Jump to content

Nova: Τα πάντα για τα συμβόλαια, επιδοτήσεις, προγράμματα, χρεώσεις κλπ

Eliseos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

όχι δεν δικαιούσε στο Wind1 που μεταφέρθηκες για τον λόγο που αναφέρεις, δηλαδή το οτι δεν πληρώνεις πάγιο.

pantws an kaneis allagh paketoy se programma me xrono omilias,dikaiousai epidotisis isi me ayth pou dinetai se nea sindesi sto idio akrivws programma.

kali periptosi diladi kai dikaia.

Symbian, Die hard

Καλησπέρα! Έχω vodafone, θέλω να μεταφερθώ σε WIND. Ξέρω ότι για νέες συνδέσεις η WIND σε μεταφέρει ένα επίπεδο προγράμματος παραπάνω. Ενδιαφέρομαι για το 40 οπότε θα έχω υπηρεσίες του 55. Ο χρόνος ομιλίας που περισσεύει κάθε μήνα μεταφέρεται στον επόμενο;;;; με τα μηνύματα τι ισχύει;;;;;;

Καλησπέρα! Έχω vodafone, θέλω να μεταφερθώ σε WIND. Ξέρω ότι για νέες συνδέσεις η WIND σε μεταφέρει ένα επίπεδο προγράμματος παραπάνω. Ενδιαφέρομαι για το 40 οπότε θα έχω υπηρεσίες του 55. Ο χρόνος ομιλίας που περισσεύει κάθε μήνα μεταφέρεται στον επόμενο;;;; με τα μηνύματα τι ισχύει;;;;;;

πολυ σωστα ξερεις για το "higher promo" οτι περισευει δεν μεταφερετε στον επομενο μηνα.

οσο για τα μηνυματα ειναι αναλογικα με τον χρονο ομιλιας σου.

υπαρχει ενημερωση για το ποσο εχεις καταναλωση,οπως επισης αν θες για την ακριβεια μπορεις να επισκεφτεις ενα καταστημα για περαιτερω ενημερωση :)

Never Give Up:!:

Join friend!

Για ποσο χρονικο διαστημα μιλας?Γιατι εγω το κινητο καμια φορα το ξεχναω και πληρωνω 2 μηνες μαζι και δεν υπαρχει προβλημα
Υπογραφή....

Εχε υποψιν σου οτι η προσφορα ισχυει απο τον 2ο μηνα και μετα. :down:

ναι αλλα στον 2ο μηνα σου πιστωνουν το ποσο ;)

Join friend!

ρε παιδια να ρωτησω κατι....??

ειμαι στο flexy55.....

ο λογαριασμος μου ανανεώνεται στις 5 του μηνα...

οταν στελνω sms για να μαθω το υπολοιπο μου...μου βγαζει πχ εχετε καταναλώσει 52 εβρω απο το προγραμμα σας.....

λογικα αυτο θα μηδενιστεί οταν θα αλλαξει και ο λογαριασμος μου ετσι δεν ειναι....???

επισης αν δεν φας ολο σου τον "χρονο" γινεται μεταφορα....στον αλλο μηνα...?

1.sta programmata flexy den exei metafora o xronos omilias.katholou na mi miliseis ena mina ton allo mina xanetai.

2.nai to 1112 sto midenizei tin imera pou ekdideis logariasmo apo tin ensomatomeni xrisi ipiresiwn afaireis to 19% gia na deis pragmatika posa xrimata exeis to 1112 anaferei poso xwris to fpa.

Irini oso gia to dikastirio einai nwris alla ta 200 borei na pollaplasiastoun to syntomotero dynato prepei na ekswflithoun giati tha arxisoun na se pairnoun til sto stathero kai ektos apo to logistirio tha arxisei na pairnei kai kanenas dikigoros gia arxi meta agnwsto to mellon.Pare til na miliseis me logistirio na kaneis diakanonismo deutera-paraskeui 9-18

ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ ΚΑΙ ΕΧΩ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΣΟΥ ΛΥΣΗ

stis 8 anoigei alla den einai anagi na parei prwi prwi kai na tis ta xwsoun.Sin oti tha xalasei kai ti diki mas iremia.

ναι αλλα στον 2ο μηνα σου πιστωνουν το ποσο ;)

Εμενα παντως δε μου το πιστωσαν. Σε παλιοτερο ποστ ελεγες οτι το πιστωνουν με τη διακοπη (καταλαβα, τα φαγανε τα 5 Ευρω, δε περιμενα τπτ καλυτερο).

Εμενα παντως δε μου το πιστωσαν. Σε παλιοτερο ποστ ελεγες οτι το πιστωνουν με τη διακοπη (καταλαβα, τα φαγανε τα 5 Ευρω, δε περιμενα τπτ καλυτερο).

δεν ξερω για τα οικογενειακα,ξερω για τα ατομικα.

οποτε αφου δεν σου πιστωσαν 5ευρω...θα στα πιστωσουν στο τελος. πως κανεις για 5 ευρω ετσι!:p

Join friend!

δεν ξερω για τα οικογενειακα,ξερω για τα ατομικα.

οποτε αφου δεν σου πιστωσαν 5ευρω...θα στα πιστωσουν στο τελος. πως κανεις για 5 ευρω ετσι!:p

Ενημερωσε με ποτε εισαι διαθεσιμος να μου δωσεις 2 5ευρακια εσυ που εισαι λαρτζ :lol:

Ωχου!!! στον 13ο μηνα θα τα παρει....

Η εκπτωση καλως η κακως μπαινει ΜΟΝΟ σε διαστημα που εχει ηδη περασει,

πχ, εχεις λογαριασμο πρωτο, για 1 μηνα και 20 μερες, (ο ενας μηνας ειναι ο επομενος, οι 20 ημερες ειναι αυτες που εχουν ηδη περασει απο την ενεργοποιηση μεχρι και τοτε) τοτε στον πρωτο σου λογαριασμο θα παρεις την εκπτωση παγιου για τις 20 ημερες που παρηλθαν μεχρι την εκδοση του λογαριασμου, και θα χρεωθεις ατοφιο χωρις την εκπτωση το παγιο του επομενου μηνα. Στον δευτερο λογαριασμο, θα χρεωθεις ολοκληρο το παγιο του τριτου μηνα, και θα παρεις την εκπτωση του δευτερου μηνα (αυτον που χρεωθηκες ατοφιο στον πρωτο λογαριασμο) . Ετσι στον δευτερο λογαριασμο, πληρωνεις το μειωμενο παγιο, απλα η εκπτωση και η χρεωση αναφερονται σε διαφορετικους μηνες.

Μην με αντικρουσει κανεις, ετσι ειναι που να με παρει!!! καρατσεκαρισμενο! lol :P

Symfwnw kai epauksanw.Sorry gia ta greeklish giati me ta ellinika den ta paw kala ta teleutaia 10 xronia.me to zori grafe ellinika sta TT epeidi de m'afinoun na grapsw greeklish

1.sta programmata flexy den exei metafora o xronos omilias.katholou na mi miliseis ena mina ton allo mina xanetai.

2.nai to 1112 sto midenizei tin imera pou ekdideis logariasmo apo tin ensomatomeni xrisi ipiresiwn afaireis to 19% gia na deis pragmatika posa xrimata exeis to 1112 anaferei poso xwris to fpa.

αμαν....???:blink::blink:

δεν το καταλαβα αυτο...

εγω δεν τα υπολογιζα ετσι.....:blink:

δηλαδη τωρα που μου λεει το μυν εχετε καταναλώσει 52 εβρω απο το προγραμμα σας(εχω το φλεξυ 55) στην πραγματικότητα ποσο θα πληρωσω....???

ωχχχ εχω αρχισει να ζαλιζομαι......

To flexy 55 εχει χρηση 89,54 . Αυτη η χρηση ειναι μαζι με το ΦΠΑ.

το 1112 σε ενημερωνει χωρις το ΦΠΑ.

Εαν σου λεει οτι εχεις καταναλωσει 52 ευρω, τοτε 52 *1.19 = 61,88......μεχρι τα 89,54 εχεις ακομα δρομο!!!

Εσυ να θυμασαι σαν οριο τα 75 ευρω περιπου (75,25 για την να ειμαστε σωστοι).

75,25 *1.19 = 89,54

Οποτε, απλα , μην ξεπερασεις τα 75 ευρω απο την ενημερωση του 1112 τον μηνα, και ειναι μια χαρα.

To flexy 55 εχει χρηση 89,54 . Αυτη η χρηση ειναι μαζι με το ΦΠΑ.

το 1112 σε ενημερωνει χωρις το ΦΠΑ.

Εαν σου λεει οτι εχεις καταναλωσει 52 ευρω, τοτε 52 *1.19 = 61,88......μεχρι τα 89,54 εχεις ακομα δρομο!!!

Εσυ να θυμασαι σαν οριο τα 75 ευρω περιπου (75,25 για την να ειμαστε σωστοι).

75,25 *1.19 = 89,54

Οποτε, απλα , μην ξεπερασεις τα 75 ευρω απο την ενημερωση του 1112 τον μηνα, και ειναι μια χαρα.

σε ευχαριστω παρα πολυ φιλε μου...

τωρα ηρεμησα...

ετσι θα το υπολογιζω απο δω και περα...

και παλι thanks.....:)

Ενεργοποίησα το φοιτητικό Wind ADSM (30€/μήνα+2€ τέλη κινητής τηλεφωνίας) στις 30.10.07.

Ο λογαριασμός εκδόθηκε στις 4.11.07 και για τις 5 μέρες του Οκτώβρη μου είπανε πως θα χρεωθώ αναλογικά το πάγιο και να προσέξω να μην καταναλώσω περισσότερα δεδομένα από τα αναλογούντα.

30Gb το μήνα αντιστοιχούν σε 1Gb/ημέρα (20:00-08:00) και τα 3Gb αντιστοιχούν σε 100Μb/ημέρα (08:00-20:00).

Ο όγκος που κατανάλωσα τις 5 μέρες του Οκτώβρη δεν ξεπέρασε τα 50Μb την μέρα και τα 200Mb το βράδυ.

Και ενώ περίμενα λογαριασμό κοντά στα 40 ευρώ (5€ για τον Οκτώβρη και 30€ για τον Νοέμβρη + 5€ τέλη) ήρθε για 84 ευρώ γιατί λένε ότι ξεπέρασα το αναλογούν του παγίου του Οκτώβρη....

Πρόκειται για απατεώνες! Μπορώ να διακόψω το συμβόλαιο?

Fiat justitia et pereat mundus.

Πρωτον, ηρεμησε, για να σε χρεωνουν αυτα, δες πρωτα ποσο ογκο εχεις καταναλωσει συμφωνα με τον λογαριασμο σου. Ειναι ΟΝΤΩΣ 200+50 =250 ΜΒ?

Εαν ειναι παραπανω, τοτε να εισαι σιγουρος οτι η κινηση αυτη εχει γινει.

Απο το site της Wind :

Σε ορισμένες περιπτώσεις, έχει παρατηρηθεί απόκλιση της ένδειξης του μετρητή χρήσης της εφαρμογής της υπηρεσίας σε σχέση με τον μηνιαίο λογαριασμό που λαμβάνουν οι χρήστες, κάτι που οφείλεται στην αυτόματη σύνδεση στο Internet των διαφόρων εγκατεστημένων εφαρμογών (όπως το λειτουργικό σύστημα, antivirus κλπ) για διαδικασίες ενημέρωσης. Επειδή η εφαρμογή δεν είναι ενεργή έχει ως αποτέλεσμα την αδυναμία του μετρητή χρήσης να καταγράψει την συγκεκριμένη κίνηση που πραγματοποιείται σε τέτοιες διαδικάσίες.

Κι επειδη εχω δει με τα ματια μου ατομο στο παλιο DC20 να εχει κανει χρηση 200+ ΜΒ στον πρωτο μηνα, γιατι δεν ειχε απενεργοποιησει τα automatic updates των windows, και επειδη ηταν νεο laptop, και δεν υπηρχε κανενα update ηδη εκατεστημενο, τα κατεβασε ΟΛΑ.

Εκει βεβαια, δεν φταιει η Wind.

Ξαναλεω λοιπον, δες στον λογαριασμο σου, ποσα ΜΒ σε χρεωνουν τελικα, γιατι εαν ειναι παραπανω απο αυτα που βλεπεις , εχει γινει κατι αναλογο. Για να βλεπεις Χ ΜΒ στον λογαριασμο, εχεις κανει Χ ΜΒ. Σε αυτο ΔΕΝ γινεται λαθος. Σε χρεωση γινεται να υπαρχει λαθος, αλλα οχι στην καταγραφη της κινησης....Αλλο το ενα, αλλο το δευτερο.

Εαν δεις οτι τα ΜΒ που σε χρεωνουν ειναι οντως 250, τοτε καλεσε και ζητα να γινει ελεγχος χρεωσεων.

Σε αντιθεση με το τι λενε μερικοι εδω, θα στο κοιταξουν, και εαν υπαρχει λαθος θα σου το διορθωσουν.

Το διευκρινίζουν ότι ο μετρητής δεν καταγράφει τα updates των definitions του antivirus αλλά αυτά δεν ήταν πάνω από 1 Mb/day.

Το ότι δεν έχω υπερβεί το όριο είμαι 1000% σίγουρος γιατί το παρακολουθούσα και ήμουν πολύ κάτω από το όριο. Ούτε ταινίες κατεβάζω, ούτε τραγούδια. Απλά browsing και πάντα με παρακολούθηση των δεδομένων. Για αυτό είμαι εξωφρενών!

Το laptop δεν είναι καινουργιο και τα updates που λες κατεβαίνουν κατόπιν ερώτησης.

Απορώ όμως γιατί όταν παίρνω τηλέφωνο στο 1260 οι ηχογραφημένες εντολές λένε ότι στο non stop έχετε απεριόριστο internet με 99 ευρώ το μήνα!!!! Και στο site γράφουν 49 €!!!

Πολύ φοβάμαι ότι έχουν καταχωρημένο ακόμη στο σύστημα τους για το φοιτητικό πρόγραμμα το όριο των 70 Mb/μήνα (08:00 - 20:00) και των 20Gb/μήνα (20:00 - 08:00).

Ενώ στο site τα όρια που γράφουν είναι 3Gb/μήνα (08:00 - 20:00) και των 30Gb/μήνα (20:00 - 08:00).

Αλλα διαφημίζουν και άλλα χρεώνουν.... Μόνο έτσι μπορώ να εξηγήσω τη χρέωση που μου κάνανε..... Αν συμβαίνει αυτό είναι πράγματι απαράδεκτοι!

Fiat justitia et pereat mundus.

Κοιτα, καταλαβαινω οτι μαλον εχει γινει λαθος, απλα κρατα μια επιφυλαξη, δες τι ογκο γραφει ο λογαριασμος. Εαν ειναι σωστος, σου ειπα, καλεσε να το κοιταξουν και να στο διορθωσουν. Πλεον ο ελεγχος λογαριασμου διαρκει πολυ μικρο χρονικο διαστημα.

• The title was changed to Nova: Τα πάντα για τα συμβόλαια, επιδοτήσεις, προγράμματα, χρεώσεις κλπ