myrsine22 Δημ. March 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2013 Είναι εύκολο να γράψει κάποιος τις βασικές χρεώσεις του f2go2? Ευχαριστώ!!! Παράθεση WIND :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boombastic Δημ. March 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2013 (edited) sorry για το off-topic με δημιουργήθηκε μια απορία όσον αφορά το θέμα ταυτοποίησης στα καρτοκινητά... Κάποιος νομικός μπορεί να μας πει αν υφίσταται νομικά το παρακάτω που διάβασα?? Τι πρέπει να κάνετε αν σας ζητήσει την ταυτότητά σας ιδιωτική εταιρεία ή τράπεζα Edited March 18, 2013 by boombastic Παράθεση ΙΦ ΓΙΟΥ ΑΡ ΓΚΡΙΚ, ΠΛΙΖ ΡΑΪΤ ΙΝ ΓΚΡΙΚ ΕΝΤ ΜΠΙ ΠΡΑΟΥΝΤ ΟΦ ΓΙΟΡ ΛΑΝΓΚΟΥΪΤΖ. ΓΟΥΕΝ ΓΙΟΥ ΡΑΙΤ ΙΝ ΓΚΡΙΚΛΙΣ, ΙΤ ΛΟΥΚΣ ΔΑΤ ΣΤΙΟΥΠΙΤ. ΘΕΝΚΙΟΥ :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. March 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2013 (edited) το εχετε δει αυτο; τα κλασικα 300' λεπτα προς ολους και Πακέτο σύνδεσης F2G & κάρτα ανανέωσης χρόνου ομιλίας αξίας €10 Δώρο 900ΜΒ (300ΜΒ/μήνα για 3 μήνες) με μία ανανέωση €10 τον 1ο μήνα. * Σημειώνεται ότι η ανανέωση πρέπει να πραγματοποιηθεί εντός 31 ημερών από την ενεργοποίηση του πακέτου ενώ τα δωρεάν ΜΒ αποδίδονται ως εξής: 300ΜΒ με την πραγματοποίηση της ανανέωσης, 300ΜΒ 30 ημέρες αργότερα και 300ΜΒ έπειτα από ακόμα 30 ημέρες. Ενημέρωση υπολοίπου μέσα από το http://www.f2g.gr και με δωρεάν κλήση στο 1269. δεν αναφερει κατι εαν εισαι απο φορητοτητα δηλ,εαν παρω καρτα των 20€ θα εχω συνολικα 1.8GB για ενα μηνα,και τα 20 στην καρτα μου,εαν επιλεξω Free2surf bonus; καλο μου ακουγεται Edited March 18, 2013 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodriguez Δημ. March 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2013 Το κατάστημα χανίων της wind στην πλατεία 1876 ζητάει 11 ευρώ. Τους έκανα καταγγελία. Μου αρέσει πολύ η μαύρη κουκούλα. Γεια σας Παράθεση Ζητείται άτομο με πρόγραμμα cosmote gigamax unlimited για να του δίνω €10 τον μήνα για να αποκτήσω 1 extra sim στο συμβόλαιό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. March 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2013 Μπράβο, καιρός τους ήταν. Αν και δεν ξέρω αν ιδρώνει το αυτί τους... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgefocus Δημ. March 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2013 To wind to all πόσα λεπτά το μήνα σου δίνει ;; Με τι χρέωση;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iznodur Δημ. March 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2013 Υπάρχουν πολλά προγράμματα, για μένα ένα από τα καλύτερα και πιο συμφέρον πρόγραμμα είναι το Wind to All με 35 ευρώ που σου δίνει 1000 λεπτά προς όλους, 100 sms προς όλους και 1GB ίντερνετ Παράθεση ck Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SkyNet Δημ. March 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2013 Υπάρχουν πολλά προγράμματα, για μένα ένα από τα καλύτερα και πιο συμφέρον πρόγραμμα είναι το Wind to All με 35 ευρώ που σου δίνει 1000 λεπτά προς όλους, 100 sms προς όλους και 1GB ίντερνετ Αν δεν σου χρησιμεύουν τα 1000 λεπτά με το f2g μπορείς να έχεις 500 λεπτά, 100sms και 1GB internet με 15€ κάθε μήνα. Not bad Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. March 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2013 Αν δεν σου χρησιμεύουν τα 1000 λεπτά με το f2g μπορείς να έχεις 500 λεπτά, 100sms και 1GB internet με 15€ κάθε μήνα. Not bad Και αν σου ειναι απαραιτητα εχεις και τα 1000' με 20 ευρω +130 sms + 1 gb internet. Παράθεση iPhone 14 Pro Max iWatch 9 Airpods Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris_led Δημ. March 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2013 Και αν σου ειναι απαραιτητα εχεις και τα 1000' με 20 ευρω +130 sms + 1 gb internet. Πως ακριβώς το κάνεις αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myphone-fan Δημ. March 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2013 Πως ακριβώς το κάνεις αυτό; Κάνεις 2 ανανεώσεις των 10€ οπότε κερδίζεις 300'+300' προς όλους (με ελάχιστη χρέωση 3'). Μετά αγοράζεις πακέτα online: 200' με 5€ + 200' με 5€ 130 sms προς όλους με 5€ 1Gb με 5€:happy:;):cool: - Για την ακρίβεια χρειάζεσαι περίπου 23€ (από ανανεώσεις) για να αγοράσεις αυτά τα πακέτα λόγω του φόρου 12%. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DxL Δημ. March 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2013 Κάνεις 2 ανανεώσεις των 10€ οπότε κερδίζεις 300'+300' προς όλους (με ελάχιστη χρέωση 3'). Μετά αγοράζεις πακέτα online: 200' με 5€ + 200' με 5€ 130 sms προς όλους με 5€ 1Gb με 5€:happy:;):cool: - Για την ακρίβεια χρειάζεσαι περίπου 23€ (από ανανεώσεις) για να αγοράσεις αυτά τα πακέτα λόγω του φόρου 12%. Όντως τα σπάει το πακετάκι, αν κι εγώ προσπαθώ και βολεύομαι με 10 ευρώ το μήνα με τα 300 δωρεάν λεπτά προς όλους, και πακετάκια για Internet, δωρεάν χρόνο σε Wind/Q και SMS... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris_led Δημ. March 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2013 Κάνεις 2 ανανεώσεις των 10€ οπότε κερδίζεις 300'+300' προς όλους (με ελάχιστη χρέωση 3'). Μετά αγοράζεις πακέτα online: 200' με 5€ + 200' με 5€ 130 sms προς όλους με 5€ 1Gb με 5€:happy:;):cool: - Για την ακρίβεια χρειάζεσαι περίπου 23€ (από ανανεώσεις) για να αγοράσεις αυτά τα πακέτα λόγω του φόρου 12%. Α ναι είχα ξεχάσει την δεύτερη 10ευρη ανανέωση! Τι να λέμε είναι άπαιχτη η προσφορά και μάλιστα αν ένα μήνα δεν θες τόσα λεπτά, απλά το προσαρμόζεις! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. March 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2013 :up::up::up: Παράθεση iPhone 14 Pro Max iWatch 9 Airpods Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DonJuan Δημ. March 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2013 Κάνεις 2 ανανεώσεις των 10€ οπότε κερδίζεις 300'+300' προς όλους (με ελάχιστη χρέωση 3'). Μετά αγοράζεις πακέτα online: 200' με 5€ + 200' με 5€ 130 sms προς όλους με 5€ 1Gb με 5€:happy:;):cool: - Για την ακρίβεια χρειάζεσαι περίπου 23€ (από ανανεώσεις) για να αγοράσεις αυτά τα πακέτα λόγω του φόρου 12%. Για να αποδοθεί το bonus των λεπτών ομιλίας προς όλους, θα πρέπει να γίνουν δύο διαφορετικές ανανεώσεις χρόνου ομιλίας (10+10) και όχι μία (20). Επίσης, αν το υπόλοιπό σου δεν επαρκεί για να ενεργοποιήσεις δύο φόρες κάποιο πακέτο, μπορείς να επισκεφθείς ένα κατάστημα WIND και να ανανεώσεις με το ποσό που σου λείπει (αν το ποσό είναι λιγότερο από 5€, αλλιώς με μια κάρτα ανανέωσης, κάνεις τη δουλειά σου). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sinepofli Δημ. March 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2013 Εκτός από αγορά πακέτου on line πώς μπορώ να αγοράσω πακέτα? Δεν μπορώ με αποστολή SMS και που? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DonJuan Δημ. March 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2013 Εκτός από αγορά πακέτου on line πώς μπορώ να αγοράσω πακέτα? Δεν μπορώ με αποστολή SMS και που? Πακέτα μπορείς να ενεργοποιήσεις καλώντας στο 1265. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosntok Δημ. March 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2013 Προσπαθώ να μπω στο My#1 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.vmihas.myf2gstatus&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS52bWloYXMubXlmMmdzdGF0dXMiXQ.. Αλλά δεν μπορώ, στο My#2 μπαίνω κανονικά, μήπως ξέρει κάποιος κάτι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. March 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2013 Προσπαθώ να μπω στο My#1 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.vmihas.myf2gstatus&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS52bWloYXMubXlmMmdzdGF0dXMiXQ.. Αλλά δεν μπορώ, στο My#2 μπαίνω κανονικά, μήπως ξέρει κάποιος κάτι? *** 20/3/2013 13:00 -- ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΣΤΟ SITE ΤΗΣ WIND H ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΔΕΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΕΤΑΙ ΣΩΣΤΑ. ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΥΝΤΟΜΑ!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΣΑΣ *** Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEOKRIT21 Δημ. March 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2013 *** 20/3/2013 13:00 -- ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΣΤΟ SITE ΤΗΣ WIND H ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΔΕΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΕΤΑΙ ΣΩΣΤΑ. ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΥΝΤΟΜΑ!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΣΑΣ *** Η εφαρμογη τωρα δουλευει:Dκαλα το παλικαρι κανει φοβερη δουλεια.Χιλια μπραβο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris_led Δημ. March 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2013 Η εφαρμογη τωρα δουλευει:Dκαλα το παλικαρι κανει φοβερη δουλεια.Χιλια μπραβο. Μωρέ η εφαρμογή δουλεύει αλλά ο μ@@@κας ο ελληνάρας του καναπέ έκανε σχόλιο για να μην χάσει (για μια ΔΩΡΕΑΝ όχι επίσημη εφαρμογή) ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΝΑ ΠΕΤΑΞΕΤΕ ΛΕΟ ΕΓΩ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ Η ΦΤΙΑΧΤΕΤΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΗ ΤΗΝ ΒΑΛΑΤΕ ΕΠΑΝΩ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ Για λύπηση είναι μερικοί. Φυσικά και έφαγε thumb down ο συγκεκριμένος :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2013 μετά την νέα ενημέρωση όλα λειτουργούν όπως πρεπει (εχω q) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SalonikateD Δημ. March 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2013 Καλησπέρα παιδιά ... δεν ξέρω εαν γράφω στο σωστό θέμα ... Έτυχε κανείς σας να κερδίσει κάποιο δώρο απο το f2go και να το παραλάβει ? Εδώ και ένα μήνα με ενημέρωσαν οτι κέρδισα κάποιο δώρο και είναι άφαντοι .. ούτε στο μαιλ απαντάνε ούτε και στα μυνήματά μου στο facebook Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fandago Δημ. March 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2013 Καλησπέρα παιδιά ... δεν ξέρω εαν γράφω στο σωστό θέμα ... Έτυχε κανείς σας να κερδίσει κάποιο δώρο απο το f2go και να το παραλάβει ? Εδώ και ένα μήνα με ενημέρωσαν οτι κέρδισα κάποιο δώρο και είναι άφαντοι .. ούτε στο μαιλ απαντάνε ούτε και στα μυνήματά μου στο facebook Ναι και εγω ακομα περιμενω μια αφίσα απο την ταινία του Ταραντίνο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelique_dim Δημ. March 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2013 εγώ πάντως ειδα τον Ε.Τ. με το F2G... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts