gerstavros2 Δημ. July 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2012 εχει παρει κανεις το κινητο που εχουν δωρο με καθε ανανεωση απο καταστημα Wind ?το samsung στη φώτο από πάνω λες? άραγε η προσφορά με την συσκευή galaxy pocket ισχύει και για φορητοτητα σε F2G; κάπου πήρε το μάιο μου ότι ισχύει για παλιούς και νέους συνδρομητές γιατί δεν κοιτας το λινκ παραπάνω? το λέει ξεκάθαρα Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. July 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2012 σωστά λέει και για νέους συνδρομητές. μάλλον χαζή η ερώτηση μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. July 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2012 επειδη το κινητάκι το θέλω για συγγενικό πρόσωπο, να σας ρωτήσω: αφου συμπληρωθεί η αίτηση ονλαιν, δεν έρχεται κάποια επιβεβαίωση?κατι? Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
T-mobile Δημ. July 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2012 Μήπως πρώτα πρέπει να γίνει η ανανέωση και μετά να συμπληρωθεί η online φόρμα; Παράθεση Less is more... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gm45 Δημ. July 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2012 επειδη το κινητάκι το θέλω για συγγενικό πρόσωπο, να σας ρωτήσω: αφου συμπληρωθεί η αίτηση ονλαιν, δεν έρχεται κάποια επιβεβαίωση?κατι? σου στελνει εμαιλ οτι καταχωρηθηκε. Αμα δεν σου εστειλε τοτε εχει προβλημα το συστημα γιατι μια κοπελα στο φασεβοοκ με ρωτησε το ιδιο ακριβως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelis83 Δημ. July 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2012 Παντως ολα καλα με τις προσφορες της wind ειναι πραγματικα φοβερες,αλλα αυτο που γινεται με τα καταστηματα τους ειναι φοβερο.Ειναι ανεπιτρεπτο καταρχην να σου ερχεται ενημερωση με email για την καινουργια προσφορα και να πηγαινεις σε καποιο καταστημα να κανεις ανανεωση ωστε να την εκμεταλευτεις και στην ουσια να μην ισχυει γιατι κανενας δεν εχει διαθεσιμες τις συσκευες.Ας τροφοδοτησουνε πρωτα τα κταστηματα τους και υστερα ας την ανακοινωσουνε.Εντωμεταξυ ειναι τοσο ασχετοι μεταξυ τους που το καθε καταστημα σου λεει και διαφορετικη ημερομηνια πως θα ισχυει η προσφορα και το ακομη χειροτερο και κωμικοτραγικο πως αν ενα καταστημα εχει μεσα 3 υπαλληλους δεν ειναι συνενοημενοι ουτε μεταξυ τους και ο καθενας θα πει τη δικη του εκδοχη.Οτι να ναι δηλαδη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gm45 Δημ. July 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2012 Παντως ολα καλα με τις προσφορες της wind ειναι πραγματικα φοβερες,αλλα αυτο που γινεται με τα καταστηματα τους ειναι φοβερο.Ειναι ανεπιτρεπτο καταρχην να σου ερχεται ενημερωση με email για την καινουργια προσφορα και να πηγαινεις σε καποιο καταστημα να κανεις ανανεωση ωστε να την εκμεταλευτεις και στην ουσια να μην ισχυει γιατι κανενας δεν εχει διαθεσιμες τις συσκευες.Ας τροφοδοτησουνε πρωτα τα κταστηματα τους και υστερα ας την ανακοινωσουνε.Εντωμεταξυ ειναι τοσο ασχετοι μεταξυ τους που το καθε καταστημα σου λεει και διαφορετικη ημερομηνια πως θα ισχυει η προσφορα και το ακομη χειροτερο και κωμικοτραγικο πως αν ενα καταστημα εχει μεσα 3 υπαλληλους δεν ειναι συνενοημενοι ουτε μεταξυ τους και ο καθενας θα πει τη δικη του εκδοχη.Οτι να ναι δηλαδη. Αυτο ισχυει το ξερω απο προσωπικη εμπειρια με το carl. Κανε ανανεωση ονλινε υπαρχουν αποθεματα. Στα καταστηματα δεν υπαρχουν μονο σε λιγα καποια στοκ... γραφτηκε στο φασεβοοκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. July 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2012 (edited) σου στελνει εμαιλ οτι καταχωρηθηκε. Αμα δεν σου εστειλε τοτε εχει προβλημα το συστημα γιατι μια κοπελα στο φασεβοοκ με ρωτησε το ιδιο ακριβως. δεν εχει ερθει κατι Τελικα οντως τρωει σκαλωματα το δικτυο τους.με την 3η καταχωρηση το πηρε. Edited July 19, 2012 by FREAK_OF_NATURE Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo24gr Δημ. July 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2012 για να καταλαβω δηλαδη... κανω την παραγγελεια του συγκεκριμενου πακετου με το κινητο..μου ερχετε το κινητο με αντικαταβολη,,,δινω 59 ευρω...και μετα μου βαζουν 59 ευρω χρονο ομιλιας στον αριθμο του κινητου μου με την μια ,η,καθε μηνα για 3 μηνες το συνολικο ποσο των 59 ευρω? αυτο το ποσο παραμενει στην καρτα κανονικα η εχει ημερομηνια ληξεις? Παράθεση http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. July 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2012 (edited) για να καταλαβω δηλαδη... κανω την παραγγελεια του συγκεκριμενου πακετου με το κινητο..μου ερχετε το κινητο με αντικαταβολη,,,δινω 59 ευρω...και μετα μου βαζουν 59 ευρω χρονο ομιλιας στον αριθμο του κινητου μου με την μια ,η,καθε μηνα για 3 μηνες το συνολικο ποσο των 59 ευρω? αυτο το ποσο παραμενει στην καρτα κανονικα η εχει ημερομηνια ληξεις? δεν αναφέρει αλλά λογικά θα ναι όπως την προηγούμενη φορά που τα 59€ μπήκαν σε τρείς μηνιέες δόσεις. και λήγουν ως κανονικό υπόλοιπο Edited July 19, 2012 by gerstavros2 Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo24gr Δημ. July 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2012 δεν αναφέρει αλλά λογικά θα ναι όπως την προηγούμενη φορά που τα 59€ μπήκαν σε τρείς μηνιέες δόσεις. και λήγουν ως κανονικό υπόλοιπο Οκ φιλε σευχαριστω. Παράθεση http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. July 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2012 δεν αναφέρει αλλά λογικά θα ναι όπως την προηγούμενη φορά που τα 59€ μπήκαν σε τρείς μηνιέες δόσεις. και λήγουν ως κανονικό υπόλοιπο εγω καταλαβα οτι ειναι 59 ευρω με την μια. οχι σε τρεις δοσεις. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DemetreKre Δημ. July 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2012 εγω καταλαβα οτι ειναι 59 ευρω με την μια. οχι σε τρεις δοσεις. Ίδιο με το προηγούμενο είναι απλώς άλλαξαν τη συσκευή. Και με τα ΜBs δώρο κάθε μήνα Παράθεση Αγγελία: [ Πώληση ] Wind F2G <<Ειδικής Προσφοράς>> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. July 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2012 Ίδιο με το προηγούμενο είναι απλώς άλλαξαν τη συσκευή. Και με τα ΜBs δώρο κάθε μήνα γραφει πουθενα την διαδικασια? γιατι στην προηγουμενη προσφορα με συσκευη το περιεγραφε λεπτομερως Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo24gr Δημ. July 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2012 αν πατησω ανανεωση και δωσω τα στοιχεια μου θα μου κανουν ανανεωση στον αριθμο που θα καταχωρησω στα στοιχεια μου,σωστα? δεν πιστευω να μου στειλουν κανα νεο νουμερο και εκει μεσα να μου βαζουν τα 59 ευρω χρονο ομιλιας? Παράθεση http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gm45 Δημ. July 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2012 αν πατησω ανανεωση και δωσω τα στοιχεια μου θα μου κανουν ανανεωση στον αριθμο που θα καταχωρησω στα στοιχεια μου,σωστα? δεν πιστευω να μου στειλουν κανα νεο νουμερο και εκει μεσα να μου βαζουν τα 59 ευρω χρονο ομιλιας? Οχι, ανανεωση στο νουμερο που εχεις δηλωσει θα κανουν... αλλιως δεν θα ειχε 2 κατηγοριες (ανανεωση σε f2g και ανανεωση σε νεο νουμερο) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo24gr Δημ. July 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2012 περα απο τα 59 ευρω υπαρχουν τιποτα αλλες κρυφες χρεωσεις -υποχρεωσεις? δηλαδη παραδοτέο στην διευθυνση σου ,59 ευρω και τελος? το ιντερνετ που ειναι δωρεαν για 3 μηνες σταματαει μετα τον 3 μηνα η υπαρχει καμια υποχρεωση για 1 χρονο πχ...? Παράθεση http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arkon Δημ. July 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2012 ...ξερουμε αν ισχυει και για Q η μονο για νουμερακι Wind....;) Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gm45 Δημ. July 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2012 περα απο τα 59 ευρω υπαρχουν τιποτα αλλες κρυφες χρεωσεις -υποχρεωσεις? δηλαδη παραδοτέο στην διευθυνση σου ,59 ευρω και τελος? το ιντερνετ που ειναι δωρεαν για 3 μηνες σταματαει μετα τον 3 μηνα η υπαρχει καμια υποχρεωση για 1 χρονο πχ...? δεν υπαρχουν κρυφες ουτε υποχρεωσεις για 1 χρονο ιντερνετ και αλλα τετοια. Ειπαμε ειμαστε καχυποπτοι αλλα οχι και ετσι... καρτοκινητη ειναι ουτε υπογραφεις ουτε τιποτα και στην πορτα σου αμα θελεις πληρωνεις αλλιως επιστρεφει απο εκει που ηρθε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nif Δημ. July 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2012 ...ξερουμε αν ισχυει και για Q η μονο για νουμερακι Wind....;) και για Q ακριβώς το ίδιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo24gr Δημ. July 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2012 Ειπαμε ειμαστε καχυποπτοι αλλα οχι και ετσι... προσεχουμε για να εχουμε .... Παράθεση http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arkon Δημ. July 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2012 και για Q ακριβώς το ίδιο Eυχαριστω φιλε μου.;) Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo24gr Δημ. July 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2012 δεν εχει ερθει κατι Τελικα οντως τρωει σκαλωματα το δικτυο τους.με την 3η καταχωρηση το πηρε. το εκανες δηλαδη 3 φορες μεχρι να ερθει το επιβεβαιωτικο email? δεν υπαρχει περιπτωση να καταχωρηθει 3 φορες η παραγγελεια? Παράθεση http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gm45 Δημ. July 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2012 ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΕ http://www.wind.com.gr/files/1/Home_page_banners/block-images/F2G_Samsung_Galaxy_3.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo24gr Δημ. July 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2012 κριμα..και ειχα κανει αιτηση πρωι πρωι...αλλα δεν ελαβα ποτε το επιβεβαιωτικο email...:( Παράθεση http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts