 δουλεύει μάλιστα και με το δικό του software, το K3765 της Vodafone θέλει πρόσθετο freeware πρόγραμμα. Πριν αρχίσεις να χτυπάς τις δημοπρασίες ρώτα τον πωλητή και βεβαιώσου ότι: 1. Το stick δεν έχει simlock, δηλ. μπορείς να το χρησιμοποιήσεις με οποιαδήποτε SIM κάρτα. 2. Ο πωλητής το στέλνει στην Ελλάδα. Ρώτα και για τα έξοδα αποστολής. Παράθεση Πωλείται Motorola VE66 ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Powerfull Δημ. May 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2010 To Huawei E220 κάνει; Γιατί από τα άλλα 2 δεν βλέπω να στέλνει κανείς Ελλάδα. http://cgi.ebay.co.uk/Huawei-E220-3G-USB-modem-unlocked-/290433455000?cmd=ViewItem&pt=UK_Computing_LaptopAccessories_PCMCIACards&hash=item439f2ed398 Παράθεση Favorites : Sony Ericsson T68i, Sony Ericsson P800, Eten G500+, Sony Ericsson K750i, Nokia N82, LeEco Le 2 Current : Xiaomi Redmi Note 8 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KeNz0 Δημ. May 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2010 Καλησπερα ελπιζω να ειμαι στη σωστη ενοτητα αγορασα ενα lg bl 40 chocolate απο vodafone.το κινητο ειναι vodafone live εγω ομως ειμαι συνδρομητης wind.εκανα τις απαραιτητες ρυθμισεις αλλα και παλι δεν μπαινει σε σελιδες.εχει τυχει κατι παρομοιο σε καποιον ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts