Jump to content

Υπηρεσίες δεδομένων [GPRS/3G/HSDPA]

Global moderator
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αρχικό Μήνυμα από τον rigasnic

Αμ δεν λέει ξεκάθαρα

Ναι αυτό είναι γνωστό, όμως τα παλιά προγράμματα είχαν 1ΜΒ (και 20 για τους εταιρικούς) όριο. Αυτό θα ισχύσει;

ΝΕΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΧΡΕΩΣΗΣ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ GPRS

Η Telestet ανακοινώνει τα νέα προγράμματα χρέωσης της υπηρεσίας GPRS, για αποστολή και λήψη δεδομένων, που θα ισχύουν από 18 Σεπτεμβρίου 2003, για συνδρομητές με συμβόλαιο. Η υπηρεσία GPRS παρέχει την δυνατότητα επιλογής τριών προγραμμάτων σύμφωνα με τον παρακάτω πίνακα:

GPRS Προγράμματα

Μηνιαίο Πάγιο (€)

Δωρεάν MB**

Χρέωση / kb*** (€)

GPRS*

0

0

0.005 (Internet)

0.025 (WAP)

GPRS 10

15

10

0.0012 (Internet)

0.025 (WAP)

GPRS 40

30

40

0.0006 (Internet)

0.025 (WAP)

Σε περίπτωση ενεργοποίησης μόνο GPRS (όχι φωνή): Μηνιαίο Πάγιο € 3

** megabytes

*** kilobytes

Τα δωρεάν MB είναι μόνο για χρήση Internet

Στις τιμές δεν συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ

Οι υπάρχοντες χρήστες GPRS, μετά την πάροδο δύο μηνών, θα μεταφερθούν στο πρόγραμμα GPRS, εκτός εάν έχουν υποδείξει διαφορετικά.

ρε rigasnic τι δεν λεει ξεκαθαρα και ΕΛΛΗΝΙΚΑ στην τελευταια προταση εκτος αν μερικοι εχουν πτυχιο δημοτικου και δεν ξερουν να διαβαζουν...

• Απαντήσεις 2,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδιά μη φαγωνόμαστε μεταξύ μας. Τηλεφώνησα πριν λίγο στο 1231 και έμαθα ότι οι ογκοχρεώσεις για τους χρήστες που έχουν ήδη gprs ενεργοποιημένο η πρόσβαση είναι ελεύθερη μέχρι και τις 9 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2003 και μετά θα επιλέγουν ένα από τα 3 κοροϊδίστικα προγράμματα χρήσης. 8 Νοεμβρίου σταματάω και τις 2 συνδέσεις gprs και κάνω συμβόλαιου αορίστου χρόνου cosmote στο βασικό πρόγραμμα 2 ενεργοποιώντας gprs με την προυπόθεση ότι αυτή η εταιρία θα συνεχίσει να παρέχει ελεύθερη πρόσβαση με το ακριβό πάγιο των 30 ευρώ, έστω, ώστε να μπορώ να συνδέομαι στο Ίντερνετ κάποιες φορές από το smart phone μου ή τον φορητό μου ηλεκτρονικό υπολογιστή χωρίς να είμαι υποχρεωμένος να πληρώνω υπέρογκα ποσά για τη χρήση μιας υπηρεσίας που μέχρι τώρα παρέχεται με ένα λογικό μηνιαίο πάγιο. Είναι πολύ άσχημο να γίνεται τέτοια εκμετάλλευση προς τους καταναλωτές στη στιγμή που σε γειτονικές μας χώρες πάρομοιες υπηρεσίες χρεώνονται με ένα χαμηλό μηνιαίο πάγιο και παρέχεται ελεύθερη χρήση ακόμη και σε κατόχους ΚΑΡΤΟΚΙΝΗΤΩΝ. (Ιταλική wind, internet και wap over gprs με 15 ευρώ/μήνα flat rate). Και μη μου πείτε να πάω να ζήσω στην Ιταλία. Για μια ακόμη φορά κρίμα στην Τελεστέτ και την κάθε εταιρία κινητής τηλεφωνίας που δίνει κάτι στην αρχή δωρεάν για να καλοπιάσει τον κόσμο, χρησιμοποιεί δωρεάν beta testers εκ των οποίων κάποιοι έκλεισαν ώρες επί ωρών για να μάθουν τεχνικές λεπτομέρειες και να παρέχουν τις γνώσεις τους στην εξυπηρέτηση πελατών για gprs στο 1231 ή με ηλεκτρονικές επιστολές στην Telestet. Μετά από όλα αυτά η συγκεκριμένη εταιρία κινητής τηλεφωνίας έρχεται να βάλει φρένο στη χρήση μιας υπηρέσιας που άφησε ποικιλοτρόπως ευχαριστημένους πολούς συνδρομητές ενώ σε 2 το πολύ μήνες θα "χαίρονται σφαιράτο" άδειασμα των τσέπεων τους οι ελάχιστοι χρήστες gprs. Αλλά εδώ είναι που χρειάζεται συντονισμένος αγώνας από τους συνδρομιτές. Αν σταματήσουμε για μια εβδομάδα όλοι κλήσεις φωνής, sms, mms εκτός από τηλεφωνήματα πρώτης ανάγκης και μόνο αναπροσαρμόζουν ή όχι τα τιμολόγια τους? Έχουν βρει όμως κορόιδα και μάλιστα το εύρος από άποψη ηλικίας είναι εκτεταμένο αρχίζοντας από το παιδάκι των 6 ετών που χρησιμοποιεί κινητό τηλέφωνο, ενίοτε πανάκριβο (εγώ πριν τα φοιτητικά μου χρόνια δεν είχα δει κινητό τηλέφωνο και στις τελευταίες μόνο τάξεις του Λυκείου η Telestet ήταν η πρώτη εταιρία που είχε περιορισμένη, αρχικά, ραδιοκάλυψη στο νησί μου με ελάχιστους τότε φυσικά συνδρομιτές) και φτάνοντας στον παππού και στη γιαγιά, που συνήθως "κληρονομούν" τις παλιές συσκευές των παιδιών/εγγονών. Αυτά τα ολίγα και για τώρα. Φιλικά,

Δημήτρης Αβαγιανός

Οι υπάρχοντες χρήστες GPRS, μετά την πάροδο δύο μηνών, θα μεταφερθούν στο πρόγραμμα GPRS, εκτός εάν έχουν υποδείξει διαφορετικά.

ρε rigasnic τι δεν λεει ξεκαθαρα και ΕΛΛΗΝΙΚΑ στην τελευταια προταση εκτος αν μερικοι εχουν πτυχιο δημοτικου και δεν ξερουν να διαβαζουν...

Καταρχήν θα ήθελα να σου ζητήσω να χρησιμοποείς πιο ήπιο ύφος στα ποστ σου.

Δεύτερον όπως είπα και στο προηγούμενο μου ποστ:

Η stet αλλάζει τα προγράμματα της και λέει ότι οι παλιοί χρήστες θα παραμείνουν στο πρόγραμμα που έχουν επιλέξει για 2 μήνες.

Και σου θυμίζω ότι τα προγράμματα που έχουμε επιλέξει έχουν όριο επίσημα. 1ΜΒ για ιδιώτες και 20ΜΒ για εταιρικούς. Άλλο ότι ανεπίσημα δεν ίσχυε.

Άρα λοιπόν για αυτούς τους 2 μήνες τι θα ισχύσει;

Πιο απλά δεν μπορώ να το πω. Όμως το ποστ του jimavagianos ξεκαθαρίζει την κατάσταση αν αυτός που του μίλησε στο 1231 ήξερε τι του γινόταν που πολύ αμφιβάλω.

[imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign]

rigasnic :: The ex-night shift ::

Τους έστειλα ένα καυστικότατο mail και ιδού η πρώτη απάντηση από το mail server (αυτόματη βέβαια!)

Το e-mail σας έχει παραληφθεί. Θα λάβετε απάντηση σε 24-48 ώρες (Δευτέρα-Παρασκευή). Σας ευχαριστούμε που επικοινωνήσατε με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών Telestet!

Your e-mail has been registered. You should expect a response from us within 24-48 hours (Monday - Friday).Thank you for contacting Telestet Customer Care!

τις τελευταιες δυο εβδομαδες παντως που εχω το τ610 αντι του 6510 δεν εχω ουτε ενα disconnect ουτε ενα restart του κινητου οταν με το 6510 ειχα 3-4 καθε ωρα!!κριμα γιατι με τις νεες χρεωσεις θα αναγκαστω να μπαινω σπανιωτερα γμτ!!

Αρχικό Μήνυμα από τον gmac

Αυτό είναι συμφωνία κυρίων ή καρτέλ και "φτιάξιμο των τιμών" που μάλιστα απαγορεύεται?

"Φτιάξιμο των τιμών" από τα τρία ελληνικά δίκτυα, κατόπιν συνεννόησης μεταξύ τους για να μας αδειάζουν τις τσέπες πιο οργανωμένα είναι... :mad: Αυτό με το GPRS (πλήρης σύμπτωση της Telestet με Vodafone και Cosmote) ήταν απλά η κορύφωση.

Σας πήραμε χαμπάρι απαράδεκτοι...

ΚΛΙΚΑ :mad:

this signature is under heavy construction

Αρχικό Μήνυμα από τον xpuser

Τους έστειλα ένα καυστικότατο mail και ιδού η πρώτη απάντηση από το mail server (αυτόματη βέβαια!)

Το e-mail σας έχει παραληφθεί. Θα λάβετε απάντηση σε 24-48 ώρες (Δευτέρα-Παρασκευή). Σας ευχαριστούμε που επικοινωνήσατε με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών Telestet!

Your e-mail has been registered. You should expect a response from us within 24-48 hours (Monday - Friday).Thank you for contacting Telestet Customer Care!

To ίδιο αυτοματοποιημένο μήνυμα δέχτηκα και εγώ από το mail server της εταιρίας. Τώρα το αν θα απαντήσουν ή όχι θα το δούμε από Δευτέρα. Ούτε εγώ όπως είπε ο rigasnic δεν ξέρω κατά πόσον το άτομο στο 1231 γνώριζε τι πραγματικά συμβάινει. Το σίγουρο είναι ότι μετά τις 18 Σεπτεμβρίου πρέπει να μάθουμε τι πραγματικά συμβάινει με τους παλιούς συνδρομητές με ενεργοποιημένο το gprs. Τα πράγματα είναι όντως λίγο μπερδεμένα γιατί και μέχρι τώρα ΑΝΕΠΙΣΗΜΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΓΚΟΧΡΕΩΣΗ και στις αιτήσεις ενεργοποίησης gprs υπογράφαμε για 1 ή 20 MB το μήνα (έστελναν όποια από τις 2 αιτήσεις έβρισκαν μπροστά τους στον κάθε ενδιαφερόμενο ανεξάρτητα αν είχε απλή ή εταιρική σύνδεση). Και κάτι που δείχνει την προχειρότητα στις εταιρίες. Εδώ και 2 χρόνια το έχει η telestet flat rate και στον δικτυακό της τόπο δεν ανάφερε κάτι τέτοιο. Επίσης δεν αξιώθηκε να συντάξει κανείς στην εταιρία μια αίτηση που θα ανάφερε ότι δεν υπάρχει ογκοχρέωση. Μήπως έγινε σκόπιμα και για λόγους εντυπωσιασμού να φαίνεται ότι είναι τεράστια η προσφορά από τη στιγμή που το 1 ΜΒ γίνονται οο (άπειρα) θεωρητικά! Κάτι ανάλογο συμβαίνει και στην cosmote που αναφέρεται στη σελίδα όριο 40 MB και το ίδιο λένε και στο customer care της εταιρίας έστω και αν δεν υπάρχει όριο ανεπίσημα και εκεί. Συγνώμη για το εκτός θέματος μιας και υπάρχει άλλο thread στο forum αυτό για το gprs της Cosmote αλλά το αναφέρω μιας και συμβαίνει αντίστοιχα και σε αυτή. Αν κάποια στιγμή έβαζαν ογκοχρέωση μάλλον δεν θα μπορούσαμε να κάνουμε κάτι ΑΦΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΓΙΑ 1 Η 20 ΜΒ, ανάλογα τι μας έστελναν. Αν πάλι κάνω λάθος στο τελευταίο πείτε το. Φιλικά,

Δημήτρης Αβαγιανός

Αρχικό Μήνυμα από τον jimavagianos

Το σίγουρο είναι ότι μετά τις 18 Σεπτεμβρίου πρέπει να μάθουμε τι πραγματικά συμβάινει με τους παλιούς συνδρομητές με ενεργοποιημένο το gprs. Τα πράγματα είναι όντως λίγο μπερδεμένα γιατί και μέχρι τώρα ΑΝΕΠΙΣΗΜΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΓΚΟΧΡΕΩΣΗ και στις αιτήσεις ενεργοποίησης gprs υπογράφαμε για 1 ή 20 MB το μήνα (έστελναν όποια από τις 2 αιτήσεις έβρισκαν μπροστά τους στον κάθε ενδιαφερόμενο ανεξάρτητα αν είχε απλή ή εταιρική σύνδεση). Και κάτι που δείχνει την προχειρότητα στις εταιρίες.

(...)

Αν κάποια στιγμή έβαζαν ογκοχρέωση μάλλον δεν θα μπορούσαμε να κάνουμε κάτι ΑΦΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΓΙΑ 1 Η 20 ΜΒ, ανάλογα τι μας έστελναν. Αν πάλι κάνω λάθος στο τελευταίο πείτε το. Φιλικά,

Χμμ, εγώ δεν υπέγραψα ποτέ ξεχωριστή αίτηση για το GPRS, ζήτησα προφορικά από την υπάλληλο να το κάνει και κατά τα λεγόμενα τους δεν υπάρχει όριο χρήσης....

Motorola Razr i XT890 + Alcatel 2005D + Samsung GT-N5110

Συγχαρητήρια,

καταφέρατε να διώξετε και το λιγοστό κόσμο ο οποίος πίστευε ότι η Telestet είναι η καλύτερη εταιρεία κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα. Οι βασικοί λόγοι για τους οποίους κάποιος χρήστης επιλέγει μια εταιρεία κινητής τηλεφωνίας, είναι τα τιμολόγια και το σήμα. Η Telestet, είναι ενίοτε γνωστό ότι έχει τη χειρότερη λήψη μεταξύ των ανταγωνιστών της. Από χρεώσεις τα ίδια. Από επιδότηση συσκευής, πάλι τα ίδια. Το μόνο δέλεαρ για κάποιον χρήστη να επιλέξει Telestet, ήταν το GPRS… Με €15 always on. Αλλά εσείς το κόψατε αυτό το προνόμιο. Εγώ προσωπικά, κάνω λογαριασμούς της τάξης των €70 minimum που κάποιες φορές άγγιξε και τα €200, και όλα αυτά λόγω GPRS…Σε αντίθετη περίπτωση θα είχα μείνει στην Vodafone. Αλλά δυστυχώς για σας, θα χάσετε αρκετούς πελάτες που είχαν επιλέξει την Telestet με κύριο λόγο το GPRS…Πόσοι φίλοι μου κάνανε συμβόλαιο Telestet, μόνο και μόνο για το always on Internet…Το συμβόλαιο είχε υπογραφεί στις 31/10/2002, συνεπώς 9/11/2003, οπού λήγει το flow rate GPRS θα μπορώ να την «κάνω με ελαφρά πηδηματάκια»…Ακόμα και να αλλάξετε τα τιμολόγια εγκαίρως, δεν νομίζω να αλλάζω γνώμη, το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω. Με κάτι τέτοιες κινήσεις, καλά κρασιά…Πλέον, θα αποτρέπω και τους φίλους μου να κάνουν συμβόλαιο με την εταιρεία σας, με γνώμονα φυσικά το συμφέρον τους, που δεν είναι άλλο από αυτό που αναγράφεται στις πρώτες γραμμές της ηλεκτρονικής αυτής επιστολής.

Και αν πιστεύετε, ότι με την συγκεκριμένη κίνηση γλιτώσατε άσκοπη κατανάλωση bandwidth, παραλείψατε κάτι: θα μπορούσατε να «κλείσετε» κάποιες περιοχές, όπως: P2P, warez, ή να θέτατε ένα μέγιστο ημερήσιο όριο downloading, της τάξης των 50ΜΒ. Τώρα, χάστε και αυτούς τους πελάτες…

Εν κατακλείδι, δεν είδα κάποια ενημέρωση, είτε τηλεφωνική, είτε μέσω SMS, προς τους χρήστες της υπηρεσίας αυτής. Δηλαδή οι χρήστες οι οποίοι δεν επισκέφτηκαν το myphone, το ********, ή το επίσημο site της Telestet, θα πληρώσουν τα μαλλιοκέφαλά τους;;;

Ευχαριστώ,

.......

Αρχικό Μήνυμα από τον soublaki-3

Συγχαρητήρια,

καταφέρατε να διώξετε και το λιγοστό κόσμο ο οποίος πίστευε ότι η Telestet είναι η καλύτερη εταιρεία κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα. Οι βασικοί λόγοι για τους οποίους κάποιος χρήστης επιλέγει μια εταιρεία κινητής τηλεφωνίας, είναι τα τιμολόγια και το σήμα. Η Telestet, είναι ενίοτε γνωστό ότι έχει τη χειρότερη λήψη μεταξύ των ανταγωνιστών της. Από χρεώσεις τα ίδια. Από επιδότηση συσκευής, πάλι τα ίδια. Το μόνο δέλεαρ για κάποιον χρήστη να επιλέξει Telestet, ήταν το GPRS… Με €15 always on. Αλλά εσείς το κόψατε αυτό το προνόμιο. Εγώ προσωπικά, κάνω λογαριασμούς της τάξης των €70 minimum που κάποιες φορές άγγιξε και τα €200, και όλα αυτά λόγω GPRS…Σε αντίθετη περίπτωση θα είχα μείνει στην Vodafone. Αλλά δυστυχώς για σας, θα χάσετε αρκετούς πελάτες που είχαν επιλέξει την Telestet με κύριο λόγο το GPRS…Πόσοι φίλοι μου κάνανε συμβόλαιο Telestet, μόνο και μόνο για το always on Internet…Το συμβόλαιο είχε υπογραφεί στις 31/10/2002, συνεπώς 9/11/2003, οπού λήγει το flow rate GPRS θα μπορώ να την «κάνω με ελαφρά πηδηματάκια»…Ακόμα και να αλλάξετε τα τιμολόγια εγκαίρως, δεν νομίζω να αλλάζω γνώμη, το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω. Με κάτι τέτοιες κινήσεις, καλά κρασιά…Πλέον, θα αποτρέπω και τους φίλους μου να κάνουν συμβόλαιο με την εταιρεία σας, με γνώμονα φυσικά το συμφέρον τους, που δεν είναι άλλο από αυτό που αναγράφεται στις πρώτες γραμμές της ηλεκτρονικής αυτής επιστολής.

Και αν πιστεύετε, ότι με την συγκεκριμένη κίνηση γλιτώσατε άσκοπη κατανάλωση bandwidth, παραλείψατε κάτι: θα μπορούσατε να «κλείσετε» κάποιες περιοχές, όπως: P2P, warez, ή να θέτατε ένα μέγιστο ημερήσιο όριο downloading, της τάξης των 50ΜΒ. Τώρα, χάστε και αυτούς τους πελάτες…

Εν κατακλείδι, δεν είδα κάποια ενημέρωση, είτε τηλεφωνική, είτε μέσω SMS, προς τους χρήστες της υπηρεσίας αυτής. Δηλαδή οι χρήστες οι οποίοι δεν επισκέφτηκαν το myphone, το ********, ή το επίσημο site της Telestet, θα πληρώσουν τα μαλλιοκέφαλά τους;;;

Ευχαριστώ,

.......

Αυτό είναι e-mail που τους έστειλες από ό,τι κατάλαβα;

Οσον αφορά αυτό που είπε ο φίλος παραπάνω, έχει δίκιο. 1002 μηνύματα τη μέρα έστελναν για τον χαζοδιαγωνισμό με την Porsche. Δύσκολο είναι τώρα να στείλουν ενα απλό μήνυμα σε όσους χρησιμοποιούν την υπηρεσία GPRS και να τους ενημερώσουν για τα νέα προγράμματα? Αν δεν είχαμε δηλαδή το myphone και το internet γενικότερα θα είμασταν στο μαύρο σκοτάδι? Μάλλον αυτό θέλουν κάποιοι "κύριοι" εκει στην Stet αλλά θα πάρουν αντε μη πω τί σε λίγο καιρό..
Phantom Of The Opera

Τους έστειλα και εγώ ένα ήρεμο e-mail αλλά μάλλον δεν θα κάνουν τον κόπο να απαντήσουν:

Καλησπέρα,

Διάβασα στο site σας και στο http://www.myphone.gr/ για τα νέα προγράμματα χρήσης για GPRS. Οι χρεώσεις που ανακοινώσατε είναι απαράδεκτες. Τόσο καιρό είχαμε internet με 15 ευρώ τον μήνα χωρίς χρονοχρέωση και μπορούσαμε να έχουμε πρόσβαση από οποιοδήποτε σημείο στην Ελλάδα υπάρχει κάλυψη από την Telestet. Επειδή οι νέες χρεώσεις σας είναι ΠΑΝΑΚΡΙΒΕΣ, μετά τις 8 Νοεμβρίου όχι μόνο θα σταματήσω να χρησιμοποιώ το GPRS, αλλά θα προτρέψω και πολλούς γνωστούς μου να διακόψουν την συγκεκριμένη υπηρεσία καθώς και την σύνδεσή τους με την Telestet. Μπορείτε να μπείτε και στο http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?threadid=3119 ώστε να δείτε τι γράφουν για εσάς οι χρήστες. Περιμένω σύντομα απάντησή σας.

Επισκεφθείτε το site μου για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας: http://www.leoforeia.gr/

Αρχικό Μήνυμα από τον giorgos_g

Ta pola logia einai ftoxia pedes, antio Telestet, hello Cosmote...

οταν σε λιγο καιρο θα βαλει και η κοσμοτε ογκοχρεωση θα αρχισουμε να βριζουμε τον κοσμοτε!αφου ειμαστε κλασσικοι ελληνες τωρα οτι και να λεμε...και αυτοι που δηθεν θα πανε τωρα -αν πανε-κοσμοτε οταν θα αρχισουν και εκει οι χρεωσεις παλι θα κλαιγονται οτι δεν το ηξεραν!κλασσικοι ελληνες ....

Αρχικό Μήνυμα από τον kamilaris

οταν σε λιγο καιρο θα βαλει και η κοσμοτε ογκοχρεωση θα αρχισουμε να βριζουμε τον κοσμοτε!αφου ειμαστε κλασσικοι ελληνες τωρα οτι και να λεμε...και αυτοι που δηθεν θα πανε τωρα -αν πανε-κοσμοτε οταν θα αρχισουν και εκει οι χρεωσεις παλι θα κλαιγονται οτι δεν το ηξεραν!κλασσικοι ελληνες ....

Τώρα που ήδη μια εταιρία έκοψε το flat GPRS ο κόσμος είναι πιο ψαγμένος, άρα όσοι θα πάνε Cote θα έχουν στο μυαλό τους ότι μπορεί και να κοπεί (που δε νομίζω, όπως είπα και στο ανάλογο forum, να κοπέι γιατί δεν έχει από ότι λένε τα προβλήματα που είχε το GPRS της Στετ).

Άλλωστε όποιος δε θέλει συσκευή μπορεί να πάει στο προνομιακό 2 και αν η Κοτέ βάλει κι αυτή ογκοχρέωση να μπορεί να το κόψει...

Η Telestet ανακοίνωσε ογκοχρέωση αλλά τα disconnects και τα παγώματα συνεχίζονται πιο έντονα από ποτέ! Και θέλουν να τους πληρώνουμε κιόλας γι' αυτό οι τρισάθλιοι.

Σα δεν ντρέπονται λέω γω...

Αρχικό Μήνυμα από τον ng78

Η Telestet ανακοίνωσε ογκοχρέωση αλλά τα disconnects και τα παγώματα συνεχίζονται πιο έντονα από ποτέ! Και θέλουν να τους πληρώνουμε κιόλας γι' αυτό οι τρισάθλιοι.

Σα δεν ντρέπονται λέω γω...

Μάλλον επειδή σκοπεύουν όλοι (με όσους έχω μιλήσει) να το ξετινάξουν τους τελευταίους 2 μήνες.

[imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign]

rigasnic :: The ex-night shift ::

εγω παντως εδω και δεκα μερες που αλλαξα το 6510 με το τ610 τελος τα disconnects και τα παγωματα!μπαινω για αρκετη ωρα και ολα ειναι σταθερα!γμτ τωρα που θα το χρεωνουν τωρα αλλαξα κινητο!αν και πιστευω οτι φταινε πολλοι παραγοντες για ενα καλο GPRS

Να δω από 18/09 τι θα γίνει...

Tίποτα δεν θα γίνει.Πάλι τα ίδια σκατά θα το gprs τους :mad: Αφού μας δίνουν διορία ένα δίμηνο ακόμη,πάλι τα ίδια θα έχουμε.Από το νοέμβριο θα φανεί αν υπάρχει κάποια βελτίωση,αλλά τότε θα το χρησιμοποιούν μόνο οι υπάλληλοι της τελεστετ :p και τα κοροϊδα :wacko:

Να δω από 18/09 τι θα γίνει...

Έτσι και δω το παραμικρό κόλλημα ή disconnect από τις 18/9 θα είναι για πολύ βρίσιμο οι τύποι. Ήδη σήμερα είχε μεγάλο πρόβλημα και τα άκουσαν επανειλημμένα στο CC.

Αρχικό Μήνυμα από τον strofakias

Τελικα μπορει καποιος να μας πει σε τι εξυπηρετουν οι νεες χρεωσεις? Για wireless internet το ξεχναμε, το wap ειναι πανακριβο, αρα τι??? :wacko:

Το δίκτυο δεν βελτιώθηκε επομένως έλα ντε, σε τι χρησιμεύουν; Για να μην τα χαλάσουν μεταξύ τους στην κλίκα (Tele-Cosmo-Voda) :mad:

Αρχικό Μήνυμα από τον bbbb

Από το νοέμβριο θα φανεί αν υπάρχει κάποια βελτίωση,αλλά τότε θα το χρησιμοποιούν μόνο οι υπάλληλοι της τελεστετ :p και τα κοροϊδα :wacko:

Μην σπεύδεις να χαρακτηρίσεις κορόιδα όσους συνεχίσουν να το χρησιμοποιούν(-ούμε :p ). Τουλάχιστον εγώ που θα το συνεχίσω δεν είμαι ούτε υπάλληλος της Stet ούτε κορόιδο :lol: (για να χρησιμοποιήσω τη φράση που είπες κι εσύ) :) Υπάρχουν κάποιες περιπτώσεις που μπορεί να φανεί πολύ χρήσιμο αλλά και πιο συμφέρον. Παραδείγματα μετά από μετρήσεις που έκανα σήμερα με το DU Meter:

1) (όπως έλεγα και στο room του #myphone) 1 ώρα στο IRC, στο ICQ ή στο MSN με αρκετή κουβέντα καταναλώνει 100-120 ΚΒ το πολύ.

Για 1 ώρα στον ΟΤΕ δίνεις 0,25 - 0,5 ευρώ

Στο GPRS αντίστοιχα θα δώσεις 0,06 - 0,15 ανάλογα με το πρόγραμμα

2) Πολλές φορές (αναφέρω σαν παράδειγμα εμένα) όταν σερφάρω σε sites προτιμώ να κάνω κλικ σε μια σελίδα να την κατεβάσω και μετά να κάτσω ένα τέταρτο να τη διαβάζω με την ησυχία μου, χωρίς όση ώρα να τη διαβάζω να έχω το άγχος ότι πέφτει η χρονοχρέωση. Το ίδιο και σε forums όπου π.χ. για να διαβάσεις την κάθε σελίδα ενός topic μερικές φορές θέλεις 10 λεπτά. Κι αν κάνεις και κανένα μεγάλο reply μπορεί να χρειαστείς άλλα 5-10 λεπτά. Εκεί συμφέρει αναμφισβήτητα το GPRS

Το ίδιο συμβαίνει και όταν έχω δεχτεί ένα e-mail και θέλω να κάτσω να απαντήσω με την ησυχία μου χωρίς να χρονοχρεώνομαι. Κι αν κάποιοι πουν ότι "ε, αποσυνδέεσαι από το Internet και όταν έχεις γράψει την απάντηση ξανασυνδέεσαι" αυτό είναι ακόμα πιο ασύμφορο, αφού σε κάθε σύνδεση πέφτει και μια μονάδα άσκοπα στον ΟΤΕ.

3) Για όσους το χρειάζονται κάπου εν κινήσει πάλι θα είναι χρήσιμο, έστω και με πολύ περιορισμένη χρήση.

4) Περιστασιακοί χρήστες που θέλουν να κατεβάσουν λίγα e-mail τη βδομάδα αλλά δεν θέλουν γι αυτό το πράγμα να μπλέξουν με συνδρομές σε ISP ή το Free Internet της Tellas που έχει αστική και απλησίαστη χρέωση.

Βλέπεις λοιπόν ότι σε κάποια πράγματα συμφέρει. Και αυτά δεν τα λέω αυθαίρετα αλλά όπως είπα μέτρησα για διάφορες χρήσεις του Internet την κατανάλωση download+upload ανά ώρα και έκανα σύγκριση με τις αντίστοιχες τιμές του ΕΠΑΚ.

Φυσικά όταν θα έχω σκοπό να μπω στο Kazaa να κατεβάσω το σύμπαν δεν θα μπω με GPRS αλλά με PSTN/ISDN ή ADSL (αν είχα :whistle: )

Αυτό που με έχει ενοχλήσει εμένα δεν είναι η ογκοχρέωση, αλλά η πλήρης σύμπτωση των τιμών με τη Vodafone και την Cosmote καθώς και το ότι όπως δείχνουν μέχρι στιγμής τα πράγματα τα προβλήματα του GPRS τους (disconnects, παγώματα κλπ) θα συνεχιστούν... :confused: :worry:

DILADI PROTIMAS OGKOXREOSI ?

Ti na po.

Na dume an su xalasei kanenas apo toys metrites poy tha exeis gia ta kb, kai den tha ksereis posa tha pliroseis meta.

Ase pou mporoun na sou xreonoun aythereta osa kb theloun k ante meta na tous peis oti den ta katebases.

Ante na tous peiseis.

Ksipniste. Epitelous.

Xaireste pou sas bazoun to xeri stin tsepi? An einai dinaton.

Tsampa xreoseis exete?

Emena mou stelnoun ringtones apo to 4526 k me xreosan 200 euro xoris na exo stilei pote minima gia ringtone.Kai mou lene estiles.

Na doume esi me ta kb na doume ti tha tus les.

Poli apla kaneis den tha exei GPRS meta tis 8 noebri.