Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

παιδια το πακετο των 10 -60 ή 100 Μβ ανενεωνεται αυτοματα? Αν ναι προσπαθω ποση ωρα να το απενεργοποιησω και στελνω 100ΜΒ ΟΧΙ (ειχα το 100) και μου λεει " ΓΙΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΕΙΛΕ 10ΜΒ - 60ΜΒ Η 100ΜΒ ΓΙΑ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΕΙΛΕ 60ΜΒ ΟΧΙ" ΣΤΕΛΝΩ 60ΜΒ ΟΧΙ και λεει "ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΤΕ ΞΑΝΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ" Ε, εχω προσπαθησει σε 3 μερες περιπου 5 φορες και λεει τα ιδια !!!

Εμενα παντος τα 100 εληγαν 3/8 και ουτε μια μερα πριν ουτε μετα ηρ8ε οτι εληξαν...

Καποτε περναμε αυτο το καθηστεριμενο,τωωωρα...Λουτσες...

:!:Πηρα σμσ και κατι για 10mb τη μερα με 1ε,ετσι ενημερωτικα.

παιδια το πακετο των 10 -60 ή 100 Μβ ανενεωνεται αυτοματα? Αν ναι προσπαθω ποση ωρα να το απενεργοποιησω και στελνω 100ΜΒ ΟΧΙ (ειχα το 100) και μου λεει " ΓΙΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΕΙΛΕ 10ΜΒ - 60ΜΒ Η 100ΜΒ ΓΙΑ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΕΙΛΕ 60ΜΒ ΟΧΙ" ΣΤΕΛΝΩ 60ΜΒ ΟΧΙ και λεει "ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΤΕ ΞΑΝΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ" Ε, εχω προσπαθησει σε 3 μερες περιπου 5 φορες και λεει τα ιδια !!!

Μόνο το πακέτο των 60 ανανεώνεται αυτόματα .

Το πακέτο των 100 δεν ανανεώνεται μόνο του και δεν υπάρχει η εντολή 100ΜΒ ΟΧΙ

Μόνο το πακέτο των 60 ανανεώνεται αυτόματα .

Το πακέτο των 100 δεν ανανεώνεται μόνο του και δεν υπάρχει η εντολή 100ΜΒ ΟΧΙ

ευχαριστω Βασιλη, να φανταστεις πηρα τηλ στο 1260 και μου ειπαν στειλε 100ΜΒ ΟΧΙ !!!!

οποτε τι να πεις !!!!

[85]IPHONE(6)3G-3GS-4-5-5s-6plus[NOKIA(42)1100 6110 6150 6210 6310i 3210 3310 3330 8210 8310 8810 8850 7650 3510 3100 5100 5140 3200 6610 6600 7200 2650 7260 6101 6230 6670 3230 6111 N71 5300 6290 6300 N76 1650 5220 6303i c2-03 202 206 301 515 225] [ERICSSON z200 v800 w800i T280i 337 388 768 788 t20 t20s t28][sHARP G400 G30i G25 G703 GX29 GX770] [PANASONIC (3)] [sAMSUNG 5522 7722 8262 9060][XIAOMI RN2-3-4-5A-5 MIMAX1-2-3 MI MIX][POCO F2-X3]

Καλημερα, θελω να γυρισω σε Wind card to all απο F2G, θα χασω το πακετο με τα 200mb ιντερνετ που εχω βαλει; Στο site αναφερει οτι μονο τα non stop χανονται.

τελειωσε το προγραμμα με τα μβ που ειχα και μπηκα για 2 δευτερολεπτα στο ιντερνετ με αποτελεσμα να με χρεωσει 0,60 λεπτα. διεγραψα το σμειο προσβασης οποτε δεν θα ξαναμπει. ενεργοποιηθηκε το πακετο με το καθημερινο πασο? αν ναι, μονο για σημερα η θα ανανεωνεται καθε μερα αυτοματα?
[sIGPIC][/sIGPIC]

τελειωσε το προγραμμα με τα μβ που ειχα και μπηκα για 2 δευτερολεπτα στο ιντερνετ με αποτελεσμα να με χρεωσει 0,60 λεπτα. διεγραψα το σμειο προσβασης οποτε δεν θα ξαναμπει. ενεργοποιηθηκε το πακετο με το καθημερινο πασο? αν ναι, μονο για σημερα η θα ανανεωνεται καθε μερα αυτοματα?

το ημερησιο πασο δεν ενεργοποιειται αυτοματα αλλα εσυ πρεπει να το ενεργοποιησεις και δεν ανανεωνεται αυτοματα αλλα εσυ το ενεργοποιειςστελνωντας μυνημα. εξαλλου λογικα παρτω το ημερησιο πασο χρεωνει 1ευρω και εσενα σε χρεωσε 0,60ευρω αρα σε χρεωσε αναλογα με τα αντιστοιχα μβ ιντερνετ που κατεβηκαν στο κινητο σου τα 2 δευτερολεπτα που μπηκες.

Τα δωρεαν προς f2g, απο ενεργοποιησει πακετου, πως τα ελεγχουμε, ξερει κανεις?

Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι

http://www.aeginahomes.gr/

καλεις το 1265 υπαρχει επιλογη που σε ενημερωνει για το υπολοιπο.

Κλήση στο 1265 πατώντας το 1 ή με κενο μήνυμα στο 1269.

Στο 1269 με μυνημα σου λεει και το υπολοιπο προς f2g περα απο το υπολοιπο της καρτας? Οκ ευχαριστω πολυ.

Εβαλα 5 ευρω σε ενα καρτοκινητο F2GO και ελαβα μηνυμα οτι πηρα 100 λεπτα ομιλιας προς ολα τα wind. Σε ποιο νουμερο μπορω να βλεπω το υπολοιπο; Γιατι στο 1269 που στελνω κενο μηνυμα μου λεει μονο ποσα χρηματα εχω υπολοιπο...

Εβαλα 5 ευρω σε ενα καρτοκινητο F2GO και ελαβα μηνυμα οτι πηρα 100 λεπτα ομιλιας προς ολα τα wind. Σε ποιο νουμερο μπορω να βλεπω το υπολοιπο; Γιατι στο 1269 που στελνω κενο μηνυμα μου λεει μονο ποσα χρηματα εχω υπολοιπο...

μην πως ειναι προσφορα μονο για σενα ; 'η μηνπως ειναι τα λεπτα για 7 ημερες ;. διοτι δεν εχει βγει κατι καινουργιο προς το παρον. νομιζω οτι μπορεις να τα ακουσεις απο το 1265 το υπολοιπο υπαρχει σχετικη επιλογη .

μην πως ειναι προσφορα μονο για σενα ; 'η μηνπως ειναι τα λεπτα για 7 ημερες ;. διοτι δεν εχει βγει κατι καινουργιο προς το παρον. νομιζω οτι μπορεις να τα ακουσεις απο το 1265 το υπολοιπο υπαρχει σχετικη επιλογη .

Εσβησα και το μηνυμα που μου ηρθε με την ανανεωση... Λες να μην ειδα καλα; Ισως...

κανε κληση στο 1242 και θα σου πει τα υπολοιπα λεπτα ομηλιας προς wind και Q

Edited by evangelos1214

Καλησπέρα σε όλους.

Για το Wind F2G καρτοκινητό ποιες είναι οι APN ρυθμίσεις?

Το θέμα είναι να μην έχουμε τίποτε περίεργες χρεώσεις τζάμπα!

Βγάλανε κάποιες προσφορές (120mb 3€ εως τέλος του μήνα) οπότε λέω να το εκμεταλλευτώ. Επίσης παρατήρησα ότι ενεργοποιώντας την υπηρεσία λένε ότι θα με χρεώνουν ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ 3€ (το οποίο φυσικά και δεν επιθυμώ). Γνωρίζει κάποιος πως απενεργοποιείται η αυτόματη χρέωση?

Εγω παντως παιδια πηρα χθες στο 1242, επειδη νομιζα πως απο κει βλεπεις τα διαθεσιμα λεπτα προς f2g, Και μου ειπε πως αν θελω να γραφτω στην υπηρεσια που με καθε ανενεωση απο 10 ευρω κερδιζω δωρεαν χρονο προς f2g και 100 λεπτα παταω 1. Δηλαδη αυτο που ισχυε παλια. Δεν ξερω αν απλα εχει ξεμεινει σαν μυνημα ή ξαναισχυει, παντως πατησα 1 αλλα ακομα δεν εχω δοκιμασει ανανεωση.

Καλησπέρα σε όλους.

Βγάλανε κάποιες προσφορές (120mb 3€ εως τέλος του μήνα) οπότε λέω να το εκμεταλλευτώ. Επίσης παρατήρησα ότι ενεργοποιώντας την υπηρεσία λένε ότι θα με χρεώνουν ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ 3€ (το οποίο φυσικά και δεν επιθυμώ). Γνωρίζει κάποιος πως απενεργοποιείται η αυτόματη χρέωση?

στελνεις 60mb οχι στο 1210

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπέρα σε όλους.

APN gint.b-online.gr

Απενεργοποίηση 60ΜΒ ΟΧΙ στο 1210 . Μπορείς να το κάνεις Αμέσως μόλις ενεργοποιήσης το πακέτο . Το πακέτο 200 ΜΒ δεν θέλει Απενεργοποίηση

καλησπερα...

μια ερωτηση αν γνωριζει καποιος...

η επιστροφη του ποσου αγορας για τα non stop ισχυει για ολους η ειναι επιλεκτικη?

skorpio

Θελω να ρωτησω το εξης: εχω φ2γ2 και θελω να βαλω καρτα να επωφελειθω απο την προσφορα που παραθετω στο σαητ της γουιντ.....

απ οτι βλεπω θελει εγραφη στο 1242...παιζει να γινει καμια μ@@@@@ και να αλλαξει πακετο απο φ2γ2 σε σκετο φ2γ?

το εχει κανει κανενας φιλος αυτο? α και και ακομα, διαβαζα οι στο φ2γ οτι διπλασιαζει την δευτερη καρτα.....δλδ σκευτομαι να βαλω πρωτα 5€ και μετα 20 €. ειναι σαν σκεψη σωστο ?

ευχαριστω!

http://www.wind.com.gr/gr/gia-ton-idioti/kiniti/kartokiniti/f2g/bonus-ananeosis/

Θελω να ρωτησω το εξης: εχω φ2γ2 και θελω να βαλω καρτα να επωφελειθω απο την προσφορα που παραθετω στο σαητ της γουιντ.....

απ οτι βλεπω θελει εγραφη στο 1242...παιζει να γινει καμια μ@@@@@ και να αλλαξει πακετο απο φ2γ2 σε σκετο φ2γ?

το εχει κανει κανενας φιλος αυτο? α και και ακομα, διαβαζα οι στο φ2γ οτι διπλασιαζει την δευτερη καρτα.....δλδ σκευτομαι να βαλω πρωτα 5€ και μετα 20 €. ειναι σαν σκεψη σωστο ?

ευχαριστω!

http://www.wind.com.gr/gr/gia-ton-idioti/kiniti/kartokiniti/f2g/bonus-ananeosis/

1) To 1242 δεν επηρεάζει το f2go2.

2) Σωστό είναι! Πρώτα βάζεις 5 ευρώ και η επομενη καρτα (στον ιδιο μηνα) διπλασιάζεται!

WIND :D

καλησπερα...

μια ερωτηση αν γνωριζει καποιος...

η επιστροφη του ποσου αγορας για τα non stop ισχυει για ολους η ειναι επιλεκτικη?

Μαλλον σε αυτους που δουλευουν καποιον NON STOP γιατι σε εμενα μονο σε αυτο απο τα 3 μου ηρθε και τα εδωσε πισω τ 7 ευρο ,υποψιν ο χρονος 600 & 600 σμσ ειναι μονον προς f2go οχι προς ολη την wind.

Edited by evangelos1214

1) To 1242 δεν επηρεάζει το f2go2.

2) Σωστό είναι! Πρώτα βάζεις 5 ευρώ και η επομενη καρτα (στον ιδιο μηνα) διπλασιάζεται!

thank you!!!

• The title was changed to Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova