konak Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 Καλημέρα παιδιά. Δεν ξέρω αν γράφω σωστά εδώ αυτό που θέλω να ρωτήσω, διορθώστε με. Έχω συμβόλαιο WIND και χωρίς μηνύματα,λίγο χρόνο ομιλίας πάγιο πάνω από 20 ευρώ και τα ξεπερνάω και έχω πλέον υψηλούς λογαριασμούς . Θέλω να το γυρίσω σε κάρτα της WIND. Μπορώ να το κόψω το συμβόλαιό μου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 Καλημέρα παιδιά. Δεν ξέρω αν γράφω σωστά εδώ αυτό που θέλω να ρωτήσω, διορθώστε με. Έχω συμβόλαιο WIND και χωρίς μηνύματα,λίγο χρόνο ομιλίας πάγιο πάνω από 20 ευρώ και τα ξεπερνάω και έχω πλέον υψηλούς λογαριασμούς . Θέλω να το γυρίσω σε κάρτα της WIND. Μπορώ να το κόψω το συμβόλαιό μου? Μπορείς να διακοψεις το συμβόλαιο σου ανά πάσα στιγμή. Στους όρους του συμβολαίου αναφέρετε τι ακριβώς θα πληρώσεις αν δεν έχει τελειώσει η χρονική σου δέσμευση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myphone-fan Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 Καλημέρα παιδιά. Δεν ξέρω αν γράφω σωστά εδώ αυτό που θέλω να ρωτήσω, διορθώστε με. Έχω συμβόλαιο WIND και χωρίς μηνύματα,λίγο χρόνο ομιλίας πάγιο πάνω από 20 ευρώ και τα ξεπερνάω και έχω πλέον υψηλούς λογαριασμούς . Θέλω να το γυρίσω σε κάρτα της WIND. Μπορώ να το κόψω το συμβόλαιό μου? Μπορείς να διακοψεις το συμβόλαιο σου ανά πάσα στιγμή. Στους όρους του συμβολαίου αναφέρετε τι ακριβώς θα πληρώσεις αν δεν έχει τελειώσει η χρονική σου δέσμευση. Στις ανακοινώσεις της Wind ίσως σε αφορά αυτή η οποία αναφέρεται σε "αυξήσεις στα εταιρικά προγράμματα συμβολαίου κινητής από τις 15 Ιουλίου 2014". Αν τυχόν αναφέρεσαι σε εταιρικό συμβόλαιο και δεν έχεις ήδη ενημερωθεί για τις συγκεκριμένες αυξήσεις, μπορείς (με τις κατάλληλες κινήσεις) να διακόψεις αζημίως.;) Αν αναφέρεσαι σε ιδιωτικό συμβόλαιο, αναγκαστικά θα πληρώσεις ότι προβλέπεται στο συμβόλαιο σου...:!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konak Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 Ιδιωτικό είναι. Θα το κοιτάξω. :thanks: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dialteo Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 (edited) Καλησπέρα παιδιά. Τα φώτα σας γιατί είμαι πολύ μπλεγμένος. Στις 17 Ιανουαρίου 2013 υπογράφω διετές συμβόλαιο με 2 νούμερα WIND(flexy και wind medium) και επιδότηση συσκευής. Αύγουστο του 2013 αναδιαπραγματεύομαι το συμβόλαιο με αίτηση μετατροπής σε καρτοκινητα (επιστρεφοντας την επιδότηση) και πετυχαίνω αλλαγή σε δύο WIND W με έκπτωση 50% ενώ ξαναπαίρνω πίσω την επιδότηση. Πριν μερικές μέρες σαν κάτι να με έτρωγε και πήρα τηλέφωνο να μάθω ποτέ λήγει το συμβόλαιο μου και πότε η έκπτωση του 50%. Με ενημερώνουν πως η έκπτωση από τον Αύγουστο του 2014 σταματάει και θα πληρώνω κανονικά ολόκληρα τα πάγια μέχρι 17 Ιανουαρίου 2015 που λήγει το συμβόλαιο και αν θέλω να φύγω από τώρα πρέπει να δώσω 215 ευρώ. Τους ζητάω γραπτώς την συνομιλία μας που έγινε τον Αύγουστο του 2013 που λέει ότι η έκπτωση ισχύει μόνο για 12 μήνες και όχι μέχρι τη λήξη του συμβολαίου μου. Με καλούν πίσω σε 1 μέρα και μου λένε ότι (όλως τυχαίως) βγήκε έκπτωση 50% για το ένα νούμερο και 10% για το άλλο. Τους είπα θέλω και για τα 2 την ίδια έκπτωση, όπως αυτή που είχα. (γιατί αλλιώς από 32 ευρώ σύνολο θα δίνω 58) και μου είπαν δεν γίνεται. Τους λέω περάστε την έκπτωση που προσφέρετε αλλά επιφυλάσσομαι να ζητήσω παραπάνω αφού ακούσω τη συνομιλία του 2013 που σας ζήτησα. Φοβάμαι πως δεν θα μου τη στείλουν ποτέ και σκέφτομαι να κάνω φορητότητα σε what's up και φυσικά να μην πληρώσω την ποινή των 215. Θα κάνω σωστά ή θα έχω μπλεξίματα? Βέβαια είναι πιθανό να με πάρουν πίσω και να μουν την προσφέρουν τελικά αλλά αν δεν γίνει αυτό, τι επιπτώσεις θα έχω? Edited July 26, 2014 by dialteo Λάθος ημερομηνίες συμβολαίων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioma Δημ. August 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2014 Μεταξυ 7 Ιουλιου και 14 Ιουλιου ημουν στη Μαδριτη.Ειχα ενεργοποιησει με 5 ευρω τη δυνατοτητα χρησης των MB internet και στο εξωτερικο.Πριν 10 ημερες ενημερωνομαι για το λογαριασμο μου και διαπιστωνω οτι εχω χρεωση 20 ευρω για χρηση internet την περιοδο που ημουνα στη Μαδριτη.Βλεπω αναλυτικα τις κινησεις και παρατηρω το εξης περιεργο.Χρηση internet που εχει γινει πχ στις 14.00 να μη χρεωνεται και χρηση την ιδια ημερα 3 ωρες μετα να χρεωνεται.Η ιδια εικονα υπαρχει και στις 7 ημερες που ημουν Μαδριτη. Εχω επικοινωνησει με τη wind,αλλα εδω και 10 ημερες ουτε φωνη ουτε ακροαση.Υπαρχει καποιος τροπος να επικοινωνησω απευθειας με το λογιστηριο; Αν δε μου αφαιρεσουν το ποσο θα ακυρωσω την παγια εντολη στην πιστωτικη καρτα μου και ας μου κοψουν τη γραμμη. Παράθεση Μετεωρολογικός σταθμός Αμαρουσίου http://users.otenet.gr/~oyxbc3/myweather/index.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile_34 Δημ. August 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2014 Καλησπέρα παιδιά. Τα φώτα σας γιατί είμαι πολύ μπλεγμένος. Στις 17 Ιανουαρίου 2013 υπογράφω διετές συμβόλαιο με 2 νούμερα WIND(flexy και wind medium) και επιδότηση συσκευής. Αύγουστο του 2013 αναδιαπραγματεύομαι το συμβόλαιο με αίτηση μετατροπής σε καρτοκινητα (επιστρεφοντας την επιδότηση) και πετυχαίνω αλλαγή σε δύο WIND W με έκπτωση 50% ενώ ξαναπαίρνω πίσω την επιδότηση. Πριν μερικές μέρες σαν κάτι να με έτρωγε και πήρα τηλέφωνο να μάθω ποτέ λήγει το συμβόλαιο μου και πότε η έκπτωση του 50%. Με ενημερώνουν πως η έκπτωση από τον Αύγουστο του 2014 σταματάει και θα πληρώνω κανονικά ολόκληρα τα πάγια μέχρι 17 Ιανουαρίου 2015 που λήγει το συμβόλαιο και αν θέλω να φύγω από τώρα πρέπει να δώσω 215 ευρώ. Τους ζητάω γραπτώς την συνομιλία μας που έγινε τον Αύγουστο του 2013 που λέει ότι η έκπτωση ισχύει μόνο για 12 μήνες και όχι μέχρι τη λήξη του συμβολαίου μου. Με καλούν πίσω σε 1 μέρα και μου λένε ότι (όλως τυχαίως) βγήκε έκπτωση 50% για το ένα νούμερο και 10% για το άλλο. Τους είπα θέλω και για τα 2 την ίδια έκπτωση, όπως αυτή που είχα. (γιατί αλλιώς από 32 ευρώ σύνολο θα δίνω 58) και μου είπαν δεν γίνεται. Τους λέω περάστε την έκπτωση που προσφέρετε αλλά επιφυλάσσομαι να ζητήσω παραπάνω αφού ακούσω τη συνομιλία του 2013 που σας ζήτησα. Φοβάμαι πως δεν θα μου τη στείλουν ποτέ και σκέφτομαι να κάνω φορητότητα σε what's up και φυσικά να μην πληρώσω την ποινή των 215. Θα κάνω σωστά ή θα έχω μπλεξίματα? Βέβαια είναι πιθανό να με πάρουν πίσω και να μουν την προσφέρουν τελικά αλλά αν δεν γίνει αυτό, τι επιπτώσεις θα έχω? Πάρε τηλέφωνο η στείλε email στην εεττ. Επίσης συμβουλευσου και το συνήγορο καταναλωτή η/και την εκποιζω. Διάβασε και τους όρους του συμβολαίου σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. August 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2014 Έχεις υπογράψει για 2 χρόνια και έχεις πάρει και επιδότηση. Αν φύγεις νωρίτερα χρωστάς. Δεν θα κάνεις καλά να φύγεις χωρίς να πληρώσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikepaltri Δημ. August 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2014 Παραθέτω όσο πιο σύντομα το δικό μου πρόβλημα που είχα με τη wind: Ήμουν συνδρομητής από το 2007 μέχρι και πριν ένα μήνα (έκανα φορητότητα σε q και βρήκα την υγειά μου) Στελευταία ανανέωση το Νοέμβριο του 2013 μου έκαναν προσφορά στο πρόγραμμα που είχα 19€ το μήνα, οπότε και ανανέωσα για 18 μήνες. (μάλιστα μου έκαναν δώρο 90 sms και 300ΜΒ χωρίς να τα ζητήσω) Μέχρι και το Μάρτιο δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα και ο λογαριασμός έρχονταν κανονικά στα 19€ όπως είχε συμφωνηθεί. Τον Απρίλιο χωρίς να υπερβώ το πάγιο έρχεται λογαριασμός 27€. Παίρνω τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση πελατών και μου είπαν ότι τελείωσε η έκπτωση των δωρεάν sms που μου είχαν κάνει για αυτό και η αύξηση των 8€. Τους είπα ότι δεν την είχα ζητήσει και να την αφαιρέσουν άμεσα, το οποίο ποτέ δεν έκαναν. Το Μάϊο ο λογαριασμός έφτασε στα 54€ πάλι χωρίς να υπερβώ τα πάγια. Σε καινούρια ερώτησή μου απάντησαν ότι άλλαξε η τιμολόγηση του πακέτου, αλλά δεν πρέπει να ανησυχώ γιατί πάλι είναι πολύ φτηνό σε σχέση με την αγορά!!!!! Τους λέω το συμβόλαιο που υπογράψαμε (δυστυχώς δεν υπεγράφη συμβόλαιο αλλά έγινε τηλεφωνική ανανέωση) είχαμε συμφωνήσει για 18 μήνες στα 19€ και τους ζήτησα να μου στείλουν την συνομιλία μας αφού όπως λένε όλα ηχογραφούνται. Επίσης ποτέ δεν την έστειλαν και φυσικά προχώρησα σε φορητότητα αριθμού όπου εκβιαστικά με κράτησαν ακόμα ένα μήνα με 54€ πριν αποχωρήσω. Να τονίσω ότι για να κάνω τη φορητότητα αναγκάστηκα να πληρώσω 72€ πρόστιμο (χρησιμοποιούσα έκπτωση στα πάγια και δεν είχα πάρει επιδότηση συσκευής άρα και αυτό το θεωρώ άδικο από μέρος τους). Για όλα αυτά έχω κάνει καταγγελία στο συνήγορο του καταναλωτή και δυστυχώς η απάντηση των ψευτών της wind ήταν ότι με είχαν ενημερώσει για τις τιμολογιακές αυξήσεις ως όφειλαν συνεπώς για αυτούς δεν υπάρχει θέμα. Πραγματικά τι μπορούμε να κάνουμε μπροστά σε αυτό το καρτέλ της εκμετάλλευσης? Νιώθω ηλίθιος να με δουλεύουν και να με κλέβουν τόσο ξεδιάντροπα... Το ποσό που με έκλεψαν δεν είναι ιδιαίτερα μεγάλο (72+8+35+35=150€) αλλά γιατί να τους το χαρίσω, ειδικά με τον τρόπο που προσπαθούν να μου το πάρουν? Ο συνήγορος του καταναλωτή περιμένει από εμένα τις απόψεις μου και δεν ξέρω τι άλλο να τους πω, εκτός από το ότι με κλέβουν πασιφανέστατα και ζητώ τη συνδρομή τους!!! Εσείς έχετε κάποια καλύτερη ιδέα? Κάθε άποψη δεκτή και χρήσιμη... ;) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yoda Δημ. August 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2014 (edited) Χρειάζομαι τη συμβουλή σας στο παρακάτω θέμα: Εχω έναν πολύ δικό μου άνθρωπο ο οποίος είναι τυφλός και κατάκοιτος. Οπως καταλαβαίνετε δεν μπορεί (φυσικά) να κάνει καμία εξερχόμενη κλήση και έχει το τηλέφωνο μόνο για εισερχόμενες. Δεν τον ενδιαφέρει ούτε internet ούτε δωρεάν χρόνοι ούτε τίποτε... Θέλει απλά μία γραμμή για να τον καλούν οι άλλοι. Μέχρι τώρα ήταν στο Wind Telephony S με 15€ το μήνα. Από αυτό το μήνα όμως που αυξήθηκαν όλα τα παλαιά συμβόλαια του το έκαναν 17€. Υπάρχει τίποτε πιο οικονομικό να τον μεταφέρουμε ή να τον αφήσω εκεί που είναι? Α! Και κάτι καλό: Για περίπτωση ανάγκης, του έχω ρυθμίσει το τηλέφωνο, μόλις σηκώνει το ακουστικό να καλεί αυτόματα ένα προκαθορισμένο κινητό. Μέχρι στιγμής (ευτυχώς) δεν του έχει χρειαστεί ποτέ... Edited August 12, 2014 by Yoda Παράθεση May The Force Be With You... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spinalgr1990 Δημ. August 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2014 (edited) διέκοψα το 18μήνο καρτοσυμβόλαιο που είχα με την Wind αρχές Αυγούστου προτού αυτό λήξει(στον 12ο μήνα δηλαδή) και μου ζητάνε το ποσό επιδότησης που μου είχανε δώσει . Αυτό λογικό και το καταλαβαίνω ... αλλά μου είπανε πως θα αποδεσμευτώ τέλος Σεπτέμβρη και έτσι θα πρέπει να πληρώσω ακόμα ένα πάγιο .και ρωτώ για ποιο λόγο να μη με αποδεσμεύσουνε τέλος αυτού του μήνα αφού η αίτηση έγινε στις αρχές Επίσης μέχρι πότε θα πρέπει να κάνω φορητότητα σε άλλο δίκτυο ; Edited August 12, 2014 by spinalgr1990 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis164 Δημ. August 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2014 Με βάση αυτό το άρθρο: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=397536 Αν το συμβόλαιο σου έχει υποστεί αύξηση έχεις δικαίωμα για διακοπή χωρίς να πληρώσεις ούτε 1 ευρώ... και ας είχες πάρει και επιδότηση.. για ψαξτω λίγο.. Παράθεση ------------------------------------------------------------- Life is what happens when your cell phone is charging. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Legendary_SSJ Δημ. August 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2014 Καλησπέρα, Αυτή τη στιγμή βρίσκομαι στο πρόγραμμα Wind One και η κανονική του τιμή είναι στα 42 ευρώ τελική. Από τη στιγμή που ανανέωσα τη σύνδεση πλήρωνα 27 ευρώ το μήνα. Θεώρησα πως ήταν κάποιου είδους προσφορά και δεν το έψαξα παραπάνω από τη στιγμή που με συνέφερε :X. Τον τελευταίο μήνα χωρίς κανένας να με ενημερώσει, μου ήρθε ο λογαριασμός 55 ευρώ. Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχα μαζί τους μου εξήγησαν ότι τα 27 ευρώ ήταν λάθος και θα είναι 55 ευρώ για κάθε μήνα μέχρι να πληρωθούν τα χρήματα. Αυτό μου την έχει δώσει λίγο στα νεύρα για τους εξείς λόγους: 1. Σε αντίστροφη περίπτωση που μου είχε συμβεί και έπρεπε να μου πιστώσουν χρήματα που μου είχαν χρεώσει από λάθος, τους έψαχνα με το κυάλι και πέρασε πολύς καιρός μέχρι να βρω το δίκιο μου. 2. Με ρωτάνε αν έχω 55 - 60 ευρώ να τους δίνω κάθε μήνα; Είναι έξοδα που δεν τα έχω υπολογίσει. 3. Μετά την απομάκρυνση από τα ταμείο ουδέν λάθος αναγνωρίζεται... :p Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω για αυτό; Μπορώ να αρνηθώ να πληρώσω τα έξτρα λεφτά με το σκεπτικό ότι πουθενά στο συμβόλαιο μου δεν αναφέρεται αυτό το ποσό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myphone-fan Δημ. August 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2014 Με βάση αυτό το άρθρο: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=397536 Αν το συμβόλαιο σου έχει υποστεί αύξηση έχεις δικαίωμα για διακοπή χωρίς να πληρώσεις ούτε 1 ευρώ... και ας είχες πάρει και επιδότηση.. για ψαξτω λίγο.. Καλησπέρα, Αυτή τη στιγμή βρίσκομαι στο πρόγραμμα Wind One και η κανονική του τιμή είναι στα 42 ευρώ τελική. Από τη στιγμή που ανανέωσα τη σύνδεση πλήρωνα 27 ευρώ το μήνα. Θεώρησα πως ήταν κάποιου είδους προσφορά και δεν το έψαξα παραπάνω από τη στιγμή που με συνέφερε :X. Τον τελευταίο μήνα χωρίς κανένας να με ενημερώσει, μου ήρθε ο λογαριασμός 55 ευρώ. Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχα μαζί τους μου εξήγησαν ότι τα 27 ευρώ ήταν λάθος και θα είναι 55 ευρώ για κάθε μήνα μέχρι να πληρωθούν τα χρήματα. Αυτό μου την έχει δώσει λίγο στα νεύρα για τους εξείς λόγους: 1. Σε αντίστροφη περίπτωση που μου είχε συμβεί και έπρεπε να μου πιστώσουν χρήματα που μου είχαν χρεώσει από λάθος, τους έψαχνα με το κυάλι και πέρασε πολύς καιρός μέχρι να βρω το δίκιο μου. 2. Με ρωτάνε αν έχω 55 - 60 ευρώ να τους δίνω κάθε μήνα; Είναι έξοδα που δεν τα έχω υπολογίσει. 3. Μετά την απομάκρυνση από τα ταμείο ουδέν λάθος αναγνωρίζεται... :p Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω για αυτό; Μπορώ να αρνηθώ να πληρώσω τα έξτρα λεφτά με το σκεπτικό ότι πουθενά στο συμβόλαιο μου δεν αναφέρεται αυτό το ποσό; Legendary μπορείς κι εσύ να διακόψεις αζημίως το συμβόλαιό σου (ή έστω να διαπραγματευτείς εκ νέου προκειμένου να μην φύγεις) σύμφωνα με την ανακοίνωση που παρέθεσε ακριβώς στο προηγούμενο post από το δικό σου Dimis164.:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Legendary_SSJ Δημ. August 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2014 Αν δεν κάνω λάθος, στο πρόγραμμα Wind One που έχω αυτή τη στιγμή δεν έγινε κάποια αλλαγή, άρα δεν έχω το δικαίωμα να φύγω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. August 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2014 καλημερα.θελω να μαθω αν μπορω να εχω 2 sim ενεργες με το ιδιο τηλεφωνικο νουμερο.στην cosmote παλιοτερα το ειχα.αραγε γινετε και στην wind? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikepaltri Δημ. August 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2014 Καλησπέρα, Αυτή τη στιγμή βρίσκομαι στο πρόγραμμα Wind One και η κανονική του τιμή είναι στα 42 ευρώ τελική. Από τη στιγμή που ανανέωσα τη σύνδεση πλήρωνα 27 ευρώ το μήνα. Θεώρησα πως ήταν κάποιου είδους προσφορά και δεν το έψαξα παραπάνω από τη στιγμή που με συνέφερε :X. Τον τελευταίο μήνα χωρίς κανένας να με ενημερώσει, μου ήρθε ο λογαριασμός 55 ευρώ. Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχα μαζί τους μου εξήγησαν ότι τα 27 ευρώ ήταν λάθος και θα είναι 55 ευρώ για κάθε μήνα μέχρι να πληρωθούν τα χρήματα. Αυτό μου την έχει δώσει λίγο στα νεύρα για τους εξείς λόγους: 1. Σε αντίστροφη περίπτωση που μου είχε συμβεί και έπρεπε να μου πιστώσουν χρήματα που μου είχαν χρεώσει από λάθος, τους έψαχνα με το κυάλι και πέρασε πολύς καιρός μέχρι να βρω το δίκιο μου. 2. Με ρωτάνε αν έχω 55 - 60 ευρώ να τους δίνω κάθε μήνα; Είναι έξοδα που δεν τα έχω υπολογίσει. 3. Μετά την απομάκρυνση από τα ταμείο ουδέν λάθος αναγνωρίζεται... :p Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω για αυτό; Μπορώ να αρνηθώ να πληρώσω τα έξτρα λεφτά με το σκεπτικό ότι πουθενά στο συμβόλαιο μου δεν αναφέρεται αυτό το ποσό; Σχεδόν το ίδιο έκαναν και σε μένα αν διαβάσεις στην προηγούμενη σελίδα... Εγώ έφυγα και προσπαθώ μέσω του συνήγορου του καταναλωτή να πάρω πίσω τα επιπλέον χρήματα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. August 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2014 Σχεδόν το ίδιο έκαναν και σε μένα αν διαβάσεις στην προηγούμενη σελίδα... Εγώ έφυγα και προσπαθώ μέσω του συνήγορου του καταναλωτή να πάρω πίσω τα επιπλέον χρήματα... το κανουν συνεχεια,παιρνουν ατοκα δανεια απο τον κοσμο. εγω καταφερα μετα απο πολλες απειλες και ανυποχωρισια να μην τα πληρωσω αλλα να παγωσουν τους λογαριασμους μου για 2 μηνες μεχρι να διορθωθει το λαθος τους και να περαστει στο συστημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2014 Χρειάζομαι τη συμβουλή σας στο παρακάτω θέμα: Εχω έναν πολύ δικό μου άνθρωπο ο οποίος είναι τυφλός και κατάκοιτος. Οπως καταλαβαίνετε δεν μπορεί (φυσικά) να κάνει καμία εξερχόμενη κλήση και έχει το τηλέφωνο μόνο για εισερχόμενες. Δεν τον ενδιαφέρει ούτε internet ούτε δωρεάν χρόνοι ούτε τίποτε... Θέλει απλά μία γραμμή για να τον καλούν οι άλλοι. Μέχρι τώρα ήταν στο Wind Telephony S με 15€ το μήνα. Από αυτό το μήνα όμως που αυξήθηκαν όλα τα παλαιά συμβόλαια του το έκαναν 17€. Υπάρχει τίποτε πιο οικονομικό να τον μεταφέρουμε ή να τον αφήσω εκεί που είναι? Α! Και κάτι καλό: Για περίπτωση ανάγκης, του έχω ρυθμίσει το τηλέφωνο, μόλις σηκώνει το ακουστικό να καλεί αυτόματα ένα προκαθορισμένο κινητό. Μέχρι στιγμής (ευτυχώς) δεν του έχει χρειαστεί ποτέ... Και εγώ έχω το ίδιο πρόγραμμα και τσίμπησε 1€. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikepaltri Δημ. August 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2014 το κανουν συνεχεια,παιρνουν ατοκα δανεια απο τον κοσμο. εγω καταφερα μετα απο πολλες απειλες και ανυποχωρισια να μην τα πληρωσω αλλα να παγωσουν τους λογαριασμους μου για 2 μηνες μεχρι να διορθωθει το λαθος τους και να περαστει στο συστημα Πως το κατάφερες αυτό? ΩΡΑΙΟΣ!!!!!!! Εγώ πάντως έφυγα για q, αλλά αναγκάστηκα να πληρώσω ελπίζοντας ότι κάποια στιγμή θα δικαιωθώ και θα μου επιστρέψουν τα 150€. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yoda Δημ. August 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2014 Και εγώ έχω το ίδιο πρόγραμμα και τσίμπησε 1€. Νομίζω ότι το φθηνότερο πακέτο που υπάρχει είναι 18€. Οπότε ακόμη και με την αύξηση του telephony S που πήγε 17€ πάλι συμφέρει. Οπότε να τον αφήσω εκεί που είναι? Παράθεση May The Force Be With You... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. August 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2014 Νομίζω ότι το φθηνότερο πακέτο που υπάρχει είναι 18€. Οπότε ακόμη και με την αύξηση του telephony S που πήγε 17€ πάλι συμφέρει. Οπότε να τον αφήσω εκεί που είναι? Ρώτησες λίγο στην WIND μήπως έχουν κάποιο ειδικό πρόγραμμα ή έκπτωση για άτομα με ειδικές ανάγκες; Στον ΟΤΕ υπάρχει αντίστοιχο πρόγραμμα. Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bebes Δημ. August 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2014 Νομίζω ότι το φθηνότερο πακέτο που υπάρχει είναι 18€. Οπότε ακόμη και με την αύξηση του telephony S που πήγε 17€ πάλι συμφέρει. Οπότε να τον αφήσω εκεί που είναι? γιατι δεν το γυριζεις σε καρτοκινητο; απο τη στιγμη που δεν κανει κλησεις παρα μονο δεχεται, θα πληρωνεις τα ελαχιστα (10€ / εξαμηνο νομιζω μετα την καταργηση ( ; ) των 5€ καρτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leasedline Δημ. August 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2014 καλά αυτή η ανανέωση 5€ στο paypal δεν ισχύει? Παράθεση εσπρεσοσυζητήσεις www.e-spresso.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yoda Δημ. August 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2014 γιατι δεν το γυριζεις σε καρτοκινητο; απο τη στιγμη που δεν κανει κλησεις παρα μονο δεχεται, θα πληρωνεις τα ελαχιστα (10€ / εξαμηνο νομιζω μετα την καταργηση ( ; ) των 5€ καρτων Θα ήταν μία καλή και φτηνή λύση, αλλά δεν μπορεί να χειριστεί κινητό τηλέφωνο... Πέραν του ότι είναι τυφλός, είναι και 85 ετών... δύσκολο να μπλέξει με κινητά, φορτιστές κλπ... Στο σταθερό απλά σηκώνει και κατεβάζει το ακουστικό... Παράθεση May The Force Be With You... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts