ababapanos Δημ. September 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2011 το τηλ που με πηρε ηταν το 2112004500. και μου ειπε ειναι τα κεντρικα της wind. τωρα αν μου ειπε ψεματα δεν το γνωριζω... Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. September 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2011 Ποια η γνωμη σας? οτι καποιος προσπαθει να σε κοροιδεψει και να σου πουλησει καρτοσυμβολαιο.... Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DemetreKre Δημ. September 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2011 το τηλ που με πηρε ηταν το 2112004500. και μου ειπε ειναι τα κεντρικα της wind. τωρα αν μου ειπε ψεματα δεν το γνωριζω... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=315557 Τα ίδια προβλήματα και άλλος από forum Ωθηση Α.Ε Αυτοί πως και δεν τυχαίνουν να καλέσουν π.χ εμένα να τους κάνω κάποιες ερωτήσεις. :p Παράθεση Αγγελία: [ Πώληση ] Wind F2G <<Ειδικής Προσφοράς>> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pankmp Δημ. September 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2011 (edited) Να πω κάτι χρήσιμο .....Όταν ειχε βγει η νεα καρτοκινητη ήμουν από αυτούς που άθελά μας ξεγελαστηκαμε και αφήσαμε το f2g2 με αποτέλεσμά να μην μπορούμε να επιστρέψουμε πίσω και να το χάσουμε .......Πριν από 1 μηνα έστειλα ένα μειλ στην wind και τους ζήτησα να μου το κάνουν και παλι f2g2 αλλιώς θα εκανα φορητοτητα 12 αριθμούς .....Εκεί που είχαν περάσει 20 μερες και καμια απάντηση δεν μου είχαν στείλει ,σκάει sms <<θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε οτι η αλλαγή πακέτου πραγματοποιηθηκε .Ευχαριστούμε >>.Καλω 1269 και οντως ειχε αλλάξει σε f2g2....Επομένως φαίνεται πως δεν σκοπεύουν να το κόψουν ...... geia soy θελω να ρωτησω για το eimail που στελνουμε στη wind πιο ειναι το κειμενο και πιο το eimail (για αλλαγη f2g η wind cart σε f2g2) ευχαριστω Edited September 23, 2011 by pankmp Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. September 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2011 geia soy θελω να ρωτησω για το eimail που στελνουμε στη wind πιο ειναι το κειμενο και πιο το eimail (για αλλαγη f2g η wind cart σε f2g2) ευχαριστω Δεν υπάρχει τέτιο e-mail ούτε τέτια δυνατότητα . Κάπιοι από το forum εδώ ανέφεραν πως κατά λάθος άλλαξαν πακέτο , και ζήτησαν να επανέλθουν και έγινε. Αν δεν είχες ποτέ αυτό το πακέτο , λογικά δεν θα στο δώσουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pankmp Δημ. September 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2011 ΒΑSILEIE ΓΕΙΑ ΣΟΥ.ΕΙΧΑ 2 ΝΟΥΜΕΡΑ F2G2 ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΑΝΑΝΕΩΣΕΙ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ WIND ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΟΙ ΠΩΛΗΤΕΣ ΖΗΤΗΣΑΝ ΑΛΑΓΕΣ ΣΕ WIND CART TO ALL. ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΔΙΠΛΑΣΕΙΑΣΜΟΥ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑΝ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ, ΟΙ ΠΩΛΗΤΕΣ ΤΟ ΠΕΖΟΥΝ ΑΝΙΞΕΡΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΝ ΤΟ ΠΕΛΑΤΗ ΚΑΙ Η ΕΥΘΗΝΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΤΟΥ .ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ ΖΗΤΑΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΠΕΤΗΧΑΝ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ (ΤΟ ΕΙΜΑΙΛ ΚΑΙ ΤΟ ΛΟΓΟΠΑΙΧΝΙΟ)ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΡΗΣΚΟ ΚΑΤΙ ΣΤΟ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ ΣΙΤΕ ΤΙΣ WIND ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. September 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2011 και μου εκανε μια πολυ καλη προσφορα για καρτοσυμβολαιο με 15 ευρω τον μηνα με 1500 λεπτα προς wind 1500 μηνυματα , 50 λεπτα προς ολους και 50mb ιντερνετ. Ποια η γνωμη σας? Ενα παρόμοιο πακέτο έδινε η cote μέχρι πέρυσι για συνδέσεις μόνο από το κεντρικό κατάστημα χωρίς το ίντερνετ αλλά με 2 ώρες προς όλους νομίζω. Ήταν ότι καλύτερο υπάρχει κατά την γνώμη μου... μετά το f2g2 βέβαια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. September 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2011 Εμένα με πήραν με απόκρυψη για να μου προσφέρουν το XS ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ 22ευρώ.Τόσο έχει και στο site της εταιρίας και αν κάνω και την αίτηση μέσω site πάει στα 20ευρώ.Εκεί στις τηλεπωλήσεις τι νομίζουν οτι κάνουν; Αλλά θα μου πεις κορόιδα υπάρχουν πάντα.Εννοείτε οτι αρνήθηκα γιατί το F2G2 δεν συγκρίνεται με κανένα πακέτο συμβολαίου ή καρτοκινητής που υπάρχει στην Ελλάδα! Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. September 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2011 ΒΑSILEIE ΓΕΙΑ ΣΟΥ.ΕΙΧΑ 2 ΝΟΥΜΕΡΑ F2G2 ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΑΝΑΝΕΩΣΕΙ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ WIND ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΟΙ ΠΩΛΗΤΕΣ ΖΗΤΗΣΑΝ ΑΛΑΓΕΣ ΣΕ WIND CART TO ALL. ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΔΙΠΛΑΣΕΙΑΣΜΟΥ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑΝ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ, ΟΙ ΠΩΛΗΤΕΣ ΤΟ ΠΕΖΟΥΝ ΑΝΙΞΕΡΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΝ ΤΟ ΠΕΛΑΤΗ ΚΑΙ Η ΕΥΘΗΝΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΤΟΥ .ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ ΖΗΤΑΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΠΕΤΗΧΑΝ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ (ΤΟ ΕΙΜΑΙΛ ΚΑΙ ΤΟ ΛΟΓΟΠΑΙΧΝΙΟ)ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΡΗΣΚΟ ΚΑΤΙ ΣΤΟ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ ΣΙΤΕ ΤΙΣ WIND ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Αυτό ακριβώς να γράψεις ότι συνέβει και να το στείλεις στο e-mail crm@wind.com.gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pankmp Δημ. September 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2011 Basileie οκ ευχαριστω για το eimail Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Maniac Δημ. September 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2011 πως απενεργοποιουμε την αυτοματη ανανεωση των 60mb? Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/Privateer2004/7783/221488/0/karaiskakh2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scream Δημ. September 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2011 πως απενεργοποιουμε την αυτοματη ανανεωση των 60mb? 60MB OXI ΣΤΟ 1210. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tazio Δημ. September 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2011 Επειδή τις τελευταίες τρεις εβδομάδες μου έτυχαν (σε δικούς μου αλλά και κοντινούς προς εμένα αριθμούς) κάποιες απώλειες μονάδων από καρτοκινητά θα πρότεινα, για καλό και για κακό, να στέλνετε συχνά μηνύματα για ερώτηση υπολοίπου έτσι ώστε να μη βρεθείτε προ εκπλήξεως. Μόλις ξεκαθαρίσει η κατάσταση (ότι και να γίνει πάντως θα φύγουν από την εταιρεία έξι αριθμοί, διότι πλέον είναι κουραστικό μέσα σε όλα τα καθημερινά άγχη να πρέπει να ασχολούμαι και με αυτό) θα σας γράψω λεπτομέρειες. Σημείωση, τα ποσά που χάνονται δεν είναι μεγάλα και σαφώς είναι μικρότερα από αυτά που θα χάσουν με τη μεταφορά των αριθμών προς άλλο δίκτυο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. September 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2011 Επειδή τις τελευταίες τρεις εβδομάδες μου έτυχαν (σε δικούς μου αλλά και κοντινούς προς εμένα αριθμούς) κάποιες απώλειες μονάδων από καρτοκινητά θα πρότεινα, για καλό και για κακό, να στέλνετε συχνά μηνύματα για ερώτηση υπολοίπου έτσι ώστε να μη βρεθείτε προ εκπλήξεως. Μόλις ξεκαθαρίσει η κατάσταση (ότι και να γίνει πάντως θα φύγουν από την εταιρεία έξι αριθμοί, διότι πλέον είναι κουραστικό μέσα σε όλα τα καθημερινά άγχη να πρέπει να ασχολούμαι και με αυτό) θα σας γράψω λεπτομέρειες. Σημείωση, τα ποσά που χάνονται δεν είναι μεγάλα και σαφώς είναι μικρότερα από αυτά που θα χάσουν με τη μεταφορά των αριθμών προς άλλο δίκτυο. φιλε tazio ακομα και να αντιληφθεις ανεξηγητη απωλεια μοναδων, πιστευεις οτι με το χαος που λεγεται wind θα βγαλεις ακρη? εγω αμφιβαλω Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tazio Δημ. September 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2011 Περισσότερο το έγραψα για να έχουν το νου τους και να ελέγχουν το υπόλοιπό τους όσοι θέλουν. Δε περιμένω να βγάλω άκρη, απλά για τη τιμή των όπλων γίνεται. Εξάλλου όπως έγραψα έχω αποφασίσει να πάρω όλους τους αριθμούς μου άμεσα και των κοντινών μου φίλων, στο όχι και τόσο απώτερο μέλλον από την εταιρεία αυτή κι ας είναι και f2g2 και ότι άλλο θέλει. Αν είναι ότι "κερδίζει" ο πελάτης από προσφορές και "καλές" χρεώσεις να το χάνει από διαρροές υπολοίπου δεν αξίζει καν ο κόπος, ούτε και να δίνω τα χρήματά μου σε αυτούς. Πάντως μέσα σε όλο αυτή τη κατάσταση έχει πλάκα να ακούει κάποιος τις δικαιολογίες που λένε. Κάθε φορά που καλούν λένε και διαφορετική. Ούτε σε αυτό δε μπορούν να συντονιστούν. :lol: Θεωρώ ότι είμαι ψύχραιμος καταναλωτής, ποτέ δε μου άρεσε να διαβάζω τέτοιου ύφους ποστ και οι ακρότητες δε με εκφράζουν, αλλά. Με όλη αυτή την ειρωνεία (θεωρούν ότι απευθύνονται σε διανοητικά πειραγμένους ή έτσι τους έχουν πει οι διευθύνοντες την εταιρεία) με οδηγούν στα όρια. Ειλικρινά σκέφτομαι να προτείνω στην εταιρεία που εργάζομαι να πάρουμε ακόμα και τα εταιρικά από αυτούς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elias_ps Δημ. September 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2011 Υπομονή φίλε μου σε λίγο καιρο θα γίνεις vodafone και η WIND θα υπάρχει μόνο στις αναμνήσεις σου! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DemetreKre Δημ. September 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2011 (edited) Υπομονή φίλε μου σε λίγο καιρο θα γίνεις vodafone και η WIND θα υπάρχει μόνο στις αναμνήσεις σου! Αν συνεχίσει η VODAFONE με τον ίδιο ρυθμό που είναι τώρα έχουν να γίνουν "διαρροές" σε καρτοκινητά και συνδέσεις... Edited September 26, 2011 by DemetreKre Παράθεση Αγγελία: [ Πώληση ] Wind F2G <<Ειδικής Προσφοράς>> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tazio Δημ. September 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2011 Υπομονή φίλε μου σε λίγο καιρο θα γίνεις vodafone και η WIND θα υπάρχει μόνο στις αναμνήσεις σου! Δεν προλαβαίνω :p (που έλεγε και ο Βέγγος) ήδη έχω κάνει αιτήσεις φορητότητας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo24gr Δημ. September 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2011 υπαρχει τροπος να κανω ανανεωσει το καρτοκινητο wind ενος συγγενη μου ,οπως ηταν το wind sharing? να παρω δηλαδη την καρτα wind και να χρησιμοποιησω τον κωδικο για το δικο του νουμερο? Παράθεση http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. September 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2011 συνήθως μπορείς μέσω σταθερού τηλεφώνου να κάνεις ανανέωση...τουλάχιστον στην Vodafone και Cosmote γίνεται. Το αναγράφουν συνήθως οι κάρτες επάνω. Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. September 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2011 υπαρχει τροπος να κανω ανανεωσει το καρτοκινητο wind ενος συγγενη μου ,οπως ηταν το wind sharing? να παρω δηλαδη την καρτα wind και να χρησιμοποιησω τον κωδικο για το δικο του νουμερο? Απλά κάλεσε από σταθέρό ή από κινητό WIND στο 6935601268 (με χρέωση) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MARIO2981 Δημ. September 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2011 Ξέρει κανείς τις χρεώσεις του Talk pack ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. September 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2011 Ξέρει κανείς τις χρεώσεις του Talk pack ? http://web.archive.org/web/20070322171137/http://www.tim.gr/ConDows/00000935_AllDayTalkPack_gr.pdf Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. September 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2011 Κι εμένα μόλις με κάλεσαν από γουίντ και μου είπαν αυτά που ανέφερε ενας φίλος παραπάνω. Ότι κόβονται πλέον όλα τα καρτοκινητά και όλες οι προσφορές (600 λεπτά προς f2g κλπ, διπλασιασμοι καρτών ανανέωσης, πακέτα ίντερνετ κλπ) σε λίγες μέρες και μου πρότεινε να πάω σε ένα πρόγραμμα με 1500 λεπτά+1500σμσ προς γουίντ, 15 λεπτά προς εθνικούς προορισμούς (vodafone ,cosmote, σταθερά) και 50ΜΒ ίντερνετ με πάγιο 17€ τελική τιμή. Αν θέλεις λέει με 21€ γίνονται 50λεπτά προς εθνικούς προορισμούς και 100ΜΒ ίντερνετ. Η επιπλέον χρέωση πέραν των δωρεάν λεπτών είναι 0,34€/λεπτό (!!!). Είπα ότι είμαι στο f2g 2, με προνομιακή χρέωση 0,11€/λεπτό και μου είπε ότι και αυτό θα καταργηθεί όπως ΟΛΑ τα καρτοκινητά.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greeksalad Δημ. September 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2011 Κι εμένα μόλις με κάλεσαν από γουίντ και μου είπαν αυτά που ανέφερε ενας φίλος παραπάνω. Ότι κόβονται πλέον όλα τα καρτοκινητά και όλες οι προσφορές (600 λεπτά προς f2g κλπ, διπλασιασμοι καρτών ανανέωσης, πακέτα ίντερνετ κλπ) σε λίγες μέρες και μου πρότεινε να πάω σε ένα πρόγραμμα με 1500 λεπτά+1500σμσ προς γουίντ, 15 λεπτά προς εθνικούς προορισμούς (vodafone ,cosmote, σταθερά) και 50ΜΒ ίντερνετ με πάγιο 17€ τελική τιμή. Αν θέλεις λέει με 21€ γίνονται 50λεπτά προς εθνικούς προορισμούς και 100ΜΒ ίντερνετ. Η επιπλέον χρέωση πέραν των δωρεάν λεπτών είναι 0,34€/λεπτό (!!!). Είπα ότι είμαι στο f2g 2, με προνομιακή χρέωση 0,11€/λεπτό και μου είπε ότι και αυτό θα καταργηθεί όπως ΟΛΑ τα καρτοκινητά.... Τι λες πρωί πρωί και εσύ????:confused: Καρδιακό θα πάθω λυπήσου με!:cry: Το νούμερο από το οποίο σε κάλεσαν ήταν φανερό? Ή μήπως ήταν καμία εταιρία που προωθεί συμβόλαια και ήθελε να σε πείσει να πας σε συμβόλαιο;:blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts