Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

μπορει να μου θυμισει καποιος τι χρεωσεις εχει το f2g2;

0.10 ευρω το λεπτο η ομιλια προς ολα τα δικτυα και 0,12ευρω το μυνημα . αυτα ξερω δεν νομιζω να εχει αλλαξει κατι. και εγω f2g2 εχω αλλα δεν το χρησιμοποιω απλα το ανανεωνω για να το εχω ..

Καλησπέρα σας!

Για διάφορους λόγους θέλω να πάρω wind καρτοκινητό. Ψάχνω την καλύτερη προσφορά για κλήσεις προς όλους (όχι μόνο/απαραίτητα wind) ΚΑΙ ίντερνετ. Μου προτείνετε q, f2g, ή card to all;

Τhe end of an era...

Καλησπέρα σας!

Για διάφορους λόγους θέλω να πάρω wind καρτοκινητό. Ψάχνω την καλύτερη προσφορά για κλήσεις προς όλους (όχι μόνο/απαραίτητα wind) ΚΑΙ ίντερνετ. Μου προτείνετε q, f2g, ή card to all;

Για κλήσεις προς ολους θα βάλεις q φιλε ...Συμφέρει περισσότερο !

Καλησπέρα σας!

Card to all, σου διπλασιαζει την καρτα με ισχυ 30 μερες πλεον και οχι 15 οπως παλια.

Card to all, σου διπλασιαζει την καρτα με ισχυ 30 μερες πλεον και οχι 15 οπως παλια.

Τι να τον κανει τον διπλασιασμο με αυτές τις χρεώσεις !Η q μην ξεχνάς οτι δεν εχει ελάχιστη χρέωση ομιλίας ,κάτι πολυ σημαντικό !

Για κλήσεις προς ολους θα βάλεις q φιλε ...Συμφέρει περισσότερο !

Nαι αλλά για internet ποιά απ'τις 2 (card to all/q) προτείνετε;

Τhe end of an era...

Nαι αλλά για internet ποιά απ'τις 2 (card to all/q) προτείνετε;

Για ίντερνετ έχουν ακριβώς τα ιδία πακέτα ...Με 3 ευρώ 120mb(αντι για 60mb)και με 5 ευρώ 200mb(αντί για 100mb ).Η προσφορά διπλασιασμου των mb ισχύει μέχρι τον Σεπτεμβρίο νομίζω ...

Τι να τον κανει τον διπλασιασμο με αυτές τις χρεώσεις !Η q μην ξεχνάς οτι δεν εχει ελάχιστη χρέωση ομιλίας ,κάτι πολυ σημαντικό !

Εχεις δικιο, την ξεχασα την q. Q λοιπον :)

Eιχα βαλει 3 ευρω για 120mb στις 17 του προηγουμενου μηνα. Tωρα μου εχουν μεινει 80mb. Aν κανω ανανεωση πριν τις 17 του μηνα, θα εχω και τα 80 mb συν τα νεα 120mb?
Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Για Internet βάλε Wind to all σου διπλασιάζει την κάρτα. Με το αρχικό ποσό βάζεις internet με τον διπλασιασμό μιλάς .

Επίσης έχει 1GB με 15 ευρώ ενώ η Q δεν το έχει

νομιζω η wind εχει πειράξει τα πακετα της! Δεν βρισκο στο σιτε τα διαθεσιμα πακέτα μηνυματων και χρόνου μεταξυ δυο ή τριων αριθμων. Αυτο με τα 600+600 εβαζα αλλα τωρα δεν μπορω να το βρω. ( Δεν θυμαμαι και που καλούσα). Σε ποιο νούμερο πρεπει να καλεσω για να ακουσω τα διαθεσιμα πακετα?

ΥΣ. απο την αλλη εχουν καταντησει γελιοι. Στελνουν μηνυμα οτι το πακετο σας ληγει ταδε μερα, μετα το αναιρούν με άλλο μύνημα ζητώντας συγνώμη και στο τέλος το αναιρουν ξανα στελνωντας μύνημα που ενημερωνουν ότι πρεπει να καλεσουμε στο τάδε νούμερ.

θες δε θες, θα γινει ο πολος σου κιοφτες

Για Internet βάλε Wind to all σου διπλασιάζει την κάρτα. Με το αρχικό ποσό βάζεις internet με τον διπλασιασμό μιλάς .

Επίσης έχει 1GB με 15 ευρώ ενώ η Q δεν το έχει

Τι ειναι το wind to all? Πως ενεργοποιειτε?

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Eιχα βαλει 3 ευρω για 120mb στις 17 του προηγουμενου μηνα. Tωρα μου εχουν μεινει 80mb. Aν κανω ανανεωση πριν τις 17 του μηνα, θα εχω και τα 80 mb συν τα νεα 120mb?[/Quote]

Είχα 100mb περίπου που έληγαν αλλά με μια ανανέωση των 10€ πήραν ως ημερομηνία λήξης τους αυτή των δωρεάν mb.

WIND :D

ηρθε μυνημα .....

το f2go κανει δωρο! ενεργοποιησε το πακετο 600 λεπτα προς wind/q με κοστος 5 ευρω κ το f2go θα σου επιστρεψει την αξια του...!!!

ξερει κανενας τι παιζει?

Δεν μου χει ερθει κατι. Λογικα θα εννοει οτι θα μπορεις αυτα τα 5 ευρω να τα καταναλωσεις εντος του μηνα. Δλδ μαζι με τα 600 θα εχει και 5 ευρω για τα υπολοιπα δικτυα... υποθετω.

Οποιος ξερει πιο συγκεκριμενα ας μας ενημερωσει.

Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι

http://www.aeginahomes.gr/

Είχα 100mb περίπου που έληγαν αλλά με μια ανανέωση των 10€ πήραν ως ημερομηνία λήξης τους αυτή των δωρεάν mb.

Δωρεαν λεπτα προς f2g ειχες? Ανανεωθηκαν και αυτα με την καρτα που εβαλες?

[sIGPIC][/sIGPIC]

ηρθε μυνημα .....

το f2go κανει δωρο! ενεργοποιησε το πακετο 600 λεπτα προς wind/q με κοστος 5 ευρω κ το f2go θα σου επιστρεψει την αξια του...!!!

ξερει κανενας τι παιζει?

Πρεπει να βάλεις 5 ευρώ χρόνο ομιλίας ή στα παίρνει απο το υπόλοιπο που εχεις στο καρτοκινητό σου?Επίσης αν δεν σου ερθει μήνυμα ισχύει αυτή η προσφορά?

Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!!

Δωρεαν λεπτα προς f2g ειχες? Ανανεωθηκαν και αυτα με την καρτα που εβαλες?

Νομίζω δεν ανανεώνονται τα λεπτά

WIND :D

Αυτο το πακετο Ιντερνετ με 15 ευρώ και 1 γίγκα που υπαρχει και πως ενεργοποιειται για τους καρτοκινητους? Εχω βαλει 200ΜΒ που ληγουν 25/7 αλλα εω και 120ΜΒ ως 28/7 λογω ανανεωσης με 20 ευρω, λογικα πρεπει να τελειωσει το ενα και να αρχισει το αλλο...

Στείλε 1GB στο 19595

Για να τσεκάρεις υπόλοιπο στείλε ΥΠ στο 19595

Για ενημέρωση για τα πακέτα του 19595 και πως ενεργοποιείται το καθένα στείλε κενό μήνυμα στο 19595

εβαλα καρτα των 10 και δεν ανανεωθηκε η ημερομηνια ληξης τους! Απλα προστεθηκαν στα 130ΜΒ που ειχαν μεινει απο προηγουμενο πακετο και ληγουν σημερα. Το 1242 λεει οτι εχω 20ΜΒ μεχρι 14/8 και το 1210 150ΜΒ μεχρι 15/7!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

ηρθε μυνημα .....

ξερει κανενας τι παιζει?

θα σου επιστρέψει το 1€ λέει σε μένα. Εσυ είσαι σίγουρος γιαυτό που λές?

θα σου επιστρέψει το 1€ λέει σε μένα. Εσυ είσαι σίγουρος γιαυτό που λές?

ναι εχει ερθει σε 2 φιλους ακομα αυτο το μηνυμα λογικά θα σου επιστρεφουν τα 5 ευρω σε μορφη bonus και μαλλον θα το εστειλαν σε οσους δεν ειχαν νον στοπ και ανανεωναν καρτες σε μενα που ειχα ηδη δεν ηρθε κατι

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

Σήμερα μου έληξε το bonus από τον διπλασιασμό που είχα κάνει στις 30.06.2011.

Το μήνυμα λοιπόν που μου ηρθε έγραφε ότι : ...και μην ξεχνάς στην 2η και 3η ανανέωση του μήνα με ποσό μεγαλύτερο από 5€ κερδίζεις διπλάσιο χρόνο ομιλίας.

Ισχύει ακόμα αυτό ρε παιδιά?

Ο καλύτερος μου φίλος FLEX (9/4/2000 - 19/06/2010).

Θα σε θυμόμαστε για πάντα

• The title was changed to Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova