Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημερα παιδες,μια ερωτηση να κανω θελω

για ολους εμας που εχουμε F2G με 1.5G Internet κλπ κλπ

τι ενεργειες πρεπει να κανουμε ωστε να το διατηρησουμε αυτο??.

δεν υπαρχει κατι που μπορεις να κανεις. το 1,5gb εχει καταργηθει. περιμενουμε να δουμε την επομενη προσφορα της wind

[sIGPIC][/sIGPIC]

δεν υπαρχει κατι που μπορεις να κανεις. το 1,5gb εχει καταργηθει. περιμενουμε να δουμε την επομενη προσφορα της wind

Αρα περιμενουμε με sms ειδοποιηση πως θα γινει??. :O

Edited by Cannibal

Αρα περιμενουμε με sms ειδοποιηση πως θα γινει??. :O

περιμενουμε ανακοινωση της wind στο site της

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελευταία ανανέωση έκανα 20κατι Δεκεμβρίου. Τώρα πρέπει να ξανακανω για να έχω δωρεάν χρόνο για f2g? επίσης εσβησα και το apn από τις ρυθμίσεις για να μην χρεωνοναι με τα push. Καλά δεν έκανα;

Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι

http://www.aeginahomes.gr/

Καλή χρονιά σε όλους και καλώς σας βρήκα (νέος στο φόρουμ)!

Είμαι ένας ευτυχισμένος κάτοχος wind f2g εδώ και αρκετό καιρό. Πριν λίγο μου τηλεφώνησε μια πωλήτρια από τη wind και μου λέει ότι από φεβρουάριο καταργούνται τα 1500 δωρεάν λεπτά + 1500 δωρεάν sms προς wind!!! :lost: WTF???? Στη συνέχεια μου πρότεινε άλλα πακέτα (συμβόλαιο/καρτοσυμβόλαιο) που μπορώ να μεταβώ.

ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ;;;;;; :cry:

Καλημερα παιδες,μια ερωτηση να κανω θελω

για ολους εμας που εχουμε F2G με 1.5G Internet κλπ κλπ

τι ενεργειες πρεπει να κανουμε ωστε να το διατηρησουμε αυτο??.

Μέχρι 31/01/2011 έχεις 500ΜΒ από εκεί και πέρα περιμένεις νεότερη προσφορά

αλλιώς με 15 ευρώ αγοράζεις 1GB για 1 μήνα στέλνοντας το μήνυμα 1GB στο 19595

Παιδιά μια ερώτηση. Ο διπλασιασμός των Ε που βάζουμε, πως ακριβώς μετριέται; Δηλαδή, έκανα ανανέωση 15Ε, και μου είπε για άλλα 15 που ισχύουν μέχρι το τέλος του μήνα και τα μαθαίνω στο 1237. ΑΝ τώρα πάρω ένα τηλέφωνο που έιναι εκτός των δωρεάν 1500 λεπτών (πχ κοσμοτε) μου αφαιρούνται από τα 15Ε που έχω έξτρ (από το 1237, τα οποία ισχύουν μέχρι το τέλος του μήνα) ή από τα κλάσσικά; Δηλαδή αν μιλήσω 15Ε, στο τέλος του μήνα θα μου έχουν μείνει άλλα 15 "κανονικά" ή θα πρέπει να μιλήσω συνολικά 30Ε να αξιοποιήσω την προσφορά;

Καταναλώνονται πρώτα τα 15ε του μπόνους. Οπότε αν αυτό το μήνα καταναλώσεις 15ε θα σου μείνουν 15ε στη κάρτα σαν κανονικό υπόλοιπο.

Μέχρι 31/01/2011 έχεις 500ΜΒ από εκεί και πέρα περιμένεις νεότερη προσφορά

αλλιώς με 15 ευρώ αγοράζεις 1GB για 1 μήνα στέλνοντας το μήνυμα 1GB στο 19595

Κραταω το 1ο σκελος που αναφερεις, το 2ο το θεωρω περιττο σε μερες που ζουμε... :ninja:

Καταναλώνονται πρώτα τα 15ε του μπόνους. Οπότε αν αυτό το μήνα καταναλώσεις 15ε θα σου μείνουν 15ε στη κάρτα σαν κανονικό υπόλοιπο.

Ω! Τότε μιλάμε για εξαιρετική προσφορά! Εκεί που έψαχνα για εναλλακτικές, μας έφτιαξε πάλι η Wind... Αν κάνει και καμια μόνιμη προσφορά με DATA θα είμαστε τέλεια!

Είμαι ένας ευτυχισμένος κάτοχος wind f2g εδώ και αρκετό καιρό. Πριν λίγο μου τηλεφώνησε μια πωλήτρια από τη wind και μου λέει ότι από φεβρουάριο καταργούνται τα 1500 δωρεάν λεπτά + 1500 δωρεάν sms προς wind!!! :lost: WTF???? Στη συνέχεια μου πρότεινε άλλα πακέτα (συμβόλαιο/καρτοσυμβόλαιο) που μπορώ να μεταβώ.

Μην βιάζεσαι να βγάλεις συμπεράσματα. Κατ' αρχήν δεν έχει ανακοινωθεί κάτι τέτοιο από την Wind. Πιθανόν κάποιος εξωτερικός συνεργάτης σε κάλεσε και σου είπε έτσι προκειμένου να σε πείσει να μετατρέψεις το καρτοκινητό σου σε συμβόλαιο. Απλά, πρέπει να περιμένουμε μέχρι να υπάρξει επίσημη ανακοίνωση της φετινής προσφοράς (αν υπάρξει) ή να βολευτούμε με τα ήδη υπάρχοντα προπληρωμένα πακέτα non stop.

Υπομονή...:cool:

Ανέκαθεν οι πωλητές λέγανε οτιδήποτε ανακρίβια τους βοηθούσε για να ολοκληρώσουν την επιθυμητή πώληση.

Στην δεδομένη χρονική στιγμή Τα δωρεάν λεπτά έχουν καταργηθεί .

Μόνο με ανανέωση δίνονται 1500+1500 για 30 ημέρες και αυτό μέχρι 31/01/11.

Αν κάνεις ανανέωση στις 31/01 θα τα έχεις μέχρι τις 03/03/2011

Μέχρι τότε να είσαι σίγουρος ότι θα έχει βγεί η καινούρια προσφορά για το έτος 2011.

Κραταω το 1ο σκελος που αναφερεις, το 2ο το θεωρω περιττο σε μερες που ζουμε... :ninja:

όμως το δεύτερο σκέλος απαντάει στην ερώτηση σου που ήταν τι μπορείς να κάνεις για τα 1500ΜΒ .

Αλλά προφανώς δεν ενδιαφέρεσαι να κάνεις τίποτα.

πω πω ξεκινησαν τα κορακια. οτι αρπαξουν τωρα πριν βγει καποια νεα προσφορα. σιγουρα θα αυξηθει ο αριθμος αυτων των τηλεφωνηματων αυτες τις μερες. εδω ο κοσμος κυνηγαει το ευρω και αυτοι προτεινουν συμβολαια και παγια

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ότι και να προσπαθούν να προωθήσουν, υπάρχει πάντα η προσφορά της Q με τα δωρεάν σε wind και Q και τα 100ΜΒ internet, η οποία θα ισχύσει όλο το 2011, όπως μου είπε πωλητής Wind... Τώρα αν μου πούλαγε φούμαρα, θα δούμε, κάτι θα κάνει ο ανταγωνισμός και για μας τους τζαμπατζήδες...!

Ότι και να προσπαθούν να προωθήσουν, υπάρχει πάντα η προσφορά της Q με τα δωρεάν σε wind και Q και τα 100ΜΒ internet, η οποία θα ισχύσει όλο το 2011, όπως μου είπε πωλητής Wind... Τώρα αν μου πούλαγε φούμαρα, θα δούμε, κάτι θα κάνει ο ανταγωνισμός και για μας τους τζαμπατζήδες...!

ειλικρινα δεν εμπιστευομαι κανεναν αν δεν δω επισημη ανακοινωση. ο πωλητης μπορει να εχει δικιο αλλα απο που προερχεται η πληροφορηση του? απλα ο καθενας λεει οτι θελει η οτι ευχεται να συμβει. μην πιστευετε τιποτα αν δεν δειτε επισημη ανακοινωση

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλά, ούτε εγώ εμπιστεύομαι οτιδήποτε εκτός επίσημης ανακοίνωσης, εδω φοβόμουν οτι τα 500ΜΒ που μας έδωσαν οτι ήταν ψεύτικά, λάθος στο σύστημα (στην αρχή δεν μου μειώνονταν όσο τα χρησιμοποιούσα...) και όταν μπήκα εδώ και το επιβεβαίωσα ηρέμησα λίγο...

όμως το δεύτερο σκέλος απαντάει στην ερώτηση σου που ήταν τι μπορείς να κάνεις για τα 1500ΜΒ .

Αλλά προφανώς δεν ενδιαφέρεσαι να κάνεις τίποτα.

χρηση του Internet κανω κυριως και αυτο με νοιαζει,οποτε κ 500ΜΒ καλα ειναι μηνιαια για να κανουμε την δουλεια μας.

Ναι, τώρα μειώθηκαν. Δεν ξέρω αν τα μετράει απευθείας όμως, μπορεί η μείωση που είδα σήμερα να είναι απο χθεσινή χρήση... οπότε χρειάζεται προσοχή!

Μόλις μου ήρθε μήνυμα: "Μην ξεχνάτε ότι με ανανέωση 5€ και πάνω έχετε εντελώς δωρεάν 1500 λεπτά & 1500sms προς όλο το F2G και τον Ιανουάριο":confused:

Επίσης από το 1245, που έστειλα εγώ, ενημερώθηκα με sms ότι έχω υπόλοιπο 500mb, δεν μου είχε έρθει sms μέχρι τώρα.

Oυτε εμενα μου εχει ερθει sms για τα 500mb.

Απλα οταν εστειλα yp στο 1245 ειδα οτι ειχα 500mb και χαρηκα.

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Αν ανανεωσω από καταστημα κερδιζω κατι επιπλεον? Ποιος (είναι) ο καλυτερος τροποσ ανανεωσης τελικα?

Οποτε τωρα που ηρθε νεος μηνας ξαναδιπλασιζεται και η νεα καρτα η θα ισχυει η παλια?

Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι

http://www.aeginahomes.gr/

Αν ανανεωσω από καταστημα κερδιζω κατι επιπλεον? Ποιος (είναι) ο καλυτερος τροποσ ανανεωσης τελικα?

Οποτε τωρα που ηρθε νεος μηνας ξαναδιπλασιζεται και η νεα καρτα η θα ισχυει η παλια?

αν εχεις παρει μηνυμα διπλασιασμου η πρωτη καρτα καθε μηνα διπλασιαζεται

[sIGPIC][/sIGPIC]

• The title was changed to Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova