Jump to content

Nova: Τα πάντα για τα συμβόλαια, επιδοτήσεις, προγράμματα, χρεώσεις κλπ


Eliseos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Νέα προγράμματα σε λίγες ώρες από τη Wind........:D

 

Άντε μπας και δούμε άσπρη μέρα!

 

εγω λεω οτι απλως αυτη τη φορα ειναι η σειρα της wind να ξεκινησει τις μειωσεις (και μετα να ακολουθησουν το καρμπον και οι αλλοι 2).

 

εννοειται πως ευχομαι να κανω λαθος..

Edited by thespecialist
Link to comment
Share on other sites

Επιβαιβεωνω και γω. Τα προγραμματα εχουν ανακοινωθει απο 2 Φλεβαρη στη συναντηση ολων των καταστηματων. Σε λιγες ωρες θα τα δουμε.
ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!!
Link to comment
Share on other sites

Στη Vodafone φίλε μου δε ξέρω τι συμβαίνει.

Στη Wind πάντως, επιδότηση σε εταιρικό που χρησιμοποιήθηκε όλη για μείωση παγίου, ενσωματώθηκε στο λογαριασμό αυτούσια. Όση ήταν εξαρχής, τόση παρέμεινε. Για την ακρίβεια, το αν θα γίνει αγορά συσκευής ή αν θα γίνει μείωση παγίου συμφωνήθηκε στο τελευταίο στάδιο, έχοντας υπάρξει ήδη η συμφωνία για το ύψος της επιδότησης!!

 

Στην voda αυτό δεν ισχύει. Ειδικά για τα εταιρικά όπου έψαξα και τις 2 εταιρίες, η voda δίνει την έκπτωση τους τελευταίους 6 μήνες του συμβολαίου (για να μην μπορείς να φύγεις πριν), ενώ το ποσό είναι λίγο μπερδεμένο. Μου ζήτησαν να τους κόψω τιμολόγιο παροχής υπηρεσιών για να μου κάνουν όλο το ποσό της έκπτωσης ! Εννοείται ότι πήγα Wind.

Life is a game
Link to comment
Share on other sites

στο site δε λεει τιποτα παντως.. Να περιμενουμε κατι σημερα;

 

Ελπίζω να είναι ανταγωνιστικά και όχι να είναι ότι ακριβώς θα ανακοινώσουν και οι άλλλοι 2 ! Κάτι να συμφέρει, να μεγαλώσει ο αριθμός συνδρομητών για να μας συμφέρει και να μείνουμε.

Link to comment
Share on other sites

Μου ζήτησαν να τους κόψω τιμολόγιο παροχής υπηρεσιών για να μου κάνουν όλο το ποσό της έκπτωσης !

 

Αυτό τώρα τι κουλό είναι;; :confused: Τι υπηρεσία παρέχεις εσύ στη vodafone;;..

 

Όπως και να 'χει, αυτό που λέω για τις επιδοτήσεις της wind ισχύει, είναι διαπιστωμένο κι όχι υποθετικό, καθώς το έχω κάνει.

Link to comment
Share on other sites

Kάποιο νέο απο τα υπό ανακοίνωση προγράμματα;;; Άκρα του τάφου σιωπή! Θα απευθυνθώ στη Wikileaks! Θέλω να κάνω κάποιες φορητότητες αλλά πρέπει να ξέρω αν αξίζει η αναμονή...αν και μετά τις περικοπές στις προσφορές καρτοκινητής δεν διακατέχομαι από υπέρμετρη αισιοδοξία!

 

Δεν είναι και σουπερ προγράμματα....απλά θα μπορείς να βάζεις κάποιο οικονομικό όριο.....:X

Link to comment
Share on other sites

Μου φαίνεται λίγο απογοήτευση τα νέα προγράμματα.. Απλά θα μπορείς όπως είπε και ο MPOUM να βάζεις ένα πλαφόν στο πόσα θα σου έρχεται ο λογαριασμός, κάτι σαν την φιλοσοφία του καρτοσυμβολαίου...

Περιμένω να τα δούμε σε πλήρη μορφή..

Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;"

Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;"

Link to comment
Share on other sites

Είπαμε:

 

ΔΕΝ υπάρχει καρτέλ !

Link to comment
Share on other sites

Λοιπόν με κάθε επιφύλαξη έχουμε τα εξής:

 

  1. WIND To All 50
    50 δωρεάν λεπτά ομιλίας προς όλους Επιλογή Ανώτατου Ύψους Λογαριασμού Δωρεάν Ενημέρωση πριν την εξάντληση των δωρεάν λεπτών Υπηρεσίες Επιπλέον Χρόνου Ομιλίας με 50% χαμηλότερες χρεώσεις 15,00€ ανα μήνα
  2. WIND To All 150
    150 δωρεάν λεπτά ομιλίας προς όλους Επιλογή Ανώτατου Ύψους Λογαριασμού Δωρεάν Ενημέρωση πριν την εξάντληση των δωρεάν λεπτών Υπηρεσίες Επιπλέον Χρόνου Ομιλίας με 50% χαμηλότερες χρεώσεις 25,00€ ανά μήνα 21,00€ χωρίς επιδότηση ONLINE ΠΡΟΣΦΟΡΑ 19,25€ χωρίς επιδότηση (23% έκπτωση στο μηνιαίο πάγιο τον 1o χρόνο)
  3. WIND To All 250
    250 δωρεάν λεπτά ομιλίας προς όλους Επιλογή Ανώτατου Ύψους Λογαριασμού Δωρεάν Ενημέρωση πριν την εξάντληση των δωρεάν λεπτών Υπηρεσίες Επιπλέον Χρόνου Ομιλίας με 50% χαμηλότερες χρεώσεις 35,00€ ανά μήνα 29,00€ χωρίς επιδότηση ONLINE ΠΡΟΣΦΟΡΑ 26,59€ χωρίς επιδότηση (24% έκπτωση στο μηνιαίο πάγιο τον 1o χρόνο)
  4. WIND To All 350
    350 δωρεάν λεπτά ομιλίας προς όλους Επιλογή Ανώτατου Ύψους Λογαριασμού Δωρεάν Ενημέρωση πριν την εξάντληση των δωρεάν λεπτών Υπηρεσίες Επιπλέον Χρόνου Ομιλίας με 50% χαμηλότερες χρεώσεις 45,00€ ανά μήνα 37,00€ χωρίς επιδότηση ONLINE ΠΡΟΣΦΟΡΑ 34,19€ χωρίς επιδότηση (24% έκπτωση στο μηνιαίο πάγιο τον 1o χρόνο)
  5. WIND To All 450
    450 δωρεάν λεπτά ομιλίας προς όλους Επιλογή Ανώτατου Ύψους Λογαριασμού Δωρεάν Ενημέρωση πριν την εξάντληση των δωρεάν λεπτών Υπηρεσίες Επιπλέον Χρόνου Ομιλίας με 50% χαμηλότερες χρεώσεις 55,00€ ανά μήνα 47,00€ χωρίς επιδότηση ONLINE ΠΡΟΣΦΟΡΑ 42,35€ χωρίς επιδότηση (23% έκπτωση στο μηνιαίο πάγιο τον 1o χρόνο)
  6. WIND To All 550
    550 δωρεάν λεπτά ομιλίας προς όλους Επιλογή Ανώτατου Ύψους Λογαριασμού Δωρεάν Ενημέρωση πριν την εξάντληση των δωρεάν λεπτών Υπηρεσίες Επιπλέον Χρόνου Ομιλίας με 50% χαμηλότερες χρεώσεις 65,00€ ανά μήνα 54,00€ χωρίς επιδότηση ONLINE ΠΡΟΣΦΟΡΑ 51,34€ χωρίς επιδότηση (21% έκπτωση στο μηνιαίο πάγιο τον 1o χρόνο)
  7. WIND To All 650
    650 δωρεάν λεπτά ομιλίας προς όλους Επιλογή Ανώτατου Ύψους Λογαριασμού Δωρεάν Ενημέρωση πριν την εξάντληση των δωρεάν λεπτών Υπηρεσίες Επιπλέον Χρόνου Ομιλίας με 50% χαμηλότερες χρεώσεις 75,00€ ανά μήνα 62,00€ χωρίς επιδότηση ONLINE ΠΡΟΣΦΟΡΑ 59,25€ χωρίς επιδότηση (21% έκπτωση στο μηνιαίο πάγιο τον 1o χρόνο)
  8. WIND To All 850
    850 δωρεάν λεπτά ομιλίας προς όλους Επιλογή Ανώτατου Ύψους Λογαριασμού Δωρεάν Ενημέρωση πριν την εξάντληση των δωρεάν λεπτών Η χαμηλότερη τιμή της αγοράς για κλήσεις μετά την κατανάλωση των δωρεάν λεπτών (0,0017€/δευτ) Υπηρεσίες Επιπλέον Χρόνου Ομιλίας 85,00€ ανά μήνα 72,00€ χωρίς επιδότηση ONLINE ΠΡΟΣΦΟΡΑ 67,99€ χωρίς επιδότηση (20% έκπτωση στο μηνιαίο πάγιο τον 1o χρόνο)

 

Τα νέα προγράμματα ισχύουν για νέες συνδέσεις, αναβαθμίσεις, συνδέσεις με φορητότητα, αλλαγές οικονομικού προγράμματος και αλλαγές από καρτοκινητό σε συμβόλαιο.

Οι συνδρομητές μπορούν να επιλέξουν έκπτωση στο πάγιο αντί επιδότησης συσκευής.

 

Επιλογή Ανώτατου Ύψους Λογαριασμού

Για εσάς που δεν σας αρέσουν οι εκπλήξεις στο λογαριασμό σας και θέλετε να έχετε τον απόλυτο έλεγχο κάθε μήνα, παρέχεται η δυνατότητα να ορίσετε το Ανώτατο Ύψος Λογαριασμού που εσείς επιθυμείτε να λαμβάνετε πέραν του μηνιαίου παγίου, ώστε να μην πληρώνετε ποτέ περισσότερα από αυτό που έχετε υπολογίσει.

 

Για να ενεργοποιήσετε το Ανώτατο Ύψος Λογαριασμού στο WIND To All πρόγραμμά σας, θα πρέπει να επισκευθείτε κάποιο Κατάστημα WIND, όπου θα δηλώσετε το ανώτατο ύψος λογαριασμού που επιθυμείτε επιλέγοντας από τον παρακάτω πίνακα:

 

 

Ανώτατο Υψος Λογαριασμού Πέραν του Μηνιαίου Παγίου

15€ 25€ 35€ 45€ 55€ 65€ 75€ 85€ 400€

 

Με τη συμπλήρωση του ανώτατου ύψους κίνησης πέραν του μηνιαίου παγίου, δεν θα μπορείτε να πραγματοποιήσετε οποιουδήποτε είδους χρεώσιμη εξερχόμενη κίνηση.

 

Έχετε τη δυνατότητα να αυξήσετε το Ανώτατο Ύψος Λογαριασμού κατά 10 για τον τρέχοντα μήνα, με δωρεάν κλήση στο 1270 όταν βρίσκεστε στην Ελλάδα ή με δωρεάν κενό SMS στο 1270 όταν βρίσκεστε στο εξωτερικό. Μπορείτε να αυξήσετε το Ανώτατο Ύψος Λογαριασμού κατά 10, έως και 20 φορές μέσα στον τρέχοντα μήνα.

 

Επιπλέον, μπορείτε να καταργήσετε το Ανώτατο Ύψος Λογαριασμού για τον τρέχοντα μήνα, καλώντας το Τμ. Εξυπηρέτησης Πελατών WIND (1260 με χρέωση 0,24 ανά κλήση) ή σε ένα από τα Καταστήματα WIND.

 

Τέλος, μπορείτε να αλλάξετε ή να καταργήσετε μόνιμα το Ανώτατο Ύψος Λογαριασμού καλώντας το Τμ. Εξυπηρέτησης Πελατών WIND (1260 με χρέωση 0,24 ανά κλήση) ή σε ένα από τα Καταστήματα WIND.

 

Στο Ανώτατο Ύψος Λογαριασμού περιλαμβάνεται ΦΠΑ αλλά δεν περιλαμβάνεται ο Φόρος Κινητής Τηλεφωνίας.

 

Όποιο πρόγραμμα WIND ‘To ALL’ κι αν επιλέξετε θα λαμβάνετε δωρεάν ειδοποίηση με γραπτό μήνυμα (SMS) όταν θα υπολείπονται λιγότερο από 10 λεπτά δωρεάν χρόνου ομιλίας στο πρόγραμμά σας.

 

Επιπλέον, ανά πάσα στιγμή έχετε και οι ίδιοι τη δυνατότητα να ενημερώνεστε για το διαθέσιμο υπόλοιπο του δωρεάν χρόνου ομιλίας του προγράμματός σας με δωρεάν κλήση στο 1270.

 

Υπηρεσίες Επιπλέον Χρόνου Ομιλίας με 50% χαμηλότερες χρεώσεις

Οι υπηρεσίες Επιπλέον Δωρεάν Χρόνου Ομιλίας σας δίνουν τη δυνατότητα να 'αγοράσετε' πολύ φθηνά επιπλέον λεπτά ομιλίας για να πραγματοποιείτε μετά την κατανάλωση των δωρεάν λεπτών του προγράμματός σας.

 

Με τις υπηρεσίες Επιπλέον Δωρεάν Χρόνου Ομιλίας μειώνετε κατά 50% το κόστος των εκτός παγίου κλήσεων ομιλίας!

 

Μπορείτε να τις ενεργοποιήσετε ανά πάσα στιγμή με δωρέαν κλήση στο 1270.

 

30 λεπτά προς όλους και 60 λεπτά προς όλους:

 

 

30 λεπτά προς όλους 60 λεπτά προς όλους

Κόστος ενεργοποίησης 5€ 10€

Λεπτά ομιλίας προς

όλα τα εθνικά δίκτυα 30 60

 

Οι υπηρεσίες Επιπλέον Χρόνου Ομιλίας ισχύουν για 30 ημέρες από την ενεργοποίηση.

Κάθε υπηρεσία μπορεί να ενεργοποιηθεί έως και 2 φορές μέσα σε διάστημα 30 ημερών από την πρώτη ενεργοποίηση.

Τα δωρεάν λεπτά των Προγραμμάτων WIND To ALL έχουν προτεραιότητα έναντι των δωρεάν λεπτών των υπηρεσιών Επιπλέον Χρόνου Ομιλίας.

Τα ενσωματωμένα λεπτά των υπηρεσιών Επιπλέον Χρόνου Ομιλίας ισχύουν για κλήσεις που πραγματοποιούνται εντός Ελλάδος προς όλα τα εθνικά δίκτυα.

Η χρέωση γίνεται ανά δευτερόλεπτο με ελάχιστη διάρκεια χρέωσης τα 60 δευτερόλεπτα.

Edited by Panagioths

Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;"

Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;"

Link to comment
Share on other sites

Τα νεα προγραμματα wind to all

 

http://toall.wind.com.gr/

 

ουτε χρονος προς wind-σταθερα ,ουτε sms-mms,ουτε mb internet....

 

YΓ. Ευτυχως εχω wind M το παλιο γιατι με τα νεα προγραμματα δεν βλεπω φως.....

Edited by anergos13

🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷

Link to comment
Share on other sites

Να συμπληρώσω κάτι τελευταίο:

Μονάδα Χρέωσης: ανά δευτερόλεπτο

Ελάχιστος Χρόνος Χρέωσης: 60 δευτερόλεπτα

 

Όπως καταλάβατε προσπαθούν να μεταφέρουν κόσμο από τα "Unlimited" στην παλιά λογική με ένα ενιαίο χρόνο προς όλους. Την πάτησαν όλα τα δίκτυα με τα "unlimited εντός δικτύου" ;)

Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;"

Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;"

Link to comment
Share on other sites

Για παράδειγμα εγώ έχω το Large με 67€ (ονομαστική τιμή γιατί η πραγματική είναι άλλη :Ρ) και έχω 420 λεπτά και 420 sms προς τρίτους, 1500' και sms προς Wind, Q, σταθερά. Το wind2all 450 δίνει 450' προς όλους *μονο* και τίποτα άλλο (ούτε sms) με 55€. Θα πήγαινε κάποιος να κάνει αλλαγή στο νέο πρόγραμμα;;

Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;"

Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;"

Link to comment
Share on other sites

Για παράδειγμα εγώ έχω το Large με 67€ (ονομαστική τιμή γιατί η πραγματική είναι άλλη :Ρ) και έχω 420 λεπτά και 420 sms προς τρίτους, 1500' και sms προς Wind, Q, σταθερά. Το wind2all 450 δίνει 450' προς όλους *μονο* και τίποτα άλλο (ούτε sms) με 55€. Θα πήγαινε κάποιος να κάνει αλλαγή στο νέο πρόγραμμα;;

 

Δεν θα περναγα ουτε απ'εξω :lol:

🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷

Link to comment
Share on other sites

Θα πήγαινε κάποιος να κάνει αλλαγή στο νέο πρόγραμμα;;

 

Κάποιος που έχει πρόγραμμα με σταθερό χρόνο ομιλίας μόνο, προς όλους, θα μπορούσε να πάει, δεδομένου ότι τα νέα προγράμματα προσφέρουν ελαφρώς περισσότερο χρόνο ομιλίας στις ίδιες τιμές.

 

Κατά τα άλλα, άλλη μια βλακεία, μαζί με το One. :p

Link to comment
Share on other sites

Πάνε καλά; Το συμβόλαιο Q είναι πιό οικονομικό, χωρίς αίτησεις online και χωρίς 12μηνες δεσμεύσεις και δίνει και δωρεάν ιντερνετ, δηλαδή με 20.68 ευρώ έχετε 160 λεπτά προς όλους και 160ΜΒ και 4 λεπτά το μήνυμα προς όλους!

 

και το sms στα νεα προγραμματα 0.14! Οπως λεει και ο φιλος haki 'Πάνε καλά;' Ο'τι να'ναι.. :hypno:

Link to comment
Share on other sites

Ε ναι τσάμπα πράγμα 0.14€ το σμσ...

Επίσης παρατηρήσατε οτι δεν έχουν ίντερνετ τα πακέτα;; χοχοχο που πάνε ρεεεεε :Ρ

Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;"

Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;"

Link to comment
Share on other sites

παγωμαρα βλεπω ή κανω λαθος....

Τι παγωμάρα, πολικό ψύχος... Μ΄αρέσει που λεγανε ότι πλέον με τη περικοπή των πολλών παροχών στα καρτοκινητά και τις μειώσεις των επιδοτήσεων θα αυξηθούν οι παροχές προς τα συμβόλαια... εδώ γελάμε...

Να υποθέσω ότι θα πάνε προς κατάργηση τα unlimited σιγά σιγά;;

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

 

George Bernard Shaw

Link to comment
Share on other sites

και το sms στα νεα προγραμματα 0.14! Οπως λεει και ο φιλος haki 'Πάνε καλά;' Ο'τι να'ναι.. :hypno:

:lol::lol:

Τι παγωμάρα, πολικό ψύχος... Μ΄αρέσει που λεγανε ότι πλέον με τη περικοπή των πολλών παροχών στα καρτοκινητά και τις μειώσεις των επιδοτήσεων θα αυξηθούν οι παροχές προς τα συμβόλαια... εδώ γελάμε...

Να υποθέσω ότι θα πάνε προς κατάργηση τα unlimited σιγά σιγά;;

:):) ειδικά μετα την τελευταια αλλαγη είχαν γλινει πανακριβα! Πληρωνες 50 ευρω για ένα Μ για να έχεις 130 λεπτα προς "οποιονδήποτε" προορισμο (Vodafone&Cosmote στην ουσία).Να είσαι η Cosmote το καταλαβαινω (αφου προσφερεις και 1500λεπτα σε Cosmote κι αρα και στο 50% των συνδρομητων/φιλων σου) αλλα να είσαι η Wind που πας??:):)

Link to comment
Share on other sites

Κάποιος που έχει πρόγραμμα με σταθερό χρόνο ομιλίας μόνο, προς όλους, θα μπορούσε να πάει, δεδομένου ότι τα νέα προγράμματα προσφέρουν ελαφρώς περισσότερο χρόνο ομιλίας στις ίδιες τιμές.

 

Κατά τα άλλα, άλλη μια βλακεία, μαζί με το One. :p

 

:lol::lol::lol:

Καλα το One ειναι η μεγαλυτερη εφευρεση του αιωνα μαζι με τα ΑΥΤΟΜΑΤΑ..

Link to comment
Share on other sites

Μιλαμε ειναι πολυ γελειοι οι τυποι. Ας πανε να το κλεισουνε το ρημαδι τους να ησυχασουμε και εμεις.
ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!!
Link to comment
Share on other sites

  • The title was changed to Nova: Τα πάντα για τα συμβόλαια, επιδοτήσεις, προγράμματα, χρεώσεις κλπ

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...