Jump to content

Υπηρεσίες δεδομένων [GPRS/3G/HSDPA]

Global moderator
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αρχικό Μήνυμα από τον geomed

Καλά ρε παιδιά, με το συμπάθειο δηλαδή, αλλά τόσα λεφτά πού τα βρίσκετε...Εγώ, γιατρός άνθρωπος, και με το ζόρι και στα πεταχτά μπαίνω κανα δυό λεπτά την ημέρα...Μήπως υπάρχει κανα μυστικό και δεν μας το λέτε???

Μερικοί που το έχουμε ακόμα δωρεάν μέχρι τις 9/11 μπαίνουμε...

Μετά θα αραιώσουμε :blink: :p

this signature is under heavy construction

• Απαντήσεις 2,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αρχικό Μήνυμα από τον strofakias

Σε μενα τα disconnect παραμενουν, οπως και τα λοιπα προβληματα φυσικα. ΙΣΩΣ να εχει αυξηθει ΛΙΓΟ η ταχυτητα αλλα δεν ειμαι απολυτα σιγουρος

Τελικά και σε μένα συνεχίζονται τα disconnects. Απλά χτες έτυχε να μείνω μέσα λίγη ώρα παραπάνω από το δίωρο και έλεγα μήπως έγινε θαύμα και τα σταμάτησε η stet αλλά... τζίφος :worry: :confused:

Λοιπόν! Μου ήλθε ο πρώτος λογαριασμός μετά την ενεργοποίηση του Gprs (πρόλαβα το free εγώ το ενεργοποίησα 12/09/2003).

Μου ήλθε διπλή χρέωση παγίου GPRS γιατί προπληρώνεις τον επόμενο μήνα. Επειδή θα τo κόψω μέσα σε αυτόν τον μήνα όμως, ένα ποσό θα πιστωθεί στον επόμενο λογαριασμό.

Μου στείλαν και αυτό το έντυπο -> http://www.freegr.gr/gprs.tif

(το κατεβάζετε και ανοίγει με την Προβολή εικόνων των Windows XP ή με Photoshop κτλ. Το πέρασα μέσω του scanner, χαμήλωσα την ποιότητα μην σας κάνει ώρα και έσβησα λογότυπα και επωνυμίες για να μην τρέχω με την stet! από την μύγα ξύγκι βγάζουν αυτοί :P)

Αν παρατηρήσετε, λέει ότι οι χρεώσεις για τους παλαιούς χρήστες gprs θα αρχίσουν στις 18 Νοέμβρη?

Αγαπητέ πελάτη,

η Telestet στην προσπάθειά της να σας παρέχει τις πλέον

:blink: :blink: :blink: ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ :blink: :blink: :blink: χρεώσεις βρίσκεται στην :confused: ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ :blink: θέση να σας ενημερώσει για τα νέα προγράμματα της υπηρεσίας GPRS.

-----------------------------------------------

Σαν πολύ νωρίς δεν ήρθε φέτος η πρωταπριλιά ρε παιδιά; :worry:

τελικα στις 18 Νοέμβρη θα μας βαλουν στο gprs basic;; πολυ μπερδεμενα τα πραγματα.

αληθεια το 1MB ποσα euro ειναι;;

Rules are made to be broken...

1 mb = 1000kb

GPRS Basic = 5 Euros / Mb (Τελική τιμή συμπ. Φ.Π.Α)

GPRS 10 = 1.416 Euros / Mb (Τελική τιμή συμπ. Φ.Π.Α)

GPRS 40 = 0.708 Euros / Mb (Τελική τιμή συμπ. Φ.Π.Α)

Λοιπόν παιδιά σιγά σιγά φτάνει ο καιρός που θα κοπεί το GPRS,εγώ έχω όμως άλλους 6-7 μήνες συμβόλαιο και απο την στιγμή που δεν θα υπάρχει πάγιο δεν υπάρχει λόγος να κάνω διακοπή της υπηρεσίας γιατί εντάξει άνθρωποι είμαστε μπορεί να βρεθούμε κάπου και να μην έχουμε την πολυτέλεια του επακ κτλ.Αν θυμάμε καλά ο φίλος ng78 είχε αναφέρει ένα πρόγραμα που μετράει τα kb και έτσι θα ξέρουμε πόσο καταναλώσαμε,που μπορούμε να το βρούμε αυτό;Νομίζω θα χρησιμεύσει σε πολλούς.
Επιτρέπεται 1 εικόνα όχι μεγαλύτερη από 420 X 150 pixels και όχι μεγαλύτερη από 16K.

Αρχικό Μήνυμα από τον Reginald

..Αν θυμάμε καλά ο φίλος ng78 είχε αναφέρει ένα πρόγραμα που μετράει τα kb και έτσι θα ξέρουμε πόσο καταναλώσαμε,που μπορούμε να το βρούμε αυτό;

DU Meter λεγετε, μπορεις να το βρεις με ενα search εδω http://www.downloads.com

http://www.dumeter.com

toso aplo :)

Οι υπογραφές μπορούν να περιέχουν 1 εικόνα, η οποία ωστόσο δεν θα πρέπει να έχει διαστάσεις μεγαλύτερες από 420 x 150 pixels και το μέγεθός της δεν θα πρέπει να ξεπερνά τα 16.384 bytes.

Πλάκα έχουν οι τύποι.Επρεπε να γράφουν βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας τα παίρνουμε χοντρά :p Τελοςπάντων εγώ έκανα διακοπή συμβολαίου το οποίο λήγει 18οκτωβρίου και μου είπαν ότι θα πληρώσω και τα πάγια και για το νοέμβριο και ο αριθμός μου ισχύει μέχρι 18/11.Ετσι με το που βάλει ογκοχρέωση η στετ τους λέω άντε γεια :)

• 2 weeks later...

Γειά σας!!!!

Πριν λίγο καιρό αγόρασα ένα Siemens S55,και σιγά σιγά προσπαθά να "μπω στα κόλπα",(ΜΜS , GPRS , κλτ). Πραγματικά αυτο το site και ειδικά το Forum με εχει βοηθήσει πάρα πολύ. Είμαι συνδρομητής Telestet και εχω κάνει και σύνδεση στο B-Online.

Αυτ'ο που θέλω να ρωτήσω είναι αν κάποιος απο εσάς έχει χρησημοποιήσει το S55 για να συνδεθεί μέσω GPRS στο internet(Mobile Internet,οχι Wap). Είναι σταθερό? Νομίζετε οτι αξίζει να διακόψω το B-Online και να κάνω συνδεση GPRS? Και κάτι τελευταίο:με σύνδεση GPRS δίνει και e-mail η Telestet???

Ευχαριστώ προκαταβολικά!!!!

Toyota F1 Cristiano daMatta

Αρχικό Μήνυμα από τον rvx

Γειά σας!!!!

Πριν λίγο καιρό αγόρασα ένα Siemens S55,και σιγά σιγά προσπαθά να "μπω στα κόλπα",(ΜΜS , GPRS , κλτ). Πραγματικά αυτο το site και ειδικά το Forum με εχει βοηθήσει πάρα πολύ. Είμαι συνδρομητής Telestet και εχω κάνει και σύνδεση στο B-Online.

Αυτ'ο που θέλω να ρωτήσω είναι αν κάποιος απο εσάς έχει χρησημοποιήσει το S55 για να συνδεθεί μέσω GPRS στο internet(Mobile Internet,οχι Wap). Είναι σταθερό? Νομίζετε οτι αξίζει να διακόψω το B-Online και να κάνω συνδεση GPRS? Και κάτι τελευταίο:με σύνδεση GPRS δίνει και e-mail η Telestet???

Ευχαριστώ προκαταβολικά!!!!

Ομολογουμένος τα Siemens είναι η καλύτερες συσκευές για GPRS μιας και οι περισσότερες είναι GPRS class 10 με αποτέλεσμα να πετάνε..Αρκεί και το δίκτυο να ανταποκρίνεται :whistle:

Άλλη η χρήση του GPRS και άλλη η χρήση του b-online.

Δεν μπορείς να αντικαταστήσεις τον isp σου με την υπηρεσία GPRS λόγω κόστους..Μπόρεις βέβαια να ενεργοποιήσεις το GPRS στο πακέτο Basic με πάγιο μηδενικό και απλά να χρεώνεσαι όποτε συνδέεσαι ανάλογα με τα δεδομένα που ανεβοκατεβάζεις.

http://digitalviews.smugmug.com/photos/471912194_RABQF-Th.gif

Την Δευτέρα 26/10 ενεργοποίησα το GPRS στο πρόγραμμα Basic.Το ξέρω οτι έχει ακριβή χρέωση αλλά θέλω πρώτα να δοκιμάσω και μετά να αλλάξω πακέτο.Μαζί έκανα αναβάθμιση συσκευής και πήρα ένα Siemens S55 που διάβασα πως πάει καλά.Σήμερα πήρα τηλέφωνο την Stet να μάθω για τις ρυθμίσεις που χρειάζονται.Μου είπαν να ενεργοποιήσω το GPRS στο κινητό μου και να πάω και στο Surf and fun-internet-προφίλ- και να ενεργοποιήσω το προφίλ της Stet. Μου έστειλαν και ένα e-mail με τις ρυθμίσεις που έπρεπε μα κάνω.Στο mail έγραφε πως πρέπει να κατεβάσω ένα πρόγραμμα απο το site της siemens στον υπολογιστή μου και τους κωδικούς που έπρεπε να βάλω.Επειδή το αρχείο που έπρεπε να κατεβάσω ήταν το phone suite που το είχα και στο CD του τηλεφώνου αποφάσισα να μην το κατεβάσω και να βάλω τις ρυθμίσεις στο πρόγραμμα που είχα απο το CD.Έσβησα και άναψα το κινητό μου το ένωσα με το σειριακό καλώδιο, έκανα τον σταυρό μου και με την δεύτερη προσπάθεια δούλεψαν όλα τέλεια!Έχω συνδεθεί ήδη τρείς φορές για να δοκιμάσω και όλα είναι OK. Απο ταχύτητα είναι αρκετά καλή αλλά δεν μπορώ να μείνω πολύ ώρα γιατί είπαμε εχω το Basic. Θα δοκιμάσω μια εβδομάδα να μπαίνω καθε μέρα και μετά θα αλλάξω το πακέτο.Ελπίζω να μην κούρασα αλλά αυτή ήταν η πρώτη μου εμπειρία με το GPRS της Stet.

Μου ήρθε σήμερα e-bill όπου στην αναλυτική παρατήρησα μέσα στις κλήσεις και "κλήσεις" προς gnet.b-online.gr και έλεγε στην δειάρκεια κλήσης τα ΚΒ που κινήθηκαν. Η χρέωση ήταν μηδενική. Αυτό λογικά μέχρι να περάσουν εκείνοι οι 2 μήνες. Το billing είναι προφανώς έτοιμο.

[imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign]

rigasnic :: The ex-night shift ::

Πριν απο 1 βδομαδα πηρα τηλ. στο 1231 και μου ειπαν πως η ογκοχρεωση για τους παλιους συνδρομητες αρχιζει στις 9/11. Τώρα πριν λιγο ξαναπηρα τηλ. στο 1231 και μου ειπαν 18/11, τι γινεται τελικα;;;

δοκιμασα να διαβασω το text που εβαλα πιο πανω αλλα μου το ανοιγει με το notepad σε αλαμπουρνεζικα σχεδον!τι συμβαινει ξερει κανεις?

Αρχικό Μήνυμα από τον ilka71

δοκιμασα να διαβασω το text που εβαλα πιο πανω αλλα μου το ανοιγει με το notepad σε αλαμπουρνεζικα σχεδον!τι συμβαινει ξερει κανεις?

μαλλον το γνωστο προβλημα encoding που εχει το B-online Netscape messaging & email server :'( :blink: :wacko: , και εμενα μου το κανει οταν βλεπω email απο το myphone και αλλα ελληνικα sites στο b-online , ειναι προβλημα τις STET οχι δικο μας

Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη.

Αρχικό Μήνυμα από τον Hunter

μαλλον το γνωστο προβλημα encoding που εχει το B-online Netscape messaging & email server :'( :blink: :wacko: , και εμενα μου το κανει οταν βλεπω email απο το myphone και αλλα ελληνικα sites στο b-online , ειναι προβλημα τις STET οχι δικο μας

δεν εχω b-online...ACN εχω...

Αρχικό Μήνυμα από τον Trivil

Πριν απο 1 βδομαδα πηρα τηλ. στο 1231 και μου ειπαν πως η ογκοχρεωση για τους παλιους συνδρομητες αρχιζει στις 9/11. Τώρα πριν λιγο ξαναπηρα τηλ. στο 1231 και μου ειπαν 18/11, τι γινεται τελικα;;;

Αν πας εδώ http://www.telestet.gr/01_01_01.cfm?PageID=785 θα δεις ότι λέει πως τα νέα προγράμματα χρέωσης ισχύουν από 18/9 για τους νέους συνδρομητές και μετά την πάροδο 2 μηνών θα ισχύουν και για τους παλιούς. Άρα κανονικά 18/11 θα αρχίσει η ογκοχρέωση, αλλά επειδή η ανοκοίνωση των προγραμμάτων έγινε 9/9 ίσως στο CC μπερδεύτηκαν και σου είπαν 9/11. Αλλά επειδή πάντα πρέπει να πονηρεύεσαι εγώ λέω να πάρεις στο τμήμα λογαριασμών μήπως ξέρουν τίποτε περισσότερο να σου πουν.

Αρχικό Μήνυμα από τον Trivil

Πολύ απλό: Δεν ξέρουν τι τους γίνεται εκεί μέσα. Πρώτη φορά είναι;

Μπορεί να έχει αρχίσει ήδη η ογκοχρέωση και να μην έχουν πάρει πρέφα τίποτα :p