gm45 Δημ. May 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2012 Καλησπέρa ενδιαφέρουσα η προσφορά για τριακόσια πενήντα Mb ίντερνετ για νέες ενεργοποιήσεις και λέω να to τιμήσω αν και η wind δεν έχει τόσο καλο σήμα hsdpa όσο η vodafone αλλά και πάλι θα μπορώ να μπω στο ίντερνετ!. Τέλος πάντων θέλω να ρωτήσω to δωρεάν πακετο σύνδεσης μέσω τού site τις κιου όταν to συμπληρώνεις σε καλούν να ελενξουν τα στοιχεία σου; και μπορώ να ζητήσω να παραλαβω πακετο σύνδεσης απο to courier και να μην μού to φέρουν σπίτι μού ; όπως γίνεται και με την vodafone;. Αμα ειναι να το παραλαβεις απο το courier για ποιο λογο δεν πας σε ενα καταστημα wind να το παρεις δωρεαν απο εκει αμεσως? Τεσπα ναι σε καλουνε για να κανονισεται τη παραδοση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. May 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2012 μου εστειλαν σμς πως δε διαπιστωσαν καποιο λαθος στις χρεωσεις. ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ?? τερμα το ταισμα με καρτες εμένα διαπίστωσαν και μου πίστωσαν 5€ (περισσότερα απ όσα είχα χάσει.) είχα ζητήσει και ανάλυση του λογαριασμού αλλά δεν έχει έρθει ακόμη Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. May 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2012 ακρη δε βλεπω να βγαινει.τερμα το ταισμα απο μενα.και οσο παει. Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. May 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2012 ακρη δε βλεπω να βγαινει.τερμα το ταισμα απο μενα.και οσο παει. ποσες φορες με βγαλανε τρελο. Η ντροπη της γουιντ ειναι αυτο το πραγμα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. May 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2012 ποσες φορες με βγαλανε τρελο. Η ντροπη της γουιντ ειναι αυτο το πραγμα εμένα γιατί με το παραμικρό μου δίνουν χρήματα?:p είμαι αγαπημένος τους πελάτης?:lol: Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highpriest Δημ. May 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2012 εμένα γιατί με το παραμικρό μου δίνουν χρήματα?:p είμαι αγαπημένος τους πελάτης?:lol: Όχι, απλά ειναι οτι να ναι! Οι τυποι δεν παίζονται! Και πραγματικά δεν νομίζω οτι το κάνουν επίτηδες. Είναι random και οι μεγάλες προσφορές, αλλά και τα κολλήματα που τρώνε κάρτες. Οτι να ναι εντελώς όμως!:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MrVass Δημ. May 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2012 Ρε παιδιά διαπιστώσατε κι εσείς μειώσεις στις κάρτες; Εγώ είχα γύρω στα 40 ευρώ και ξαφνικά μου πήγε στα 20.. Βέβαια στο ενδιάμεσο μου τελείωσε το πρόγραμμα ομιλίας και πρέπει να έφαγα κάρτα χωρίς να το καταλάβω, αλλά όχι 20 ευρώ!! Τι γίνεται σε αυτή τη περίπτωση, ξέρει κάνεις;;; Επίσης μπορεί μήπως να γράψει κάποιος τι παίρνουμε τώρα με ανανέωση 20€ από κατάστημα σε 1242 και 13000; Εγώ είμαι στο 1242 επειδή ήθελα τα δωρεάν ΜΒ, αλλά επειδή αυτό το μήνα θα χρειαστώ και το χρόνο προς άλλους, το σκέφτομαι μήπως τελικά βάλω το 13000... Μπορεί να πει κάποιος και τις 2 περιπτώσεις για να συγκρίνω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. May 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2012 (edited) Ρε παιδιά διαπιστώσατε κι εσείς μειώσεις στις κάρτες; Εγώ είχα γύρω στα 40 ευρώ και ξαφνικά μου πήγε στα 20.. Βέβαια στο ενδιάμεσο μου τελείωσε το πρόγραμμα ομιλίας και πρέπει να έφαγα κάρτα χωρίς να το καταλάβω, αλλά όχι 20 ευρώ!! Τι γίνεται σε αυτή τη περίπτωση, ξέρει κάνεις;;;ανέφερε το πρόβλημα και απαίτησε ανάλυση του λογαριασμού για τις τελευταιες μερες. Επίσης μπορεί μήπως να γράψει κάποιος τι παίρνουμε τώρα με ανανέωση 20€ από κατάστημα σε 1242 και 13000; Εγώ είμαι στο 1242 επειδή ήθελα τα δωρεάν ΜΒ, αλλά επειδή αυτό το μήνα θα χρειαστώ και το χρόνο προς άλλους, το σκέφτομαι μήπως τελικά βάλω το 13000... Μπορεί να πει κάποιος και τις 2 περιπτώσεις για να συγκρίνω; με 20€ σε κατάστημα και γραμμένος στο 1242 παίρνεις 400'+300sms προς Wind + 120ΜΒ με 20€ σε κατάστημα και γραμμένος στο 1300 παίρνεις 300'+300sms προς Wind + 200' προς όλους Edited May 24, 2012 by gerstavros2 Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. May 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2012 Αμα ειναι να το παραλαβεις απο το courier για ποιο λογο δεν πας σε ενα καταστημα wind να το παρεις δωρεαν απο εκει αμεσως? Τεσπα ναι σε καλουνε για να κανονισεται τη παραδοση οκ δεν to ήξερα σε ευχαριστω. To κουλό ειναι to εξής είχα έναν αριθμό wind και πήγα να μπω στο ίντερνετ με μηδενική καρτα και με έβαλε κανονικά δεν μιλάω στο facebook zero αλλά στο google!. Τι ειναι αυτό καινούργιο;μας δίνουν δωρεάν ίντερνετ; στέλνω υπ στο 1210 και μού έρχεται απάντηση ότι δεν έχετε mb ίντερνετ εγώ τωρα πως μπορώ mb μάθω πόσα mb ίντερνετ εχω ;. Η κόλλησε to σύστημα και με αφήνει να μπω κανονικά δωρεάν μέχρι κάποιον μήνα ;. Σημείωση ο αριθμός ειναι παλιός και όχι καινούργιος για να μην μπέρδευτουμε to λέω!. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. May 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2012 οκ δεν to ήξερα σε ευχαριστω. To κουλό ειναι to εξής είχα έναν αριθμό wind και πήγα να μπω στο ίντερνετ με μηδενική καρτα και με έβαλε κανονικά δεν μιλάω στο facebook zero αλλά στο google!. Τι ειναι αυτό καινούργιο;μας δίνουν δωρεάν ίντερνετ; στέλνω υπ στο 1210 και μού έρχεται απάντηση ότι δεν έχετε mb ίντερνετ εγώ τωρα πως μπορώ mb μάθω πόσα mb ίντερνετ εχω ;. Η κόλλησε to σύστημα και με αφήνει να μπω κανονικά δωρεάν μέχρι κάποιον μήνα ;. Σημείωση ο αριθμός ειναι παλιός και όχι καινούργιος για να μην μπέρδευτουμε to λέω!.μάλλον αύριο θα παει το υπόλοιπό σου στο -1€ :p Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achisaeL Δημ. May 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2012 που στελνω μηνυμα για να ενεργοποιηθει το προγραμμα που με 10 ευρω καρτα εχω 100' προς ολους..; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. May 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2012 (edited) που στελνω μηνυμα για να ενεργοποιηθει το προγραμμα που με 10 ευρω καρτα εχω 100' προς ολους..; Με μια κλήση στο 1300 ΝΕΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ Μόλις ενεργοποίησα νέο F2G : Έλαβα τα εξής μηνύματα α) Μόλις έλαβες δώρο 50 SMS πρός όλα τα Εθνικά δίκτυα , για να ενημερώσεις τους φίλους σου για το νέο σου δίκτυο .Για το υπόλοιπο στείλε ΥΠ3 στο 12410 β) Συγχαρητήρια ! Από σήμερα έχεις 350 ΜΒ/Μήνα δωρεάν για δύο μήνες , για να σερφάρεις στο Internet από το κινητό σου . Για το υπόλοιπο σου στείλε ΥΠ με SMS στο 1210 γ) ανανεώστε τώρα τον χρόνο ομιλίας από 5 ευρώ , τις επόμενες 30 ημέρες και σας κάνουμε δώρο 5 ευρώ , 3 με την πρώτη ανανέωση και από 1 ευρώ τους επόμενους 2 μήνες. Έστειλα ΥΠ στο 1210 Απάντηση Έχεις 350 ΜΒ για να σερφάρεις στο Internet από το κινητό σου μέχρι 23/06/2012 Τέλιο Edited May 24, 2012 by Vasileios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MrVass Δημ. May 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2012 ΝΕΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ Μόλις ένεργοποίησα νέο F2G : Έλαβα τα εξής μηνύματα α) Μόλις έλαβες δώρο 50 SMS πρός όλα τα Εθνικά δίκτυα , για να ενημερώσεις τους φίλους σου για το νέο σου δίκτυο .Για το υπόλοιπο στείλε ΥΠ3 στο 12410 β) Συγχαρητήρια ! Από σήμερα έχεις 350 ΜΒ/Μήνα δωρεάν για δύο μήνες , για να σερφάρεις στο Internet από το κινητό σου . Για το υπόλοιπο σου στείλε ΥΠ με SMS στο 1210 γ) ανανεώστε τώρα τον χρόνο ομιλίας από 5 ευρώ , τις επόμενες 30 ημέρες και σας κάνουμε δώρο 5 ευρώ , 3 με την πρώτη ανανέωση και από 1 ευρώ τους επόμενους 2 μήνες. Έστειλα ΥΠ στο 1210 Απάντηση Έχεις 350 ΜΒ για να σερφάρεις στο Internet από το κινητό σου μέχρι 23/06/2012 Τέλιο Καταπήκτικά δώρα, αν και πολύ βραχυπρόθεσμα.. Αυτά τα παίρνεις όλα με μια κλήση στο 1300 για όσους δεν έχουμε ενεργοποιήσει ακόμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achisaeL Δημ. May 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2012 Με μια κλήση στο 1300 ΝΕΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ Μόλις ένεργοποίησα νέο F2G : Έλαβα τα εξής μηνύματα α) Μόλις έλαβες δώρο 50 SMS πρός όλα τα Εθνικά δίκτυα , για να ενημερώσεις τους φίλους σου για το νέο σου δίκτυο .Για το υπόλοιπο στείλε ΥΠ3 στο 12410 β) Συγχαρητήρια ! Από σήμερα έχεις 350 ΜΒ/Μήνα δωρεάν για δύο μήνες , για να σερφάρεις στο Internet από το κινητό σου . Για το υπόλοιπο σου στείλε ΥΠ με SMS στο 1210 γ) ανανεώστε τώρα τον χρόνο ομιλίας από 5 ευρώ , τις επόμενες 30 ημέρες και σας κάνουμε δώρο 5 ευρώ , 3 με την πρώτη ανανέωση και από 1 ευρώ τους επόμενους 2 μήνες. Έστειλα ΥΠ στο 1210 Απάντηση Έχεις 350 ΜΒ για να σερφάρεις στο Internet από το κινητό σου μέχρι 23/06/2012 Τέλιο xaxaxa!!!! σε πιασανε :lol::lol: εμενα μου δωσανε διπλασιαμο με καθε αναεωση εως 2 φορες!!! δλδ αν βαλω 10 ευρω θα εχω 20 ευρω + τα μονους των 10 ευρω !!! να ρωτησω κατι ασχετο..; εχω το neo v για να μπω στο ιντερνετ με τα δωρεαν mb πρεπει να ειμαι μεσα στο 3g η μπορω και μεσω gsm..? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. May 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2012 Μιλάω για νέα ενεργοποίηση ΝΕΟΥ πακέτου καρτοκινητής . Τα 5 ευρώ που περιγράφω είναι ο αρχικός χρόνος του πακέτου , δεν είναι διπλασιασμός . Διπλασιασμός μου ήρθε πολλές φορές στο παλιό μου κινητό . Η προσφορά των 350 ΜΒ επί δύο μήνες είναι για νέες ενεργοποιήσεις νέων αριθμών από 21/05 μέχρι 30/07 . Εννοείται ότι πακετάκια μπορούμε να πάρουμε δωρεάν από τα καταστήματα WIND. Η προσφορά ισχύει και για Q Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. May 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2012 παιδεια καλησπερα.σημερα μου ηρθε ενα μηνυμα στην q το οποιο λεη δωρο διπλασιο χρονο ομιλιαες εαν η επομενη ανανεωση ειναι 5ε και γινει στις επομενες 5 μερες.Αρα δηλαδη αν βαλω μια 10αρα καρτα θα γινει 20ε και θα παραμεινουν για παντα στην καρτα(αφου δεν λεη χρονο διαρκειας) και θα μπορω να τα καταναλωσω οπως και οποτε θελω? Επισης να ρωτησω και κατι αλλο αμα ανανεωσω απο καταστημα wind με 10ε τι θα κερδισω? Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MrVass Δημ. May 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2012 Μιλάω για νέα ενεργοποίηση ΝΕΟΥ πακέτου καρτοκινητής . Α μόνο για νέα πακέτα, όχι για ενεργοποίηση του Νέου F2G από παλιούς χρήστες; Βλακεία τότε..:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. May 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2012 παιδεια καλησπερα.σημερα μου ηρθε ενα μηνυμα στην q το οποιο λεη δωρο διπλασιο χρονο ομιλιαες εαν η επομενη ανανεωση ειναι 5ε και γινει στις επομενες 5 μερες.Αρα δηλαδη αν βαλω μια 10αρα καρτα θα γινει 20ε και θα παραμεινουν για παντα στην καρτα(αφου δεν λεη χρονο διαρκειας) και θα μπορω να τα καταναλωσω οπως και οποτε θελω? Επισης να ρωτησω και κατι αλλο αμα ανανεωσω απο καταστημα wind με 10ε τι θα κερδισω? Ευχαριστω Ρώτα στο αρμόδιο φόρουμ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4123765#post4123765 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gm45 Δημ. May 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2012 Και εμενα η wind μου εφαγε 4-5 ευρω χωρις λογο ενω το κινητο ηταν σε αδρανεια (δεν ειναι smartphone). Eστειλε εμαιλ εχθες για να το κοιταξουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nismo Δημ. May 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2012 (edited) Vasileios ευχαριστούμε για την ενημέρωση για τις νέες προσφορές, ενδιαφέρουσα η προσφορά για όσους θέλουν ένα οικονομικό smartphone ή έστω δεύτερο κινητό αλλά και το δωρεάν internet που με ενδιαφέρει πολύ είναι καλή προσφορά θα με βολέψει τώρα το καλοκαιράκι :) Edited May 24, 2012 by nismo ορθογραφικό λάθος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gm45 Δημ. May 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2012 Vasileios ευχαριστούμε για την ενημέρωση για τις νέες προσφορές, ενδιαφέρουσα η προσφορά για όσους θέλουν ένα οικονομικό smartphone ή έστω δεύτερο κινητό αλλά και το δωρεάν internet που με ενδιαφέρει πολύ είναι καλή προσφορά θα με βολέψει τώρα το καλοκαιράκι :) πηγα σε καταστημα wind και το smartphone δεν το ειχε. Οσοι ενδιαφερονται παραδοση κανουνε καθε Τριτη. Καλη ειναι η προσφορα για καποιον που το θελει σαν δευτερο κινητο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. May 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2012 δεν ξέρω αν έχω εκφράσει την άποψη μου, πάντως πολύ βολικό να έχεις τα υπόλοιπα και όλα τα πακέτα online/ενεργοποίηση. Ότι πρέπει για να τα ελέγχεις όταν είναι συγγενικών προσώπων. Παράθεση http://www.sv2evs.blogspot.gr Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. May 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2012 πηγα σε καταστημα wind και το smartphone δεν το ειχε. Οσοι ενδιαφερονται παραδοση κανουνε καθε Τριτη. Καλη ειναι η προσφορα για καποιον που το θελει σαν δευτερο κινητο. καλησπέρa πήγα να ρωτήσω στο κατάστημa wind στο μεσολόγγι για τα δωρεάν mb ίντερνετ εάν απαιτείτε ανανέωση για να παρω τα τριακόσια πενήντα mb ίντερνετ και μού είπανε ότι πρέπει να βάλω μέσα 59ευρώ για να παρω τα δωρεάν mb ίντερνετ πιστευω ότι δεν ήξερε τίποτα η υπάλληλος!. Τελικά πρέπει να βάλουμε καρτα για να πάρουμε τα τριακόσια mb ιντερνέτ; ή δεν χρειάζεται καθολου να βάλουμε καρτα; ισχύει και για κιου έτσι δεν ειναι! Επειδή καλεσα to 13822 to τμήμα εξυπηρέτησης της κιου και μού είπανε ότι δεν ξέρουν κάτι τέτοιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. May 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2012 καλησπέρa πήγα να ρωτήσω στο κατάστημa wind στο μεσολόγγι για τα δωρεάν mb ίντερνετ εάν απαιτείτε ανανέωση για να παρω τα τριακόσια πενήντα mb ίντερνετ και μού είπανε ότι πρέπει να βάλω μέσα 59ευρώ για να παρω τα δωρεάν mb ίντερνετ πιστευω ότι δεν ήξερε τίποτα η υπάλληλος!. Τελικά πρέπει να βάλουμε καρτα για να πάρουμε τα τριακόσια mb ιντερνέτ; ή δεν χρειάζεται καθολου να βάλουμε καρτα; ισχύει και για κιου έτσι δεν ειναι! Επειδή καλεσα to 13822 to τμήμα εξυπηρέτησης της κιου και μού είπανε ότι δεν ξέρουν κάτι τέτοιο.http://www.wind.com.gr/gr/gia-ton-idioti/kiniti/kartokiniti/super-prosfores-kartokinitis-/smartphone-zte-carl-axias-99/ τα 350ΜΒ είναι για ενεργοποίηση νέου καρτοκινητού. με 59€ ανανέωση σε κατάστημα ->Δωρεάν ΖΤΕ CARL και 100MBs το μήνα για 3 μήνες Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. May 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2012 (edited) 11 μηνύματα πάνω από το δικό σου υπάρχει πλήρης περιγραφή. με τα 59 ευρώ πέρνεις 100 ΜΒ τον μήνα για 3 μήνες με νέα κάρτα πέρνεις 50 SMS για τον πρώτο μήνα και 350 τον μήνα για δύο μήνες. καμμία ανανέωση δεν απαιτείται για καινούρια κάρτα. Ισχύει και για Q Από 21/05/2012 όόόλες οι νέες συνδέσεις καρτοκινητής WIND & Q αποκτούν αυτόματα 350ΜΒs δωρεάν το μήνα, για 2 μήνες!! Η προσφορά ισχύει για κάθε νέα ενεργοποίηση καρτοκινητής από 21/05/12 έως και 31/07/12 Διευκρινίσεις Οι προσφορά ισχύει για νέες ενεργοποιήσεις από 21/05/12 έως και 31/07/12, για όλους τους συνδρομητές καρτοκινητής WIND (F2G, Q, WIND Card to ALL) Τα δωρεάν MBs έχουν διάρκεια 30 ημέρες από την ημερομηνία απόδοσής τους. Εάν δεν καταναλωθούν στο διάστημα αυτό, δεν μεταφέρονται Κάθε συνδρομητής μπορεί να πάρει μόνο 1 φορά την προσφορά O συνδρομητής μπορεί να ελέγχει το υπόλοιπο των δωρεάν MBs του στέλνοντας την εντολή «ΥΠ» στο 1210, δωρεάν Η χρέωση μετά τα προσφερόμενα ΜΒ είναι 0,1 € /ΜΒ (με χρέωση ανά Kb) Αυτό το τελευταίο δεν το κατάλαβα !!!!! δεν ισχύει το Internet με την μέρα;;;; Edited May 24, 2012 by Vasileios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts