Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

οχι ρε,τα ίδια πακέτα με το f2g εχει η q για ίντερνετ[/quote

δλδ που ειναι..;

αυτα που εχουν στο f2g ισχυουν και για το q..?

γιατι μονο αυτα βλεπω..

http://www.wind.com.gr/gr/gia-ton-idioti/kiniti/kartokiniti/kartokiniti-q/q-card/neos-pronomiakos-timokatalogos/

Mobile Internet 60

3 € / 60MB ( μηνιαίο)

Mobile Internet 100

5 € / 100MB ( ισχύς 30 ημέρες)

Εδω υπαρχει η σχετικη ενημερωση http://www.wind.com.gr/gr/gia-ton-idioti/kiniti/kartokiniti/super-prosfores-kartokinitis-/dorean-mvs-kai-stous-ufistamenous-sundromites/

Mobile Internet 60

3 € / 60MB ( μηνιαίο)

Mobile Internet 100

5 € / 100MB ( ισχύς 30 ημέρες)

ναι, δηλαδή 3 € / 120ΜΒ, 5 € / 500MB και ένα με 14€, 600λεπτά/600μνματα και 1500ΜΒ αν θυμαμαι σωστά

ναι, δηλαδή 3 € / 120ΜΒ, 5 € / 500MB και ένα με 14€, 600λεπτά/600μνματα και 1500ΜΒ αν θυμαμαι σωστά

ναι σωστα θυμασια τωρα τα ειδα :)

πως μπορω να μάθω τα bonus που έχω είτε με sms είτε τηλεφωνικώς;

με το 1269 μόνο το υπόλοιπο του διαθέσιμου χρόνου ομιλίας αναφέρει

Υ.Γ στα 11.94 που είχα υπόλοιπο παρεπιπτόντως (11€ ανανέωση από κατάστημα, αφαίρεση ΦΠΑ = 9.82€ + 2.12€ προηγούμενο υπόλοιπο)

παίρνω τώρα τηλ στο 1269 να δω το υπόλοιπο και λέει 11.64€....που είναι τα 0.30€ οεο;;;; σαφώς και δεν τα κατανάλωσα αφού δεν επικοινώνησα με κανέναν εκτός WIND και ούτε sms εκτος WIND έστειλα...νομίζω επαληθεύονται οι φήμες που λένε πως σου τρώνε λίγα λίγα τα λεφτά από την κάρτα και δε το παίρνεις χαμπάρι!

Edited by mhtsakii

δε θα έμπαινα στον κόπο να ασχοληθώ για κάτι το οποίο ενδεχομένως να κάνω λάθος. και το λέω αυτό βασιζόμενη στην

τελευταία ανανέωση που είδα μέσω ιντερνετ στις 2 παρα εως πριν καμια ώρα που πηρα τηλέφωνο στο 1269 και έμαθα την διαφορά των 0.30€

σε όλο το χρονικό αυτό διάστημα δεν χρησιμοποίησα το τηλέφωνο για εξερχόμενες κλήσεις ή αποστολή sms

ε τοτε κατι πεχτηκε σιγουρα αλλα επειδη ειναι 0,30 οκ. αν ξαναγινει τοτε κανε κατι..

υ.γ. αυτο με την χρεωση της q ανα λεπτο..

Δηλαδή μιλάς 1.01 λεπτά και καταναλώνονται 2 λεπτά ; ή χρεωνεσαι σαν 1.01 ?

0,30 είναι η ελάχιστη χρέωση . προφανώς μπήκες σε τηλεφωνητή άλλης ετιαρείας δεν πρόλαβες να το κλείσεις

Ερωτήσεις για την Q , στο forum για την Q απαντούνται

δε θα έμπαινα στον κόπο να ασχοληθώ για κάτι το οποίο ενδεχομένως να κάνω λάθος. και το λέω αυτό βασιζόμενη στην

τελευταία ανανέωση που είδα μέσω ιντερνετ στις 2 παρα εως πριν καμια ώρα που πηρα τηλέφωνο στο 1269 και έμαθα την διαφορά των 0.30€

σε όλο το χρονικό αυτό διάστημα δεν χρησιμοποίησα το τηλέφωνο για εξερχόμενες κλήσεις ή αποστολή sms

τηλεφωνο στην εξυπηρετηση πελατων. κατα πασα πιθανοτητα θα σε βγαλουν τρελη αλλα ειναι το μονο που μπορεις να κανεις

[sIGPIC][/sIGPIC]

τηλεφωνο στην εξυπηρετηση πελατων. κατα πασα πιθανοτητα θα σε βγαλουν τρελη αλλα ειναι το μονο που μπορεις να κανεις

για αυτό κιόλας δε μπαίνω στον κόπο να πάρω τηλ. Θα χρεωθώ κιόλας για να με βγάλουν υπαίτια!

0,30 είναι η ελάχιστη χρέωση . προφανώς μπήκες σε τηλεφωνητή άλλης ετιαρείας δεν πρόλαβες να το κλείσεις

μα δεν έκανα καμία κλήση σε αυτό το διάστημα :blink:

άλλο είναι το ζήτημα: δεδομένου ότι δεν μπορώ να δω ανα πάσα στιγμή τα υπόλοιπα από τα bonus που έχω μέσω ίντερνετ

θέλω να μάθω αν μπορώ να ενημερώνομαι για αυτά είτε γραπτώς είτε τηλεφωνικώς....το 1269 μόνο το υπόλοιπο του χρόνου μου λέει, τίποτα παραπάνω.:worry:

στην εξυπηρετηση θα χρεωθει 0,24 ευρω και να την συνδεσουν ακι με δευτερο ατομο ασε θα πληρωσει παραπανω απ'οτι θα παρει!!

για αυτο που ρωτησα για το "βημα χρεωσης" ξερει καποιος..;

*Το ποσό του χρόνου ομιλίας περιλαμβάνει Φόρο Κινητής Τηλεφωνίας (12%), ενώ το καθαρό μηνιαίο ποσό που θα αποδίδεται στο συνδρομητή μετά το Φόρο Κινητής Τηλεφωνίας είναι 17,56€. Η προσφορά δε συνδυάζεται με άλλες.

αυτα τα λεφτα αν δεν κατανΑαλωθουν σε εναν μηνα πανε χαμενα..;

για αυτό κιόλας δε μπαίνω στον κόπο να πάρω τηλ. Θα χρεωθώ κιόλας για να με βγάλουν υπαίτια!

μα δεν έκανα καμία κλήση σε αυτό το διάστημα :blink:

άλλο είναι το ζήτημα: δεδομένου ότι δεν μπορώ να δω ανα πάσα στιγμή τα υπόλοιπα από τα bonus που έχω μέσω ίντερνετ

θέλω να μάθω αν μπορώ να ενημερώνομαι για αυτά είτε γραπτώς είτε τηλεφωνικώς....το 1269 μόνο το υπόλοιπο του χρόνου μου λέει, τίποτα παραπάνω.:worry:

υπ1 στο 12250 για τα 90 λεπτα δωρο

κληση στο 1300 για τα 100 λεπτα με ανανεωση των 10 ευρω

υπ12 στο 12000 για τα λεπτα του πακετου προς κυπρο που χρησιμοποιω εγω

[sIGPIC][/sIGPIC]

εισαι 100% σιγουρος γι αυτο..;

οτι λεει ο βασιλης ειναι σιγουρο. μην εχεις αμφιβολιες

[sIGPIC][/sIGPIC]

οκ απλα ρωτησα... :O

οποτε βασιλη ακου..:

δεν θελω να εχω 699 δεν μου αρεσει .. προτιμω 693 (εκτος αν εχει και η q )

οποτε θα περιμενω. θελω να παρω και το κινητο το καρλ.

αν το παρω τα χρηματα θα μπουνε στο παλιο ετσι..; δεν μπορω να τους πω να τα βαλουν στην μεταφορα στην q ..

θα πρεπει να περιμενω πρωτα να γινει η φορητοτητα..

Edited by achisaeL

Ακόμα και στις προσφορές που λέιί βάλε κάρτα και θα την διπλασιάσουμε για 30 ημέρες, όπως έχουν όλοι αναφέρει στο myphone ποτέ η WIND δεν τα αφαιρεί

Επίσης η δεύτερη ανανέωση σου έρχεται την πρώτη μέρα του επόμενου μήνα .

όσοι δηλαδή το αγόρασαν 28 Μαΐου , ήδη 3 μέρες μετά πήραν την δεύτερη δόση , προφανώς χωρίς να χάσουν την πρώτη .

2105100100

Μια και το χαιρετάμε το F2G2

τι συμφέρει πλέον Frog ή Q ;

γιατί χαίρεταμε το f2g2; άλλαξαν οι χρεώσεις του ; πείτε μου και εμένα να ξέρω διότι έχω μείνει πίσω. Εγώ ήξερα ότι ήτανε το πιο οικονομικό καρτοκινητο. Edit τώρα είδα το post

ότι αλλάζει η ελάχιστη χρέωση στα 60" αλλά και αυτό που γίνεται πάλι παραμένει το οικονομικό καρτοκινητο τις αγοράς , δεν μπορώ να καταλάβω για ποιον λογο λέτε ότι δεν συμφέρει! Εξηγήστε μου να καταλάβω διότι έχω μείνει πίσω.

αν βλεπεις οτι και το q καρτοκινητο η χρεωση πάει απο 0,27€/λεπτό στα 0.37€/λεπτό ξεκινάει η αντιστροφη μέτρηση και για το free2go2

πότε αλλάζει η χρέωση και στην κιου; από 2 ιουλίου και αυτή ;. Δηλαδή ημαρτον!. Edit άκυρο το είδα και αυτό αλλά κολλάει η σελίδα από mini οπερα ευτυχώς η κιου κρατάει χρέωση ανά δευτερόλεπτο πάλι καλά!. κάτι άκυρο είδα μια ανακοινώση τις wind που καταργεί τα περισσότερα πακέτα της τι να αυτό ; δηλαδή ημαρτον πάει για φουντο με αυτον τον τρόπο; που τα καταργεί τα περισσότερα επιπρόσθετα πακέτα της ;.

Edited by JOHNMEGARYTHMOS

Εγώ προσωπικά σκέφτομαι να το αφήσω το F2G2 αφού οι περισσότερες κλήσεις που κάνω είναι μικρής διάρκειας.

Οι χρεώσεις του θα παραμείνουν σίγουρα αυτές που είναι ή όχι;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εγώ προσωπικά σκέφτομαι να το αφήσω το F2G2 αφού οι περισσότερες κλήσεις που κάνω είναι μικρής διάρκειας.

Οι χρεώσεις του θα παραμείνουν σίγουρα αυτές που είναι ή όχι;

ειδες καποια ανακοινωση που να αναφερει αλλαγη χρεωσεων;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Όχι αλλά όλα παίζουν πλέον...

Αυτό για την αλλαγή της ελάχιστης χρέωσης σε 60'' που την είδες; Υπάρχει λινκ; Ψάχνω και δεν βρίσκω!

Και επίσης αυτό που γράφει παραπάνω για αλλαγή χρέωσης στην q από 2 Ιουλίου ισχύει;;;;;

ΕDIT

Το βρήκα.

01/06/2012

Η WIND Ελλάς Τηλεπικοινωνίες Α.Ε.Β.Ε ανακοινώνει την από 1η Ιουνίου 2012 διάθεση του νέου πακέτου ομιλίας για συνδρομητές καρτοκινητής Q προς όλα τα Εθνικά κινητά και σταθερά δίκτυα.

Συγκεκριμένα, όλοι οι συνδρομητές της καρτοκινητής Q, παλαιοί και νέοι, θα μπορούν να επιλέξουν το νέο πακέτο ομιλίας που προσφέρει με κόστος ενεργοποίησης 3€, 60 λεπτά ομιλίας.Τα λεπτά ομιλίας μπορούν να καταναλωθούν προς όλα τα κινητά και σταθερά δίκτυα της Ελληνικής επικράτειας και ισχύουν για 30 ημέρες.

Το βήμα χρέωσης του χρόνου ομιλίας είναι ανά λεπτό με ελάχιστη διάρκεια χρέωσης το λεπτό. Μετά την κατανάλωση των δωρεάν λεπτών η χρέωση γίνεται σύμφωνα με τον ισχύοντα τιμοκατάλογο καρτοκινητής Q.

Για την ενεργοποίηση του πακέτου, ο συνδρομητής καλεί δωρεάν από κινητό Q στο 12200. Για ενημέρωση υπολοίπου από το εν λόγω πακέτο, ο συνδρομητής μπορεί να καλεί δωρεάν στο 12200.

Το πακέτο μπορεί να ενεργοποιηθεί έως και 4 φορές σε διάστημα 30 ημερών και τα λεπτά ομιλίας που δεν θα καταναλωθούν στο διάστημα των 30 ημερών δεν μεταφέρονται. Επιπλέον, τα λεπτά δεν μπορούν να καταναλωθούν όταν ο συνδρομητής βρίσκεται σε καθεστώς περιαγωγής.

ΑΥΞΗΣΗ ΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑΓΗ ΕΛΑΧΙΣΤΗΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΧΡΕΩΣΗΣ ΚΛΗΣΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΩΝ ΚΑΡΤΟΚΙΝΗΤΗΣ

Από 2 Ιουλίου 2012 αυξάνονται οι χρεώσεις Εθνικών κλήσεων προς σταθερά και κινητά, για όλους τους συνδρομητές καρτοκινητής Q, από 0,0045€/δευτερόλεπτο σε 0,0062€/δευτερόλεπτο. Επιπλέον, αυξάνεται η χρέωση για κλήσεις προς κινητά και σταθερά δίκτυα Βουλγαρίας, από 0,0043€/δευτερόλεπτο σε 0,0054€/δευτερόλεπτο. Oι προαναφερθείσες αλλαγές δεν επηρεάζουν την ανά δευτερόλεπτο χρέωση της Q από το πρώτο δευτερόλεπτο, προς όλους τους προορισμούς σε Ελλάδα και εξωτερικό, διατηρώντας το στοιχείο ανταγωνιστικού πλεονεκτήματος και οικονομίας.

Επιπλέον από 2 Ιουλίου 2012 αυξάνονται οι χρεώσεις Εθνικών κλήσεων προς σταθερά και κινητά για όλους τους συνδρομητές καρτοκινητής WIND CARD to ALL, από 0,402€/λεπτό σε 0,50€/λεπτό. Τέλος, για τους παλαιούς και νέους συνδρομητές καρτοκινητής τηλεφωνίας Μomad, WIND International, καρτοκινητής ΑΒ και F2G που ανήκουν σε εμπορικά διαθέσιμα ή παλαιότερα μη εμπορικά διαθέσιμα προγράμματα χρήσης, η ελάχιστη διάρκεια χρέωσης κλήσεων ομιλίας και βιντεο-κλήσεων προς όλα τα εθνικά δίκτυα κινητής και σταθερής τηλεφωνίας διαμορφώνεται στα 60 δευτερόλεπτα και το βήμα χρέωσης στη συνέχεια παραμένει ανά δευτερόλεπτο. Η ισχύουσα κατά το παρόν ελάχιστη διάρκεια χρέωσης κλήσης στο εμπορικά διαθέσιμο πρόγραμμα χρήσης F2G είναι 45 δευτερόλεπτα.

Για περισσότερες πληροφορίες ενημερωθείτε από την ιστοσελίδα της WIND http://www.wind.com.gr, την εξυπηρέτηση πελατών καρτοκινητής WIND καλώντας 1260 από κινητό (0,24€/κλήση) ή με κλήση στο 1222 για συνδρομητές καρτοκινητής Q (0,24€/κλήση). Όλες οι αναφερόμενες τιμές συμπεριλαμβάνουν Φ.Π.Α. 23%.

http://www.wind.com.gr/gr/wind/gia-tin-etaireia/anakoinoseis/

Σημείωση: Τελικά μάλλον το είχε γράψει λάθος η άλλη ανακοίνωση για το πακέτο των 3€ και καταλαβαμε καλα μερικοι απο εδώ μεσα ότι μιλάς 1.01 λεπτό και καταναλωνονται στην πραξη 2 λεπτά στο πακετο αυτο!

Αλλα τι να κανεις... Εκεί που πήγε τις χρεώσεις στη χρονοχρέωση, αναγκαστικά βάζεις το πακέτο!

Edited by greeksalad

• The title was changed to Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova