Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αυτη WIND :nuke::hunter::chair::shoot::whip::dash::rocket:

3 χρόνια και ακόμα κάνω κάθε 10 λεπτά επανασύνδεση είχα ηρεμήσει για μήνες και τώρα ξανά γύρισε το πρόβλημα :mad:

:ninja:

Παιδιά το bonus όντως έχει πάει στις 15 μέρες τουλάχιστον με ανανέωση 5€ που έκανα εγώ,ενώ τους προηγούμενους μήνες ίσχυε για 30 μέρες.

Inel σου ζητώ συγγνώμη που αμφισβήτησα τα λεγόμενα σου , μου ήταν αδιανόητο να πιστέψω ότι για άλλη μια φορά η wind παίρνει προσφορά πίσω τόσο γρήγορα. Τι να πω ρε γμτ ΕΛΕΟΣ . Tο marketing της wind είναι για κλωτσιές ΟΥΣΤ.

Τραγικό αυτό που συμβαίνει!!!

Εδώ και 3-4 σελίδες γράφονται 2 διαφορετικές και συνάμα σίγουρες απαντήσεις σχετικά με τη διάρκεια του bonus...

ΤΡΑΓΩΔΙΑ!!!

Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S,

Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue

Για να διευκολύνω λίγο ακόμα...

Αν εσύ ήθελες να ακούσεις στο 1269 πως έχει 20€ θα έπρεπε να βάλεις ξυστή κάρτα αξίας 22,40€.

Αν βάλεις ξυστή κάρτα 20€ είναι αλήθεια πως θα ακούσεις 17,86€... Αλλά τα 20-17,86=2,14€ δεν έχουν καμία σχέση με το 2,40€ που ουσιαστικά σου δίνει η WIND...

Τα 2,14€ είναι τα χρήματα που χάνεις εσύ στην ξυστή κάρτα των 20€ αν δεν βάλεις από κατάστημα...

Ίδια πράγματα άλλη διατύπωση...

To 2,14€ θα ίσχυει στην περίπτωση που σου έλεγε γλιτώνετε το φόρο κινητής σε αξία 17,86€ και πάνω δηλ. αν βάλετε 17,86€ έχετε 2,14€ δώρο

Αυτά από μένα δεν ασχολουμαι άλλο με το θέμα!

Η προσφορά είναι πως δίνει το φόρο για ανανεώσεις 20€ και πάνω και μακάρι να διατηρηθεί

(δεν ξέρω τι διατύπωση έχει στο site κάποιος κερδίζει πάντως 2,40€ αν θέλει να βάει 20€ καθαρά στο κινητό του)

Επιβεβαιώνω ο τρόπος υπολογισμού είναι αυτός που αναφέρει ο παραπάνω συνφορμίτης..

Αν οι εκλογές άλλαζαν κάτι θα ήταν παράνομες

Τραγικό αυτό που συμβαίνει!!!

Εδώ και 3-4 σελίδες γράφονται 2 διαφορετικές και συνάμα σίγουρες απαντήσεις σχετικά με τη διάρκεια του bonus...

ΤΡΑΓΩΔΙΑ!!!

Κρίση :lol:

:ninja:

Αρχικό μυνημα απο DemetreKre:

"Δεν είμαι γνώστης καθώς δεν έχω πιστωτική καρτα και καθόλου ιδέα...

Απλώς, γνωρίζω πως αν περάσεις άυλη δεν γίνεται να ακυρωθεί μετά! Οπότε αν κάποιος ζητήσει να βάλει μονάδες μέσω πιστωτικής -μπουν τα 20€- και μετά ο υπάλληλος περάσει τη πιστωτική για να πάρει τα λεφτά πέσει σε περίπτωση που δεν έχει λεφτά μέσα (έχει ξεπεράσει το όριο, έχει γίνει φραγή σε κάποια πιστωτική) έτσι δεν θα μπορεί να πάρει και τα λεφτά...

Οπότε θα πρέπει να ζητήσει κάποια άλλη πιστωτική (αφού δεν ακυρώνεται η αγορά του χρόνου) και ούτε γίνεται να πραγματοποιηθεί μετά πληρωμή με μετρητά!

Ή υπάρχει τρόπος μόλις βάλεις πιστωτική να σου δείξει αν μπορείς να τραβήξεις τα 20€;;;

Στην ίδια περίπτωση αν σε εξόφληση λογαριασμού μέσω πιστωτικής δεν έιχει λεφτά η κάρτα μπορείς να ακυρώσεις τη πληρωμή και να κάνεις μετρητά ή καθόλου..."

Απάντηση:

Κάθε αγορά που γίνετε μέσω πιστωτικής / χρεωστικής κάρτας ολοκληρώνετε αφού πρώτα έχει ελεγχτεί ότι η πιστωτική / χρεωστική κάρτα αντιστοιχεί σε χρηματικό υπόλοιπο ή έχει ενεργό πιστωτικό όριο.

Edited by xenopoulos
Έκανα λάθος σύνταξη αρχικα ....
.

Δεν ειρωνευτικα,απλα καλιστα δυο ωρες τωρα θα μπορουσε εστω καποιος σωστα να μου πει να δω στο "σαιτ" της...Αν δεν υπηρχε αυτο το θεμα θα ειμουν στα μαυρα σκοταδια οπως το μεγαλυτερο μερος των ανθρωπων που εχουν καρτοκινητο.Δεν κατηγορισα κανεναν απλα ετσι ειναι οι τροποι μου και εξεφρασα μια απειροελαχιστη δισαρεσκεια...

Κενο στο 1240 με φ2γ2,δεν ειναι διαθεσιμη κτλπ...

Τεσπα...Κιπ απ δε γκουντ γουορκ...:cool:

δεν ξέρω τι σου είπε εσενα, εγω παντως εχω και φ2γ2 και μπονους εισερχομενων.

το εχω, βεβαια, απο τοτε που βγήκε, (ιουλιο 2009 ?), και το ενεργοποιω σχεδον καθε μηνα.

κενο σμσ στο 1240, κοστος 1€.

Στις 28 Φεβρουαριου εβαλα καρτα των 5 ευρω,καλωντας στο 1242 μου λεει πως εχω 300 λεπτα δωρεαν(279 δηλαδη) και τιποτα αλλο,παρ ολα αυτα εχω στειλει καμια 10αρια SMS και δεν με εχει χρεωσει ακομα.Ισχυουν ακομα τα δωρεαν SMS η οχι γιατι ολοι μου λεν πως πλεον χρεωνονται. :confused:

Υ.Γ το μονο που εκανα ηταν να βαλω το πακετο του ιντερνετ για 1 μηνα

[sIGPIC][/sIGPIC]

Στις 28 Φεβρουαριου εβαλα καρτα των 5 ευρω,καλωντας στο 1242 μου λεει πως εχω 300 λεπτα δωρεαν(279 δηλαδη) και τιποτα αλλο,παρ ολα αυτα εχω στειλει καμια 10αρια SMS και δεν με εχει χρεωσει ακομα.Ισχυουν ακομα τα δωρεαν SMS η οχι γιατι ολοι μου λεν πως πλεον χρεωνονται. :confused:

Υ.Γ το μονο που εκανα ηταν να βαλω το πακετο του ιντερνετ για 1 μηνα

αν στείλεις στο 1237 "ΥΠ" έχεις κι άλλα 5€ bonus σου τρώει από κει για τα sms που στέλνεις.

δεν ξέρω τι σου είπε εσενα, εγω παντως εχω και φ2γ2 και μπονους εισερχομενων.

το εχω, βεβαια, απο τοτε που βγήκε, (ιουλιο 2009 ?), και το ενεργοποιω σχεδον καθε μηνα.

κενο σμσ στο 1240, κοστος 1€.

Προφανώς κι εγώ εδώ και δυο χρόνια στο free2go2 κάθε μήνα ενεργοποιώ το bonus από εισερχόμενες μόνο αυτό το μήνα με τα τόσα bonus δε το έβαλα

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

Έχουμε κανένα τελευταίο φρέσκο νέο :p για τη διάρκεια του bonus. Αλλάζει σαν το χρηματιστήριο από τις 15 στις 30 μέρες και πάλι στις 15 κ.ο.κ. Τελικά τι ισχύει; :lol:
Ζητείται άτομο με πρόγραμμα cosmote gigamax unlimited για να του δίνω €10 τον μήνα για να αποκτήσω 1 extra sim στο συμβόλαιό του

Έχουμε κανένα τελευταίο φρέσκο νέο :p για τη διάρκεια του bonus. Αλλάζει σαν το χρηματιστήριο από τις 15 στις 30 μέρες και πάλι στις 15 κ.ο.κ. Τελικά τι ισχύει; :lol:

φίλε τι ανακρίβειες είναι αυτές πια και φυσικά είναι ότι κλειδώσει τη μέρα που θα βάλεις κάρτα, σα την ισοτιμία ευρώ-δολλαρίου έτσι ειναι και το χρηματηστήριο της wind... χαχα

George Bernard Shaw

Μήπως παίζει ρόλο το ύψος της ανανέωσης?

Εμένα με 20 € μου έδωσε 30 μέρες. στις 9/3

Οντος...Ειναι οκ τωρα.

Δεν ξερω τι ειχε γινει κ δν το ενεργοποιουσε αλλα επειδη μια εικονα = 1000,οριστε:

10μαρτιου:

http://img846.imageshack.us/img846/9351/img0108f.png

12μαρτιου:

http://img109.imageshack.us/img109/3355/img0109vr.png

Και να πω για τα σμσ για οποιν εχει μιλοφωνο ελτζι και δεν ξερω σε ποιες αλλες υπαρχει, ενα προγραμμα το οποιο στελνει με 0,02 σε βοντα και 0,05 σε κοσμογουιντ...

Εχει την λεξη text μεσα και υπαρχει free στο appstore...

(Πρεπει να εχεις παυπαλ και αγοραζεις 5ε μηνηματα...Το ονομα δεν το αναφερω για να μην γινει οτι με την on...)

Μήπως παίζει ρόλο το ύψος της ανανέωσης?

Εμένα με 20 € μου έδωσε 30 μέρες. στις 9/3

Και εμένα εκεί πάει το μυαλό μου , μήπως με ανανεώσεις μικρές ο διπλασιασμός είναι για 15 μέρες . Αρχίζουμε τα σενάρια ας είναι καλά η wind.

venceremos

Eγω δεν καταλαβαινω ποσο "εξω" επεσε δηλαδη η wind και τροποποιησε το μπονους.Δεν ειναι τα 5€ αλοιμονο,αλλα δεν ειναι και τοσο επαγγελματικη συμπεριφορα.Δηλαδη να εχω στη βοντα unlimited+μπονους 100mb και εδω να εχω 300' και μου κοβει και το μπονους;

αυτή είναι η χρέωση του free2go που υπήρχε, υπάρχει και θα υπάρχει στο μέλλον. Απλά για την ιστορία κάποια περίοδο στο παρελθόν ή wind είχε βγάλει κάποια ειδικά πακέτα δέσμευσης τιμής όπως τα έλεγε τα free2go 1-8 από κει το free2go2 είχε χρεώση 0,10€ ανά λεπτό ομιλίας με ελάχιστη χρέωση 1 δευτερόλεπτο και 0,04€ ανά sms (αντίστοιχο μιας προσφοράς του frog τότε), η προσφορά συνεχίστηκε και το πακέτο πέρσι το Φλεβάρη με την έλευση της νεας wind καρτοκινητής καταργήθηκε από τη wind αλλά οι χρεώσεις δεν άλλαξαν ποτέ από τότε παρά μόνο στα sms που με ανακοίνωση πήγε στα 0,12€ αλλά στην ομιλία έμεινε ως είχε με απλά τις αυξήσεις του ΦΠΑ που έφτασε τα 10,6 λεπτά το λεπτό ομιλίας. Οπότε όσοι δεν αλλάξαμε πακέτο απολαμβάνουμε ακόμα αυτές τις μοναδικές χρεώσεις και σαν free2go έχουμε και όλες τις νέες προσφορές της wind

Στο 1269 που πήρα μου είπε οτι είμαι στο F2G1 (που απο ότι θυμαμαι ήταν της Q card) Τώρα αυτό είναι καλό; Σε σχέση με το F2G2; Χρεώσεις που μπορώ να δω; Παίζει να πάω και γώ στο F2G2;

Στο 1269 που πήρα μου είπε οτι είμαι στο F2G1 (που απο ότι θυμαμαι ήταν της Q card) Τώρα αυτό είναι καλό; Σε σχέση με το F2G2; Χρεώσεις που μπορώ να δω; Παίζει να πάω και γώ στο F2G2;

Εγώ νομίζω είμαι F2G4. Τι διαφορές έχουν; Μόνο στις χρεώσεις ή και στις προσφορές δωρεάν λεπτών;

Κάπιος παραπάνω απλά εξακολουθεί να μπερδεύεται .

όταν πληρώνεις 20 ευρώ σου μπαίνουν καθαρά 17,86 όπως μπορεί να διαπιστώσει κανείς απλά με μια ανανέωση

και όταν βάζεις 10 παίρνεις 8,93 .

Δείγμα ότι το τέλος κινητής δεν μπαίνει στην τελική τιμή αλλά στην αρχική .

Λίγη μελέτη της εγκυκλίου του Υπουργείου οικονομικών θα διευκρίνηζε ακριβώς το τι ισχύει και τί όχι .

Όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να διαβάσει εδώ

http://www.e-kyklades.gr/images/pol1102_06_08_2009_F4547.pdf

(2. Το τέλος αυτό υπολογίζεται επί της αξίας του παρεχόμενου χρόνου ομιλίας ή επικοινωνίας των καρτοκινητών τηλεφώνων, ανεξαρτήτως του τρόπου με τον οποίο αυτός χορηγείται.Το τέλος καρτοκινητής τηλεφωνίας υπολογίζεται προ του φόρου προστιθέμενης αξίας. ) και άρα ΟΧΙ στην τελική τιμή.

Επίσης πρώτη φορά άκουσα ότι το τέλος κινητής είναι φόρος εισοδήματος ( Ο φόρος κινητής/καρτοκινητής , όπως και κάθε άλλος φόρος εισοδήματος)

Να το σκίσω το μεταπτυχιακό στα οικονομικά ή να περιμένω λίγο ακόμα ;;;

Edited by Vasileios

σε σχέση με το free2go4 καλύτερα είσαι νομίζω έχει 0,21€ το λεπτό η κλήση εκεί όσο και της q! Όχι στο free2go2 δε μπορείς να πας με τίποτα.

George Bernard Shaw

Κάπιος παραπάνω απλά εξακολουθεί να μπερδεύεται .

όταν πληρώνεις 20 ευρώ σου μπαίνουν καθαρά 17,86 όπως μπορεί να διαπιστώσει κανείς απλά με μια ανανέωση

και όταν βάζεις 10 παίρνεις 8,93 .

Δείγμα ότι το τέλος κινητής δεν μπαίνει στην τελική τιμή αλλά στην αρχική .

Λίγη μελέτη της εγκυκλίου του Υπουργείου οικονομικών θα διευκρίνηζε ακριβώς το τι ισχύει και τί όχι .

Όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να διαβάσει εδώ

http://www.e-kyklades.gr/images/pol1102_06_08_2009_F4547.pdf

(2. Το τέλος αυτό υπολογίζεται επί της αξίας του παρεχόμενου χρόνου ομιλίας ή επικοινωνίας των καρτοκινητών τηλεφώνων, ανεξαρτήτως του τρόπου με τον οποίο αυτός χορηγείται.Το τέλος καρτοκινητής τηλεφωνίας υπολογίζεται προ του φόρου προστιθέμενης αξίας. ) και άρα ΟΧΙ στην τελική τιμή.

Επίσης πρώτη φορά άκουσα ότι το τέλος κινητής είναι φόρος εισοδήματος ( Ο φόρος κινητής/καρτοκινητής , όπως και κάθε άλλος φόρος εισοδήματος)

Να το σκίσω το μεταπτυχιακό στα οικονομικά ή να περιμένω λίγο ακόμα ;;;

Ακομα και μετα απο αυτο το ποστ θα υπαρχουν ατομα που θα επιμενουν οτι δεν ισχυουν αυτα που λες. Και μετα σου λεει,εμενα δεν με κοροιδευει καμια εταιρια, τα προσεχω αυτα τα θεματα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Συγγνώμη που τρολάρω, αλλά η σημερινή τιμή του πετρελαίου brent.... εεε..ΣΟΡΡΥ...... η διάρκεια ισχύος του bonus ήθελα να πω, είναι 15 ή 30 μέρες; :D

Να αγοράσω ή να πουλήσω;;

:lol:

Ζητείται άτομο με πρόγραμμα cosmote gigamax unlimited για να του δίνω €10 τον μήνα για να αποκτήσω 1 extra sim στο συμβόλαιό του

Λοιπόν μιας και είμαι Λογιστής είπα και εγώ να παραθέσω τις γνώσεις μου σχετικά περί ΦΠΑ και φόρων. Έχουμε και λέμε για κάθε "μικτή" αξία ο τρόπος που μπορούμε να βρούμε την καθαρή αξία αυτής είναι να την αποφορολογήσουμε (είτε αυτό αφορά ΦΠΑ, είτε Φόρο κινητής, είτε οποιοδήποτε άλλο φόρο- όλοι φόροι είναι). Για να αποφορολογήσουμε λοιπόν μία μικτή αξία και να βρούμε την καθαρή της αξία, θα πρέπει να ξέρουμε το συντελεστή που υπόκειται σε παρακράτηση πχ για το ΦΠΑ είναι 23%, ενώ για το Φόρο κινητής 12%, πράγμα το οποίο σημαίνει ότι θα πρέπει να διαιρέσουμε αρχικά την τελική αξία (στην περίπτωση μας 20€) με το συντελεστή 1,23 (συντελεστής ΦΠΑ) πράγμα το οποίο ισούται με 20/1,23=16,26€. Όπως ήδη πολοί από εμάς γνωρίζουμε, σύμφωνα με "Το Υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών κοινοποίησε το Άρθρο 33 ν. 3775/2009 (ΦΕΚ 122 Α΄ /21. 7. 2009)" ο φόρος κινητής τηλεφωνίας υπόκειται και αυτός σε παρακράτηση φόρου, πράγμα το οποίο σημαίνει οτί η αξία

των 16,26€ "καθαρή αξία" περιλαμβάνει τόσο τον χρόνο καθαρής ομιλίας όσο και το φόρο κινητής τηλεφωνίας. Επαναλαμβάνουμε λοιπόν την διαδικασία αποφορολόγησης και για τα 16,26€ τα οποία θα πρέπει να διαιρεθούν με το συντελεστή 1,12 και μας προκύπτει καθαρή αξία ομιλίας 14,52€. Αν τώρα στα 14,52€ προσθέσουμε και το ΦΠΑ 23% προκύπτει μικτή αξία 17,86€. Μπορούσαμε βέβαια να το βρούμε ακόμα πιο γρήγορα αν εξαρχής είχαμε διαιρέσει τα 20€ με το 1,12 (συντελεστής φόρου κινητής τηλεφωνίας).

Τέλος όλοι οι φόροι του κράτους, υπολογίζονται πάντα επί της καθαρής αξίας ενός αγαθού ή μιας υπηρεσίας. Πχ ο φόρος ελευθέρων επαγγελματιών υπόκειται σε παρακράτηση 20% επί της καθαρής αξίας, όπως το ίδιο ισχυει και για τον εργολαβικό φόρο 3% (περιπτώση εργολαβικών κατασκευών με έκδοση ΑΠΥ) ο οποίος υπολογίζεται και αυτός επί της καθαρής αξίας. Κάτι τελευταίο περί φόρων είναι ότι κάποιοι συμψηφίζονται πχ περίπτωση ΦΠΑ όπου σε μηνιαία ή τριμηνιαία περιοδική δήλωση ΦΠΑ προκύπτει ποσό προς απόδοση (χρεωστικό ΦΠΑ) ή ποσό προς συμψηφισμό με επόμενη δήλωση (πιστωτικό ΦΠΑ). Άλλο παράδειγμα είναι ο φόρος Μισθωτών Υπηρεσιών ή ο φόρος Ελευθέρων επαγγελματιών(20% ο τελευτάιος), για αυτούς τους τελευταίους φόρους υπάρχει περίπτωση μέρος αυτών ή όλο το ποσό να το έχουμε ως επιστροφή φόρου πράγμα το οποίο θα προκύψει μετά τη συμπλήρωση της φορολογικής μας δήλωσης. Η περίπτωση του φόρου κινητής τηλεφωνίας, φυσικά είναι περίπτωση φόρου μη επιστρέψιμου και η πραγματική του αξία επί της καθαρής αξίας χρόνου ομιλίας είναι 12%+(12%Χ23%)=14,76%

Edited by eLeKtriK EyE

εβαλα 5ευρω πριν λιγο. Στο μηνυμα λεει οτι το μπονους ισχυει για 15μερες και το 1237 γραφει μεχρι 28/3. Αρα αλλαξε σιγουρα η διαρκεια για την 5αρα καρτα
[sIGPIC][/sIGPIC]

εβαλα 5ευρω πριν λιγο. Στο μηνυμα λεει οτι το μπονους ισχυει για 15μερες και το 1237 γραφει μεχρι 28/3. Αρα αλλαξε σιγουρα η διαρκεια για την 5αρα καρτα

ωραία για την 20 αρα κανείς; να δούμε και εκει τι παίζει...

venceremos

• The title was changed to Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova