wirelesslover Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 Eιναι μια νεα προσφορα τυπου Carl και galaxy pocket που εγινε χαμος περσυ... Το κινητο μπορει απο επιδοσεις να ειναι για τα μπαζα ΟΜΩΣ εχει καποια πραγματακια οπως ραδιο, καρτα sd, μπροστικη καμερα, DUAL SIM που καθυστουν χρηστικοτατο για καποιον που δεν εχει καθολου ή θελει έντρυ λεβελ για να γνωρισει το αντροηντ. Δυο ειναι τα θεματακια για μενα, το παιρνουμε τωρα, ή περιμενουμε μην σκασει καλυτερη συσκευη?? Επεισης ισχυει για Q? Τα 256 σηκωνει το Viber μετα χιλια ζορια βεβαια... εχω το χ10μινι και ψιλοδουλευει... Τα €59 αποδίδονται μόνο στον αριθμό F2G που δηλώσατε ή στο νέο αριθμό F2G που ζητήσατε με την προσφορά. αρα ριχνω ακυρο (θέλω skype). Πολύ νωρίς ήρθε αυτή η προσφορά, (θέλω να) πιστεύω ότι μέχρι Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά θα γίνουν και άλλες προσφορές. Παράθεση 0.04/λεπτό προς όλους 0.03/sms προς όλους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 Πήγα χθες το πρωί σε κατάστημα WIND για να εντάξω το f2g μαζί με σταθερό της WIND και κάτω από το ίδιο όνομα για να παίρνει 120 λεπτά το μήνα, αλλά μου είπε ο υπάλληλος που προσπάθησε, ότι το σύστημα δεν τον άφηνε να προχωρήσει. Το καρτοκινητό μου ενεργοποιήθηκε πριν από μία περίπου εβδομάδα. Ήταν μετατροπή από πάγιο (WIND) σε f2g. Προσπάθησα να επικοινωνήσω με το cc της WIND, είτε από σταθερό είτε και από κινητό αλλά δεν τα κατάφερα. Μήπως πρέπει να περάσει κάποιος χρόνος (π.χ. μήνας/ες) από την ενεργοποίηση του καρτοκινητού για να δικαιούμαι τα 120 λεπτά; Ξέρει κανείς κάτι; Ευχαριστώ. Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wirelesslover Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 εγώ στη θέση σου θα έστελνα e-mail στη wind. Η εμπειρίες μου από καταστήματα είναι πολύ άσχημες. Θα ήταν καλό η wind να αναγκάζει τους υπαλλήλους καταστημάτων της να μπαίνουν στο myphone, να μαθαίνουν κάποια πράγματα... Παράθεση 0.04/λεπτό προς όλους 0.03/sms προς όλους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick2crete Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 Ενεργοποιήθηκε κανείς σήμερα ? Παράθεση Xperia S & M2 Aqua &Tablet Z & E1 & ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3 XZ Premium & L1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 Πήγα χθες το πρωί σε κατάστημα WIND για να εντάξω το f2g μαζί με σταθερό της WIND και κάτω από το ίδιο όνομα για να παίρνει 120 λεπτά το μήνα, αλλά μου είπε ο υπάλληλος που προσπάθησε, ότι το σύστημα δεν τον άφηνε να προχωρήσει. Το καρτοκινητό μου ενεργοποιήθηκε πριν από μία περίπου εβδομάδα. Ήταν μετατροπή από πάγιο (WIND) σε f2g. Προσπάθησα να επικοινωνήσω με το cc της WIND, είτε από σταθερό είτε και από κινητό αλλά δεν τα κατάφερα. Μήπως πρέπει να περάσει κάποιος χρόνος (π.χ. μήνας/ες) από την ενεργοποίηση του καρτοκινητού για να δικαιούμαι τα 120 λεπτά; Ξέρει κανείς κάτι; Ευχαριστώ. εγραψα πιο πανω πως κι εγω εχω προβλημα με τα 120' υπομονη... Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p4n0z Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 FYI : [ATTACH]38266[/ATTACH] Μην περιμένει να το πάρει κανείς χωρίς να είναι φοιτητής, μην περιμένει να το πάρει κανείς εάν έκανε χθες φορητότητα, μην περιμένει να το πάρει κανείς αν το απαιτεί με τον τσαμπουκά. Θέλει υπομονή και ευγένεια. Ρώτησα εάν μπορώ να φέρω και 2 φίλους φοιτητές που είναι στη Vodafone (και που φυσικά έχουν πάσο) και μου είπαν ότι δεν γίνεται με φορητότητα. Υ/Γ έχασα το f2go2 πωπωπωωωωω κριμααααα.. :-P Παράθεση 1. Ψάξε στο internet 2. Ψάξε στο forum 3. Γράψε Ελληνικά !! Μπορείς !! :rolleyes: :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scream Δημ. December 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2013 (edited) FYI : [ATTACH]38266[/ATTACH] Μην περιμένει να το πάρει κανείς χωρίς να είναι φοιτητής, μην περιμένει να το πάρει κανείς εάν έκανε χθες φορητότητα, μην περιμένει να το πάρει κανείς αν το απαιτεί με τον τσαμπουκά. Θέλει υπομονή και ευγένεια. Ρώτησα εάν μπορώ να φέρω και 2 φίλους φοιτητές που είναι στη Vodafone (και που φυσικά έχουν πάσο) και μου είπαν ότι δεν γίνεται με φορητότητα. Υ/Γ έχασα το f2go2 πωπωπωωωωω κριμααααα.. :-P Και εγώ μια από τα ίδια :) Edited December 7, 2013 by scream Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. December 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2013 Μάλλον θα πέσατε σε ευνοϊκούς υπαλλήλους και σας το άλλαξαν.Από τη στιγμή που η wind μπήκε στο χώρο με τα φοιτητικά δεν έχει και άλλη επιλογή από το συμβαδίσει.Έως τότε η τελευταία ανανέωση που έκανα στο f2g θα συνεχίσει να παραμένει κάπου μέσα στον Οκτώβριο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. December 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2013 εγραψα πιο πανω πως κι εγω εχω προβλημα με τα 120' υπομονη... Εντάξει, το καταλαβαίνω και από υπομονή, έχω αρκετή. Αυτό που ρωτάω, ενημερωτικά περισσότερο, είναι εάν θα πρέπει να περάσουν κάποιοι μήνες από την ενεργοποίηση του f2g για να δικαιούμαι τα 120 λεπτά. Έστειλα και σχετικό email στη WIND και περιμένω απάντηση. Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. December 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2013 Εντάξει, το καταλαβαίνω και από υπομονή, έχω αρκετή. Αυτό που ρωτάω, ενημερωτικά περισσότερο, είναι εάν θα πρέπει να περάσουν κάποιοι μήνες από την ενεργοποίηση του f2g για να δικαιούμαι τα 120 λεπτά. Έστειλα και σχετικό email στη WIND και περιμένω απάντηση. εαν μουλαρωσουν που γινεται συχνα δεν προκειται να βρεις το δικιο σου,το πολυ πολυ εαν δεν σου κλεινουν την γραμμη,θα σου λενε οτι το αιτημα σου εχει ....γειωθει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. December 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2013 (edited) σήμερα πήγα, μετά απο καιρό που είμαι συνδρομητής wind double play και έβαλα το καρτοκινητό μου στο πρόγραμμα και μου έδωσαν 120 λεπτά σε όλα τα δίκτυα (μα γιατί δεν το λένε αυτό σε όλους τους συνδρομητές; ). Όσοι έχετε και σταθερό νομίζω ότι μπορείτε να το κάνετε και να πάρετε και εσείς σε ένα καρτοκινητό f2g που έχετε. υ.γ ξέρετε αν επηρεάζει αυτό την ανανεώση με 10 ευρώ/αυτόματα 300' ; Edited December 7, 2013 by sv2evs Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pReHiStoRik Δημ. December 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2013 σήμερα πήγα, μετά απο καιρό που είμαι συνδρομητής wind double play και έβαλα το καρτοκινητό μου στο πρόγραμμα και μου έδωσαν 120 λεπτά σε όλα τα δίκτυα. Όσοι έχετε και σταθερό νομίζω ότι μπορείτε να το κάνετε και να πάρετε και εσείς σε ένα καρτοκινητό f2g που έχετε. υ.γ ξέρετε αν επηρεάζει αυτό την ανανεώση με 10 ευρώ/αυτόματα 300' ; Δεν την επηρεάζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosss567 Δημ. December 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2013 σήμερα πήγα, μετά απο καιρό που είμαι συνδρομητής wind double play και έβαλα το καρτοκινητό μου στο πρόγραμμα και μου έδωσαν 120 λεπτά σε όλα τα δίκτυα. Όσοι έχετε και σταθερό νομίζω ότι μπορείτε να το κάνετε και να πάρετε και εσείς σε ένα καρτοκινητό f2g που έχετε. υ.γ ξέρετε αν επηρεάζει αυτό την ανανεώση με 10 ευρώ/αυτόματα 300' ; Δεν αλλάζει τίποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. December 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2013 άρα μόλις κέρδισα 120 λεπτά επιπλέον κάθε μήνα...μ'αρέσει. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδιά...κρίμα που τόσο καιρό δεν το είχα κάνει αυτό,θα είχα γλυτώσει χρήματα από την ανανέωση στο whats up. Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. December 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2013 ,θα είχα γλυτώσει χρήματα από την ανανέωση στο whats up. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ειναι το f2g ειπαμε:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. December 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2013 ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ειναι το f2g ειπαμε:p :p :up: ναι, το είπαμε....λουκούμι θα μου έρχεται τώρα κάθε μήνα !!!! Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. December 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2013 σήμερα πήγα, μετά απο καιρό που είμαι συνδρομητής wind double play και έβαλα το καρτοκινητό μου στο πρόγραμμα και μου έδωσαν 120 λεπτά σε όλα τα δίκτυα (μα γιατί δεν το λένε αυτό σε όλους τους συνδρομητές; ). Όσοι έχετε και σταθερό νομίζω ότι μπορείτε να το κάνετε και να πάρετε και εσείς σε ένα καρτοκινητό f2g που έχετε. υ.γ ξέρετε αν επηρεάζει αυτό την ανανεώση με 10 ευρώ/αυτόματα 300' ; Πήγα και εγώ πριν από 3-4 ημέρες για να βάλω το f2g μαζί με το σταθερό μου (double play M) και να παίρνω τα 120 λεπτά, αλλά το σύστημα δε με άφηνε να προχωρήσω. Το καρτοκινητό το έχεις αρκετό καιρό; Ρωτάω γιατί μήπως επειδή το δικό μου f2g είναι νέο, μόλις λίγων ημερών (μετατροπή από συμβόλαιο WIND σε f2g) και θα πρέπει να περάσουν κάποιες ημέρες ή και μήνες για να μπορέσω να παίρνω τα 120. Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. December 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2013 Πήγα και εγώ πριν από 3-4 ημέρες για να βάλω το f2g μαζί με το σταθερό μου (double play M) και να παίρνω τα 120 λεπτά, αλλά το σύστημα δε με άφηνε να προχωρήσω. Το καρτοκινητό το έχεις αρκετό καιρό; Ρωτάω γιατί μήπως επειδή το δικό μου f2g είναι νέο, μόλις λίγων ημερών (μετατροπή από συμβόλαιο WIND σε f2g) και θα πρέπει να περάσουν κάποιες ημέρες ή και μήνες για να μπορέσω να παίρνω τα 120. εγώ το εχω γυρίσει εδώ και καιρό σε f2g,αλλά δεν νομίζω να επηρεάζει ότι είσαι καινούργιος...δεν την γνωρίζω αυτή τη λεπτομέρειεα...εμένα πάντως στο κατάστημα ευόσμου το παλικάρι το έκανε μέσα σε 2 λεπτά !! Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. December 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2013 δεν νομιζω να έχει σχεση.την καρτα την εχω χρονια-να φανταστειτε γραφει τελεστετ επανω. Τον 1ο μηνα τα 120' μπηκαν κανονικα και τωρα τα 2α, δεν μπήκαν ακομα, εδω και μια εβδομαδα! Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. December 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2013 :p :up: ναι, το είπαμε....λουκούμι θα μου έρχεται τώρα κάθε μήνα !!!! ΚΑΙ εγω εχω frog για φθηνα sms και κλησεις σε αλλα δικτυα εκτος πακετου η να με παιρνουν οι επαφες μου απο cosmo αμα θελω τους το δινω,:p η κατι πονηρα πλασματα σε πακετο αυτα.:p απο καλυψη ειμαι πληρεις τωρα,οικονομοικοτατα!,νταξξξξ....! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GSan Δημ. December 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2013 Καλησπέρα. Είμαι κάτοχος του f2g απο πέρυσι τον Νοέμβριο (με τα 300 λεπτά σε ανανέωση 10 ευρώ). Σήμερα πήρα ενα email για log n win X 4 που σημαίνει τετραπλασιασμός του δώρου (χρόνου ομιλίας ή mb ή ότι επιλέξει κάποιος απο αυτά) . Εκανα login στον λογαριασμό μου αλλά αυτά δεν υπήρχαν (ήταν τα κλασσικά log n win) Εχει πάρει κανένας άλλος τέτοιο μήνυμα ή έχει κάποια πληροφόρηση για το πώς ενεργοποιείται ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
l3ft3r1s Δημ. December 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2013 Νομίζω όλοι το λάβαμε αυτό το email, αλλά αυτό το x4 προφανώς αναφέρεται στα πόσα λεπτά/sms/mb παίρνεις δωρεάν συνολικά κάθε μήνα, αν το ενεργοποιείς κάθε εβδομάδα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GSan Δημ. December 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2013 Είναι για 7 μέρες απλά τετραπλασιάζει το δώρο (αυτό κατάλαβα εγώ) Ας το επιβεβαιώσει κάποιος . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diplo Δημ. December 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2013 στο μηνιαίο σύνολο νομίζω αναφέρεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. December 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2013 Καλησπέρα. Είμαι κάτοχος του f2g απο πέρυσι τον Νοέμβριο (με τα 300 λεπτά σε ανανέωση 10 ευρώ). Σήμερα πήρα ενα email για log n win X 4 που σημαίνει τετραπλασιασμός του δώρου (χρόνου ομιλίας ή mb ή ότι επιλέξει κάποιος απο αυτά) . Εκανα login στον λογαριασμό μου αλλά αυτά δεν υπήρχαν (ήταν τα κλασσικά log n win) Εχει πάρει κανένας άλλος τέτοιο μήνυμα ή έχει κάποια πληροφόρηση για το πώς ενεργοποιείται ; οχι ειναι οτι μπορεις να ενεργοποιησεις 4 φορες μεσα σε ενα μηνα . δηλαδη επειδη ο μηνας εχει 4 εβδομαδες σημαινει μια φορα καθε εβδομαδα αυτο εχω καταλαβει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts