Jump to content

Nova: Τα πάντα για τα συμβόλαια, επιδοτήσεις, προγράμματα, χρεώσεις κλπ

Eliseos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Θετικό από την μια που ανέβηκαν έστω και αυτά τα δεδομένα που δίνουν στα συμβόλαια αλλά αρνητικά είναι πολλά για το συμβόλαιο των απεριορίστων.

Δεν γίνεται να είσαι ο μόνος πάροχος που έχει πολιτική ορθής χρήσης στα 300 GB και μετά 8 Mbps και αντί να κατεβάζεις την τιμή όταν από απεριόριστο το κάνεις με όριο στην ταχύτητα ανεβάζεις την τιμή μερικούς μήνες μετά.

Αν βάλουμε και την αύξηση λόγω πληθωρισμού που για παράδειγμα φέτος βγήκε 2.7% πάει στα 36€.

Αυτή την στιγμή, ανεξάρτητα από το θα και αν καλυτερεύσει το δίκτυο πραγματικά δεν αξίζει να το πάρει κανείς, όπως ακόμα και με τα 28€.

Πάντως το είδαμε κι αυτό, αντί να βγάλει και αυτή 3 Gbps αυξήθηκαν οι τιμές κινητής πρώτα.

• Απαντήσεις 14,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

26 minutes ago, Arinos said:

Θετικό από την μια που ανέβηκαν έστω και αυτά τα δεδομένα που δίνουν στα συμβόλαια αλλά αρνητικά είναι πολλά για το συμβόλαιο των απεριορίστων.

Δεν γίνεται να είσαι ο μόνος πάροχος που έχει πολιτική ορθής χρήσης στα 300 GB και μετά 8 Mbps και αντί να κατεβάζεις την τιμή όταν από απεριόριστο το κάνεις με όριο στην ταχύτητα ανεβάζεις την τιμή μερικούς μήνες μετά.

Αν βάλουμε και την αύξηση λόγω πληθωρισμού που για παράδειγμα φέτος βγήκε 2.7% πάει στα 36€.

Αυτή την στιγμή, ανεξάρτητα από το θα και αν καλυτερεύσει το δίκτυο πραγματικά δεν αξίζει να το πάρει κανείς, όπως ακόμα και με τα 28€.

Πάντως το είδαμε κι αυτό, αντί να βγάλει και αυτή 3 Gbps αυξήθηκαν οι τιμές κινητής πρώτα.

Ναι, αλλά δεν μου περιμένεις μέχρι το 2027 και με στενοχωρείς τώρα 🥲🤣🤣🤣🤣🤣

55 minutes ago, johnny_htc said:

Ναι, αλλά δεν μου περιμένεις μέχρι το 2027 και με στενοχωρείς τώρα 🥲🤣🤣🤣🤣🤣

Θα αλλάξω ημερομηνία απευθείας στο κινητό σε 2028 να τελειώνουμε 😂

Εγώ επειδή θέλω το καλύτερο δίκτυο της Ελλάδας, στηρίζω τον Κύριο Σόλακ και κάνω ανανέωση τα συμβόλαια μου για ένα νέο αύριο για την Nova. 

Screenshot_20250211_194812_Adobe Acrobat.jpg

Τo πιο αξιόπιστο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα,Nova only Edge SA For Ever.. 

4 minutes ago, Antonio21 said:

Εγώ επειδή θέλω το καλύτερο δίκτυο της Ελλάδας, στηρίζω τον Κύριο Σόλακ και κάνω ανανέωση τα συμβόλαια μου για ένα νέο αύριο για την Nova. 

Πώς και έτσι; Υπάρχον νουμερακι στην άκρη ήταν αυτό; 🤔

Όχι του πατέρα μου απλά είναι στο όνομα μου. 

Είχε τα 2Giga στα 13.35€ το έκανα 4 giga στα 14€

Δεν μου το ανανέωσε όμως για 24 μήνες απο ότι βλέπω στην εφαρμογή θα το κοιτάξω και αυριο. 

Εάν κάνει ανανέωση για 24 μήνες έχω αλλά 2 συμβόλαια θα τα ανανεώσω και θα τα σπάσω αμέσως εχει πιο μικρή ρήτρα. 

Edited by Antonio21

Τo πιο αξιόπιστο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα,Nova only Edge SA For Ever.. 

Από πέρσι θυμάμαι πως έκανε πάνω από βδομάδα εμένα να αλλάξει την ημερομηνία στην εφαρμογή αλλά θυμάμαι πως στο ιστορικό προσφορών φαινόταν από την 1η 2η μέρα.

Πρέπει να λάβατε και mail άμεσα με όλο το συμβόλαιο που τα γράφει όλα.

3 minutes ago, elkons said:

Γιατί να μην εγκριθεί συμβόλαιο είναι 😅

Για την πώληση της εταιρίας λέει. Αλλά αυτό δεν ολοκληρώθηκε;

Vodafone FTTH 300mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO

Just now, marios239 said:

Επίσημα όχι! Προσεχώς...

5 minutes ago, marios239 said:

Μπερδεύτηκα επειδή είμαστε στο νήμα των συμβολαίων. 

1 minute ago, elkons said:

Μπερδεύτηκα επειδή είμαστε στο νήμα των συμβολαίων. 

Κι εγώ αρχικά, μη νομίζεις.

16 minutes ago, Chrischal1908 said:

Κάτσε να μπει πρώτα! Να εγκριθεί η πώληση και βλέπουμε! Προέχουν η συνέχιση των επενδύσεων!

Μη βγαίνεις εκτός θέματος παρακαλώ, είναι το θέμα των συμβολαίων,μη τα κάνουμε αχταρμά και γίνεται το φόρουμ δύσκολο στην ανάγνωση. Κρίμα είναι. 

Μιας και είμαστε στο θέμα των συμβολαίων, με πήραν πρίν λίγο καιρό από προωθητική της nova για να μου κάνουν μια "μοναδική προσφορά" "μόνο για λίγο"!!! Unlimited all στα 27€ ακατέβατα. Το ωραίο; Μόλις είπα ότι έχω ίδιο πρόγραμμα στη vf με 16€ το μήνα, έμεινε ο πωλητής για λίγο άφωνος και μετά είπε "εντάξει, γεια σας." και το έκλεισε κατευθείαν...

Να θυμίσω μόνο ότι η νοβα έχει και κόφτη 300gb στο unlimited all, όποτε στα 27€ δεν αξίζει με τίποτα.

Δε μπορώ να κατανοήσω την τιμολογιακή τους πολιτική.

3 minutes ago, marios239 said:

Μιας και είμαστε στο θέμα των συμβολαίων, με πήραν πρίν λίγο καιρό από προωθητική της nova για να μου κάνουν μια "μοναδική προσφορά" "μόνο για λίγο"!!! Unlimited all στα 27€ ακατέβατα. Το ωραίο; Μόλις είπα ότι έχω ίδιο πρόγραμμα στη vf με 16€ το μήνα, έμεινε ο πωλητής για λίγο άφωνος και μετά είπε "εντάξει, γεια σας." και το έκλεισε κατευθείαν...

Να θυμίσω μόνο ότι η νοβα έχει και κόφτη 300gb στο unlimited all, όποτε στα 27€ δεν αξίζει με τίποτα.

@cmvr Έλα τρέχα να του πάρεις τη προσφοράρα :classic_laugh:

8 minutes ago, marios239 said:

Ποντάρουν σε άτομα που δεν ξέρουν. Υπάρχουν πολλοί τέτοιοι. 

7 minutes ago, Dimeos said:

1556367001_2025-02-11223718.thumb.png.0a4fe41c51e79cfec8b159466834ae45.png

προσφοράρα.......μη τη χάσω......

Μέτρια at best. Μαζί με σταθερό ή σκέτο κινητό;

2 ώρες πριν, Antonio21 said:

Γιατί 34Ε ενώ το πρόγραμμα το διαφημίζουν για 14Ε? 

6 minutes ago, marios239 said:

Μέτρια at best. Μαζί με σταθερό ή σκέτο κινητό;

αυτή τη στιγμή έχω το προγραμμα με τα 15 γιγα +1 δώρο στα 16 ευρώ και μου φτάνουν.θεωρώ τα 22 πολλά. έχω και σταθερό.

Με σταθερή ένα διάστημα δεν έδινε unlimited all αν έχεις σταθερή κ άλλο ένα συμβόλαιο πάει 21€ κάτι τέτοιο θυμάμαι. 

4 minutes ago, elkons said:

Με σταθερή ένα διάστημα δεν έδινε unlimited all αν έχεις σταθερή κ άλλο ένα συμβόλαιο πάει 21€ κάτι τέτοιο θυμάμαι. 

όταν έδινε αυτή τη προσφορά είχα ήδη 3 συμβόλαια.......και στο app μου το έδινε στα 27.......μάλλον ήθελαν και 4ο συμβόλαιο.