Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχω ένα νούμερο που είναι WIND Καρτοκινητή και μου ήρθε μήνυμα:

"Δώρο διπλάσιο χρόνο ομιλίας, εαν η επόμενη ανανέωση είναι 5€ και γίνει στις επόμενες 5 μέρες."

Οι ερωτήσεις μου είναι:

1) Στην ιστοσελίδα δεν βλέπω πακέτο WIND Καρτοκινητής, παρά μόνο WIND Card to All. Eίναι το ίδιο πακέτο?

2) Ως τώρα είχα μόνο F2G και ήξερα με κάθε ανανέωση τι πρέπει να περιμένω, κυρίως από την άυλη ανανέωση από κατάστημα. Τώρα με την WIND Καρτοκινητή, ποιός είναι ο καλύτερος τρόπος για ανανέωση, ώστε να εκμεταλευτώ πλήρως την πρσφορά. Έχει κάποιο πλεονέκτημα η ανανέωση από κατάστημα και αν ναι, ποιό είναι αυτό?

Ξέρει κανείς.....?

Στο στόμα του σκύλου....

"Δώρο διπλάσιο χρόνο ομιλίας, εαν η επόμενη ανανέωση είναι 5€ και γίνει στις επόμενες 5 μέρες."

Οι ερωτήσεις μου είναι:

1) Στην ιστοσελίδα δεν βλέπω πακέτο WIND Καρτοκινητής, παρά μόνο WIND Card to All. Eίναι το ίδιο πακέτο?

2) Ως τώρα είχα μόνο F2G και ήξερα με κάθε ανανέωση τι πρέπει να περιμένω, κυρίως από την άυλη ανανέωση από κατάστημα. Τώρα με την WIND Καρτοκινητή, ποιός είναι ο καλύτερος τρόπος για ανανέωση, ώστε να εκμεταλευτώ πλήρως την πρσφορά. Έχει κάποιο πλεονέκτημα η ανανέωση από κατάστημα και αν ναι, ποιό είναι αυτό?

1) Το ίδιο ειναι παλιά λεγόταν wind καρτοκινητη τωρα wind card for all αλλά πλέον έχει καταργηθεί.

2) Από το κατάστημα δίνει νομίζω 100 λεπτά και 100sms με τα 10€ και 300&300 με τα 20€ και νομίζω οτι υπάρχουν ακομα αν κι εχω καιρο να βαλω κάρτα

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

1) Το ίδιο ειναι παλιά λεγόταν wind καρτοκινητη τωρα wind card for all αλλά πλέον έχει καταργηθεί.

2) Από το κατάστημα δίνει νομίζω 100 λεπτά και 100sms με τα 10€ και 300&300 με τα 20€ και νομίζω οτι υπάρχουν ακομα αν κι εχω καιρο να βαλω κάρτα

+Βασικό πλεονέκτημα διπλασιάζει την κάρτα για 30 ημέρες...

Οι ερωτήσεις μου είναι:

Αρχικά ευχαριστώ για τις απαντήσεις pan82 και DemetreKre .....

Να ενημερώσω λοιπόν αφού ανανέωασα σε κατάστημα και έγιναν τα εξής:

1. 1ο μήνυμα "Η αξία ανανέωσης διπλασιάστηκε και επιπλέον δώρο 120' προς όλη την WIND/Q με ισχύ 30 ημέρες."

2. 2ο μήνυμα "Συγχαρητήρια! Μόλις διπλασιάστηκε ο χρόνος ομιλίας σας, μετά από την ανανέωση που πραγματοποιήσατε.

3. 2ο μήνυμα "Η WIND σου έκανε δώρο 100' και 100 SMS προς όλη την WIND και Q, για την ανανέωση απο κατάστημα WIND! Ισχύ 30 ημέρες. Για να μάθεις το υπόλοιπο στείλε "YΠ" στο 12012"

Με δεδομένο ότι:

1. Eίχα 1.89€,

2. Έβαλα 11€,

3. Το υπόλοιπο πήγε 31.35€ (από το 1269), δηλαδή δεν διπλασιάστηκε αλλά τριπλασιάστηκε (!)

και επειδή ΕΧΑΣΑ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ, μπορεί να μου πει κάποιος εκτός από τα δωρεάν λεπτά και μηνύματα προς WIND/Q, πόσα ευρώ έχω για πάντα και πόσα θα λήξουν τον άλλο μήνα.

Το ρωτάω επειδή τα χρήματα φαίνονται όλα στο 1269 και με αυτή την λογική δεν ισχύουν για 1 μήνα αλλά για πάντα (1 χρόνο δηλαδή).

Είναι κάποια που λήγουν και από που βλέπω πόσα λήγουν και πότε....?

Ωραίες οι προσφορές της WIND αλλά ΕΛΕΟΣ....... δεν ξέρει κανείς τι έχει και πότε λήγει....!

Στο στόμα του σκύλου....

2. 2ο μήνυμα "Συγχαρητήρια! Μόλις διπλασιάστηκε ο χρόνος ομιλίας σας, μετά από την ανανέωση που πραγματοποιήσατε.

3. 2ο μήνυμα "Η WIND σου έκανε δώρο 100' και 100 SMS προς όλη την WIND και Q, για την ανανέωση απο κατάστημα WIND! Ισχύ 30 ημέρες. Για να μάθεις το υπόλοιπο στείλε "YΠ" στο 12012"

Με δεδομένο ότι:

1. Eίχα 1.89€,

2. Έβαλα 11€,

3. Το υπόλοιπο πήγε 31.35€ (από το 1269), δηλαδή δεν διπλασιάστηκε αλλά τριπλασιάστηκε (!)

Τον διπλασιασμό που είναι για 30 ημέρες πρέπει να τον ακούς στο 1268

Στο 1269 λέει τα λεφτά σου, οπότε πρέπει να είχες προσφορά τριπλασιασμό αξίας της κάρτας σου.

Κάλεσε το 1268 να δεις τι λέει...

Πήγα σήμερα στο κατάστημα Αμπελοκήπων (δίπλα στο carefour επί της Κηφισσίας) για να αλλάξω το όνομα σε ένα f2g για να το δώσω σε μια φίλη μου, και λέει η κοπέλα δε μπορούμε να σας βοηθήσουμε γιατί πρέπει να αλλάχθεί και η κάρτα sim και μας έχουν τελειώσει! :!::!:

Της λέω μα κοπέλα μου πριν 1 μήνα έκανα το ίδιο πράγμα και δεν χρειάστηκε να αλλάξω sim. Όχι δεν γίνεται αυτή επέμενε.

Βγάλε άκρη λέω από μέσα μου και σηκωθήκαμε και φύγαμε άπραγοι :mad:

Πήγα σήμερα στο κατάστημα Αμπελοκήπων (δίπλα στο carefour επί της Κηφισσίας) για να αλλάξω το όνομα σε ένα f2g για να το δώσω σε μια φίλη μου, και λέει η κοπέλα δε μπορούμε να σας βοηθήσουμε γιατί πρέπει να αλλάχθεί και η κάρτα sim και μας έχουν τελειώσει! :!::!:

Της λέω μα κοπέλα μου πριν 1 μήνα έκανα το ίδιο πράγμα και δεν χρειάστηκε να αλλάξω sim. Όχι δεν γίνεται αυτή επέμενε.

Στο συγκεκριμένο κατάστημα δύσκολα θα σε εξυπηρετήσουν για οτιδήποτε αφορά καρτοκινητά, ακόμα και φορητοτητα να θελεις σε wind καρτα δε θα στη κάνουν, έχω πολλά παραδείγματα γι' αυτο και παω στο άλλο της πανόρμου πλέον

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

απορω με την ψυχραιμια σου ειλικρινα. εχεις 100% δικιο γιατι εχεις ξανακανει την διαδικασια. ακους την βλακεια που σου λενε και δεν τρελαινεσε? γιατι δεν παιρνεις εκεινη την στιγμη στην εξυπηρετηση πελατων να τους ξεφτιλισεις?

να παρεις εστω και τωρα και να τους αναφερεις το περιστατικο και να κανεις εντονα παραπονα. δεν μπορει να μας δουλευει ο καθε τυχαιος απλα επειδη βαριεται η δεν θα βγαλει κερδος. αν πηγαινες για κανουρια συνδεση μια χαρα θα σε εξυπηρετουσε

[sIGPIC][/sIGPIC]

απορω με την ψυχραιμια σου ειλικρινα. εχεις 100% δικιο γιατι εχεις ξανακανει την διαδικασια. ακους την βλακεια που σου λενε και δεν τρελαινεσε? γιατι δεν παιρνεις εκεινη την στιγμη στην εξυπηρετηση πελατων να τους ξεφτιλισεις?

να παρεις εστω και τωρα και να τους αναφερεις το περιστατικο και να κανεις εντονα παραπονα. δεν μπορει να μας δουλευει ο καθε τυχαιος απλα επειδη βαριεται η δεν θα βγαλει κερδος. αν πηγαινες για κανουρια συνδεση μια χαρα θα σε εξυπηρετουσε

Άστα να πάνε, και γω τώρα που το ξανασκέφτομαι απορώ πως δε μου έκοψε να την βρίσω και να καλέσω την εξυπηρέτηση. Τι να πω. :X

Πάντως αυτό το κατάστημα έφαγε άκυρο γιατί μιας και ήταν από τα κοντινά μου το χρησιμοποιούσα συχνά για ανανεώσεις.

Τον διπλασιασμό που είναι για 30 ημέρες πρέπει να τον ακούς στο 1268

Στο 1269 λέει τα λεφτά σου, οπότε πρέπει να είχες προσφορά τριπλασιασμό αξίας της κάρτας σου.

Κάλεσε το 1268 να δεις τι λέει...

Έχεις απόλυτο δίκιο DemetreKre.....

Αν και το μήνυμα ήταν σαφές για διπλασιασμό, τελικά το ποσό τριπλασιάστηκε και.....

έχω και άλλα 220' προς WIND/Q + 100 SMS προς WIND/Q + 11€ για τους υπόλοιπους....

ΚΑΘΟΛΟΥ, ΜΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΣΧΗΜΑ......!:D

Τύφλα να έχουν τα συμβόλαια.....:lol:

Στο στόμα του σκύλου....

Έχει κανείς εμπειρία αν λύνουν πιο γρήγορα τα ζητήματα όταν αναφέρεις προβλήματα (Έχω περίεργη χρέωση που δε δικαιολογείται..) στο 1260 ή δεν έχει διαφορά με το μαιλ μέσω της φόρμας επικοινωνιάς στην εξυπηρέτηση πελατών; Το λέω γιατί τη τελευταία φορά που επικοινώνησα μέσω της φόρμας, έκαναν έναν μήνα να μου απαντήσουν σε μια ερώτηση (αν ισχύει μια προσφορά ή όχι...!!) και λέω μήπως τα παράπονα μέσω τηλεφώνου πρωοθούνται πιο σύντομα...

@MrVass

Γραπτά με FAX από κατάστημα και την επόμενη μέρα τους καλείς αν έχουν λάβει και ασχοληθεί με το θέμα σου

Edited by DemetreKre

Έχει κανείς εμπειρία αν λύνουν πιο γρήγορα τα ζητήματα όταν αναφέρεις προβλήματα (Έχω περίεργη χρέωση που δε δικαιολογείται..) στο 1260 ή δεν έχει διαφορά με το μαιλ μέσω της φόρμας επικοινωνιάς στην εξυπηρέτηση πελατών; Το λέω γιατί τη τελευταία φορά που επικοινώνησα μέσω της φόρμας, έκαναν έναν μήνα να μου απαντήσουν σε μια ερώτηση (αν ισχύει μια προσφορά ή όχι...!!) και λέω μήπως τα παράπονα μέσω τηλεφώνου πρωοθούνται πιο σύντομα...
2105100100

2105100100

Γιά να δούμε πόσο γρήγορα θα μου απαντήσουν....

Αυτό το τηλέφωνο τι διαφορά έχει από το 1260; Είναι απλά για κλήση από σταθερό με χρέωση σταθερού και όχι κινητού;

Γιά να δούμε πόσο γρήγορα θα μου απαντήσουν....

Αυτό το τηλέφωνο τι διαφορά έχει από το 1260; Είναι απλά για κλήση από σταθερό με χρέωση σταθερού και όχι κινητού;

είναι κατευθείαν η τηλεφωνική εξυπηρέτηση με αστική χρέωση

WIND Καρτοκινητή

Για τους δικαιούχους του ΟΑΕΔ η εταιρεία προσφέρει 120’ δωρεάν χρόνο ομιλίας προς όλα τα σταθερά κάθε μήνα ενώ ισχύουν και οι εκάστοτε προσφορές ανανέωση χρόνου ομιλίας!

Για να επωφεληθούν από τις ειδικές τιμές οι ενδιαφερόμενοι χρειάζεται να επισκεφτούν ένα οποιοδήποτε κατάστημα WIND σε όλη την Ελλάδα και να προσκομίσουν την κάρτα ΟΑΕΔ. Οι ειδικές τιμές ισχύουν για συνδέσεις που θα πραγματοποιηθούν έως και τις 29/09/2012 ή έως εξαντλήσεως των αποθεμάτων

εγω που εχω κανει ηδη την συνδεση μπορω να το παρω αυτο?

Ναι το δικαιουσε

απλα πηγαινω σε ενα καταστημα με την καρτα..; ξερεις αν θελει και κατι αλλο..;

απλα πηγαινω σε ενα καταστημα με την καρτα..; ξερεις αν θελει και κατι αλλο..;

το λέει ξεκάθαρα. κάρτα οαεδ, ταυτότητα/διαβατήριο που πάντα πρέπει να χεις, και πας στο κατάστημα.

το λέει ξεκάθαρα. κάρτα οαεδ, ταυτότητα/διαβατήριο που πάντα πρέπει να χεις, και πας στο κατάστημα.

ωραια να σαι καλα θα παω αυριο.. :)

Παιδιά, έχω μια λίγο εξειδικευμένη ερώτηση.

Ας πούμε ότι έχω φτιάξει ήδη λογαριασμό στο myf2g στο site της wind και βλέπω κανονικά το υπόλοιπό μου, τα πακέτα μου κλπ.

Εάν πάω σε ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ και ενεργοποιήσω ΕΚΕΙ ένα πακέτο (π.χ. διεθνές πακέτο κλήσεων προς Γαλλία με 7 ευρώ), αυτό το πακέτο θα φαίνεται ή όχι στο ηλεκτρονικό σύστημα του myf2g; Εννοώ να φαίνεται ως "πακέτο", όχι ως αυξημένο υπόλοιπο δωρεάν λεπτών.

Δηλαδή το myf2g δείχνει μόνο τα πακέτα που ενεργοποιείς μέσω του myf2g ή και αυτά που ενεργοποιείς μέσω sms ή μέσω καταστημάτων;

Ευχαριστώ.

Ζητείται άτομο με πρόγραμμα cosmote gigamax unlimited για να του δίνω €10 τον μήνα για να αποκτήσω 1 extra sim στο συμβόλαιό του

01/06/2012

ΑΥΞΗΣΗ ΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑΓΗ ΕΛΑΧΙΣΤΗΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΧΡΕΩΣΗΣ ΚΛΗΣΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΩΝ ΚΑΡΤΟΚΙΝΗΤΗΣ

Επιπλέον από 2 Ιουλίου 2012 αυξάνονται οι χρεώσεις Εθνικών κλήσεων προς σταθερά και κινητά για όλους τους συνδρομητές καρτοκινητής WIND CARD to ALL, από 0,402€/λεπτό σε 0,50€/λεπτό. Τέλος, για τους παλαιούς και νέους συνδρομητές καρτοκινητής τηλεφωνίας Μomad, WIND International, καρτοκινητής ΑΒ και F2G που ανήκουν σε εμπορικά διαθέσιμα ή παλαιότερα μη εμπορικά διαθέσιμα προγράμματα χρήσης, η ελάχιστη διάρκεια χρέωσης κλήσεων ομιλίας και βιντεο-κλήσεων προς όλα τα εθνικά δίκτυα κινητής και σταθερής τηλεφωνίας διαμορφώνεται στα 60 δευτερόλεπτα και το βήμα χρέωσης στη συνέχεια παραμένει ανά δευτερόλεπτο. Η ισχύουσα κατά το παρόν ελάχιστη διάρκεια χρέωσης κλήσης στο εμπορικά διαθέσιμο πρόγραμμα χρήσης F2G είναι 45 δευτερόλεπτα.

Για περισσότερες πληροφορίες ενημερωθείτε από την ιστοσελίδα της WIND http://www.wind.com.gr, την εξυπηρέτηση πελατών καρτοκινητής WIND καλώντας 1260 από κινητό (0,24€/κλήση) ή με κλήση στο 1222 για συνδρομητές καρτοκινητής Q (0,24€/κλήση). Όλες οι αναφερόμενες τιμές συμπεριλαμβάνουν Φ.Π.Α. 23%

http://www.wind.com.gr/gr/wind/gia-tin-etaireia/anakoinoseis/anakoinosi/?prid=236

01/06/2012

ΑΥΞΗΣΗ ΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑΓΗ ΕΛΑΧΙΣΤΗΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΧΡΕΩΣΗΣ ΚΛΗΣΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΩΝ ΚΑΡΤΟΚΙΝΗΤΗΣ

Επιπλέον από 2 Ιουλίου 2012 αυξάνονται οι χρεώσεις Εθνικών κλήσεων προς σταθερά και κινητά για όλους τους συνδρομητές καρτοκινητής WIND CARD to ALL, από 0,402€/λεπτό σε 0,50€/λεπτό. Τέλος, για τους παλαιούς και νέους συνδρομητές καρτοκινητής τηλεφωνίας Μomad, WIND International, καρτοκινητής ΑΒ και F2G που ανήκουν σε εμπορικά διαθέσιμα ή παλαιότερα μη εμπορικά διαθέσιμα προγράμματα χρήσης, η ελάχιστη διάρκεια χρέωσης κλήσεων ομιλίας και βιντεο-κλήσεων προς όλα τα εθνικά δίκτυα κινητής και σταθερής τηλεφωνίας διαμορφώνεται στα 60 δευτερόλεπτα και το βήμα χρέωσης στη συνέχεια παραμένει ανά δευτερόλεπτο. Η ισχύουσα κατά το παρόν ελάχιστη διάρκεια χρέωσης κλήσης στο εμπορικά διαθέσιμο πρόγραμμα χρήσης F2G είναι 45 δευτερόλεπτα.

Για περισσότερες πληροφορίες ενημερωθείτε από την ιστοσελίδα της WIND http://www.wind.com.gr, την εξυπηρέτηση πελατών καρτοκινητής WIND καλώντας 1260 από κινητό (0,24€/κλήση) ή με κλήση στο 1222 για συνδρομητές καρτοκινητής Q (0,24€/κλήση). Όλες οι αναφερόμενες τιμές συμπεριλαμβάνουν Φ.Π.Α. 23%

http://www.wind.com.gr/gr/wind/gia-tin-etaireia/anakoinoseis/anakoinosi/?prid=236

Το πακετο προς ολους της q με 3 ευρω πολυ καλο. αλλα ολες οι υπολοιπες αυξησεις ειναι φωτια κυριολεκτικα. Με το f2g2 ξερουμε τι γινεται?

αλλα ολες οι υπολοιπες αυξησεις ειναι φωτια κυριολεκτικα. Με το f2g2 ξερουμε τι γινεται?

Μέρι τώρα έχει 45" ή ελάχ. διάρκεια το δευτερόλεπτο;;;

Στην πρώτη περίπτωση θα πάει σίγουρα στο λεπτό, διαφορετικά θα πρέπει να περιμένουμε να το δοκιμάσει κάποιος...

01/06/2012

αν καταλαβα καλα η αυξηση επηρεαζει και το f2g2. κριμα για την γουιντ, αυτη θα χασει

[sIGPIC][/sIGPIC]

• The title was changed to Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova