pexths Δημ. August 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2010 Θα συμφωνήσω και εγώ για αυτόν τον διαγωνισμό - απάτη.Κάνουν ότι μπορούν να μαζέψουν λεφτά. αυτοι οι διαγωνισμοι ειναι γελοιοι. Αν εχετε την δυνατοτητα να ξοδεψετε λεφτα, στειλτε μηνυμα για να κανετε δωρδα στους γιατρους χωρις συνορα. Θα πιασουν και τοπο τα λεφτα. Οχι στους χαζοδιαγωνισμους που δεν κερδιζεις και ποτε. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tseapis Δημ. August 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2010 Είμαι σίγουρη ότι έχει απαντηθεί στο παρελθόν αλλά δεν το βρίσκω τώρα: Η μικρότερη ανανέωση που μπορεί να γίνει σε καρτοκινητό wind/f2g πόσο είναι; Κάτι θυμάμαι για 1 ευρώ από κατάστημα Wind. Καλά θυμάμαι; Επιβεβαιώστε παρακαλώ! Αλλιώς, αν είναι τα 5 ευρώ να πάω να πάρω μια ξυστή κάρτα από το ψιλικατζήδικο, να μην περιμένω να πάω σε κατάστημα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros_dl Δημ. August 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2010 Είμαι σίγουρη ότι έχει απαντηθεί στο παρελθόν αλλά δεν το βρίσκω τώρα: Η μικρότερη ανανέωση που μπορεί να γίνει σε καρτοκινητό wind/f2g πόσο είναι; Κάτι θυμάμαι για 1 ευρώ από κατάστημα Wind. Καλά θυμάμαι; Επιβεβαιώστε παρακαλώ! Αλλιώς, αν είναι τα 5 ευρώ να πάω να πάρω μια ξυστή κάρτα από το ψιλικατζήδικο, να μην περιμένω να πάω σε κατάστημα... Καλά θυμάσαι... 1€ είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARASwrite Δημ. August 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2010 ρε πατριώτες εδώ και καιρό δεν μπορώ να λάβω sms στέλνω αλλά δεν δέχεται η συσκευή. έχει κανείς άλλος το ίδιο? ή είμαι σαν την καλαμιά στον κάμπο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokalo Δημ. August 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2010 Μήπως στις ρυθμίσεις έχεις ενεργοποιήσει την επιλογή "Απάντηση μέσω του ίδιου κέντρου"? Αν και έτσι θα έπρεπε να λαμβάνεις από κινητά της ίδιας εταιρίας..... Παράθεση Στο στόμα του σκύλου.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostis Δημ. August 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2010 ρε πατριώτες εδώ και καιρό δεν μπορώ να λάβω sms στέλνω αλλά δεν δέχεται η συσκευή. έχει κανείς άλλος το ίδιο? ή είμαι σαν την καλαμιά στον κάμπο? Δοκίμασε να χρησιμοποιήσεις άλλη συσκευή. Αν παραμένει το πρόβλημα, τότε είναι θέμα δικτύου Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARASwrite Δημ. August 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2010 ευχαριστώ.θα τα τσεκάρω και τα 2 που μου λέτε και θα πω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. August 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2010 εγω ειχα παθει το αντιθετο αλλα πηρα το 1260 και σε 4 ωρες το διορθωσαν ηταν προβλημα δικτυου.... Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARASwrite Δημ. August 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2010 τελικά έφταιγε ένα πρόγραμμα που είχα βάλει στο κινητό. πολύ κουλό . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros_dl Δημ. August 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2010 εγω ειχα παθει το αντιθετο αλλα πηρα το 1260 και σε 4 ωρες το διορθωσαν ηταν προβλημα δικτυου.... Και σε μένα είχε τύχει το ίδιο πριν από καιρό (δεν μπορούσα να στείλω μηνύματα) και πράγματι με κλήση στην εξυπηρέτηση πελατών λύθηκε το πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. August 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2010 Aν και χλωμό να έχει δοκιμάσει κανείς, αλλά επειδή μου χουν στείλει στο free2go2 μήνυμα να ανανεώσω και θα μπει διπλό ποσό με ισχύ για 30 ημέρες αν ανανεώσω από 15 ευρώ και πάνω όπως και στη μητέρα μου το ίδιο μήνυμα για όλο το 2010, ξέρει κανένας αν αυτά τα επιπλέον 16 ευρώ μπορεί να χρησιμοποιηθούν για άλλες υπηρεσίες πχ για ενετγοποίηση κάποιου Non stop για συμβόλαια, adsm κλπ αφου ειναι κανονικό έξτρα υπόλοιπο; ξέρει κανένας στη νέα καρτοκινητή που έχει διπλασιασμό τι παίζει; Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. August 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2010 απ οσο ξερω ο,τι θες τα κανεις... :) Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bezoss Δημ. August 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2010 Και η cosmote έχει το sms choices όπου έχει πακέτα προπληρωμένων μηνυμάτων. Και η vodafone έχει πάλι πακέτα με μηνύματα. Η wind γιατί ΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ? Τι θα γίνει με την περίπτωση τους επιτέλους? Έχει ρωτήσει κανείς το customer care? Γιατί δεν γίνεται η ενεργοποίηση τους? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. August 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2010 ρε πατριώτες εδώ και καιρό δεν μπορώ να λάβω sms στέλνω αλλά δεν δέχεται η συσκευή. έχει κανείς άλλος το ίδιο? ή είμαι σαν την καλαμιά στον κάμπο? εγω παλι ορισμενες φορες οταν παιρνω τον αντρα μου,βγαινω οτι το εχει κλειστο ή ειναι απασχολημενο-κατι το οποιο δεν ισχυει- τι μπορει να φταιει? μετα του πηγαινουν κανονικα σμς ενημερωσης για την κληση. Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. August 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2010 Μια κάπως χαζή απορία: Λοιπόν,μέχρι το τέλος του 2010 έχουμε 1,5Giga πολλοί από εμάς για internet στο κινητό. Μέχρι να φτάσει ο Ιανουάριος, πολλά νέα προγράμματα-προσφορές μπορεί να υπάρξουν και από τις τρεις εταιρείας ( η τρίτη, η "δική μας" μέχρι τότε μπορεί να έχει και άλλο όνομα...) Η απορία μου λοιπόν είναι η εξής και νομίζω έχει ξαναρωτηθεί: Mobile broadband όπως π.χ. αυτό τα οποία προορίζονται βασικά για laptop, μπορούν να ενεργοποιηθούν και να χρησιμοποιηθούν και από κινητό (με τις ίδιες ρυθμίσεις wind internet); Ναι κανονικά μπορούν να ενεργοποιηθούν και από κινητό . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. August 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2010 εγω παλι ορισμενες φορες οταν παιρνω τον αντρα μου,βγαινω οτι το εχει κλειστο ή ειναι απασχολημενο-κατι το οποιο δεν ισχυει- τι μπορει να φταιει? μετα του πηγαινουν κανονικα σμς ενημερωσης για την κληση. εγω παλι οταν καλω ενα αριθμο δεν ακουγεται το τουτ τουτ οτι χτυπαει δεν ακουγεται τιποτα και ακουω την φωνη του κατευθειαν οταν το σηκωσει.... αλλα οταν αλλαξα κινητο διορθωθηκε... Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. August 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2010 Καλημέρα πήρα τηλ το 1260 και μου είπανε ότι από 19/8 θα αλλαξουνε οι χρεώσεις στην νέα καρτοκινητη δηλαδή η ομιλία θα γίνει από 0,37€ το λεπτό στα 0,41€ το λεπτό και τα 30" θα γίνουνε 45". Και τελικά την ρώτησα για το f2g2 εάν έχουνε αλλάξει οι χρεώσεις και μου λένε όχι έχουνε αναπροσαρμοστεί λόγω του φπα. Δηλαδή η ομιλία προς όλους είναι 0,11€ το λεπτό χωρίς ελάχιστη χρέωση και το Sms στα 0,05€. Αληθεύει;. Διότι μου είπανε κάποιοι γνωστοί μου ότι το Sms έχει 0,12€. Και όχι 5 λεπτά και η ομιλία παραμένει ως έχει. Δεν εχω κάρτα να το δοκιμάσω στο κινητό μου. Εάν έχει κανείς το συγκεκριμένο πακέτο και το έχει δοκιμάσει ασ μου πει ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. August 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2010 Καλημέρα πήρα τηλ το 1260 και μου είπανε ότι από 19/8 θα αλλαξουνε οι χρεώσεις στην νέα καρτοκινητη δηλαδή η ομιλία θα γίνει από 0,37€ το λεπτό στα 0,41€ το λεπτό και τα 30" θα γίνουνε 45". Και τελικά την ρώτησα για το f2g2 εάν έχουνε αλλάξει οι χρεώσεις και μου λένε όχι έχουνε αναπροσαρμοστεί λόγω του φπα. Δηλαδή η ομιλία προς όλους είναι 0,11€ το λεπτό χωρίς ελάχιστη χρέωση και το Sms στα 0,05€. Αληθεύει;. Διότι μου είπανε κάποιοι γνωστοί μου ότι το Sms έχει 0,12€. Και όχι 5 λεπτά και η ομιλία παραμένει ως έχει. Δεν εχω κάρτα να το δοκιμάσω στο κινητό μου. Εάν έχει κανείς το συγκεκριμένο πακέτο και το έχει δοκιμάσει ασ μου πει ευχαριστώ εκ των προτέρων. ναι αληθεια αυξανονται οι τιμες. τωρα για το φπα χαζομαρες λενε! Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. August 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2010 εγω παλι ορισμενες φορες οταν παιρνω τον αντρα μου,βγαινω οτι το εχει κλειστο ή ειναι απασχολημενο-κατι το οποιο δεν ισχυει- τι μπορει να φταιει? μετα του πηγαινουν κανονικα σμς ενημερωσης για την κληση. Για ψάξου λίγο και μην είσαι ευκολόπιστη. :!::p:lol: Πολύ συχνά συμβαίνει αυτό, γιατί το σήμα της γουίντ δεν είναι και το πλέον αξιόπιστο. Οπότε όταν δε φτάνει η κλήση, έρχεται μήνυμα ΣΜΣ λίγο αργότερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bezoss Δημ. August 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2010 Για ψάξου λίγο και μην είσαι ευκολόπιστη. :!::p:lol: Πολύ συχνά συμβαίνει αυτό, γιατί το σήμα της γουίντ δεν είναι και το πλέον αξιόπιστο. Οπότε όταν δε φτάνει η κλήση, έρχεται μήνυμα ΣΜΣ λίγο αργότερα. Ναι είδαμε και το σήμα της αξιόπιστης cosmote! Η wind έχει από τα πιο αξιόπιστα δίκτυα και όταν μιλάς με τον άλλον είναι σαν να μιλάς στο σταθερό.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bezoss Δημ. August 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2010 Καλημέρα πήρα τηλ το 1260 και μου είπανε ότι από 19/8 θα αλλαξουνε οι χρεώσεις στην νέα καρτοκινητη δηλαδή η ομιλία θα γίνει από 0,37€ το λεπτό στα 0,41€ το λεπτό και τα 30" θα γίνουνε 45". Και τελικά την ρώτησα για το f2g2 εάν έχουνε αλλάξει οι χρεώσεις και μου λένε όχι έχουνε αναπροσαρμοστεί λόγω του φπα. Δηλαδή η ομιλία προς όλους είναι 0,11€ το λεπτό χωρίς ελάχιστη χρέωση και το Sms στα 0,05€. Αληθεύει;. Διότι μου είπανε κάποιοι γνωστοί μου ότι το Sms έχει 0,12€. Και όχι 5 λεπτά και η ομιλία παραμένει ως έχει. Δεν εχω κάρτα να το δοκιμάσω στο κινητό μου. Εάν έχει κανείς το συγκεκριμένο πακέτο και το έχει δοκιμάσει ασ μου πει ευχαριστώ εκ των προτέρων. στο f2g2 το μύνημα χρεώνεται 0,12 λεπτά. παλιά χρεωνόταν 0,12. Και αυτό δεν είναι αύξηση φπα. άρα σου λένε ΒΛΑΚΕΙΕΣ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. August 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2010 Ναι είδαμε και το σήμα της αξιόπιστης cosmote! Η wind έχει από τα πιο αξιόπιστα δίκτυα και όταν μιλάς με τον άλλον είναι σαν να μιλάς στο σταθερό.. θα συμφωνησω με την cosmote μιλας και δεν καταλαβαινεις τον συνομιλητη σου! μπορει η wind σαν εταιρια να ειναι αναξιοπιστη αλλα απο σημα ξεπερνα κατα πολυ την cosmote! Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisk13 Δημ. August 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2010 Τα Παραλέτε... δεν συμβαίνει παντού αυτό... σε μερικά μέρη... όπως και με της άλλες εταιρίες... Είμαι περίεργος πως εγώ δεν έχω αντιμετωπίσει ποτέ πρόβλημα!!! Τα μέρη που πηγαίνω είναι Αθήνα, Πελοπόννησο και στην πατρίδα μου στα Δωδεκάνησα. Ποτέ μα ποτέ δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα. Να σημειώσω για να προλάβω μερικούς... ότι δεν είμαι fun τις cosmote... Χρησιμοποιώ και την wind εξίσου ανάλογα με ποιο μιλάω... Με λίγα λόγια ότι συμφέρει την τσέπη μου! Παράθεση Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. August 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2010 αφου χρησιμοποιεις την wind δεν εχεις παρατηρησει καμια διαφορα στην ποιοτητα ομιλιας; Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisk13 Δημ. August 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2010 (edited) Οχι. Μπορώ να πω ότι είναι εφάμιλλη μην σου πω ότι τις cosmote ειναι καλύτερη. Στους Αμπελόκηπους που μένω στην Αθήνα όταν περπατάω ανάμεσα στις πολυκατοικίες με την wind που κάνει σπασίματα στην φωνή... ενώ με cosmote τίποτα μια χαρά!!! Edited August 11, 2010 by fotisk13 Παράθεση Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts