Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

πρακτικά και αλήθεια να του δωσε 200€ αν ειναι εως το τέλος του μήνα ειναι πρακτικά άχρηστα γιατί που στο καλό θα μιλήσεις για 20 ημερες να ξοδέψεις τόσα λεφτά;

Υπάρχουν και γραμμές 800 με χρέωση 2.46€ το λεπτό:lol:

:ninja:

Υπάρχουν και γραμμές 800 με χρέωση 2.46€ το λεπτό:lol:

Οι 800 δεν χρεώνονται, και οι περισσότερες, δεν μπορούν να κληθούν από κινητό... :)

Ηρθε μήνυμα:

"Συγχαρητήρια! Το f2g σου χάρισε 200 ολοκληρα ευρώ για να μιλάς και να γραφεις εντελως δωρεαν μεχρι το τελος του μηνα. Για το υπολοιπο σου στειλε υπ στο 1248"

Πάρα πολύ ωραίο δώρο από τη Wind :)

Μια κλήση στο 1269 θα μας πείσει όλους αν τα 200€ έχουν μπει μόνιμα στο υπόλοιπο σου ή έχουν διάρκεια μέχρι τέλος του μήνα.

ΥΓ. Ο αριθμός 1248 πάλι τι είναι?:worry::wacko:

Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S,

Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue

Δεν έκανα τίποτα παραπάνω από αυτό που κάνω εδώ και χρόνια.

Τον τελευταίο χρόνο μάλιστα έχω την προσφορά με τα 1500 και δεν κάνω παραπάνω από μια ανανέωση το μηνα.

Φυσικά είναι αδύνατον να ξοδευτούν τόσα ευρώ, μπορεί γι' αυτό και να μου τα έδωσαν, μπορεί να έγινε και λάθος. Θα φανεί, αν θα έρθει και σ' άλλους αυτή η προσφορά.

Οσο για το άν λεω αλήθεια (γιατί το διάβασα κι αυτό, παρόλο που φωτογράφισα το σμσ) από τα ως τώρα μηνύματα μου, από τον αριθμό τους, το ύφος και τον χρόνο που έκανα την εγγραφή μου εδώ, φαίνεται καθαρά νομίζω.

Δεν ενδιαφέρομαι να πείσω κανέναν και μάλλον κακώς έκανα που το ανέφερα.

Scotty, beam us up.

Μια κλήση στο 1269 θα μας πείσει όλους αν τα 200€ έχουν μπει μόνιμα στο υπόλοιπο σου ή έχουν διάρκεια μέχρι τέλος του μήνα.

ΥΓ. Ο αριθμός 1248 πάλι τι είναι?:worry::wacko:

Ναι ρε παιδιά τι είναι το 1248;

Ζητείται άτομο με πρόγραμμα cosmote gigamax unlimited για να του δίνω €10 τον μήνα για να αποκτήσω 1 extra sim στο συμβόλαιό του

Δεν έκανα τίποτα παραπάνω από αυτό που κάνω εδώ και χρόνια.

Τον τελευταίο χρόνο μάλιστα έχω την προσφορά με τα 1500 και δεν κάνω παραπάνω από μια ανανέωση το μηνα.

Φυσικά είναι αδύνατον να ξοδευτούν τόσα ευρώ, μπορεί γι' αυτό και να μου τα έδωσαν, μπορεί να έγινε και λάθος. Θα φανεί, αν θα έρθει και σ' άλλους αυτή η προσφορά.

Οσο για το άν λεω αλήθεια (γιατί το διάβασα κι αυτό, παρόλο που φωτογράφισα το σμσ) από τα ως τώρα μηνύματα μου, από τον αριθμό τους, το ύφος και τον χρόνο που έκανα την εγγραφή μου εδώ, φαίνεται καθαρά νομίζω.

συνηθως βεβαια τα μηνυματα εχονται απο το wind f2g και οχι απο τη wind αρα μαλλον μιλαμε για ειδικη προσφορα σε εσενα

Edited by stathis123

My Mobile Phone History:

Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13

Όχι ρε συ, καλά έκανες και μας το είπες.

Και μη το παίρνεις προσωπικά αν κάποιοι είναι επιφυλακτικοί.

Ανέβασες τη φώτο και ΟΚ.

Πάρε αν θες στο 1269 και πες μας αν στο υπόλοιπο που σου λέει σ' αυτό το νούμερο υπολογίζει και αυτά τα 200 ευρώ... (λογικά δεν πρέπει).

Peace... Love... Freedom...

τι συμπτωση παντως σε ολοκληρο φορουμ να εχει σταλει μονο σε εναν χρηστη αυτο το μηνυμα.
[sIGPIC][/sIGPIC]

To 1269 έδωσε το κανονικό μου υπόλοιπο.

Πήρα το 1260 και ο υπάλληλος μου είπε, πως η προσφορά όντως ισχύει. Οταν ρώτησα αν μπορώ να αγοράσω my tones, είπε πως δεν μπορούσα.

Είναι μονο για τηλεφωνήματα σε κινητά σταθερά και μηνύματα και όχι υπηρεσίες.

(Παίχτη δεν καταλαβαίνω τι εννοείς ή υπονοείς, αλλά δεν προκειται να απαντήσω σε τέτοιου ειδους σχόλια)

Scotty, beam us up.

To 1269 έδωσε το κανονικό μου υπόλοιπο.

Πήρα το 1260 και ο υπάλληλος μου είπε, πως η προσφορά όντως ισχύει. Οταν ρώτησα αν μπορώ να αγοράσω my tones, είπε πως δεν μπορούσα.

Είναι μονο για τηλεφωνήματα σε κινητά σταθερά και μηνύματα και όχι υπηρεσίες.

(Παίχτη δεν καταλαβαίνω τι εννοείς ή υπονοείς, αλλά δεν προκειται να απαντήσω σε τέτοιου ειδους σχόλια)

Θέλω προσφορές για τα Χριστούγεννα τώρα!!!

Οι αγγελίες είναι επιτρεπτές μόνο στο buy&sell.

μπορείς να φας την προσφορά αγοράζοντας διάφορα apps (αν γίνεται )

Άλλα προς θεού μην πάνε χαμένα 200€:wacko:

:ninja:

καλα εκανες και το ανεφερες...γνωμη μου οτι θα παρουσιαστουν και αλλες τετοιες προσφορες μεχρι τις γιορτες....:D

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

Πιστεύω κι εγώ πως λόγω γιορτών αρκετά θα γίνουν.

Ουσιαστικά όμως, δεν προσφέρουν (τουλάχιστον σε μενα, που έχω την προσφορά με τα 1500) και μεγάλη διαφορά, γιατί είναι ΜΟΝΟ για τηλεφωνήματα σε σταθερά - κινητά και μηνύματα.

Και είναι μέχρι το τέλος του μήνα.

Πόσο να μιλήσεις πια ή πόσα μηνύματα να στείλεις (αφού ήδη έχω και τα 1500;).

Δεν είμαι αχάριστος φυσικά και χάρηκα πολύ, αλλά σιγά μη χαλάσω τόσα ευρώ σε τόσο λίγο διάστημα! Ούτε τα μισά καν.

Scotty, beam us up.

Ουσιαστικά όμως, δεν προσφέρουν (τουλάχιστον σε μενα, που έχω την προσφορά με τα 1500) και μεγάλη διαφορά, γιατί είναι ΜΟΝΟ για τηλεφωνήματα σε σταθερά - κινητά και μηνύματα.

Δεν είμαι αχάριστος φυσικά και χάρηκα πολύ, αλλά σιγά μη χαλάσω τόσα ευρώ σε τόσο λίγο διάστημα! Ούτε τα μισά καν.

wind sharing δεν παιζει ε?

Οι αγγελίες είναι επιτρεπτές μόνο στο buy&sell.

wind sharing δεν παιζει ε?

εννοείται όχι.

Ζητείται άτομο με πρόγραμμα cosmote gigamax unlimited για να του δίνω €10 τον μήνα για να αποκτήσω 1 extra sim στο συμβόλαιό του

παιδια εχω μια ερωτηση....εχω free2go και την προσφορα με τα 1500.

Πηγα να μπω στο ιντερνετ οπως και αλλες φορες και με πεταξε.Μπηκα να δω το υπολοιπο μου και ηταν 0....δλδ -0 αλλα οκ.

παιρνω το 1245 μου ειπε οτι εχω 1200' 1000 μνμ και απεριωριστη χρηση του wind plus........δεν μου ειπε ομως ποσα mb εχω....ξερει κανεις τι εγινε? απο μεριας wind εξυπηρετιση 0 αφου μου ειπαν οτι καπου μπηκα και χρεωθηκα και οτι δεν μπορουν να εχουν προσβαση για να δουν ποσα λεπτα εχω.αυτο το μηνα δεν εχω μπει καθολου μα καθολου.καμια ιδεα...???

HTC Touch Pro , HTC Touch Pro 2 , HTC Desire HD , HTC ONE X , HTC M7 , HTC M8

Samsung Galaxy Note II , Samsung Galaxy S6 Edge

iPhone 3Gs ,iPad mini

Oneplus 2 , Oneplus X

Meizu MX5 :clap:

παιδια εχω μια ερωτηση....εχω free2go και την προσφορα με τα 1500.

Πηγα να μπω στο ιντερνετ οπως και αλλες φορες και με πεταξε.Μπηκα να δω το υπολοιπο μου και ηταν 0....δλδ -0 αλλα οκ.

παιρνω το 1245 μου ειπε οτι εχω 1200' 1000 μνμ και απεριωριστη χρηση του wind plus........δεν μου ειπε ομως ποσα mb εχω....ξερει κανεις τι εγινε? απο μεριας wind εξυπηρετιση 0 αφου μου ειπαν οτι καπου μπηκα και χρεωθηκα και οτι δεν μπορουν να εχουν προσβαση για να δουν ποσα λεπτα εχω.αυτο το μηνα δεν εχω μπει καθολου μα καθολου.καμια ιδεα...???

και σε μενα ειχε τυχει αν εχεισ υπολοιπο 0 η μειον ΔΕΝ μπορεις να κανεις χρηση ΚΑΜΜΙΑΣ υπηρεσιας. Εγς εβαλα 2 ευρω (απο καταστημα) και μετα απο λιγο λειτουργουσαν ολα

[85]IPHONE(6)3G-3GS-4-5-5s-6plus[NOKIA(42)1100 6110 6150 6210 6310i 3210 3310 3330 8210 8310 8810 8850 7650 3510 3100 5100 5140 3200 6610 6600 7200 2650 7260 6101 6230 6670 3230 6111 N71 5300 6290 6300 N76 1650 5220 6303i c2-03 202 206 301 515 225] [ERICSSON z200 v800 w800i T280i 337 388 768 788 t20 t20s t28][sHARP G400 G30i G25 G703 GX29 GX770] [PANASONIC (3)] [sAMSUNG 5522 7722 8262 9060][XIAOMI RN2-3-4-5A-5 MIMAX1-2-3 MI MIX][POCO F2-X3]

καρτα εβαλα καμια αλλαγη....και το περιεργο ειναι οτι δεν μου λεει ποσα mb εχω διαθεσιμα 1245?

HTC Touch Pro , HTC Touch Pro 2 , HTC Desire HD , HTC ONE X , HTC M7 , HTC M8

Samsung Galaxy Note II , Samsung Galaxy S6 Edge

iPhone 3Gs ,iPad mini

Oneplus 2 , Oneplus X

Meizu MX5 :clap:

"ΔΙΠΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΑΠΟ ΤΟ F2G!

ΚΕΡΔΙΣΕ ΔΙΠΛΑΣΙΟ ΧΡΟΝΟ ΟΜΙΛΙΑΣ

ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ

ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ! ΑΝΑΝΕΩΣΕ ΤΩΡΑ!"

Για αυτήν την προσφορά πρέπει να στείλουμε κάπου sms ή να γίνει κλήση σε κάποιον αριθμό για να ισχύει?

ή μόλις μας έρθει η προσφορά με sms ισχύει αυτόματα?

Στο 210 5100 100 αν καλέσεις, θα σου πουν τις προσφορές που τρέχουν στη γραμμή σου. Γι' αυτό είπα κι εγώ αν τηλεφωνήσω στον εν λόγω αριθμό ή στην εξυπηρέτηση πελατών μπορέσω να "τσιμπήσω" την προσφορά του διπλασιασμού της κάρτας ανανέωσης.

Τελικά τι έκανες? Πήρες και την άλλη προσφορά?

Επίσης τι καλεί αυτός ο αριθμός? (βλέπω ρωτάνε και άλλα παιδιά από πάνω)

σωστα τα λες...σημασια εχει τι μπορεις εσυ να ξοδεψεις οχι ποσο σου χαριζουν....

γνωμη μου να θυμηθεις ολους τους παλιους σου φιλους και ειδικα τις φιλες :p...μπορει να βγει κατι καλο :D

1260 = 2105100100 .

O τρόπος να καλείς το Customer Care της Wind σε σταθερό αριθμό και για όσους έχουν δωρεάν προς σταθερά να μην χρεώνονται!

lalista.gr

Για αυτήν την προσφορά πρέπει να στείλουμε κάπου sms ή να γίνει κλήση σε κάποιον αριθμό για να ισχύει?

ή μόλις μας έρθει η προσφορά με sms ισχύει αυτόματα?

Τελικά τι έκανες? Πήρες και την άλλη προσφορά?

Επίσης τι καλεί αυτός ο αριθμός? (βλέπω ρωτάνε και άλλα παιδιά από πάνω)

Η προσφορά που έκανες Quote, είναι επιλεκτική και δεν μπορούν να την εκμεταλλευτούν όλοι.

Πάντως για να λειτουργήσει, πρέπει να κάνεις ανανέωση.

Δεν κάλεσα ακόμη τον εν λόγω αριθμό.

Θα τον καλέσω για να ενημερωθώ ποιες προσφορές(επιλεκτικές και μη) τρέχουν στη γραμμή μου.

Απλά είπα αν μπορέσω να κάνω τράμπα την "εικονική" προσφορά του 1 μήνα με το μόνιμο διπλασιασμό της πρώτης κάρτας συνδιαλέξεων.

Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S,

Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue

1260 = 2105100100 .

O τρόπος να καλείς το Customer Care της Wind σε σταθερό αριθμό και για όσους έχουν δωρεάν προς σταθερά να μην χρεώνονται!

Συμφωνά με την οργανωμένη αντζέντα μου ο αριθμός του customer service της wind (για τζαμπέ λέμε) είναι +302106158000

άρα αυτό ο αριθμός τι είναι; εναλλακτικό Customer care; what is this number παίδες!!!

:lol:

Για f2g ποια είναι η ελάχιστη ανανέωση ποσού που μπορώ να κάνω και να μου ανανεώνει την ημερομηνία λήξης στον μέγιστο (ένας χρόνος νομίζω) βαθμό?

Ρωτάω τόσο για κάρτα έτοιμη, όσο και για αυτές που σου τυπώνει στο περίπτερο εκείνη την στιγμή με το μηχανάκι που έχουν.

1260 = 2105100100 .

Ευχαριστώ! :)

Απλά είπα αν μπορέσω να κάνω τράμπα την "εικονική" προσφορά του 1 μήνα με το μόνιμο διπλασιασμό της πρώτης κάρτας συνδιαλέξεων.

Αν τα καταφέρεις, γράψε μας και τι τους είπες να ξέρουμε ;)

Συμφωνά με την οργανωμένη αντζέντα μου ο αριθμός του customer service της wind (για τζαμπέ λέμε) είναι +302106158000

άρα αυτό ο αριθμός τι είναι; εναλλακτικό Customer care; what is this number παίδες!!!

Αυτός ο αριθμός που δίνεις είναι σίγουρα για τζαμπέ εξυπηρέτηση?

Για f2g ποια είναι η ελάχιστη ανανέωση ποσού που μπορώ να κάνω και να μου ανανεώνει την ημερομηνία λήξης στον μέγιστο (ένας χρόνος νομίζω) βαθμό?

1 ευρω απο τα καταστηματα της wind....:p

• The title was changed to Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova