sou_d Δημ. 9 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 9 ώρες πριν (edited) Για δοκιμάστε οι f2goάδες "ΝΑΙ" στο 1264. Τι σας λέει; Είναι από την προσφορά του lidl. Δεν έχει ενεργοποιηθεί ακόμη η σύνδεσή μου. Πάει old school, δίνεις τα έγγραφα στην courier και τα επιστρέφουν πίσω. Edited 9 ώρες πριν by sou_d 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 8 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 8 ώρες πριν 11 minutes ago, sou_d said: "ΝΑΙ" στο 1264. Τι σας λέει; οτι ενεργοποιηθηκε η αυτοματη ανανεωση του πακετου καθε φορα που θα βαλω καρτα ποιου πακετου;; των βασικων μιας και αυτο το νουμερο ΔΕΝ εχει καποια προσφορα υποθετω σε αλλα αναλογα με την προσφορα που εχουν 1 5 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. 8 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 8 ώρες πριν 31 minutes ago, HEO said: οτι ενεργοποιηθηκε η αυτοματη ανανεωση του πακετου καθε φορα που θα βαλω καρτα ποιου πακετου;; των βασικων μιας και αυτο το νουμερο ΔΕΝ εχει καποια προσφορα υποθετω σε αλλα αναλογα με την προσφορα που εχουν Ναι ε; Τι φάση; 1 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 7 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 7 ώρες πριν 1 hour ago, sou_d said: Ναι ε; Τι φάση; το νουμερο αυτο που εστειλα το μηνυμα δεν εχει καποια προσφορα π,χ, lidl ηθελα να δω τι θα κανει 3 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 7 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 7 ώρες πριν (edited) Είναι η κλασική αλλαγή του νέου free to go. Είναι ενεργοποιημένο συνήθως στις νεες καρτες. Βάζεις κάρτα και παίρνεις αυτόματα το πακέτο που αντιστοιχεί στην αξία ανανέωσης. https://www.f2g.gr/gr/f2g/paketa/#/ Τώρα το πακέτο που έχει πάρει ο sou_d απο lidl προφανώς για να δώσει τα δώρα πρέπει να το έχει ενεργοποιημένο. Λίγο περίεργο μου φαίνεται βέβαια να έχει τέτοια απαίτηση, θα μπορούσε να δίνουν τα επιπλέον gigabyte με χειροκίνητη ανανέωση. https://nova.gr/offers/prosfora-free2go-lidl-plus Το γράφει και εδώ στις διευκρινίσεις οτι θέλει ενεργοποίηση πακέτου μαζί με την ανανέωση 22 minutes ago, HEO said: το νουμερο αυτο που εστειλα το μηνυμα δεν εχει καποια προσφορα π,χ, lidl ηθελα να δω τι θα κανει Αν βαλεις λεφτα θα πάρεις και το πακέτο το αντίστοιχο, αυτό θα γίνει Edited 6 ώρες πριν by kmpatra 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 5 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 5 ώρες πριν Πάντως το unlimited calls and data με 15€ που δίνει με την προσφορά είναι πραγματικά πολύ καλό. Αυτό το έβρισκες μόνο σε κάτι συνεργάτες της Vodafone και έπρεπε να είναι και δύο γραμμές μαζί και κάτι τέτοια.. Αυτό που μένει είναι να δούμε πόσο καιρό θα έχουμε την προσφορά. Ελπίζω να μην μας απογοητεύσει.. Να δούμε και τι πολιτική θα ακολουθήσει το νέο αφεντικό.. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrik Δημ. 5 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 5 ώρες πριν (edited) Aυτη τη στιγμή εδώ και 1 χρόνο ειμαι στα απεριόριστα με συμβόλαιο στη Vodafone. Με 21,50 10 με 12 GB το μήνα τρώω και από ομιλία 600 με 700 λεπτά. Οποτε θα με καλύψει το πρόγραμμα στο free to go με τα 15 ευρώ. Έστειλα στο chat σήμερα στη Vodafone και μου είπε αν φύγω θα έχω πέναλτι 47 ευρώ... Το σκέφτομαι να φύγω και να πάω στη nova ... Πριν τη Vodafone είχα κάρτα Q και δεν είχα κανένα θέμα με σήμα κτλ στο μέρος που μένω Edited 5 ώρες πριν by patrik 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 5 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 5 ώρες πριν 3 minutes ago, patrik said: Aυτη τη στιγμή εδώ και 1 χρόνο ειμαι στα απεριόριστα με συμβόλαιο στη Vodafone. Με 21,50 10 με 12 GB το μήνα τρώω και από ομιλία 600 με 700 λεπτά. Οποτε θα με καλύψει το πρόγραμμα στο free to go με τα 15 ευρώ. Έστειλα στο chat σήμερα στη Vodafone και μου είπε αν φύγω θα έχω πέναλτι 47 ευρώ... Το σκέφτομαι να φύγω και να πάω στη nova ... Πριν τη Vodafone είχα κάρτα Q και δεν είχα κανένα θέμα με σήμα κτλ στο μέρος που μένω Κοίτα.. οι απαιτήσεις σου σε επικοινωνία δεν απαιτούν την προσφορά που τρέχει αυτή τη στιγμή ώστε να βιαστείς να κόψεις τη σύνδεση και να πληρώσεις πέναλτι. Μπορείς να έρθεις στο free2go στο τέλος της Vodafone. Αν δίνεις 15€ θα καλύπτεσαι ούτως ή άλλως με τις παροχές που έχει για νέους πελάτες τον πρώτο χρόνο. Και μετά μπορείς να πας στο CU που κάνει κ γαμ@ τις προσφορές.. και να παίζεις γενικώς. Εκτός κι αν βαριέσαι τις φορητοτητες. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrik Δημ. 4 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 4 ώρες πριν Όχι μωρέ δε βαριέμαι τις φορητοτητες. Αλλά δεν έχω ιδέα τι δίνει το cu Πάντως ακόμα και με το πέναλτι με συμφέρει να πάω στη nova θα μου βγαίνει 19 ευρώ αντί για 21.50 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 4 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 4 ώρες πριν 1 minute ago, patrik said: Όχι μωρέ δε βαριέμαι τις φορητοτητες. Αλλά δεν έχω ιδέα τι δίνει το cu Πάντως ακόμα και με το πέναλτι με συμφέρει να πάω στη nova θα μου βγαίνει 19 ευρώ αντί για 21.50 Κοίτα δεν θέλω να σε πάρω στο λαιμό μου.. εγώ δεν θα το πλήρωνα το πέναλτι. Βγαίνουν συνεχώς προσφορές στην καρτοκινητή και η δουλειά πάει προς το "όλα απεριόριστα". Φυσικά μπορεί και να μην γίνουν όπως πιστεύω εγώ τα πράγματα. Οπότε κάνε ό,τι σου λέει το ένστικτό σου.. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrik Δημ. 4 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 4 ώρες πριν Σκέφτομαι ότι μπορεί να μου κάνει και αντιπροσφορα η Vodafone...δε λέω να μου το πάει 15 αλλά μπορεί 17 με 18 να το δώσει. Αν δεν μου το δώσει πάω nova Αύριο θα με πάρουν από nova οπότε θα το σκεφτώ 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 4 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 4 ώρες πριν 6 minutes ago, patrik said: Σκέφτομαι ότι μπορεί να μου κάνει και αντιπροσφορα η Vodafone...δε λέω να μου το πάει 15 αλλά μπορεί 17 με 18 να το δώσει. Αν δεν μου το δώσει πάω nova Αύριο θα με πάρουν από nova οπότε θα το σκεφτώ Αυτό το παιχνίδι πρέπει να το παίξεις όταν τελειώσει το συμβόλαιο για το εάν θα το ανανεώσεις ή όχι.. τώρα με την απειλή του πέναλτι, δεν νομίζω να σου ρίξουν την τιμή. Κάνε όμως την προσπάθειά σου.. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. 2 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 2 ώρες πριν Έστειλα ναι στο τετραψήφιο από 2 νούμερα. Στο παλιό έγραψε ότι δεν είναι συμβατό με το πρόγραμμά σου και στο νέο ότι η υπηρεσία αυτόματης ενεργοποίησης πακέτου ενεργοποιήθηκε. Θα δώσει και τα γιγα του λιντλ τώρα. 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 2 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 2 ώρες πριν Το παλιό θα ήταν παλιό free to go. Στη συγκεκριμένη περίπτωση μπορείς να το αλλάξεις σε νεο και να δουλεύει το αυτόματο. Αλλά θα χάσεις την πρόσβαση σε κάποια πακέτα τα οποία είναι διαθέσιμα στο παλιό. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 2 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 2 ώρες πριν 25 minutes ago, hercoulis said: Έστειλα ναι στο τετραψήφιο από 2 νούμερα. Στο παλιό έγραψε ότι δεν είναι συμβατό με το πρόγραμμά σου και στο νέο ότι η υπηρεσία αυτόματης ενεργοποίησης πακέτου ενεργοποιήθηκε. Θα δώσει και τα γιγα του λιντλ τώρα. Με την ανανέωση μπαινουν του λιντλ, ή γίνεται και αυτόματη ενεργοποίηση πακέτου; Εγω βαζω 8ε/2μηνο, υπάρχει περιπτωση να χρεωθω κατι εαν στειλω το ναι; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 2 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 2 ώρες πριν Με 8€ δεν χρεώνεσαι εκτός αν έχουν αφήσει ακόμα ενεργό το παλιό πακέτο των 7,25 που δεν νομίζω (αυτο με τα 400'). Με βάση αυτό που έβαλε πιο πάνω ο sou_d δεν φαίνεται να παίρνεις του lidl την προσφορά με 8€ ανανεωση ή χωρίς αυτοματο πακέτο. 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. 2 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 2 ώρες πριν Άμα κάνω φορητότητα ΣΕ νόβα πρέπει να πληρώσω 13€ και το κυριότερο έρχονται ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΑ (όπως κάνει η vodafone) ? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. 1 ώρα πριν Κοινοποίηση Δημ. 1 ώρα πριν 18 minutes ago, VIPdriver said: Με την ανανέωση μπαινουν του λιντλ, ή γίνεται και αυτόματη ενεργοποίηση πακέτου; Εγω βαζω 8ε/2μηνο, υπάρχει περιπτωση να χρεωθω κατι εαν στειλω το ναι; Στείλε, δε χρεώνει το μηνυμα αν αυτό εννοεις. Εστειλα απο το παλιο νουμερο που δεν εχει απο πέρυσι χρήματα 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 1 ώρα πριν Κοινοποίηση Δημ. 1 ώρα πριν 9 minutes ago, hercoulis said: Στείλε, δε χρεώνει το μηνυμα αν αυτό εννοεις. Εστειλα απο το παλιο νουμερο που δεν εχει απο πέρυσι χρήματα Εγω βαζω 8ε/2μηνο. Εαν ενεργοποιησω το "ναι" φοβαμαι μηπως στην επομενη ανανέωση 8ε θα χρεωθω κανενα πακετο. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. 1 ώρα πριν Κοινοποίηση Δημ. 1 ώρα πριν 5 ώρες πριν, HEO said: το νουμερο αυτο που εστειλα το μηνυμα δεν εχει καποια προσφορα π,χ, lidl ηθελα να δω τι θα κανει Ναι, αυτό ήθελα κι εγώ. Θενξ 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. 1 ώρα πριν Κοινοποίηση Δημ. 1 ώρα πριν 6 minutes ago, VIPdriver said: Εγω βαζω 8ε/2μηνο. Εαν ενεργοποιησω το "ναι" φοβαμαι μηπως στην επομενη ανανέωση 8ε θα χρεωθω κανενα πακετο. Κατάλαβα. Αστό και εγώ θα βάλω τη δευτέρα λεφτά γιατί πέρασε ο μήνας και θα δούμε. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. 1 ώρα πριν Κοινοποίηση Δημ. 1 ώρα πριν 29 minutes ago, GREGORYMO said: Άμα κάνω φορητότητα ΣΕ νόβα πρέπει να πληρώσω 13€ και το κυριότερο έρχονται ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΑ (όπως κάνει η vodafone) ? Έχουν αυτόματη την ενεργοποίηση πακέτου. Μπορείς πρώτα να την απενεργοποιήσεις και μετά να βάλεις την κάρτα. Στις 2 τελευταίες φορές που παρήγγειλα κάρτες, τις 2 τελευταίες εβδομάδες, ήρθε το ποσό με κάρτα τύπου ξυστό 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 1 ώρα πριν Κοινοποίηση Δημ. 1 ώρα πριν 40 minutes ago, GREGORYMO said: Άμα κάνω φορητότητα ΣΕ νόβα πρέπει να πληρώσω 13€ και το κυριότερο έρχονται ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΑ (όπως κάνει η vodafone) ? δεν χρειαζεται να πληρωσεις, παρε στο 2109995100 και πες τους να σου στειλουν μια καρτα sim για φορητοτητα μετα μπαινεις εδω https://www.f2g.gr/promo2-qr/ και καταθετεις χαρτια και εισαι ετοιμος με 0.07 ευρω στο λοαγαριασμο σου (δες προηγουμενα ποστ) 2 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. 1 ώρα πριν Κοινοποίηση Δημ. 1 ώρα πριν 13 minutes ago, sou_d said: Έχουν αυτόματη την ενεργοποίηση πακέτου. Μπορείς πρώτα να την απενεργοποιήσεις και μετά να βάλεις την κάρτα. Στις 2 τελευταίες φορές που παρήγγειλα κάρτες, τις 2 τελευταίες εβδομάδες, ήρθε το ποσό με κάρτα τύπου ξυστό Τύπου ξυστό, ναι. Αλλά είναι ενεργοποιημένο το πακέτο? 3 minutes ago, HEO said: δεν χρειαζεται να πληρωσεις, παρε στο 2109995100 και πες τους να σου στειλουν μια καρτα sim για φορητοτητα μετα μπαινεις εδω https://www.f2g.gr/promo2-qr/ και καταθετεις χαρτια και εισαι ετοιμος με 0.07 ευρω στο λοαγαριασμο σου (δες προηγουμενα ποστ) Ενδιαφέρον! Το 0.07€ πως προκύπτει? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 1 ώρα πριν Κοινοποίηση Δημ. 1 ώρα πριν 5 minutes ago, GREGORYMO said: Το 0.07€ πως προκύπτει? δεν ξερω αγαπητε, τοσα μου εβαλαν ΤΖΑΜΠΑ 🙂 δεν με χαλαει ομως, φτανει να δεχεται εισερχομενες ενα χρονο 1 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts