cmvr Δημ. November 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2013 Το 4G δεν ειναι αναβάθμιση λογισμικού. Χρειάζεται νέος σταθμός. έτσι ήξερα και εγώ αλλά οταν μίλησα με το τεχνικό πέρσι μου είπαν αυτό που έγραψα παραπάνω, Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Valderama Δημ. November 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2013 τι να το κάνετε το 4G ? να τρώτε πιο γρήγορα τα Data? think before you act... ;) εκτός αν έχετε πολλά λεφτά :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. November 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2013 τι να το κάνετε το 4G ? να τρώτε πιο γρήγορα τα Data? think before you act... ;) εκτός αν έχετε πολλά λεφτά :p Αν καοιος εχει 1500ΜΒ και λιγες φορες το χρειαζεται μια χαρα δεν είναι ? Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Valderama Δημ. November 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2013 Αν καοιος εχει 1500ΜΒ και λιγες φορες το χρειαζεται μια χαρα δεν είναι ? δεν σου κάνει το 3G? 1Giga έχω και μιά χαρά είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. November 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2013 δεν σου κάνει το 3G? 1Giga έχω και μιά χαρά είναι. Εξαρτάται τι ζητας ...Κατ αρχας εχω VODAFONE με 4g και η ταχυτητα σε σχεση με το 3g είναι εμφανεσταστη Εδώ ρωτησα για φιλη που εχει wind και από το καταλαβα δεν υποστηριζει 4g Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Valderama Δημ. November 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2013 Εξαρτάται τι ζητας ...Κατ αρχας εχω VODAFONE με 4g και η ταχυτητα σε σχεση με το 3g είναι εμφανεσταστη Εδώ ρωτησα για φιλη που εχει wind και από το καταλαβα δεν υποστηριζει 4g προφανώς και υπάρχει διαφορά ταχύτητας, αλλά δεν έχει νόημα με τα προς το παρόν πακέτα δεδομένων. είναι σαν να τρώω το ίδιο πακέτο πιο γρήγορα. so what. αν βγει πακέτο 10 giga (π.χ.) με 10 ευρώ τότε θα έχει νόημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. November 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2013 τι να το κάνετε το 4G ? να τρώτε πιο γρήγορα τα Data? think before you act... ;) εκτός αν έχετε πολλά λεφτά :p δεν έχεις άδικο. απο τότε που αναβάθμισε το δίκτυο τα 30gb φεύγουν νερακι ειδικά στα video που το κατεβάζει αμέσως και μπορεί να μην σε ενδιαφέρει να το δεις όλο. το θέμα είναι οτι και η wind υπέπεσε στην συμφωνία με την κόκκινη για τα 20gb τον μήνα που είναι ελάχιστα αν δεν έχεις dsl . Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
abfabgal Δημ. November 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2013 [quote=cmvr;5038862 το θέμα είναι οτι και η wind υπέπεσε στην συμφωνία με την κόκκινη για τα 20gb τον μήνα που είναι ελάχιστα αν δεν έχεις dsl . εννοείται αυτό! αλλά είναι φτηνό πια το σκέτο ιντερνετ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tech_geek Δημ. November 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2013 Καταλαβα..Πολυ πισω η wind Ευχαριστω. Θα έλεγα πως προσπαθεί να υποστηρίξει σωστά το 3G και να πατήσει σε γερές βάσεις για το 4G, σαν υποδομή το 4G στο δίκτυο της υπάρχει καθώς είναι αρκετά σύγχρονο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. December 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2013 Το 4G δεν ειναι αναβάθμιση λογισμικού. Χρειάζεται νέος σταθμός. Όχι ακριβώς, χρειάζεται να ενεργοποιηθεί το feature στο λογισμικό και να τοποθετηθεί κεραιοστοιχείο. Λίγη σχετικά δουλειά δηλαδή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
abfabgal Δημ. December 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2013 Θα έλεγα πως προσπαθεί να υποστηρίξει σωστά το 3G και να πατήσει σε γερές βάσεις για το 4G, σαν υποδομή το 4G στο δίκτυο της υπάρχει καθώς είναι αρκετά σύγχρονο Και εγω θεωρώ ότι μου αρκεί και παραρκεί το 3G και είναι και καλό της wind Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. December 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2013 Και εγω θεωρώ ότι μου αρκεί και παραρκεί το 3G και είναι και καλό της wind http://www.wind.gr/gr/wind/upostirixi/kalupsi/diktuo-prosvasis-kinitis/3g/ μια χαρά είναι το δίκτυο μόνο εκεί που είναι αναβαθμισμένο. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atsalakwtos Δημ. January 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2014 Είναι εφικτό με απλή καρτοκινητή F2G και έχοντας ενεργοποιήσει πακετάκια με MB να βλέπω κάμερες στο σπίτι στο χωριό; Δηλαδή: Κάμερες-->DVR--> 3G router Δεν θέλω να πληρώνω σταθερό,απλά θέλω να επιβλέπω το χώρο δίνοντας ένα 5ευράκι το μήνα σε πακέτο 1000ΜΒ. DynDns βρίσκω από φίλο που έχει συνδρομή δεν είναι πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. January 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2014 Είναι εφικτό με απλή καρτοκινητή F2G και έχοντας ενεργοποιήσει πακετάκια με MB να βλέπω κάμερες στο σπίτι στο χωριό; Δηλαδή: Κάμερες-->DVR--> 3G router Δεν θέλω να πληρώνω σταθερό,απλά θέλω να επιβλέπω το χώρο δίνοντας ένα 5ευράκι το μήνα σε πακέτο 1000ΜΒ. DynDns βρίσκω από φίλο που έχει συνδρομή δεν είναι πρόβλημα. η τηλεμετρία λειτουργεί μόνο σε συμβόλαια ώστε να σου επιτρέπει να μπαίνεις σε συγκεκριμένη πόρτα. σε άλλες περιπτώσεις απλά είναι κομμένα από το σύστημα. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. January 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2014 Δεν το ήξερα.. και πως το περνάμε αυτό με vpn, eoip η κάτι άλλο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. January 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2014 Δεν το ήξερα.. και πως το περνάμε αυτό με vpn, eoip η κάτι άλλο? απλά πρέπει να κάνεις συμβόλαιο και να ενεργοποιησεις την υπηρεσία vpn. δυστυχώς δεν υπάρχει άλλος τρόπος Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick2crete Δημ. January 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2014 (edited) delete ......... Edited January 10, 2014 by nick2crete Παράθεση Xperia S & M2 Aqua &Tablet Z & E1 & ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3 XZ Premium & L1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. January 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2014 απλά πρέπει να κάνεις συμβόλαιο και να ενεργοποιησεις την υπηρεσία vpn. δυστυχώς δεν υπάρχει άλλος τρόπος Εγώ με f2g συνδέομαι κανονικά με vpn,.. μήπως δεν καταλαβαίνω κάτι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atsalakwtos Δημ. January 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2014 Κατ'αρχήν να ευχαριστήσω τον/την cmvr. Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω προς τι αυτός ο περίεργος περιορισμός. Δηλαδή ποια διαφορά αν χρησιμοποιώ τα MB για να ανεβάζω/κατεβάζω δεδομένα με το κινητό μου ; Με την ίδια λογικη και οι σταθεροί πάροχοι θα έπρεπε να σε αναγκάζουν να πληρώνεις νταβατζιλίκι. Μέχρι τώρα VPN ήξερα τα δίκτυα των πανεπίστημίων που σου επιτρέπουν πρόσβαση σε βιβλιοθήκες,τις οποίες διαφορετικά έπρεπε να τις πληρώνει ο φοιτητής.Δηλαδή έχει τη λογική της αποκλειστικότητας . Εδώ προς τι η διάκριση. MB πουλάνε ,δε πουλάνε τίποτε που χρήζει αποκλειστικότητας. Θεωρείτε νόμιμο κάτι τέτοιο;Ο ΕΕΤΤ με ποια λογική το επιτρέπει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. January 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2014 Κατ'αρχήν να ευχαριστήσω τον/την cmvr. Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω προς τι αυτός ο περίεργος περιορισμός. Δηλαδή ποια διαφορά αν χρησιμοποιώ τα MB για να ανεβάζω/κατεβάζω δεδομένα με το κινητό μου ; Με την ίδια λογικη και οι σταθεροί πάροχοι θα έπρεπε να σε αναγκάζουν να πληρώνεις νταβατζιλίκι. Μέχρι τώρα VPN ήξερα τα δίκτυα των πανεπίστημίων που σου επιτρέπουν πρόσβαση σε βιβλιοθήκες,τις οποίες διαφορετικά έπρεπε να τις πληρώνει ο φοιτητής.Δηλαδή έχει τη λογική της αποκλειστικότητας . Εδώ προς τι η διάκριση. MB πουλάνε ,δε πουλάνε τίποτε που χρήζει αποκλειστικότητας. Θεωρείτε νόμιμο κάτι τέτοιο;Ο ΕΕΤΤ με ποια λογική το επιτρέπει;] την ίδια απορεία είχα και εγώ όταν άρχισα με την εταιρία που συνεργαζομουν και έχουμε βάλει αρκετές δεκάδες 3g ρουτερ σε φωτοβολταϊκά και άλλες εφαρμογές τηλεμετρίας πανελλαδικά. Η απάντηση είναι απλή. Απλά έχουν ένα γενικό περιορισμό σαν firewall που κόβει όλες τις εισερχόμενες πόρτες. με αυτό εξοικονομούν πόρους από το σύστημα και μόνο συγκεκριμένα πακέτα το υποστηρίζουν μετά από αίτημα φυσικά (που στην περίπτωση της wind γίνεται γραπτώς με fax). Απλά κάνε μια αναζήτηση στο Internet και θα καταλάβεις ακριβώς τι γίνεται (είναι λίγο δύσκολο από το tablet να τα μεταφέρω γραπτώς) Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. January 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2014 Εγώ με f2g συνδέομαι κανονικά με vpn,.. μήπως δεν καταλαβαίνω κάτι? Και ξαναρωτάω εγώ με κάρτα πως μπορώ και συνδέομαι στο πανεπιστημιακό vpn αλλάζει κάτι? Στην άλλη άκρη δεν μπορεί να υπάρχει ένα router με 3g στικ και ενεργοποιημένο vpn server? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atsalakwtos Δημ. January 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2014 ] την ίδια απορεία είχα και εγώ όταν άρχισα με την εταιρία που συνεργαζομουν και έχουμε βάλει αρκετές δεκάδες 3g ρουτερ σε φωτοβολταϊκά και άλλες εφαρμογές τηλεμετρίας πανελλαδικά. Η απάντηση είναι απλή. Απλά έχουν ένα γενικό περιορισμό σαν firewall που κόβει όλες τις εισερχόμενες πόρτες. με αυτό εξοικονομούν πόρους από το σύστημα και μόνο συγκεκριμένα πακέτα το υποστηρίζουν μετά από αίτημα φυσικά (που στην περίπτωση της wind γίνεται γραπτώς με fax). Απλά κάνε μια αναζήτηση στο Internet και θα καταλάβεις ακριβώς τι γίνεται (είναι λίγο δύσκολο από το tablet να τα μεταφέρω γραπτώς) Σε επικοινωνία με τεχνικό τμήμα της Wind τους είπα πεντακάθαρα οτι σκέφτομαι είτε F2G είτε Mobile Broadband να τα χρησιμοποιήσω για να βλέπω κάμερες στο σπίτι στο χωριό μέσω ιντερνετ. Τον ρώτησσα επι λέξει "Πρέπει να κάνω αίτηση ενεργοποίησης VPN ; Έχει κάποια επιβάρυνση; ". Και μου απαντά " Όχι, το μόνο που χρειάζεται είναι να αιτηθείτε να έχετε Public IP. Δεν επιβαρύνεσται με επιπλέον κόστος για public ip" Και τον ρωτώ αν ισχύουν και για καρτοκινητή F2G τα παραπάνω και μου απαντάει ,ναι τα ίδια ακριβώς! Οπότε τί πιστεύεις, λες να γίνεται να κάνουμε δουλειά με πακετάκι F2G; Και ξαναρωτάω εγώ με κάρτα πως μπορώ και συνδέομαι στο πανεπιστημιακό vpn αλλάζει κάτι? Στην άλλη άκρη δεν μπορεί να υπάρχει ένα router με 3g στικ και ενεργοποιημένο vpn server? Δεν τα πολυκατέχω αυτά, εσύ συνδέεσαι με καρτοκινητό στο πανεπιστημιακό vpn, όπως φερ'ειπείν θα συνδεόταν κάποιος στην dyndns διεύθυνση του 3G router που έχει συνδέσει το καταγραφικό του; Ή δεν είναι σωστός ο παραλληλισμός μου και περιγράφεις ένα εντελώς διαφορετικό σενάριο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. January 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2014 ο dns updater στο κινητό λέει.. you are connected through a proxy Internet users cannot connect to you. Αν δεν μπορούν να συνδεθούν οι άλλοι να δουν τις κάμερες γιατί να μην γίνετε το αντίθετο τότε ? Να συνδέονται οι κάμερες με κλήση από την πλευρά τους στο τοπικό μου δίκτυο και να της βλέπω ? Την λύση στην έδωσε wind απλά εγώ ρωτάω αν μπορούσαμε να κάνουμε κάτι αν δεν γινόταν αλλιώς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atsalakwtos Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 Άκυρα τα παραπάνω που έγραψα για Public IP με καρτοκινητό. Μπερδεύτηκε το παιδί που μιλούσαμε και τελικώς δεν γίνεται. Μόνο συμβόλαιο. :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mousmoulis Δημ. January 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2014 Καλησπέρα παιδιά, μήπως μπορεί να με βοηθήσει κανείς; Έχω αγοράσει πρόσφατα το xperia j και δεν καταφέρνω να το συνδέσω με GPRS Internet μέσω της Wind (συμβόλαιο) παρόλο που ακολουθώ κατά γράμμα τις οδηγίες που έχει αναρτήσει η εταιρεία στο διαδίκτυο. Οι ρυθμίσεις που προβλέπονται είναι οι ακόλουθες: Όνοµα: WIND Internet • APN: gint.b-online.gr • MCC: 202 • MNC: 10 • Τύπος APN: Κενό Γνωρίζει κανείς αν χρειάζεται κάποια επιπλέον ρύθμιση στο συγκεκριμένο κινητό; Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts