Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

το θέμα είναι ότι στη wind δε ξέρουν τι τους γίνεται, θετικό και πολύ καλό αυτό που έκαναν ουσιαστικά όλα τα πακέτα πλέον δίνουν χρόνο προς όλη τη wind και Q αλλά χθες τροποποιούσαν μερικά πακέτα http://www.wind.com.gr/TopMenu/Για-την-Εταιρεία/Ανακοινώσεις/ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ-ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ-ΠΑΚΕΤΩΝ-NON-STOP-ΣΥΝΔΡΟΜΗΤ.aspx που πλέον δεν υπάρχουν αντίθετα παρέμειναν τα μη τροποποιημένα 850&850&150 σταθερά απλά πλεον προς ολη τη wind και q

Eυχάριστο επίσης ότι προστέθηκε και πακετάκι 3€ με 300 sms προς όλη τη wind/q και το υπάρχον 600sms με 5€ εγινε προς ολο το δικτυο για όσους βαζουν δεκάρες κάρτες και θέλουν και μηνυματα

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

με τις κάρτες τι γίνεται σε όλα τα περίπτερα αγνοούνται οι κάρτες ανανέωσης..

και σε αυτα με την αποδειξη;

My Mobile Phone History:
spacer.png

Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13

ναι και σε αυτά, μετά αναγκάζεσαι και πας σε κατάστημα wind.

Για να γλυτωσουν την προμηθεια που παιρνουν οι μεσαζοντες?αν ειναι γιαυτο ξεφτιλα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

και όχι μόνο στο 1265 υπάρχει πακέτο με 300Sms προς όλη την γουίντ και κίου με 3€ και επιπλέον τα 600 λεπτά με 5€ είναι προς όλη την γουίντ και κίου και το ίδιο και στο πακέτο με τα 600 Sms με 5€ προς όλη την γουίντ και κίου πολύ καλό αυτό από την γουίντ να δίνει πακέτα προς όλη την συνδρομητική βάση της γουίντ κάτι που δεν υπάρχει στα αλλά δίκτυα . Άρα δεν είσαι υποχρεωμένος να βάλεις κάρτα όταν έχεις διαθέσιμο υπόλοιπο αλλά να ενεργοποιήσεις κάποιο πακέτο ανάλογα με τις ανάγκες σου σκέτη ομιλία , ή σκέτα μυνήματα ή και τα δύο μαζί ή όλα μαζί και λεπτά προς σταθερά μπράβο γουίντ. Πάλι καλά αυτό είναι τέλειο να υπάρχουνε προπληρώμενά πακέτα προς όλη την γουίντ

http://www.wind.com.gr/LeftMenu/kinhth/for_individual/kartokinhth/wind-f2g/non-stop.aspx

*με την σημείωση ότι από 30/4 τα 850 θα γίνουν 600

Edited by aris1417
ορθογραφικό λάθος

http://www.wind.com.gr/LeftMenu/kinhth/for_individual/kartokinhth/wind-f2g/non-stop.aspx

*με την σημείωση ότι από 30/4 τα 850 θα γίνουν 600

Στο non stop προς σταθερα που δινει 120'/30 ημερες με 5€ η καταναλωση των προπληρωμενων λεπτων γινοταν ανα 1".Συμφωνα με αυτα που αναφερει το λινκ που παρεθεσες η καταναλωση πλεον γινεται ανα 3'.

Για να γλυτωσουν την προμηθεια που παιρνουν οι μεσαζοντες?αν ειναι γιαυτο ξεφτιλα.

καμιας εταιρείας δν έχουν :mad:

κανεις πολυ μεγαλο λαθος.12 λεπτα ειναι

Πότε το έκαναν αυτό τα ζωάκια;;;;; :confused::mad::mad::mad:

Πως μπορούν να αλλάζουν τιμές παλιών πακέτων που απο τη στιγμή της ενεργοποίησης είναι δεσμευμένοι να στις προσφέρουν εφόσον δεν υπήρχε κανένα προσυμφωνημένο χρονικό όριο σε αυτές; Οτι νά'ναι. Πότε έγινε αυτή η αλλαγή; Και αναρωτιέμαι τον τελευταίο καιρό γιατί τελειώνει τόσο γρήγορα η κάρτα μου αφού μόνο μηνύματα στέλνω και το 95% της ομιλίας μου είναι με τα δωρεάν λεπτά!

Τώρα μας μείναν μόνο 0,10/λεπτό προς όλους αλλά είμαι σίγουρος ότι οι λωποδύτες της wind θα το αλλάξουν κι αυτό στα κρυφά.

Μετά από τόσα χρόνια στη wind το μόνο που με κρατούσε είναι το f2g2, τώρα πάει κι αυτό (εν μέρει). Είχα γυρίσει όλο το σόι μου σε wind. Πραγματικά υπάρχει κανένας λόγος πλέον να μην βάλω whatsup? Σχεδόν όλοι οι γνωστοί μου σε whatsup το γύρισαν πλέον. ΜΠΑΙ ΜΠΑΙ WIND

Πότε το έκαναν αυτό τα ζωάκια;;;;; :confused::mad::mad::mad:

Πως μπορούν να αλλάζουν τιμές παλιών πακέτων που απο τη στιγμή της ενεργοποίησης είναι δεσμευμένοι να στις προσφέρουν εφόσον δεν υπήρχε κανένα προσυμφωνημένο χρονικό όριο σε αυτές; Οτι νά'ναι. Πότε έγινε αυτή η αλλαγή; Και αναρωτιέμαι τον τελευταίο καιρό γιατί τελειώνει τόσο γρήγορα η κάρτα μου αφού μόνο μηνύματα στέλνω και το 95% της ομιλίας μου είναι με τα δωρεάν λεπτά!

Τώρα μας μείναν μόνο 0,10/λεπτό προς όλους αλλά είμαι σίγουρος ότι οι λωποδύτες της wind θα το αλλάξουν κι αυτό στα κρυφά.

Μετά από τόσα χρόνια στη wind το μόνο που με κρατούσε είναι το f2g2, τώρα πάει κι αυτό (εν μέρει). Είχα γυρίσει όλο το σόι μου σε wind. Πραγματικά υπάρχει κανένας λόγος πλέον να μην βάλω whatsup? Σχεδόν όλοι οι γνωστοί μου σε whatsup το γύρισαν πλέον. ΜΠΑΙ ΜΠΑΙ WIND

στελνεις ΜΙΝΙ στο 1343 και εχεις 100 μηνυματα προς ολους με 5€.. δηλαδη χρεωση 0,05€/ μηνυμα και χρεωση ομιλιας 0,10€/λεπτο και θες να πας what's up? πηγαινε αλλα τα δωρεαν που θα σου δινει δεν θα μπορεις να τα χρησιμοποιησεις γιατι δεν θα εχει χωρητικοτητα το δικτυο!! :lol:

My Mobile Phone History:
spacer.png

Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13

στελνεις ΜΙΝΙ στο 1343 και εχεις 100 μηνυματα προς ολους με 5€.. δηλαδη χρεωση 0,05€/ μηνυμα και χρεωση ομιλιας 0,10€/λεπτο και θες να πας what's up? πηγαινε αλλα τα δωρεαν που θα σου δινει δεν θα μπορεις να τα χρησιμοποιησεις γιατι δεν θα εχει χωρητικοτητα το δικτυο!! :lol:

Ναι μόνο που πρέπει να τα προπληρώσεις. Αν στείλω 20σμσ, θα πρέπει να πληρώσω κ τα υπόλοιπα. Όσον αφορα τη χωρητικότητα, τουλάχιστον εδώ στη Κοζάνη δεν ξέρω κανέναν να παραπονιέται :p

Eπειδη η δεσμευση τιμης εχει πολυσυζητηθει να διαβαζεται τους ορους χρησης καθε προγραμματος.Eνα τρυκ ηταν να φαινετε "για παντα"ενω βασικα ηταν μια προσφορα,οπως πχ τα 120'στην κοσμοκαρτα.Aναφερει οτι η wind εχει το δικαιωμα ανα πασα στιγμη να προσθεσει η να αφαιρεσει υπηρεσιες η και να καταργησει τα προγραμματα δεσμευσης οπως και ακριβως εκανε.

Ναι μόνο που πρέπει να τα προπληρώσεις. Αν στείλω 20σμσ, θα πρέπει να πληρώσω κ τα υπόλοιπα. Όσον αφορα τη χωρητικότητα, τουλάχιστον εδώ στη Κοζάνη δεν ξέρω κανέναν να παραπονιέται :p

ε δεν θα τα στειλεις; αλλα οκ αν δεν εχει καποιο προβλημα :happy:

Eπειδη η δεσμευση τιμης εχει πολυσυζητηθει να διαβαζεται τους ορους χρησης καθε προγραμματος.Eνα τρυκ ηταν να φαινετε "για παντα"ενω βασικα ηταν μια προσφορα,οπως πχ τα 120'στην κοσμοκαρτα.Aναφερει οτι η wind εχει το δικαιωμα ανα πασα στιγμη να προσθεσει η να αφαιρεσει υπηρεσιες η και να καταργησει τα προγραμματα δεσμευσης οπως και ακριβως εκανε.

η wind επισης ξερει τι θα παρει αν καταργησει τα 0,10/λεπτο :lol:

επισης να πω ενα ευχαριστω στην wind μου γιατι ενω ειχα βαλει 600 προς f2g με 5€ μετα την ανακοινωση της μου τα εκανε προς ολη την wind!!

My Mobile Phone History:
spacer.png

Μετα απο κανα χρονο ετσι και αποτυχει αυτη η προσπαθεια μπορει να τα γυρισει παλι ολα προς F2G,μπορει να κοψει τα σταθερα κ.ο.κ. παντως φαινεται καλο αυτο που παει να κανει,ετσι λιγακι να ξεμπλοκαριστουν ορισμενοι απο το whats up το οποιο δεν εχει αναλογες προσφορες.....ισως αναγκαστει τωρα και η vodafone να κανει κατι αντιστοιχο στο cu :grin: Edited by Picard

ε δεν θα τα στειλεις; αλλα οκ αν δεν εχει καποιο προβλημα :happy:

η wind επισης ξερει τι θα παρει αν καταργησει τα 0,10/λεπτο :lol:

επισης να πω ενα ευχαριστω στην wind μου γιατι ενω ειχα βαλει 600 προς f2g με 5€ μετα την ανακοινωση της μου τα εκανε προς ολη την wind!!

Οντως πολυ θετικο.μεγαλη η μειωση των λεπτων ομιλιας βεβαια,αλλα βασικο οτι ειναι προς ολους.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μετα απο κανα χρονο ετσι και αποτυχει αυτη η προσπαθεια μπορει να τα γυρισει παλι ολα προς F2G,μπορει να κοψει τα σταθερα κ.ο.κ. παντως φαινεται καλο αυτο που παει να κανει,ετσι λιγακι να ξεμπλοκαριστουν ορισμενοι απο το whats up το οποιο δεν εχει αναλογες προσφορες.....ισως αναγκαστει τωρα και η vodafone να κανει κατι αντιστοιχο στο cu :grin:

Η vodafone στο cu, έχει ήδη για τους παλιούς συνδρομητές με ανανέωση 10 ευρώ προς όλη την Vodafone. Τώρα αν το κρατήσει και για μετά της 30/6 που έχουν ανακοινώσει...θα είναι πολύ καλό και θα συμφέρει.:cool:

Η vodafone στο cu, έχει ήδη για τους παλιούς συνδρομητές με ανανέωση 10 ευρώ προς όλη την Vodafone. Τώρα αν το κρατήσει και για μετά της 30/6 που έχουν ανακοινώσει...θα είναι πολύ καλό και θα συμφέρει.:cool:

Και το νεο καρτοκινητο.. επισης.. γενικα το unlimited προς ολη την vodafone για τους παλιους συνδρομητες η για οσους ειχαν εγγραφει μεχρι τον Φεβρουαριο νομιζω παιζει κανονικα μεχρι τελος Ιουνιου.. τωρα τι θα γινει μεχρι απο κει και περα.. ενας θεος ξερει

Μην τα μπερδευεις,εδω μιλαμε για εν ενεργεια πακετα οχι για τις προσφορες,εαν τις κοψουν τις προσφορες καποια στιγμη,γιατι υποθετω οτι θα τις κοψουν τον ιουνιο θα σου μεινουν μονο τα πακετα,οποτε πακετα ομιλιας προς ολη τη vodafone δεν εχει το cu εκτος κι αν γινει καποια αναπροσαρμογη.....

Την 1η Απριλίου ειχα ενεργοποιησει τα 600'λέπτά & 600sms προς ένα αριθμο F2G με 5ευρώ/30μερες.

το πακέτο παραμανει το ίδιο έως ότου λήξει ή πως μαθαινω σε ποιό έχει αλλάξει?

• The title was changed to Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova