George6633 Δημ. April 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2013 Τελικά παιδια δεν βγάζω άκρη...σήμερα άλλοι 2 φίλοι μου θα πάρουν F2G.Θα κάνουν ενεργοποιηση στο 1300,όμως κάρτα θα βάλουν από βδομάδα!!Μήπως γνωρίζει κανείς αν έχουν θέμα επειδή δεν θα κάνουν ανανέωση μέχρι αύριο η αρκεί η εγγραφή στο 1300?Δεν μπορώ να βγάλω άκρη.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. April 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2013 Τελικά παιδια δεν βγάζω άκρη...σήμερα άλλοι 2 φίλοι μου θα πάρουν F2G.Θα κάνουν ενεργοποιηση στο 1300,όμως κάρτα θα βάλουν από βδομάδα!!Μήπως γνωρίζει κανείς αν έχουν θέμα επειδή δεν θα κάνουν ανανέωση μέχρι αύριο η αρκεί η εγγραφή στο 1300?Δεν μπορώ να βγάλω άκρη.... εγω δεν εκανα καν ενεργοποιηση στο 1300.γιατι το γραφετε συνεχεια?απλα εβαλα 10 ευρω και αυτοματως πηρα τα 300 προς ολους.και τον προηγουμενο μηνα το εκανα στης γυναικας μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. April 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2013 εγω δεν εκανα καν ενεργοποιηση στο 1300.γιατι το γραφετε συνεχεια?απλα εβαλα 10 ευρω και αυτοματως πηρα τα 300 προς ολους.και τον προηγουμενο μηνα το εκανα στης γυναικας μου. Χρειάζεται η εγγραφή.Ειναι το πρώτο πράγμα που κανεις μόλις πάρεις νούμερο!Μήπως στο έκαναν από το κατάστημα;;Γιατι σ εμένα κ σε φίλους μου,η κοπέλα του καταστηματος μόλις έβαζε την κάρτα sim στο κινητό έπαιρνε 1300 ως 1η κλήση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. April 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2013 Χρειάζεται η εγγραφή.Ειναι το πρώτο πράγμα που κανεις μόλις πάρεις νούμερο!Μήπως στο έκαναν από το κατάστημα;;Γιατι σ εμένα κ σε φίλους μου,η κοπέλα του καταστηματος μόλις έβαζε την κάρτα sim στο κινητό έπαιρνε 1300 ως 1η κλήση... α σορυ μπερδευτηκα ναι πρεπει να εκανα εγγραφη αλλα τωρα εννοουσα την ανανεωση.αν δεν ειχα κανει πως πηρα τα 300,ετσι δεν ειναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. April 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2013 (edited) Ετσι ακριβώς! :) Τώρα αυτό που δεν μπορώ να μάθω ειναι αν πρέπει να κανει και ανανέωση μέχρι σήμερα η αρκεί η εγγραφή στο 1300. :/ Edit:μόλις έμαθα οτι αρκεί μόνο η εγγραφή στο 1300. :) Edited April 24, 2013 by George6633 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. April 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2013 δεν έχει δωράκι δυστυχώς στα 5€ πριν μερικες μερες που ανανεωσα με 5 €, ειδα να μου διπλασιαζει την καρτα (για 30 μερες).....:) το ιδιο και στα 10 € και εδωσε και 300 λεπτα εκει... δεν ξερω αν ισχυει ακομα ο διπλασιασμος Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodriguez Δημ. April 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2013 'Ασχετο: Δοκίμασες να κάνεις ένα refresh στη σελίδα με control+F5, για να είσαι σίγουρος ότι βλέπεις την πιο πρόσφατη έκδοση της σελίδας? Σε ευχαριστώ για το χρόνο σου αλλά ακόμα δεν το βλέπω (θα τρελαθώ λέμε). Μπορείς σε παρακαλώ να μου στείλεις το ΑΚΡΙΒΕΣ LINK (URL) στο οποίο βρίσκεται το screenshot που ανέβασες; Ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Ζητείται άτομο με πρόγραμμα cosmote gigamax unlimited για να του δίνω €10 τον μήνα για να αποκτήσω 1 extra sim στο συμβόλαιό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. April 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2013 Σε ευχαριστώ για το χρόνο σου αλλά ακόμα δεν το βλέπω (θα τρελαθώ λέμε). Μπορείς σε παρακαλώ να μου στείλεις το ΑΚΡΙΒΕΣ LINK (URL) στο οποίο βρίσκεται το screenshot που ανέβασες; Ευχαριστώ πολύ. Εδώ ειναι ακριβώς η σελίδα της ανανέωσης...αρκεί να είσαι μέσα στο myf2g. https://www.wind.com.gr/gr/f2g/my-free-2-go/online-ananeosi-hronou-omilias/ Εντωμεταξύ έφυγαν τα αυτοκόλλητα με τα 300' απο τα καταστήματα!Κενό μέχρι την επόμενη προσφορά.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. April 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2013 λες να γίνουν 400!!:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. April 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2013 λες να γίνουν 400!!:lol: Μόνο αυτοί ξέρουν τι θέλουν να κάνουν.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myphone-fan Δημ. April 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2013 λες να γίνουν 400!!:lol: Ναι, γιατί όχι? Με ελάχιστη χρέωση 4'!!!:p:lol::X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highpriest Δημ. April 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2013 Τώρα πρόσεξα οτι βγηκε επιλογή για πακέτο 60ΜΒ ιντερνετ με 3 ευρω. Αν έδιναν 150-200ΜΒ θα είχε νόημα σε αυτην την τιμη. Για την ώρα βλέπωντας το πακέτο νομίζα οτι μπήκα στο σάιτ της cosmote!:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gfilip Δημ. April 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2013 Kαλο......... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. April 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2013 Τώρα πρόσεξα οτι βγηκε επιλογή για πακέτο 60ΜΒ ιντερνετ με 3 ευρω. :p Aυτό το πακέτο είναι αρχαίο δεν είναι καινούργιο, είναι το surf&mail 60 που υπήρχε με το surf&mail 100. Kαι ισχύει και σε όλα τα καρτοκινητά και καρτοσυμβόλαια wind&Q. Παλιά είχε και προσφορά έδινε τα διπλα 120mb http://www.wind.com.gr/gr/gia-ton-idioti/kiniti/mobile-internet/mobile-internet-gia-to-kartokinito/mobile-internet-60/ Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. April 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2013 Δηλαδή από 120 το πήγαν 60? Ωραίοι. Μόνο η vodafone κι η Q μένουν τώρα για ίντερνετ Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highpriest Δημ. April 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2013 Μέσα στα πακέτα του Myf2g τώρα μπήκε. Δεν ξέρω αν υπήρχε πριν και υπο ποια μορφή, αλλά στο site δεν υπήρχε μέχρι προχτές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosntok Δημ. April 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2013 Τώρα πρόσεξα οτι βγηκε επιλογή για πακέτο 60ΜΒ ιντερνετ με 3 ευρω. Αν έδιναν 150-200ΜΒ θα είχε νόημα σε αυτην την τιμη. Για την ώρα βλέπωντας το πακέτο νομίζα οτι μπήκα στο σάιτ της cosmote!:p Εδώ λέει οτι η ενεργοποπίηση γίνεται μόνο μέσα από τα καταστήματα http://www.wind.com.gr/gr/f2g/paketa/ Και εδώ λέει Για ενεργοποίηση, στείλε "60ΜΒ" στο 1210, χωρίς χρέωση και για απενεργοποίηση, στείλε "60ΜΒ ΟΧΙ" στο 1210, χωρίς χρέωση. http://www.wind.com.gr/gr/gia-ton-idioti/kiniti/mobile-internet/mobile-internet-gia-to-kartokinito/mobile-internet-60/ Επίσης το δεύτερο ανανεώνεται αυτόματα κάθε μήνα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodriguez Δημ. April 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2013 Εδώ ειναι ακριβώς η σελίδα της ανανέωσης...αρκεί να είσαι μέσα στο myf2g. https://www.wind.com.gr/gr/f2g/my-free-2-go/online-ananeosi-hronou-omilias/ Εντωμεταξύ έφυγαν τα αυτοκόλλητα με τα 300' απο τα καταστήματα!Κενό μέχρι την επόμενη προσφορά.... Στο link που μου έδωσες δεν υπάρχει πουθενά που να λέει online ανανέωση. Συνεχίζω να μην το βλέπω!! :( Παράθεση Ζητείται άτομο με πρόγραμμα cosmote gigamax unlimited για να του δίνω €10 τον μήνα για να αποκτήσω 1 extra sim στο συμβόλαιό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. April 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2013 Δεν ξέρω...τι μπορεί να φταίει;;; :( Παιδια όποιος δεν έχει κανει 2 ανανεώσεις το μήνα και βάλει από σήμερα 10€ κάρτα,ας μας ενημερώσει αν πήρε τα 300' :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. April 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2013 Δεν ξέρω...τι μπορεί να φταίει;;; :( Παιδια όποιος δεν έχει κανει 2 ανανεώσεις το μήνα και βάλει από σήμερα 10€ κάρτα,ας μας ενημερώσει αν πήρε τα 300' :) Πρωί πρωί αγωνία που την έχεις και εσύ..... Χαχα Γιατί να μην πάρει τα 300. Η ανακοίνωση είναι ξεκάθαρη. Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. April 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2013 Πρωί πρωί αγωνία που την έχεις και εσύ..... Χαχα Γιατί να μην πάρει τα 300. Η ανακοίνωση είναι ξεκάθαρη. Χαχαχα δίκιο έχεις αλλα τέτοια συζήτηση που έχει πέσει για το θέμα,θελω να σιγουρευτώ!! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fandago Δημ. April 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2013 Τίποτα δε θα δίνουν. Πήρα τηλ και ετσι μου είπαν. Κλασσική wind εκτός και αν δεν ήξεραν τι έλεγαν. Τι να πω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gfilip Δημ. April 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2013 Τι εννοεις?Τελος τα 300' η τελος τα μπονους? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. April 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2013 Μην τους πιστεύετε,δεν γνωρίζουν η κάνουν οτι δεν ξέρουν....προχθές είχα 15 λεπτά σε κατάστημα να εξηγώ στις κοπέλες ΕΓΩ τι θα γίνει με την προσφορά....φανταστείτε δηλαδή!!Τώρα υποτίθεται και το γράφει ξεκάθαρα οτι οσοι έκαναν εγγραφή μέχρι χθες,συνεχίζουν κανονικα να παίρνουν το bonus! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. April 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2013 Τίποτα δε θα δίνουν. Πήρα τηλ και ετσι μου είπαν. Κλασσική wind εκτός και αν δεν ήξεραν τι έλεγαν. Τι να πω... Θα ηθελες σε παρακαλω να μας εξηγησεις τι εννοεις; Εισαι παλιος στο f2go η καινουργιος ; Παράθεση iPhone 14 Pro Max iWatch 9 Airpods Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts