Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγώ πάντως μόλις τους έστειλα mail σχετικά με τη δέσμευση τιμής και τους νέους τιμοκαταλόγους Frog και Q!

Άντε να δούμε...

ρε παιδιά να ρωτήσω, μετά από αυτηή την προσφορά των 1000 λεπτών γιατί δεν καταργούν τα non stop των 600 με 5€/μηνα? δεν είναι περιττό? επίσης τα μινι πακέτα μηνυμάτων γιατί υπάρχουν ακόμα από τη στιγμή που ισχύει η δέσμευση τιμής και βγαίνει πιο φθηνά?

Επίσης στα 1000 λεπτά κλήσεων γιατί δε βάζουν κ βιντεοκλησεων οπως εχει η cosmote + vodafone?

Δεν είναι όλοι τόσο ενημερωμένοι όσο εσύ προφανώς... Σκέψου! :p

ρε παιδιά να ρωτήσω, μετά από αυτηή την προσφορά των 1000 λεπτών γιατί δεν καταργούν τα non stop των 600 με 5€/μηνα? δεν είναι περιττό? επίσης τα μινι πακέτα μηνυμάτων γιατί υπάρχουν ακόμα από τη στιγμή που ισχύει η δέσμευση τιμής και βγαίνει πιο φθηνά?

Επίσης στα 1000 λεπτά κλήσεων γιατί δε βάζουν κ βιντεοκλησεων οπως εχει η cosmote + vodafone?

Γιατί να τα καταργήσουν, εγώ πχ μιλάω αρκετά με 2 συμβόλαια wind γιατί να μη μπορώ να βάλω 600 λεπτά προς αυτους τους 2 ή κάποιος άλλος να μιλάει με ένα συμβόλαιο και να στέλνει μηνύματα πολλά σε αυτό γιατί να μη το βάλει με 5€. Η πχ ένα μήνα μπορεί να θέλεις να μιλήσεις πολύ ώρα σε σταθερά βάζεις με 5€ 120λεπτά ή με 8€ τα 600 λεπτά. Ναι τα πακέτα mini sms/mms έχω κι εγώ την απορία αλλά σκέψου ότι κάποιος μπορεί να θέλει να χει χρεώσεις cosmokartas για να μιλάει με 1 λεπτό το λεπτό σε 2 συμβόλαια εκει τα sms χρώνονται 13 λεπτά οπότε βάζει πακετάκι. Γενικά επιλογές υπάρχουν για όλα και απλά εσύ κάνεις το καλύτερο συνδιασμο με βάση το τι σε συμφέρει κάθε φορά, δεν υπάρχει λόγος να καταργηθει τίποτα.

ΥΓ: Η wind επέλεξε να δώσει τα 50 λεπτά και 50 sms προς όλους με κάθε ανανέωση αντί να απαντήσει με βιντεοκλήσεις και mms, εμένα με συμφέρει πολύ παραπάνω μιας και το χρησιμοποιώ μόνιμο πλέον και βιντεοκλήση μια φορά έκανα και δε με εντυπωσίασε καθόλου απλά ικανοποίησε τη μερίδα του κόσμου που χρησιμοποιεί μόνιμα το free2go και ήθελε κάτι πιο χρηστικό αφήνοντας απ΄έξω αυτούς που το χουν μονο για το ετήσιο πακέτο και τους αφήνει αδιάφορο το bonus

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

τα 50 λεπτά είναι προς κλήσεις σε όλα τα εθνικά δίκτυα, εννοεί και τα κινητά των άλλων εταιριών σωστά?.. .

His wicked sense of humour /// suggests exciting sex

his fingers focus on her /// touches /// Venus is a boy

τα 50 λεπτά είναι προς κλήσεις σε όλα τα εθνικά δίκτυα, εννοεί και τα κινητά των άλλων εταιριών σωστά?.. .

Σωστα!

10 χαρακτηρες :mad:

ναι αλλα πόσο συμφέρει να βάζεις 10€ και να έχεις μονο μια μερα για να τα καταναλώσεις και πόσο 30€ και να έχεις μόνο 50 λεπτά μόνο για ένα μήνα να τα καταναλώσεις? ή... τι συμφέρει από τα δύο?

ναι αλλα πόσο συμφέρει να βάζεις 10€ και να έχεις μονο μια μερα για να τα καταναλώσεις και πόσο 30€ και να έχεις μόνο 50 λεπτά μόνο για ένα μήνα να τα καταναλώσεις? ή... τι συμφέρει από τα δύο?

Προσωπικα μαλλον θα βαζω 30 (παγιο στη καρτοκινητη!μπουυυυυυυυυ!) που θα γινονται 45 λογω online ανανεωσης και θα βγαζω πολυ ανετα το μηνα.

Προσωπικα μαλλον θα βαζω 30 (παγιο στη καρτοκινητη!μπουυυυυυυυυ!) που θα γινονται 45 λογω online ανανεωσης και θα βγαζω πολυ ανετα το μηνα.

αυτό δεν το χα σκεφτεί. όντως αν βάλεις 30€ ονλάιν, έχεις 45€ + 1000 προς F2G + 50΄προς όλους. Αλλά στην ονλάιν ανανέωση σου δίνουν τα 50 ή χρειάζεται κάρτα? το χει δοκιμάσει κανείς?

επίσης μπορείς να πληροφορηθείς για το υπόλοιπο χρόνο από τα 50 απο κάποιο νούμερο?

αυτό δεν το χα σκεφτεί. όντως αν βάλεις 30€ ονλάιν, έχεις 45€ + 1000 προς F2G + 50΄προς όλους. Αλλά στην ονλάιν ανανέωση σου δίνουν τα 50 ή χρειάζεται κάρτα? το χει δοκιμάσει κανείς?

επίσης μπορείς να πληροφορηθείς για το υπόλοιπο χρόνο από τα 50 απο κάποιο νούμερο?

φυσικά κι εγώ τη τακτική του Νrg ακολουθώ 30€ το μήνα μέσα μπαίνουν 45€ και φυσικά και τα 50 λεπτά και sms το μήνα. Στέλνεις ΥΠ στο 1209 και ενημερώνεσαι για το υπόλοιπο. Όποιος χρησιμοποιεί το νούμερο αυτό ως μόνιμο η καλύτερη επιλογή ειναι αυτή

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

...

Δε χρειάζεται να ψάχνεις ποιο τηλέφωνο ανήκει στην f2g παρέα. Απλά στέλνεις δωρεάν ΣΜΣ στο 1274 και σου απαντάει αυτοματοποιημένο μήνυμα...

.

Δηλαδή στέλνεις μήνυμα γράφοντας τον αριθμό του κινητού που σε ενδιαφέρει στο 1274;

Δηλαδή στέλνεις μήνυμα γράφοντας τον αριθμό του κινητού που σε ενδιαφέρει στο 1274;

akrivws.k se enhmerwni gia to an ine f2g h oxi.ine dwrean k boris na stilis gia osa thlefvna thelis

[sIGPIC][/sIGPIC]

dokimase to k gia arithmus pu exun prothema allwn eteriwn ektos wind.me th forhtothta pleon bori na anakalipsis oti kapios me 6972........ ine f2g.
[sIGPIC][/sIGPIC]

Τα μίνι πακέτα δεν τα καταργούν γιατί πολλοί δεν γνωρίζουν τα πακέτα της δέσμευσης τιμής.

Αφού όλοι έχετε κάτι να ζητήσετε, στείλτε mail στην wind.

Νομίζω πως οι καινούριες τιμές στην δέσμευση τιμής είναι αυτό που προέχει.

"Δημιουργήθηκε λάθος κατά την διάρκεια της συναλλαγής σας με την τράπεζα".

Πάλι δεν μπορώ να ανανεώσω ηλεκτρονικά. Το έλεγξα 100 φορές. Δεν κάνω κάτι λάθος. Ειναι προβλημα του συστήματος τλκ;;

WIND :D

paraxeno.prospathise k me kapia allh karta.an den gini k tote tote exi provlhma h selida

Ειμαι πεπεισμένη ότι ειναι πρόβλημα της σελίδας.

Επίσης κ το λινκ επικοινωνίας που βγαίνει μετά το σφάλμα δεν μου ανοίγει.

Στο site της wind(όπως και στων άλλων εταιριών φαντάζομαι) λέει: "Η κατανάλωση του δωρεάν χρόνου ομιλίας γίνεται ανά 3 λεπτά."

Αν εγώ μιλήσω 7 λεπτά,θα χρεωθώ 9?

Zoom-Zoom

kanonika tha xrewthis 9,alla apo thn arxh ths prosforas h xrewsh ginete ana deyterolepto.an milisis 7 lepta k 3 deyterolepta tha xrewthis gia 7 lepta k 3 deyterolepta.enw kanonika tha eprepe na xrewthis gia 9.den se xalai katholu to lathos ths wind
[sIGPIC][/sIGPIC]

"Δημιουργήθηκε λάθος κατά την διάρκεια της συναλλαγής σας με την τράπεζα".

Πάλι δεν μπορώ να ανανεώσω ηλεκτρονικά. Το έλεγξα 100 φορές. Δεν κάνω κάτι λάθος. Ειναι προβλημα του συστήματος τλκ;;

ποιον browser χρησιμοποιείς...?

εγώ που έχω mac και προσπαθούσα με Safari μου έβγαζε συνέχεια μήνυμα λάθους...

με Firefox κανένα πρόβλημα...

ποιον browser χρησιμοποιείς...?

εγώ που έχω mac και προσπαθούσα με Safari μου έβγαζε συνέχεια μήνυμα λάθους...

με Firefox κανένα πρόβλημα...

Firefox χρησιμοποιώ κι εγώ. Η πρώτη ανανέωση που είχα κάνει πριν μέρες είχε γίνει κανονικά. Εδω και 4 μέρες προσπαθώ να ανανεώσω ξανά αλλά τπτ.

Firefox χρησιμοποιώ κι εγώ. Η πρώτη ανανέωση που είχα κάνει πριν μέρες είχε γίνει κανονικά. Εδω και 4 μέρες προσπαθώ να ανανεώσω ξανά αλλά τπτ.

δοκίμασε και με internet explorer...

• The title was changed to Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova