neo24gr Δημ. September 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2010 Tο άλλο περίεργο είναι γιατί δεν το καταργούν από τώρα το f2g2 αφού τους χαλάει τόσο πολύ. Ήδη με τα 12 λεπτά που πήγαν το sms έχει ξενερώσει απίστευτα πολύς κόσμος δεν ξενερωνω καθολου μα καθολου με το 0,11 και ανα δευτερολεπτο! τα μηνυματα ειναι για για μικροτερες ηλικιες! Παράθεση http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guard8090 Δημ. September 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2010 δεν ξενερωνω καθολου μα καθολου με το 0,11 και ανα δευτερολεπτο! τα μηνυματα ειναι για για μικροτερες ηλικιες! Συμφωνώ απόλυτα!!! Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corduroy27 Δημ. September 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2010 καλη για οσους μπορουνε να την ενεργοποιησουνε. δυστυχως στην wind υπαρχουν πελατες δυο ταχυτητων Έστειλα κι εγώ κενό SMS (F2G2) και δέχθηκα μήνυμα ότι δε δικαιούμαι την προσφορά F2G. :( Υπάρχει και μία τρίτη ταχύτητα. Αυτοί που την ενεργοποίησαν και έκανε ένα μήνα να πάρει μπρος και τώρα θα κάνουν άλλο τόσο να επιστρέψουν τα λεφτά του προηγούμενου. Από αυτό και μόνο πάντως η wind έχασε 3 πελάτες (παρέα) από το δίκτυο της αφού είχαμε και άλλα προηγούμενα και οι τρεις. Έπρεπε πρώτα να γίνουν καταγγελίες για να κάνουν μόνο τα μισά. Αυτό φαντάζομαι δεν υπάγεται στο νέο σύστημα το οποίο χρησιμοποιεί η wind, (δε θυμάμαι τώρα λεπτομέρειες), για άμεση ενημέρωση στις χρεώσεις, κλπ. κλπ. Τι να πεις... :wacko: Παράθεση Peace... Love... Freedom... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostis Δημ. September 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2010 Συμφωνώ απόλυτα!!! Δεν είναι θέμα ηλικίας, ξέρω και μεγάλους ανθρώπους που επικοινωνούν κυρίως με sms. Aλλά όπως και να έχει τί σημαίνει αυτό, ότι πρέπει να μας πίανουν τον κ.. στα sms που δεν κοστίζουν πρακτικά τίποτα γι αυτούς; Αφήστε που οι εταιρείες πάνε να περάσουν την νοοτροπία ότι τα καρτοκινητά είναι για τις μικρές ηλικίες, ενώ για τις μεγάλες είναι μόνο τα συμβόλαια... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corduroy27 Δημ. September 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2010 Για τα SMS που λέτε, γενικά οι μεγαλύτερης ηλικίας δε στέλνουν SMS είτε λόγω "μικρής" σχέσης με τα κινητά, είτε επειδή τους φαίνεται κάπως... Όπως και να έχει, τίποτα δεν είναι απόλυτο. Ο καθ' ένας έχει ότι τον εξυπηρετεί και τον βολεύει. Αυτό το παιχνίδι με τις ηλικίες, (βασικά της cosmote), μου θυμίζει μια παλιότερη διαφήμιση με έναν "Large" τύπο (με οτε) που του "άρεσε να πληρώνει"... Μια νεότερη της cosomte, πάει να δημιουργήσει κόμπλεξ σε κάποιους. Ας μη παίζουμε το παιχνίδι τους. Παράθεση Peace... Love... Freedom... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guard8090 Δημ. September 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2010 Δεν είναι θέμα ηλικίας, ξέρω και μεγάλους ανθρώπους που επικοινωνούν κυρίως με sms. Aλλά όπως και να έχει τί σημαίνει αυτό, ότι πρέπει να μας πίανουν τον κ.. στα sms που δεν κοστίζουν πρακτικά τίποτα γι αυτούς; Αφήστε που οι εταιρείες πάνε να περάσουν την νοοτροπία ότι τα καρτοκινητά είναι για τις μικρές ηλικίες, ενώ για τις μεγάλες είναι μόνο τα συμβόλαια... Οι μεγαλύτεροι που στέλνουν μηνύματα είναι η μειοψηφία πάντως. Όσον αφορά τι λένε οι εταιρείες δεν δίνω δεκάρα.Το θέμα είναι τι πιστεύει και τι βολεύει τον καθένα. Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. September 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2010 Δυστυχώς, και πίτα ολόκληρη και σκύλο χορτάτο μόνο στη FROG..... και η χρέωση που έχει η WIND ανά δευτερόλεπτο με 0,106€/λεπτό την κρατάει μόνο και μόνο εξαιτίας του FROG..... αλλιώς σιγά μην το είχε κρατήσει..... Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
button Δημ. October 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2010 LOL !!! με πήραν απο VODAFONE και μου πρότειναν να παω σε vodafone καρτο πρόγραμμά και με ρωτάει είστε συμφώνως εγώ λέω έχω τζάμπα ίντερνετ η vodafone έχει και μου λέει για σας χαχαχαχαχαχα Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. October 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2010 Βαζε σημέία στήξης γιατι δεν καταλαβαμε τίποτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo_1983petra Δημ. October 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2010 Εγώ παρατήρησα Ότι τΑ 1500 λεπτά και SMS μεταφέρονται στον άλλον μήνα. Παλιότερα δεν το έκανε αυτό. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostis Δημ. October 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2010 Εγώ παρατήρησα Ότι τΑ 1500 λεπτά και SMS μεταφέρονται στον άλλον μήνα. Παλιότερα δεν το έκανε αυτό. Sent from my iPhone using Tapatalk Νομίζω ότι το έκανε και τους προηγούμενους μήνες αλλά δεν πρόκειται για μεταφορά, απλά όταν αλλάζει ο μήνας τα 1500 του προηγούμενου (όσα έχουν απομείνει) παραμένουν διαθέσιμα για κάποιες ώρες. Μπαι δε γουαιη καλό μήνα :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. October 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2010 Υπαρχει καποιος τροπος για να βλεπει απο ιντερνετ τις κινησεις λογοριασμου καρτοκινητου WIND, οπως πχ κανω για το συμβολαιο Cosmote που εχω απο το My account? Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. October 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2010 Υπαρχει καποιος τροπος για να βλεπει απο ιντερνετ τις κινησεις λογοριασμου καρτοκινητου WIND, οπως πχ κανω για το συμβολαιο Cosmote που εχω απο το My account? δεν υπαρχει τετοια δυνατοτητα. ωραια θα ηταν αν υπηρχε Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostis Δημ. October 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2010 δεν υπαρχει τετοια δυνατοτητα. ωραια θα ηταν αν υπηρχε Aυτή τη στιγμή στην Ελλάδα καμία εταιρεία δεν παρέχει αυτή τη δυνατότητα στα καρτοκινητά, πράγμα που σε άλλες χώρες είναι κανόνας, αυτονόητο ή και επιβεβλημένο από το νόμο (πχ Ιταλία). Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apollon11 Δημ. October 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2010 Με πήραν το πρωί από τη Wind προτείνοντας μου να αλλάξω πακέτο καρτοκινητής. Έχω το F2G2 και προφανώς μου πρότειναν την νέα καρτοκινητή. Όταν είπα στην κοπέλα ότι έχω προνομιακή χρέωση με το F2G2 (€0,10/λεπτό), μου ανέφέρε ότι θα ισχύει ως τέλη 2010! :mad: Αν ισχύσει με βλέπω για Q. Κρίμα... να σε ρωτησω, αυτη που σε καλεσε φαινοταν νουμερο στην αναγνωριση;;;,, γιατι εμενα τωρα μια εβδομαδα με καλουν με αποκρυψη[δεν απανταω σε τετοια] 1-2 φορες την μερα σε ασχετο χρονο... λεω μηπως ειναι ιδια περιπτωση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scream Δημ. October 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2010 Εγώ παρατήρησα Ότι τΑ 1500 λεπτά και SMS μεταφέρονται στον άλλον μήνα. Παλιότερα δεν το έκανε αυτό. Sent from my iPhone using Tapatalk Όντως και εγώ τώρα από ότι είδα εχω 49 ώρες και 50 λεπτά.Δηλαδή δίνει τα διπλάσια από πριν όσα έδινε και στον πρώτο μήνα της προσφοράς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARASwrite Δημ. October 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2010 σε εμένα δε μεταφέρονται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evo481 Δημ. October 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2010 3000 λεπτα και σμσ, 1630 μεγαμπαιτ για μενα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nif Δημ. October 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2010 ok και σε μενα το ιδιο εβγαλε αλλά πιστεύω θα τα αφαιρέσει αργότερα. μου έχει τύχει παρόμοιο μερικές φορές και σε vodafone Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo_1983petra Δημ. October 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2010 ok και σε μενα το ιδιο εβγαλε αλλά πιστεύω θα τα αφαιρέσει αργότερα. μου έχει τύχει παρόμοιο μερικές φορές και σε vodafone Εμένα παντός Εδώ και δυο μέρες δεν μου τα έχει αφαιρέσει Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djalma Δημ. October 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2010 Πήγα σήμερα να βάλω κάρτα στο f2g4 μου σε κατάστημα wind. Μετά την κρυάδα που έφαγα από τον υπάλληλο που μου είπε ότι τέλειωσε η απαλλαγή φόρου για κάρτες άνω των 20€, μου έδωσε μια κάρτα των 20€ για να την βάλω μόνος μου (:down:) λέγοντάς μου αν θέλω να το κάνω wind καρτοκινητή για να διπλασιαστεί το υπόλοιπό της λαμβάνοντας την άρνησή μου. Η απορία μου, ενώ ο υπάλληλος μου είπε ότι μόνο στην wind καρτοκινητή διπλασιάζεται ο χρόνος ομιλίας μου, μου ήρθε sms μετά την ανανέωση ότι διπλασιάστηκε το υπόλοιπό μου μέχρι 01/11/2010 :confused:. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DemetreKre Δημ. October 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2010 Πήγα σήμερα να βάλω κάρτα στο f2g4 μου σε κατάστημα wind. Μετά την κρυάδα που έφαγα από τον υπάλληλο που μου είπε ότι τέλειωσε η απαλλαγή φόρου για κάρτες άνω των 20€, μου έδωσε μια κάρτα των 20€ για να την βάλω μόνος μου (:down:) λέγοντάς μου αν θέλω να το κάνω wind καρτοκινητή για να διπλασιαστεί το υπόλοιπό της λαμβάνοντας την άρνησή μου. Η απορία μου, ενώ ο υπάλληλος μου είπε ότι μόνο στην wind καρτοκινητή διπλασιάζεται ο χρόνος ομιλίας μου, μου ήρθε sms μετά την ανανέωση ότι διπλασιάστηκε το υπόλοιπό μου μέχρι 01/11/2010 :confused:. Δεν έχει τελειώσει η απαλλαγή φόρου! Ισχύει ακόμα! Παράθεση Αγγελία: [ Πώληση ] Wind F2G <<Ειδικής Προσφοράς>> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Wamu Δημ. October 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2010 Πήγα σήμερα να βάλω κάρτα στο f2g4 μου σε κατάστημα wind. Μετά την κρυάδα που έφαγα από τον υπάλληλο που μου είπε ότι τέλειωσε η απαλλαγή φόρου για κάρτες άνω των 20€, μου έδωσε μια κάρτα των 20€ για να την βάλω μόνος μου (:down:) λέγοντάς μου αν θέλω να το κάνω wind καρτοκινητή για να διπλασιαστεί το υπόλοιπό της λαμβάνοντας την άρνησή μου. Η απορία μου, ενώ ο υπάλληλος μου είπε ότι μόνο στην wind καρτοκινητή διπλασιάζεται ο χρόνος ομιλίας μου, μου ήρθε sms μετά την ανανέωση ότι διπλασιάστηκε το υπόλοιπό μου μέχρι 01/11/2010 :confused:. Πιθανώς θα εμπίπτεις στην προσφορά όπου στην πρώτη κάρτα ανανέωσης που βάζεις κάθε μήνα , θα σου γίνεται "διπλασιασμός" με διάρκεια ενός μήνα. Μου έχει συμβεί αυτό σε ένα F2G4 που έχω. Αλλά με €0,37 η χρέωση και μισή να πάει , δεν είναι και ότι πιο οικονομικό υπάρχει... Παράθεση lalista.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tseapis Δημ. October 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2010 Έχω κι εγω διπλασιασμό πρώτης ανανέωσης του μήνα σε f2g2. Μέχρι πριν 3-4 μέρες έστελνα Yp στο 1237 και έπαιρνα απαντητικό SMS με το υπόλοιπο μου. Χτες και σήμερα στέλνω και πάλι Yp στο 1237, μου λέει το κινητό "Sent" αλλά δεν παραδίδεται ποτέ και μου έρχεται μετά από 6 ώρες (τόσο έχω την διάρκεια ζωής μηνύματος) αναφορά "Refused". Σας το κάνει κι εσάς; Μπορώ με άλλο τρόπο να μάθω το υπόλοιπο μου από τον διπλασιασμό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisk13 Δημ. October 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2010 Όντως και εγώ τώρα από ότι είδα εχω 49 ώρες και 50 λεπτά.Δηλαδή δίνει τα διπλάσια από πριν όσα έδινε και στον πρώτο μήνα της προσφοράς. Και σε έμενα τον προηγούμενο μήνα μου έδωσαν 50 ώρες ομιλία,3000 sms και 3072 mb. Αυτό το μήνα μου έδωσαν 25 ώρες ομιλία, 1500 sms και 1536 mb, κανονικά δηλαδή. Δεν ξέρω για ποιο λόγο γίνετε αυτό... bonus? κολημα στο σύστημα τους? Παράθεση Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts