elkons Δημ. 5 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 5 ώρες πριν Δεν είναι στο όνομα μου τίποτα ήρθε γράμμα από τη Nova σε εμένα αλλά ανήκει σε άλλον άνθρωπο. 1 minute ago, cu2goup said: Άμα ξέρεις τον ταχυδρόμο, δως του τον λογαριασμό να τον πάει στη σωστή διεύθυνση. Αν δεν είναι μακρυά η διεύθυνση αυτή, πήγαινέ το αν τυχαίνει να περνάς από κοντά. Τι άλλο να κάνεις; Δε τον ξέρω, αλλά έχει έρθει με ΕΛΤΑ. Έχει κοντά κατάστημα ΕΛΤΑ,να πάω εκεί; Μύτικας Πρέβεζας λέει, εγώ είμαι Μύτικας Ευβοίας δε περνάω από εκεί 😅 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 5 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 5 ώρες πριν 7 minutes ago, elkons said: Δεν είναι στο όνομα μου τίποτα ήρθε γράμμα από τη Nova σε εμένα αλλά ανήκει σε άλλον άνθρωπο. Δε τον ξέρω, αλλά έχει έρθει με ΕΛΤΑ. Έχει κοντά κατάστημα ΕΛΤΑ,να πάω εκεί; Μύτικας Πρέβεζας λέει, εγώ είμαι Μύτικας Ευβοίας δε περνάω από εκεί 😅 Μπέρδεψαν τους Μύτικες εκεί στα ΕΛΤΑ. Πήγαινέ το στο κοντινό σου κατάστημα ναι. 🙂 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 5 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 5 ώρες πριν 5 minutes ago, cu2goup said: Μπέρδεψαν τους Μύτικες εκεί στα ΕΛΤΑ. Πήγαινέ το στο κοντινό σου κατάστημα ναι. 🙂 Εδώ με speedex είπα Χαλκίδα και πήγε στη Χαλκιδική 💀 όσο και περίεργο ακούγεται ναι. Και ήρθε μετά από 10 μέρες. (Το 2020) 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. 4 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 4 ώρες πριν Μια ερώτηση γιατί με την Nona δεν έχω εμπειρία σε διακοπή μόνο σε διακοπή σε συμβόλαιο που λήγει σύντομα. Σε συμβόλαιο εάν ζητήσω κατάργηση θα μου το κόψουν αμέσως όπως κάνει η Vodafone η θα με πάνε ένα μήνα μετά; 1 Παράθεση Τo πιο αξιόπιστο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα,Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 4 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 4 ώρες πριν 46 minutes ago, elkons said: Εδώ με speedex είπα Χαλκίδα και πήγε στη Χαλκιδική 💀 όσο και περίεργο ακούγεται ναι. Και ήρθε μετά από 10 μέρες. (Το 2020) Με.speedex δεν ακούγεται και πολύ περίεργο.. 😉😂😂 38 minutes ago, Antonio21 said: Μια ερώτηση γιατί με την Nona δεν έχω εμπειρία σε διακοπή μόνο σε διακοπή σε συμβόλαιο που λήγει σύντομα. Σε συμβόλαιο εάν ζητήσω κατάργηση θα μου το κόψουν αμέσως όπως κάνει η Vodafone η θα με πάνε ένα μήνα μετά; Εγώ είχα ζητήσει κατάργηση σταθερού και πήγε πάνω από μήνα μετά.. δεν ξέρω με τα κινητά τι γίνεται... 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 3 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 3 ώρες πριν 2 ώρες πριν, tasosat said: Στο mall μένεις; μέσα; 😔 Έχω δουλέψει στο mall και δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο χώρο έχει βαθιά πίσω από τα καταστήματα. Ενας λαβύρινθος διαδρόμων και τεράστιες αποθήκες. 1 hour ago, cu2goup said: Μπέρδεψαν τους Μύτικες εκεί στα ΕΛΤΑ. Πήγαινέ το στο κοντινό σου κατάστημα ναι. 🙂 Αφού δεν το πήγαν στον Μυτικα του Ολύμπου, πάλι καλά... 2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. 3 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 3 ώρες πριν 1 hour ago, Antonio21 said: Μια ερώτηση γιατί με την Nona δεν έχω εμπειρία σε διακοπή μόνο σε διακοπή σε συμβόλαιο που λήγει σύντομα. Σε συμβόλαιο εάν ζητήσω κατάργηση θα μου το κόψουν αμέσως όπως κάνει η Vodafone η θα με πάνε ένα μήνα μετά; Ίσως φορητότητα σε κάποια από τις εταιρείες voip (yuboto, modulus κλπ) αν είναι δωρεάν και να το αφήσετε αν θέλετε να καταργηθεί. 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 3 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 3 ώρες πριν 1 minute ago, VIPdriver said: Έχω δουλέψει στο mall και δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο χώρο έχει βαθιά πίσω από τα καταστήματα. Ενας λαβύρινθος διαδρόμων και τεράστιες αποθήκες. Αφού δεν το πήγαν στον Μυτικα του Ολύμπου, πάλι καλά... Ναι είσαι κλεισμένος δηλαδή εγώ αν δούλευα σε mall δε θα το άντεχα προσωπικά. Βαβούρα. Χαχα και εγώ αυτό είπα αλλά π να πάει η ΕΛΤΑ εκεί πάνω εδώ δε πήγε η speedex 😂 Η Cosmote μερικές φορές φέρνει τα ρουτερ ή κάποιο κινητό με Courier Center ή Speedex από τις αποθήκες Cosmote/Γερμανός Αυλώνας. Πραγματικά τι τη θέλουν τη speedex...2 ρουτερ που έχω αλλάξει με speedex δε τα έφεραν ποτέ το ένα το πήγαν πίσω δήθεν πέρασαν και έλειπα στο άλλο πήγα και το πήρα.. Η NOVA που κάποτε είχαμε στη δουλειά με Acs ήρθε το ρουτερ δεν είχαμε θέμα ήρθε κανονοικα.. Ώρες ώρες όλες οι εταιρείες ταχυμεταφορών είναι.. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 3 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 3 ώρες πριν 3 minutes ago, elkons said: Χαχα και εγώ αυτό είπα αλλά π να πάει η ΕΛΤΑ εκεί πάνω εδώ δε πήγε η speedex 😂 Και λέει φτάνεις Μυτικα και στο κουτί του βιβλίου βρίσκεις ειδοποίηση speedex... 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. 3 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 3 ώρες πριν 9 minutes ago, Arinos said: Ίσως φορητότητα σε κάποια από τις εταιρείες voip (yuboto, modulus κλπ) αν είναι δωρεάν και να το αφήσετε αν θέλετε να καταργηθεί. Αυτές οι εταιρίες είναι σταθερής τηλεφωνίας; Δεν το διευκρίνησα διακοπή για κινητό τηλέφωνο 1 Παράθεση Τo πιο αξιόπιστο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα,Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. 37 λεπτά πριν Κοινοποίηση Δημ. 37 λεπτά πριν 18 ώρες πριν, Gv2008 said: Μην πετάς πάντα το μπαλάκι στην εξέδρα, ναι έχουν επισημανθεί τέτοιες μετρήσεις και στους άλλους παρόχους. Αλλά ΟΧΙ για ολόκληρες περιοχές. Πάρε το ακριβό σου τηλέφωνο και κατηφόρισε για Πειραιά, Κερατσινι, Κορυδαλλό, Πέραμα και έλα να μου πεις μετά τι έχει αναβαθμίσει η nova και τι όχι. Πήγαινε επίσης Σύνταγμα, Μοναστηράκι, Θησείο που δεν έχει καν 5G και παίζει με 4G, ούτε καν 4G+ πολλές φορές. Πήγαινε εκτός Αθήνας να δεις B20 που πέφτει. Με Vf ή cosmote δεν έχω αντιμετωπίσει θέμα ποτέ σε ολόκληρες περιοχές νοβα ονλυ ετζ σα πλας ονλυ..... 1 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts