p_k Δημ. August 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2023 Ισχύει το τέλος αλλαγής σε μικρότερο πάγιο; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. August 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2023 32 minutes ago, p_k said: Ισχύει το τέλος αλλαγής σε μικρότερο πάγιο; Αν δεν κάνω λάθος ισχύει κανονικά 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. August 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2023 1 hour ago, p_k said: Ισχύει το τέλος αλλαγής σε μικρότερο πάγιο; Ναι ναι κανονικά. Οντως σε καλεί εκπρόσωπος γιατί πρέπει να ηχογραφηθεί η συνομιλία ως αποδοχή των όρων 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. August 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2023 Το ποσό του τέλους ποιο είναι; 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. August 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2023 “Για αλλαγές προγράμματος κινητής σε χαμηλότερο τελικό πάγιο, εφαρμόζεται τέλος αλλαγής προγράμματος 50,00 €. Η αλλαγή επιτρέπεται μετά το πέρας των 6 μηνών από την έναρξη του τρέχοντος συμβολαίου. Ισχύει για συνδρομητές εντός της 24 μηνης σύμβασής τους” 1 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel1 Δημ. August 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2023 Εφαρμογή, nova account καπουτ...Δεν μπορείς να πληρώσεις λογαριασμό από το πρωίSent from my iPad using Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. August 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2023 Επί εποχής Wind, αυτό το τέλος ήταν 11 ευρώ. Ας σημειωθεί. Από χθες το βράδυ συντήρηση, έστειλα στο τσατ και αυτό μου είπαν. Από χθες το βράδυ... 3 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. August 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2023 Η εφαρμογή δεν ανοιγει, στο site μπαίνω κανονικά 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. August 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2023 Πάλι καλά 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. August 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2023 Την καλημέρα μου σε όλη την παρέα. Μόλις με πήραν τηλέφωνο από το 13800 η κλήση ηχογράφηθηκε από τους ίδιους και με ενημέρωσαν ότι έχει γίνει λάθος στην τιμολόγηση και το κόστος αποδέσμευσης λίγο πριν το δίμηνο είναι στα 49€. 4 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel1 Δημ. August 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2023 Η εφαρμογή δεν ανοιγει, στο site μπαίνω κανονικά Ούτε απ'τον ιστότοπο μπορώ.Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. August 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2023 19 minutes ago, rebel1 said: Ούτε απ'τον ιστότοπο μπορώ. Sent from my iPhone using Tapatalk Ωραία πράγματα, από χθες το βράδυ όλα αυτά εν τω μεταξύ 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. August 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2023 Αναβαθμίζουν. Θα ανοίξει η νέα εφαρμογή σε λίγες ημέρες με το νέο ενοποιημένο nova account 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. August 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2023 Ναι αλλά έπρεπε να υπάρχει μια πρόβλεψη. Εγώ πχ θέλω να ανανεώσω σε ένα f2g σήμερα 2 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. August 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2023 Δε περιμενουμε κάτι νέο πάντως ακόμα… Όσοι μπήκατε και στα τεστ είδατε σε τι αρχικό στάδιο ήταν και είναι. Ανανέωση δεν κάνει ούτε χωρίς login; Έστω να μπουν τα € κ μετά να τα ενεργοποιήσει τηλεφωνικά 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. August 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2023 Ξέρω γω; θα περιμένω ως το βράδυ που λήγουν τα πακέτα. Ελπίζω να έχει φτιαχτεί ως τότε 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. August 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2023 Στα καταστηματα μπορουν να γινουν ανανεωσεις f2go σημερα? Και αν ναι, 8ευρη θα μπορει να κανει? Μια φορα στα τοσα χρονια χρειαζεται ο πατερας μου να εχει λεπτα ομιλιας για αυριο το πρωι (ληγει σημερα το πακετο) και τωρα βρηκαν να καθυστερησουν τοσο πολυ. Ουτε το app ουτε η σελιδα δουλευουν για login. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. August 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2023 Θεωρητικά ούτε τα καταστήματα έχουν σύστημα. 8€ νομίζω μπορείς να κανεις από κατάστημα 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. August 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2023 1 hour ago, paanos said: Θεωρητικά ούτε τα καταστήματα έχουν σύστημα. 8€ νομίζω μπορείς να κανεις από κατάστημα Το 13700 πάντως δεν έχει. Πριν από λίγο πήρα. Μου είπε η κοπέλα μέχρι το τέλος της ημέρας ευελπιστούμε να έχει τελειώσει! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. August 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2023 Τελικα ο πατερας μου πηγε εβαλε καρτα 8€ σε μαγαζι ασχετο, μαλλον με 16ψηφιο κωδικο. 8.4€ η τελικη χρεωση αλλα μικρο το κακο αφου εγινε ετσι η δουλειά μας σημερα. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. August 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2023 Σε λίγο θα συμπληρωθεί 24ωρο χωρίς πρόσβαση στις εφαρμογές. 2 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. August 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2023 1 ώρα πριν, p_k said: Σε λίγο θα συμπληρωθεί 24ωρο χωρίς πρόσβαση στις εφαρμογές. Αναβαθμίζουν όμως δεν πρόκειται για βλάβη F2G λέει κάτι πήγε στραβά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smetcfu Δημ. August 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2023 2 minutes ago, Gv2008 said: Αναβαθμίζουν όμως δεν πρόκειται για βλάβη αν αναβάθμισαν απλά θα έπρεπε να είχαν ενημερώσει για την αναβάθμιση και τη διάρκεια αυτής ....μάλλον ΔΕΝ πρόκειται για αναβάθμιση.....νομίζω 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. August 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2023 11 minutes ago, smetcfu said: αν αναβάθμισαν απλά θα έπρεπε να είχαν ενημερώσει για την αναβάθμιση και τη διάρκεια αυτής ....μάλλον ΔΕΝ πρόκειται για αναβάθμιση.....νομίζω Κι όμως. Αναβαθμίζουν το nova account 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. August 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2023 51 minutes ago, Gv2008 said: Αναβαθμίζουν όμως δεν πρόκειται για βλάβη F2G λέει κάτι πήγε στραβά Τεχνικό είναι. Το πλάνο ήταν να δουλεύουν παράλληλα. Το νέο Account ΔΕΝ θα το δούμε μέχρι να επιστρέψουν όλοι στις θέσεις τους, τέλη Σεπτέμβρη. ακόμα δεν θα το δούμε τώρα γιατί είναι περίοδος αδειών καλοκαιριού και όλα μπαίνουν σε παύση όπως ξέρετε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts