Arinos Δημ. 4 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 4 ώρες πριν Θετικό από την μια που ανέβηκαν έστω και αυτά τα δεδομένα που δίνουν στα συμβόλαια αλλά αρνητικά είναι πολλά για το συμβόλαιο των απεριορίστων. Δεν γίνεται να είσαι ο μόνος πάροχος που έχει πολιτική ορθής χρήσης στα 300 GB και μετά 8 Mbps και αντί να κατεβάζεις την τιμή όταν από απεριόριστο το κάνεις με όριο στην ταχύτητα ανεβάζεις την τιμή μερικούς μήνες μετά. Αν βάλουμε και την αύξηση λόγω πληθωρισμού που για παράδειγμα φέτος βγήκε 2.7% πάει στα 36€. Αυτή την στιγμή, ανεξάρτητα από το θα και αν καλυτερεύσει το δίκτυο πραγματικά δεν αξίζει να το πάρει κανείς, όπως ακόμα και με τα 28€. Πάντως το είδαμε κι αυτό, αντί να βγάλει και αυτή 3 Gbps αυξήθηκαν οι τιμές κινητής πρώτα. 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 4 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 4 ώρες πριν 26 minutes ago, Arinos said: Θετικό από την μια που ανέβηκαν έστω και αυτά τα δεδομένα που δίνουν στα συμβόλαια αλλά αρνητικά είναι πολλά για το συμβόλαιο των απεριορίστων. Δεν γίνεται να είσαι ο μόνος πάροχος που έχει πολιτική ορθής χρήσης στα 300 GB και μετά 8 Mbps και αντί να κατεβάζεις την τιμή όταν από απεριόριστο το κάνεις με όριο στην ταχύτητα ανεβάζεις την τιμή μερικούς μήνες μετά. Αν βάλουμε και την αύξηση λόγω πληθωρισμού που για παράδειγμα φέτος βγήκε 2.7% πάει στα 36€. Αυτή την στιγμή, ανεξάρτητα από το θα και αν καλυτερεύσει το δίκτυο πραγματικά δεν αξίζει να το πάρει κανείς, όπως ακόμα και με τα 28€. Πάντως το είδαμε κι αυτό, αντί να βγάλει και αυτή 3 Gbps αυξήθηκαν οι τιμές κινητής πρώτα. Ναι, αλλά δεν μου περιμένεις μέχρι το 2027 και με στενοχωρείς τώρα 🥲🤣🤣🤣🤣🤣 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. 3 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 3 ώρες πριν 55 minutes ago, johnny_htc said: Ναι, αλλά δεν μου περιμένεις μέχρι το 2027 και με στενοχωρείς τώρα 🥲🤣🤣🤣🤣🤣 Θα αλλάξω ημερομηνία απευθείας στο κινητό σε 2028 να τελειώνουμε 😂 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. 3 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 3 ώρες πριν Εγώ επειδή θέλω το καλύτερο δίκτυο της Ελλάδας, στηρίζω τον Κύριο Σόλακ και κάνω ανανέωση τα συμβόλαια μου για ένα νέο αύριο για την Nova. 1 6 Παράθεση Τo πιο αξιόπιστο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα,Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 3 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 3 ώρες πριν 4 minutes ago, Antonio21 said: Εγώ επειδή θέλω το καλύτερο δίκτυο της Ελλάδας, στηρίζω τον Κύριο Σόλακ και κάνω ανανέωση τα συμβόλαια μου για ένα νέο αύριο για την Nova. Πώς και έτσι; Υπάρχον νουμερακι στην άκρη ήταν αυτό; 🤔 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. 3 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 3 ώρες πριν (edited) Όχι του πατέρα μου απλά είναι στο όνομα μου. Είχε τα 2Giga στα 13.35€ το έκανα 4 giga στα 14€ Δεν μου το ανανέωσε όμως για 24 μήνες απο ότι βλέπω στην εφαρμογή θα το κοιτάξω και αυριο. Εάν κάνει ανανέωση για 24 μήνες έχω αλλά 2 συμβόλαια θα τα ανανεώσω και θα τα σπάσω αμέσως εχει πιο μικρή ρήτρα. Edited 3 ώρες πριν by Antonio21 8 Παράθεση Τo πιο αξιόπιστο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα,Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. 1 ώρα πριν Κοινοποίηση Δημ. 1 ώρα πριν Από πέρσι θυμάμαι πως έκανε πάνω από βδομάδα εμένα να αλλάξει την ημερομηνία στην εφαρμογή αλλά θυμάμαι πως στο ιστορικό προσφορών φαινόταν από την 1η 2η μέρα. Πρέπει να λάβατε και mail άμεσα με όλο το συμβόλαιο που τα γράφει όλα. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 1 ώρα πριν Κοινοποίηση Δημ. 1 ώρα πριν Γιατί να μην εγκριθεί συμβόλαιο είναι 😅 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. 1 ώρα πριν Κοινοποίηση Δημ. 1 ώρα πριν 3 minutes ago, elkons said: Γιατί να μην εγκριθεί συμβόλαιο είναι 😅 Για την πώληση της εταιρίας λέει. Αλλά αυτό δεν ολοκληρώθηκε; 2 Παράθεση Vodafone FTTH 300mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. 1 ώρα πριν Κοινοποίηση Δημ. 1 ώρα πριν Just now, marios239 said: Για την πώληση της εταιρίας λέει. Αλλά αυτό δεν ολοκληρώθηκε; Επίσημα όχι! Προσεχώς... 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 1 ώρα πριν Κοινοποίηση Δημ. 1 ώρα πριν 5 minutes ago, marios239 said: Για την πώληση της εταιρίας λέει. Αλλά αυτό δεν ολοκληρώθηκε; Μπερδεύτηκα επειδή είμαστε στο νήμα των συμβολαίων. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. 1 ώρα πριν Κοινοποίηση Δημ. 1 ώρα πριν 1 minute ago, elkons said: Μπερδεύτηκα επειδή είμαστε στο νήμα των συμβολαίων. Κι εγώ αρχικά, μη νομίζεις. 2 Παράθεση Vodafone FTTH 300mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosat Δημ. 1 ώρα πριν Κοινοποίηση Δημ. 1 ώρα πριν 16 minutes ago, Chrischal1908 said: Κάτσε να μπει πρώτα! Να εγκριθεί η πώληση και βλέπουμε! Προέχουν η συνέχιση των επενδύσεων! Μη βγαίνεις εκτός θέματος παρακαλώ, είναι το θέμα των συμβολαίων,μη τα κάνουμε αχταρμά και γίνεται το φόρουμ δύσκολο στην ανάγνωση. Κρίμα είναι. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. 1 ώρα πριν Κοινοποίηση Δημ. 1 ώρα πριν Μιας και είμαστε στο θέμα των συμβολαίων, με πήραν πρίν λίγο καιρό από προωθητική της nova για να μου κάνουν μια "μοναδική προσφορά" "μόνο για λίγο"!!! Unlimited all στα 27€ ακατέβατα. Το ωραίο; Μόλις είπα ότι έχω ίδιο πρόγραμμα στη vf με 16€ το μήνα, έμεινε ο πωλητής για λίγο άφωνος και μετά είπε "εντάξει, γεια σας." και το έκλεισε κατευθείαν... Να θυμίσω μόνο ότι η νοβα έχει και κόφτη 300gb στο unlimited all, όποτε στα 27€ δεν αξίζει με τίποτα. Δε μπορώ να κατανοήσω την τιμολογιακή τους πολιτική. 4 Παράθεση Vodafone FTTH 300mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 56 λεπτά πριν Κοινοποίηση Δημ. 56 λεπτά πριν 3 minutes ago, marios239 said: Μιας και είμαστε στο θέμα των συμβολαίων, με πήραν πρίν λίγο καιρό από προωθητική της nova για να μου κάνουν μια "μοναδική προσφορά" "μόνο για λίγο"!!! Unlimited all στα 27€ ακατέβατα. Το ωραίο; Μόλις είπα ότι έχω ίδιο πρόγραμμα στη vf με 16€ το μήνα, έμεινε ο πωλητής για λίγο άφωνος και μετά είπε "εντάξει, γεια σας." και το έκλεισε κατευθείαν... Να θυμίσω μόνο ότι η νοβα έχει και κόφτη 300gb στο unlimited all, όποτε στα 27€ δεν αξίζει με τίποτα. Δε μπορώ να κατανοήσω την τιμολογιακή τους πολιτική. @cmvr Έλα τρέχα να του πάρεις τη προσφοράρα 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 50 λεπτά πριν Κοινοποίηση Δημ. 50 λεπτά πριν 8 minutes ago, marios239 said: Μιας και είμαστε στο θέμα των συμβολαίων, με πήραν πρίν λίγο καιρό από προωθητική της nova για να μου κάνουν μια "μοναδική προσφορά" "μόνο για λίγο"!!! Unlimited all στα 27€ ακατέβατα. Το ωραίο; Μόλις είπα ότι έχω ίδιο πρόγραμμα στη vf με 16€ το μήνα, έμεινε ο πωλητής για λίγο άφωνος και μετά είπε "εντάξει, γεια σας." και το έκλεισε κατευθείαν... Να θυμίσω μόνο ότι η νοβα έχει και κόφτη 300gb στο unlimited all, όποτε στα 27€ δεν αξίζει με τίποτα. Δε μπορώ να κατανοήσω την τιμολογιακή τους πολιτική. Ποντάρουν σε άτομα που δεν ξέρουν. Υπάρχουν πολλοί τέτοιοι. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimeos Δημ. 43 λεπτά πριν Κοινοποίηση Δημ. 43 λεπτά πριν Just now, Dimeos said: προσφοράρα.......μη τη χάσω...... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. 34 λεπτά πριν Κοινοποίηση Δημ. 34 λεπτά πριν 7 minutes ago, Dimeos said: προσφοράρα.......μη τη χάσω...... Μέτρια at best. Μαζί με σταθερό ή σκέτο κινητό; 1 Παράθεση Vodafone FTTH 300mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. 32 λεπτά πριν Κοινοποίηση Δημ. 32 λεπτά πριν 2 ώρες πριν, Antonio21 said: Εγώ επειδή θέλω το καλύτερο δίκτυο της Ελλάδας, στηρίζω τον Κύριο Σόλακ και κάνω ανανέωση τα συμβόλαια μου για ένα νέο αύριο για την Nova. Γιατί 34Ε ενώ το πρόγραμμα το διαφημίζουν για 14Ε? 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimeos Δημ. 26 λεπτά πριν Κοινοποίηση Δημ. 26 λεπτά πριν 6 minutes ago, marios239 said: Μέτρια at best. Μαζί με σταθερό ή σκέτο κινητό; αυτή τη στιγμή έχω το προγραμμα με τα 15 γιγα +1 δώρο στα 16 ευρώ και μου φτάνουν.θεωρώ τα 22 πολλά. έχω και σταθερό. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 11 λεπτά πριν Κοινοποίηση Δημ. 11 λεπτά πριν Με σταθερή ένα διάστημα δεν έδινε unlimited all αν έχεις σταθερή κ άλλο ένα συμβόλαιο πάει 21€ κάτι τέτοιο θυμάμαι. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimeos Δημ. 6 λεπτά πριν Κοινοποίηση Δημ. 6 λεπτά πριν 4 minutes ago, elkons said: Με σταθερή ένα διάστημα δεν έδινε unlimited all αν έχεις σταθερή κ άλλο ένα συμβόλαιο πάει 21€ κάτι τέτοιο θυμάμαι. όταν έδινε αυτή τη προσφορά είχα ήδη 3 συμβόλαια.......και στο app μου το έδινε στα 27.......μάλλον ήθελαν και 4ο συμβόλαιο. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 2 λεπτά πριν Κοινοποίηση Δημ. 2 λεπτά πριν Μάλλον δε σε θέλουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts