seventh_heaven Δημ. October 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2007 Φίλε seventh_heaven: Για να συνοψίσουμε: θεωρώ το συγκεκριμένο πακέτο κορυφαίο και σου το συνιστώ ανεπιφύλακτα! Welcome to Wind 1. :) Με "1000" να έρθεις στο Wind 1! Παρόλο που εκείνη τη μέρα δεν τα κατάφερα τελικά, οι απαντήσεις σας με έπεισαν και θα προχωρήσω στην αλλαγή το συντομότερο δυνατόν! Σας ευχαριστώ πολυ! :) Παράθεση seventh_heaven http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tazio Δημ. October 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2007 τελικα ξερεις τι ισχυει??? οτι καποιοι πρεπει να κανουν εντατικη εκπαιδευση. λυπαμαι που το λεω...αλλα ετσι ειναι. αν οχι εκπαιδευση σιγουρα μαθηματα εξ.πελατειας. οτι θελει μπορει να κανει ο φιλος σου..και best friends αμα γουσταρει μπορει να κανει και υπηρεσια freeze μπορει να βαλει. Σε ευχαριστώ για την απάντηση billakosss θα μεταφέρω την απάντησή σου και επειδή σε θεωρώ αξιόπιστο σε ότι έχει σχέση με την Wind (το έχω ξαναγράψει δημοσίως) πιστεύω ότι είναι όπως τα λες. Θα μεταφέρω το αποτέλεσμα της δεύτερης επίσκεψης στο κατάστημα Wind μόλις γίνει και ενημερωθώ για αυτήν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tazio Δημ. October 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2007 Δεν το είχα προσέξει το πρόγραμμα Wind 1 και με αφορμή την ερώτηση μπήκα στη σελίδα της εταιρείας και το είδα. Μοιάζει αρκετά συμφέρον για όποιον δε κάνει μεγάλη χρήση. Γνωρίζει κανείς (billakosss για εσένα η ερώτηση :lol::lol: ) αν έχει κάποιες άλλες κρυφές χρεώσεις, π.χ. χρέωση ανά κλήση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
H2SO4 Δημ. October 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2007 οχι, ειναι "καθαρο" :D :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. October 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2007 Δεν το είχα προσέξει το πρόγραμμα Wind 1 και με αφορμή την ερώτηση μπήκα στη σελίδα της εταιρείας και το είδα. Μοιάζει αρκετά συμφέρον για όποιον δε κάνει μεγάλη χρήση. Γνωρίζει κανείς (billakosss για εσένα η ερώτηση :lol::lol: ) αν έχει κάποιες άλλες κρυφές χρεώσεις, π.χ. χρέωση ανά κλήση; οχι ενταξει,ειναι πολυ καθαρο οπως λεει και ο νεαρος! οχι, ειναι "καθαρο" :D :D :p Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tazio Δημ. October 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2007 Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά και τους δυο. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vakalaos Δημ. October 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2007 Πριν από 40 μέρες περίπου έκανα μεταβίβαση στο όνομά μου μια σύνδεση Wind. Κανονικά ο λογαριασμός θα έπρεπε να είχε εκδοθεί μέσα στον 1ο μήνα... Όμως ακόμα δεν έχει βγει... δεν είναι ότι απλώς δεν έχει έρθει σπίτι, πήγα σε καταστήματα και δε φαίνεται... ακόμα!!!!!!! Καμιά ιδέα;;; Δεν είναι λογικό... :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ST_EL Δημ. October 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2007 Πριν από 40 μέρες περίπου έκανα μεταβίβαση στο όνομά μου μια σύνδεση Wind. Κανονικά ο λογαριασμός θα έπρεπε να είχε εκδοθεί μέσα στον 1ο μήνα... Όμως ακόμα δεν έχει βγει... δεν είναι ότι απλώς δεν έχει έρθει σπίτι, πήγα σε καταστήματα και δε φαίνεται... ακόμα!!!!!!! Καμιά ιδέα;;; Δεν είναι λογικό... :blink: Εάν έχεις ή είχες πρόσφατα και άλλη γραμμή στο δικό σου όνομα και κάτω από το ίδιο ΑΦΜ τότε και ο λογαριασμός του νέου αριθμού "μεταβίβασης" θα εκδοθεί την ίδια ημερομηνία. Διαφορετικά δεν εξηγείται. Παράθεση [SIGPIC][/SIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vakalaos Δημ. October 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2007 Εάν έχεις ή είχες πρόσφατα και άλλη γραμμή στο δικό σου όνομα και κάτω από το ίδιο ΑΦΜ τότε και ο λογαριασμός του νέου αριθμού "μεταβίβασης" θα εκδοθεί την ίδια ημερομηνία. Διαφορετικά δεν εξηγείται. Βασικά η γραμμή ΗΤΑΝ στο όνομά μου (οπότε και στο ίδιο ΑΦΜ). Ο λογαριασμός που έβγαινε κάθε π.χ. 25 του μήνα ΠΡΙΝ τη μεταβίβαση, βγήκε κανονικά τώρα (ο τελευταίος με τον παλιό κωδ. συμβολάιου) αλλά ο άλλος ακόμα τίποτα.... Δεν ξέρω τι παίζει... Επειδή αυτή είναι το 2ο νούμερο που έχω, δεν τη χρησιμοποιώ για αυτό το λόγο, είναι στο Zero και δεν ξέρω πόσο θα μου έρθει!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. October 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2007 Βασικά η γραμμή ΗΤΑΝ στο όνομά μου (οπότε και στο ίδιο ΑΦΜ). Ο λογαριασμός που έβγαινε κάθε π.χ. 25 του μήνα ΠΡΙΝ τη μεταβίβαση, βγήκε κανονικά τώρα (ο τελευταίος με τον παλιό κωδ. συμβολάιου) αλλά ο άλλος ακόμα τίποτα.... Δεν ξέρω τι παίζει... Επειδή αυτή είναι το 2ο νούμερο που έχω, δεν τη χρησιμοποιώ για αυτό το λόγο, είναι στο Zero και δεν ξέρω πόσο θα μου έρθει!!!! Αν ειναι στο zero καθυστερει διοτι δεν εκδιδεται λογαριασμος αν δεν εχει χρεωση! δηλαδη θελω να σου πω οτι στον λογαριασμο που περιμενεις επειδη ειναι προπληρωμενος οπως λεμε...αλλα αφου δεν εχει παγιο τι να σου'ρθει? "0"? οποτε το επομενο θα σου ερθει μια και καλη :) ελπιζω να ημουν σαφης Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vakalaos Δημ. October 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2007 Αν ειναι στο zero καθυστερει διοτι δεν εκδιδεται λογαριασμος αν δεν εχει χρεωση! δηλαδη θελω να σου πω οτι στον λογαριασμο που περιμενεις επειδη ειναι προπληρωμενος οπως λεμε...αλλα αφου δεν εχει παγιο τι να σου'ρθει? "0"? οποτε το επομενο θα σου ερθει μια και καλη :) ελπιζω να ημουν σαφης Την πρώτη εβδομάδα μετά τη μεταβίβαση είχα κάνει μία μικρή χρήση. Επιπλέον όμως, και καθόλου χρήση να μην είχα κάνει και πάλι, παρόλο που το πάγιο είναι μηδενικό, δε γλιτώνεις τα τέλη του κράτους, που είναι 2 ευρώ + ΦΠΑ σε αυτή την κατηγορία. Οπότε και πάλι θα έπρεπε να είχε έρθει λογαριασμός. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. October 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2007 με φερνεις στην θεση που με κανει να μη πιστευω αυτα που λεω :p αν πας σ'ενα καταστημα και δεις τον λογαριασμο σου και δεις οτι δεν εχει γινει εκδοση λογαριασμου ειναι αυτο που σε λεω. ειδαλλως αν εχει εκδοθει λογαριασμος τοτε δεν σου εχει σταλει. προφανως δεν εχει γινει εκδοση λογαριασμου σου. οποτε ειναι αυτο που προειπα. μην ανησυχεις. :) οτιδηποτε αλλο στην διαθεση σου μεσω πμ Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tazio Δημ. October 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2007 Παιδιά για δώστε τα φώτα σας. Στο Wind 1 μπορεί να μεταφερθεί οποιοσδήποτε συνδρομητής άλλης εταιρείας; Ρωτώ γιατί, γνωστός μου με πρόγραμμα συμβολαίου στην Cosmote που πήγε και ζήτησε να μεταφέρει τον αριθμό του από τη Cosmote στην Wind, στο πρόγραμμα Wind 1, του είπαν ότι δεν γίνεται και ότι αυτό το πρόγραμμα ισχύει μόνο για όσους έχουν mo mad ή Q και θέλουν να μεταφερθούν στη Wind. Κι ότι αν θέλει μηδενικό πάγιο μόνο στο flexy zero μπορεί να πάει. Τελικά τι ισχύει; τελικα ξερεις τι ισχυει??? οτι καποιοι πρεπει να κανουν εντατικη εκπαιδευση. λυπαμαι που το λεω...αλλα ετσι ειναι. αν οχι εκπαιδευση σιγουρα μαθηματα εξ.πελατειας. οτι θελει μπορει να κανει ο φιλος σου..και best friends αμα γουσταρει μπορει να κανει και υπηρεσια freeze μπορει να βαλει. Σε ευχαριστώ για την απάντηση billakosss θα μεταφέρω την απάντησή σου και επειδή σε θεωρώ αξιόπιστο σε ότι έχει σχέση με την Wind (το έχω ξαναγράψει δημοσίως) πιστεύω ότι είναι όπως τα λες. Θα μεταφέρω το αποτέλεσμα της δεύτερης επίσκεψης στο κατάστημα Wind μόλις γίνει και ενημερωθώ για αυτήν. Τελικά πήγε σε άλλο κατάστημα και έκανε και τη φορητότητα στο Wind1 και πήρε απαντήσεις σε όλες τις απορίες του. Τα παιδιά στο κατάστημα της Λ. Βεΐκου ήταν εξυπηρετικότατα και για όποια απορία δεν γνώριζαν την απάντηση κάπου τηλεφωνούσαν και απαντούσαν άμεσα. Το κατάστημα της Φ. Νέγρη έχασε ένα (σε πρώτη φάση και μάλλον περισσότερους σε δεύτερη) καλό πελάτη, που τους άφηνε αρκετά σε αξεσουάρ και συσκευές. Ας πρόσεχαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gatzouri Δημ. October 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2007 Gia otidipote paromio kalese apo to kinito sou sto 1260 otan eisai sto katastima na tous ta poume emeis i pes tous na kalesoun tin eksypiretisi synergatwn na tous ta mathoun apo ekei Παράθεση ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ ΚΑΙ ΕΧΩ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΣΟΥ ΛΥΣΗ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vakalaos Δημ. October 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2007 με φερνεις στην θεση που με κανει να μη πιστευω αυτα που λεω :p αν πας σ'ενα καταστημα και δεις τον λογαριασμο σου και δεις οτι δεν εχει γινει εκδοση λογαριασμου ειναι αυτο που σε λεω. ειδαλλως αν εχει εκδοθει λογαριασμος τοτε δεν σου εχει σταλει. προφανως δεν εχει γινει εκδοση λογαριασμου σου. οποτε ειναι αυτο που προειπα. μην ανησυχεις. :) οτιδηποτε αλλο στην διαθεση σου μεσω πμ Τι εννοείς "είναι αυτό που σου λέω" και "είναι αυτό που προείπα";;; Αυτό που μου είπες είναι ότι δεν εκδίδεται λογαριασμός με μηδενική χρέωση(...) Με μπέρδεψες :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. October 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2007 Κατα λαθος εστειλα 2 κενα sms στο 1269 απο τον αριθμο συμβολαιου καθως και καλεσα και προς τον αριθμο αυτο και το ηχογραφημενο μηνυμα ειπε πως ο αριθμος αυτος δεν ειναι προσβασιμος. Τα μυνηματα αυτα θα τα χρεωθω? Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. October 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2007 Τελικά πήγε σε άλλο κατάστημα και έκανε και τη φορητότητα στο Wind1 και πήρε απαντήσεις σε όλες τις απορίες του. Τα παιδιά στο κατάστημα της Λ. Βεΐκου ήταν εξυπηρετικότατα και για όποια απορία δεν γνώριζαν την απάντηση κάπου τηλεφωνούσαν και απαντούσαν άμεσα. Το κατάστημα της Φ. Νέγρη έχασε ένα (σε πρώτη φάση και μάλλον περισσότερους σε δεύτερη) καλό πελάτη, που τους άφηνε αρκετά σε αξεσουάρ και συσκευές. Ας πρόσεχαν. Ωραια,τελος καλο ολα καλα.:) Τι εννοείς "είναι αυτό που σου λέω" και "είναι αυτό που προείπα";;; Αυτό που μου είπες είναι ότι δεν εκδίδεται λογαριασμός με μηδενική χρέωση(...) Με μπέρδεψες :wacko: βρε μπακαλιαρε:p ενταξει μην ανησυχεις.δεν κανει εκδοση λογαριασμου κατευθιαν. μετα τον 1,5 μηνα να ανησυχεις. αν και πιστευω θα εχει εκδοθει ο λογαριασμος σου. Κατα λαθος εστειλα 2 κενα sms στο 1269 απο τον αριθμο συμβολαιου καθως και καλεσα και προς τον αριθμο αυτο και το ηχογραφημενο μηνυμα ειπε πως ο αριθμος αυτος δεν ειναι προσβασιμος. Τα μυνηματα αυτα θα τα χρεωθω? οχι δεν τα χρεωνεσαι Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vakalaos Δημ. October 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2007 βρε μπακαλιαρε:p ενταξει μην ανησυχεις.δεν κανει εκδοση λογαριασμου κατευθιαν. μετα τον 1,5 μηνα να ανησυχεις. αν και πιστευω θα εχει εκδοθει ο λογαριασμος σου. :p Δεν ανησυχώ (.... έτσι λέω), απλώς αυτό είναι πρωτάκουστο, να μην έχει βγει λογαριασμός μέσα στον 1ο μήνα. Δε θα ξέρω αν αυτό με συμφέρει ή όχι! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. October 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2007 οχι δεν τα χρεωνεσαι στανταρ?παρα το γεγονος οτι τα εστειλα απο το συμβολαιο και δεν αντιστοιχουν σε καποια υπηρεσια? Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. October 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2007 :p Δεν ανησυχώ (.... έτσι λέω), απλώς αυτό είναι πρωτάκουστο, να μην έχει βγει λογαριασμός μέσα στον 1ο μήνα. Δε θα ξέρω αν αυτό με συμφέρει ή όχι! :p οχι ενταξει,δεν θα εχεις προβλημα.τωρα αν σε συμφερει ή οχι...ειναι στο χερι σου!!!!!!!:p στανταρ?παρα το γεγονος οτι τα εστειλα απο το συμβολαιο και δεν αντιστοιχουν σε καποια υπηρεσια? Γι'αυτο το λογο ακριβως δεν θα χρεωθεις,επειδη δεν ισχυει το 1269 στα συμβολαια. εδω δεν θα χρεωνονται τα καρτοκινητα! Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. October 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2007 Γι'αυτο το λογο ακριβως δεν θα χρεωθεις,επειδη δεν ισχυει το 1269 στα συμβολαια. εδω δεν θα χρεωνονται τα καρτοκινητα! Οπα,δηλαδη αμα ενας αριθμος δεν ισχυει και του στειλεις sms δεν χρεωνεσαι?Πχ αν στειλεις σε ανυπαρκτα νουμερα,σε σπιτια,σε αριθμους δικτυου οι οποιοι δεν ειναι ενεργοποιημενοι,σε ολε αυτες τις περιπτωσεις δεν χρεωνεσαι?cool αμα ειναι ετσι. Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. October 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2007 Οπα,δηλαδη αμα ενας αριθμος δεν ισχυει και του στειλεις sms δεν χρεωνεσαι?Πχ αν στειλεις σε ανυπαρκτα νουμερα,σε σπιτια,σε αριθμους δικτυου οι οποιοι δεν ειναι ενεργοποιημενοι,σε ολε αυτες τις περιπτωσεις δεν χρεωνεσαι?cool αμα ειναι ετσι. καλα μη το δενεις κομπο! ειπαμε για το 1269 συγκεκριμενα. Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
multiPetros Δημ. October 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2007 Οπα,δηλαδη αμα ενας αριθμος δεν ισχυει και του στειλεις sms δεν χρεωνεσαι?Πχ αν στειλεις σε ανυπαρκτα νουμερα,σε σπιτια,σε αριθμους δικτυου οι οποιοι δεν ειναι ενεργοποιημενοι,σε ολε αυτες τις περιπτωσεις δεν χρεωνεσαι?cool αμα ειναι ετσι. Στα σταθερά η χρέωση ισχύει κανονικά ασχέτως αν το μήνυμα φτάνει η όχι στον παραλήπτη, η χρέωση αφορά την λήψη του από το σταθερό δίκτυο. Παράθεση "Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..." Νίκος Καββαδίας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petra99 Δημ. October 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2007 Το Wind1 συμφέρει όση ώρα και να μιλάς ή κάποιο άλλο πρόγραμμα είναι καλύτερο? Αναφέρομαι σε διάκεια κλήσεων το μήνα 1-2 ώρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blackdiamond Δημ. October 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2007 Το Wind1 συμφέρει όση ώρα και να μιλάς ή κάποιο άλλο πρόγραμμα είναι καλύτερο? Αναφέρομαι σε διάκεια κλήσεων το μήνα 1-2 ώρες. Το wind 1 σε συμφερει μονο αμα μιλας κατω απο 2 ωρες,η μια ωρα πχ χρεωνεται 16,9€ μαζι με φπα κ τελη κινητης(0,0040/δευτερολεπτο).Για πανω απο 1 ωρα η προσφορα που εχει η wind ειναι η καλυτερη της αγορας,μιλαω για το higher promo.θα πληρωνεις 22,5€ με φπα κ τελη κινητης(στο flexy 20) το μηνα κ θα εχεις 130 λεπτα ομιλιας(0,0029/δευτερολεπτο).:D Παράθεση Περπατώ μεσ'στα αγκάθια,μεσ'στα σκοτεινά, σ'αυτά που είναι να 'ρθουν και στ'άλλοτινά και έχω για μόνο μου όπλο,μόνη μου άμυνα, τα νύχια μου τα μωβ,σαν τα κυκλάμινα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts