Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

δεν υπαρχει περιπτωση να μην βγαλει προσφορα για φοιτητες και λογικα θα βγαλει καλυτερη και απο τις 2 εταιρειες
iphone xs max ipad 6th gen

δεν υπαρχει περιπτωση να μην βγαλει προσφορα για φοιτητες και λογικα θα βγαλει καλυτερη και απο τις 2 εταιρειες

χα,χα...λέτε να τραβήξει φοιτητές η wind; Μακάρι...μας συμφέρει...

χα,χα...λέτε να τραβήξει φοιτητές η wind; Μακάρι...μας συμφέρει...

μας εχει συνηθισει σε προσφορες που πιανουν ΟΛΟΥΣ, οχι συγκεκριμενο target group. Πιστευω οτι εαν κανει κατι καινουριο, θα ειναι παλι προς ΟΛΟΥΣ.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην WIND επειδή πέρα απο τα ασχημα μου αρεσει να λεω και τα καλα!!!!!! Ταξιδεψα στην Βαρκελωνη , συνδεθηκα αυτοματα με την MOVISTAR οπου παιδια επιανε παντου σήμα και μαλιστα 3G ακομα και μεσα στο μετρο, μεσα στις σηραγγες( χρονια πίσω η Αθήνα) αλλα το καλυτερο ειναι πως μπορεσα να χρησιμοποιησω τα megabytes του πακετου που ειχα κανονικα εξω απλα με μια επιπλεον χρεωση 5 ευρω οπου ισχυει για ενα μήνα.Ειμαι χρηστης f2G2! Μετα απο ερευνα προτου παω βαρκελωνη καμια εταιρια (whats up , cu) δεν ηταν αξια να μου το προσεφερει αλλα μου εδιναν με 2 ευρω το 24ωρο 10 mb !!!! οτι να ναι!!!! Πραγματικα Μπραβο στην wind!!!:)

Τελικά είναι ή του ύψους ή του βάθους η wind.
Ζητείται άτομο με πρόγραμμα cosmote gigamax unlimited για να του δίνω €10 τον μήνα για να αποκτήσω 1 extra sim στο συμβόλαιό του

Τελικά είναι ή του ύψους ή του βάθους η wind.

εγω βλεπω τη wind (και ειδικοτερα την Q) ως την πιο φιλικη εταιρια προς το πορτοφολι μου ;)

αλλα το καλυτερο ειναι πως μπορεσα να χρησιμοποιησω τα megabytes του πακετου που ειχα κανονικα εξω απλα με μια επιπλεον χρεωση 5 ευρω οπου ισχυει για ενα μήνα.Ειμαι χρηστης f2G2!

πως το ενεργοποιούμε αυτό?

εγω βλεπω τη wind (και ειδικοτερα την Q) ως την πιο φιλικη εταιρια προς το πορτοφολι μου ;)

Από τώρα θα την βλέπεις και ως την εταιρία με το καλύτερο σήμα 3G :)

Χωρίς υπερβολή κάθε ημέρα διαπιστώνω πόσο προς το καλύτερο έχει βελτιωθεί το δίκτυο της Wind - μπράβο τους.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην WIND επειδή πέρα απο τα ασχημα μου αρεσει να λεω και τα καλα!!!!!! Ταξιδεψα στην Βαρκελωνη , συνδεθηκα αυτοματα με την MOVISTAR οπου παιδια επιανε παντου σήμα και μαλιστα 3G ακομα και μεσα στο μετρο, μεσα στις σηραγγες( χρονια πίσω η Αθήνα) αλλα το καλυτερο ειναι πως μπορεσα να χρησιμοποιησω τα megabytes του πακετου που ειχα κανονικα εξω απλα με μια επιπλεον χρεωση 5 ευρω οπου ισχυει για ενα μήνα.Ειμαι χρηστης f2G2! Μετα απο ερευνα προτου παω βαρκελωνη καμια εταιρια (whats up , cu) δεν ηταν αξια να μου το προσεφερει αλλα μου εδιναν με 2 ευρω το 24ωρο 10 mb !!!! οτι να ναι!!!! Πραγματικα Μπραβο στην wind!!!:)

Δώσε μας τα φώτα σου φίλτατε !

Πιο συγκεκριμένα, θα ήθελα να μάθω αν αυτό γίνεται σε όλες τις χώρες κι αν είναι απαραίτητη η σύνδεση με κάποιο συγκεκριμένο (ξένο δίκτυο).

Και φυσικά να μας πεις τι ρυθμίσεις χρησιμοποιούσες στο APN σου.

Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S,

Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue

Το είχε αναφέρει πριν λίγο καιρό και άλλος χρήστης εδώ μέσα.Μια εντολή πρεπει να στείλεις ανάλογα με την χώρα στο 1210.

Φαντάζομαι είναι αυτό:

Data Roamer: Νέα υπηρεσία κίνησης δεδομένων για περιαγωγή στις χώρες της ΕΕ

H WIND Hellas σου δίνει την δυνατότητα να χρησιμοποιήσεις τα δωρεάν MB του προγράμματός σου ή της επιπρόσθετης υπηρεσίας σου σε οποιοδήποτε ξένο δίκτυο των χωρών της ΕΕ/ΕΟΧ, με τη νέα υπηρεσία Data Roamer!

Συνοψίζοντας:

Με 5€ για 30 ημέρες για τους συνδρομητές WIND to ALL, καρτοσύνδεσης και καρτοκινητής με επιπρόσθετες υπηρεσίες [Φαντάζομαι θα εννοεί ενεργοποιημένα πακέτα Data ή Χρόνου Ομιλίας μαζί με Data]

Η υπηρεσία ενεργοποιείται:

Με δωρεάν SMS “DATAROAM NAI” στο 1202 για συνδρομητές συμβολαίου ή στο 1284 για τους συνδρομητές WINDtoALL, καρτοσύνδεσης και καρτοκινητής

More Info: http://www.wind.com.gr/gr/wind/upostirixi/periagogi/hreoseis-periagogis/prosfores/data-roamer-nea-upiresia-kinisis-dedomenon-gia-periagogi-stis-hores-tis-ee/ :)

ξερει κανεις εαν η προσφορα του public 'με οποιοδηποτε dual-sim, δωρο νουμερο wind με 35 ευρω μεσα' ισχυει ακομη;

ισχυει τωρα το κοιταξα...

ισχυει τωρα το κοιταξα...

ευχαριστω. Μπηκα και εγω (γιατι χθες δε μπορουσα να το βρω)μολις τωρα και παρατηρησα οτι λεει '35 ευρω + 700mb'!

μηπως ξερεις μεχρι ποτε ισχυει η προσφορα;

υγ: βγηκε απο τον καταλογο το φτηνο samsung :(

με ειχαν τρελανει στα μηνυματα διπλασιασμου...οποτε πριν μερικες μερες σκεφτηκα να παω να βαλω 5 € μπας και σταματησουν...

πηγα σε καταστημα εβαλα 5 €, πηρα το διπλασιαμο και το 50 λεπτα ομιλιας δωρο....και πραγματι, περασαν 19 μερες ησυχιας χωρις να ερχονται μηνυματα...

και τσουπ σημερα εσκασε μηνυμα για 90 λεπτα ομιλιας δωρο αν κανω ανανεωση 5 €.....:wacko:

δεν παιζονται οι τυποι.... :lol:

ΥΓ

υγ: βγηκε απο τον καταλογο το φτηνο samsung :(

πας στην ηλεκτρονικη...το εχει το samsung 17 ευρω...το παιρνεις...πας σε ενα καταστημα Wind και περνεις μια καρτα sim f2g...(ειναι δωρεαν), βαζεις 5 €....και εχεις το bonus....

http://www.wind.com.gr/gr/wind/katastimata-wind/prosfores-katastimaton/prosfores-kartokinitis/

;)

Edited by HEO
προσθηκη ΥΓ

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

πας στην ηλεκτρονικη...το εχει το samsung 17 ευρω...το παιρνεις...πας σε ενα καταστημα Wind και περνεις μια καρτα sim f2g...(ειναι δωρεαν), βαζεις 5 €....και εχεις το bonus....

http://www.wind.com.gr/gr/wind/katastimata-wind/prosfores-katastimaton/prosfores-kartokinitis/

;)

σωστος! :thanks:

Σημερα μου ηρθε για χιλιοστη φορα μνμ διπλασιασμου. Μετα απο 5 λεπτα μου ξαναηρθε... και μετα απο μια ωρα ξανα. Τρια μνμ μεσα σε μια ωρα δηλαδη. Αμα βαλω 5 ευρω λετε να παρω 3 φορες τον διπλασιασμο?

Σημερα μου ηρθε για χιλιοστη φορα μνμ διπλασιασμου. Μετα απο 5 λεπτα μου ξαναηρθε... και μετα απο μια ωρα ξανα. Τρια μνμ μεσα σε μια ωρα δηλαδη. Αμα βαλω 5 ευρω λετε να παρω 3 φορες τον διπλασιασμο?

πολυ πιθανον... στη χειροτερη, θα εχεις εναν 2πλασιασμο στο τσεπακι.

ενας φιλος ειχε να βαλει καρτα 4 μηνες. Βαζει χθες και μετά απο κανα 2ωρο του ερχεται sms οτι εαν βαλει 5ε θα εχει 2πλασιασμο! Στους 4 μηνες δεν του ηρθε τιποτα για 2χ! :wacko:

ΟΧΙ. αλλά άμα πας και κανεις απανωτά τρεις ξεχωριστές ανανεώσεις,θα χεις διπλασιασμό για καθεμια:p

Έλεος, έχω να βάλω από τον Μάιο κάρτα και δεν μου έχει έρθει τίποτα!

Τι βλαμμένο που είναι το σύστημα της wind..

1. Ψάξε στο internet

2. Ψάξε στο forum

3. Γράψε Ελληνικά !! Μπορείς !! :rolleyes: :rolleyes:

ΟΧΙ. αλλά άμα πας και κανεις απανωτά τρεις ξεχωριστές ανανεώσεις,θα χεις διπλασιασμό για καθεμια:p

το εχεις δοκιμασει;;;...διοτι καπου εδω μεσα ειχα διαβασει οτι δεν ισχυει....;)

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

Εβαλα σημερα καρτα και πηρα ενα διπλασιασμο τελικα. Καμια φοιτητικη προσφορα θα κανει επιτελους... 1 μηνας εχει περασει και ακομα τιποτα. Οι αλλες 2 εταιριες εχουν αναπτυξει ανταγωνισμο, αλλαζωντας καθε εβδομαδα τα πακετα τους προς το καλυτερο και η wind μας γραφει. Η voda πλεον αναγκαστηκε απο τον ανταγωνισμο να δινει δωρεαν λεπτα προς cu χωρις καμια ανανεωση οπως ειχε παλια η wind.

Εβαλα σημερα καρτα και πηρα ενα διπλασιασμο τελικα. Καμια φοιτητικη προσφορα θα κανει επιτελους... 1 μηνας εχει περασει και ακομα τιποτα. Οι αλλες 2 εταιριες εχουν αναπτυξει ανταγωνισμο, αλλαζωντας καθε εβδομαδα τα πακετα τους προς το καλυτερο και η wind μας γραφει. Η voda πλεον αναγκαστηκε απο τον ανταγωνισμο να δινει δωρεαν λεπτα προς cu χωρις καμια ανανεωση οπως ειχε παλια η wind.

φαινεται οτι η voda δινει ενα φοβερο (τελείως δωρεαν) πακετο, αλλά το δινει σε ενα ηλικιακό γκρουπ το οποιο πιο πολυ στελνει sms... Φαντασου το κερδος στα sms που θα εχει...

φαινεται οτι η voda δινει ενα φοβερο (τελείως δωρεαν) πακετο, αλλά το δινει σε ενα ηλικιακό γκρουπ το οποιο πιο πολυ στελνει sms... Φαντασου το κερδος στα sms που θα εχει...
αυτό που το λέτε συνέχεια, κρίνοντας ως αχρηστη και καλά την προσφορά της voda, από που το βγάλατε συμπερασμα?? είμαι 20 χρονων, φοιτητης, και λέω με βεβαιότητα ότι σχεδόν όλοι στην ηληκία μου, ΔΕΝ στέλνουν sms. Το τηλεφωνο το χρησιμοποιούν σχεδόν μόνο για ιντερνετ και κλήσεις. μηνυματα μονο μέσω ίντερνετ. τα σμσ πλέον μόνο πιτσιρίκια που δεν έχουν κινητό με internet τα χρησιμοποιούνε όταν δεν τους αφήνουν οι γονεις να μπουν ίντερνετ στο πισί.

α, και φυσικά η voda προσφέρει πακέτα sms προς όλους, από 3€, μαζί με δώρο ίντερνετ. πολύ πιο μπροστά απ τους άλλους

• The title was changed to Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova