johnny_htc Δημ. December 29, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2024 46 minutes ago, VIPdriver said: Η T-Mob...εεε Cosmote έχει το καλύτερο σήμα. Μετά θα δειτε οτι θα ειναι η Νοβα (που δεν δινει απεριοριστα 9μηνο) και τελος η "μπουκωμενη" βονταφον που τόλμησε να δώσει απεριοριστα 9μηνο με χωρητικότητα σμαρτάκι... Και όμως, έχει περισσότερη χωρητικότητα από τη νοβα, περισσότερο φάσμα 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. December 29, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2024 1 minute ago, johnny_htc said: Και όμως, έχει περισσότερη χωρητικότητα από τη νοβα, περισσότερο φάσμα Με το απεριοριστο 9μηνο που εδωσε, δεν θα εχει χωρητικότητα. Τελικα έξυπνη κινηση να μην δωσει η Νοβα. 1 2 Παράθεση ε ε έρχεται... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. December 29, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2024 4 minutes ago, VIPdriver said: Με το απεριοριστο 9μηνο που εδωσε, δεν θα εχει χωρητικότητα. Τελικα έξυπνη κινηση να μην δωσει η Νοβα. Ε μένει ένα δίκτυο βιτρίνα στο τέλος, έπιπλο. Δεν βγαίνουν όμως έτσι τα έξοδα, οι επενδύσεις κλπ. Μου θυμίζει τους τρελούς με τη λειψυδρία που φωνάζουν αδειάζουν οι ταμιευτηρες, τα φράγματα κλπ ο Μόρνος εδώ σε μας. Ναι ρε μεγάλε. Γι αυτό έχεις φτιάξει ταμιευτήρα, για τις δύσκολες ώρες 😂😂😂. Αλλιώς Άστον έτσι, κοίτα τον. Και οι δύο εταιρείες έπρεπε να κάνουν άλλη διαχείριση των πόρων τους απλά. Ούτε ξεζούμισμα δικτύου η μία, ούτε αγναντεμα η άλλη 😎😉 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. December 29, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2024 5 ώρες πριν, johnny_htc said: Ε μένει ένα δίκτυο βιτρίνα στο τέλος, έπιπλο. Δεν βγαίνουν όμως έτσι τα έξοδα, οι επενδύσεις κλπ. Μου θυμίζει τους τρελούς με τη λειψυδρία που φωνάζουν αδειάζουν οι ταμιευτηρες, τα φράγματα κλπ ο Μόρνος εδώ σε μας. Ναι ρε μεγάλε. Γι αυτό έχεις φτιάξει ταμιευτήρα, για τις δύσκολες ώρες 😂😂😂. Αλλιώς Άστον έτσι, κοίτα τον. Και οι δύο εταιρείες έπρεπε να κάνουν άλλη διαχείριση των πόρων τους απλά. Ούτε ξεζούμισμα δικτύου η μία, ούτε αγναντεμα η άλλη 😎😉 Εν τω μεταξύ (Voadfone + Nova) δεν υποτίθεται ότι μοιράζονται τις ίδιες κεραίες και κοινές υποδομές σε μεγάλος μέρος του δικτύου; 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. December 29, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2024 10 minutes ago, opmgls said: Εν τω μεταξύ (Voadfone + Nova) δεν υποτίθεται ότι μοιράζονται τις ίδιες κεραίες και κοινές υποδομές σε μεγάλος μέρος του δικτύου; απο οτι γνωριζω μοiραζονται μονο το απλο δικτυο 2G 6 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. December 30, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2024 13 ώρες πριν, opmgls said: Εν τω μεταξύ (Voadfone + Nova) δεν υποτίθεται ότι μοιράζονται τις ίδιες κεραίες και κοινές υποδομές σε μεγάλος μέρος του δικτύου; Μοιράζονται ίδιο ιστό, πυλώνα δηλαδή που εγκαθιστούν τις κεραίες, παίζουν από τις ίδιες κεραίες, έχουν διαφορετικό τερματικό εξοπλισμό και τις περισσότερες φορές έχουν κοινό backhaul,με τις γνωστές προτεραιότητες αναλόγως 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. December 30, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2024 Έχει τύχει σε κανέναν να πιανει καλυτερα σε νοβα από ότι βονταφον σε συνεγκατάσταση; ΥΓ: πριν λίγο έκανα κλήση από νοβα και κοβόταν η συνομιλία, ενώ με βονταφον στο ίδιο μέρος δεν κόβεται. Σήμα φουλ η νοβα ενώ η βονταφον μόνο 2 γραμμές. 3 Παράθεση ε ε έρχεται... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. December 30, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2024 4 minutes ago, VIPdriver said: Έχει τύχει σε κανέναν να πιανει καλυτερα σε νοβα από ότι βονταφον σε συνεγκατάσταση; ΥΓ: πριν λίγο έκανα κλήση από νοβα και κοβόταν η συνομιλία, ενώ με βονταφον στο ίδιο μέρος δεν κόβεται. Σήμα φουλ η νοβα ενώ η βονταφον μόνο 2 γραμμές. Δεν είναι όλο το δίκτυο 2G κοινό, άλλα μέρη του Παράδειγμα στην Κρήτη είναι κοινό στην Θράκη όχι Τα παραπάνω από δική μου εμπειρία 5 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. December 30, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2024 7 minutes ago, VIPdriver said: Έχει τύχει σε κανέναν να πιανει καλυτερα σε νοβα από ότι βονταφον σε συνεγκατάσταση; ΥΓ: πριν λίγο έκανα κλήση από νοβα και κοβόταν η συνομιλία, ενώ με βονταφον στο ίδιο μέρος δεν κόβεται. Σήμα φουλ η νοβα ενώ η βονταφον μόνο 2 γραμμές. Δεν πιάνει καλύτερα η νόβα από βονταφον σε κοινή εγκατάσταση. Εφόσον είσαι σίγουρος ότι παίρνεις σήμα από τον ίδιο ιστό και για τις δύο, η νόβα μάλλον έχει συνδεθεί σε 800αρα μπάντα και γι αυτό τερματίζει το σήμα, ενώ η βονταφον μπορεί να είναι σε 1800 ή και 2600.Παίζουν διαφορετικά τα δίκτυα. Δεν έχουμε εποχές gsm ακόμα, το σήμα δεν είναι αντιπροσωπευτικο της ποιότητας πάντα όπως τότε. Και με Cosmote μέσα στα περισσότερα σπίτια αυτή τη στιγμή μετά τις αναβαθμίσεις, μια γραμμή έχουν με 2,αναλογως, γιατί παίζει με την 1800 primary και ναι, δεν πέφτει η ποιότητα σχεδόν καθόλου, μπορεί να είναι και καλύτερο από φουλ σήμα της Βονταφον πολλές φορές 1 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. December 30, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2024 Α έτσι εξηγείται , με την cosmo έχω δυο γραμμές σταθερά μέσα στο σπίτι, στη διαδρομή με το αυτοκίνητο. Όταν βλέπω κεραία το αφυπνίζω καμία φορά να δω αν θα φουλάρει και γεμίζουν οι μπάρες. Στην εποχή gsm το σήμα ήταν φουλ. Παρόμοιος και με τη vf το είδα αυτό στις εξωτερικές μετακινήσεις. Μέσα σε κτήρια είναι χάλια. 4 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. December 30, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2024 6 minutes ago, hercoulis said: Α έτσι εξηγείται , με την cosmo έχω δυο γραμμές σταθερά μέσα στο σπίτι, στη διαδρομή με το αυτοκίνητο. Όταν βλέπω κεραία το αφυπνίζω καμία φορά να δω αν θα φουλάρει και γεμίζουν οι μπάρες. Στην εποχή gsm το σήμα ήταν φουλ. Παρόμοιος και με τη vf το είδα αυτό στις εξωτερικές μετακινήσεις. Μέσα σε κτήρια είναι χάλια. Ακριβώς. Άμα μπορούσες να κλειδώσεις το κινητό σου στην 800αρα στην Cosmote, τότε θα έβλεπες και σ αυτήν 3 με 4 γραμμές συνέχεια και θα πάθαινες ένα μικρό σοκ αχαχ 😜 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. December 30, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2024 Ναι αν είχε 2G θα το δοκίμαζα αλλά το έχουν καταργήσει. Το ερώτημα είναι οι άλλες δυο τι περιμένουν? 😄 Υστερούν στην πυκνότητα του δικτύου ; Υ.γ. Γιαυτο οι άλλες δυο εμφανίζουν και συχνά Ε, που εγω δεν έχω δει ποτέ στον 1,5 χρόνο που την έχω. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konsta_ntina Δημ. December 30, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2024 (edited) 37 minutes ago, hercoulis said: Ναι αν είχε 2G θα το δοκίμαζα αλλά το έχουν καταργήσει. Το ερώτημα είναι οι άλλες δυο τι περιμένουν? 😄 Σε μένα μία χαρά δουλεύει το 2g και φουλ σήμα και σε υπόγεια. Edited December 30, 2024 by Konsta_ntina 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. December 30, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2024 38 minutes ago, hercoulis said: Ναι αν είχε 2G θα το δοκίμαζα αλλά το έχουν καταργήσει. Το ερώτημα είναι οι άλλες δυο τι περιμένουν? 😄 Υστερούν στην πυκνότητα του δικτύου ; Υ.γ. Γιαυτο οι άλλες δυο εμφανίζουν και συχνά Ε, που εγω δεν έχω δει ποτέ στον 1,5 χρόνο που την έχω. Ανοιχτό το έχει και η Cosmote το 2G απλώς πλέον κρατάει 4G μέχρι αηδίας και μετά σε πετάει εκτός δικτύου αν δεν υπάρχει 2G. Για δεδομένα της Cosmote το 2G δε λειτουργεί καθόλου, μόνο για κλήσεις της Nova λειτουργεί πχ καππιο μήνυμα στο viber ναι ως εκεί, ίσως και από vf μερικές φορές. Αν θες να τεστάρεις το EDGE της Cosmote απλώς πας Netmonster, τρεις κάθετες τελείες, Phone info,και εκεί θα λέει NR/LTE/UMTS/GSM ή LTE/κλπ ανάλογα τη συσκευή. Πατάς μέσα εμφανίζει μια στήλη πας πάνω πάνω πατάς GSM Only,και βγαίνεις, τότε το έχεις κλειδώσει σε 2G. Άμα θες να επιστρέψεις όπως ήταν πας στις ρυθμίσεις της συσκευής σου πας εκεί που διαχειρίζεσαι τις σιμ σου και Επιλέγεις πάλι 5G/4G/3G/2G. Επίσης αν θες να μη ξανά δεις EDGE και έχεις 5G κινητό κλειδώνεις NR/LTE,αν μόνο 4G συσκευή κλειδώνεις LTE only. Δε συνιστάται γιατί με EDGE κάνεις και κλήσεις σε δύσκολα σημεία που δεν υπάρχει 4G. 5 Παράθεση "Ὁ σοφὸς Νόβα ἔφη: 'Ἐὰν θὲλῃς 4G, ἀνάβα εἰς τὸν Ὄλυμπον καὶ εὔχου τοῖς θεοῖς· ἐὰν δὲ θὲλῃς EDGE, πορεύου εἰς τὴν γῆν καὶ ἡρεμίαν ἀπόλαυσε.'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konsta_ntina Δημ. December 30, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2024 (edited) 41 minutes ago, elkons said: Για δεδομένα της Cosmote το 2G δε λειτουργεί καθόλου, μόνο για κλήσεις της Nova λειτουργεί πχ καππιο μήνυμα στο viber ναι ως εκεί, ίσως και από vf μερικές φορές. Μόλις το δοκίμασα και αμέσως έστειλε μύνημα στο WhatsApp. 2g κλειδωμένο. Μία χαρά δουλεύει σε όλες το 2g. Και αφού βγάζει κλήσεις "άνετα" δουλεύει και ομιλία σε WhatsApp. Edited December 30, 2024 by Konsta_ntina 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. December 30, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2024 2 ώρες πριν, Konsta_ntina said: Μόλις το δοκίμασα και αμέσως έστειλε μύνημα στο WhatsApp. 2g κλειδωμένο. Μία χαρά δουλεύει σε όλες το 2g. Και αφού βγάζει κλήσεις "άνετα" δουλεύει και ομιλία σε WhatsApp. Όταν λέω βγάζει κλήση άμεσα εννοώ στο κανονοικό τηλ όχι κάτι άλλο. Αμφιβάλλω αν βγει σωστά η κλήση στο What's app όμως με kbps. Κοίτα μπορεί στη περιοχή σου να έχεις άδειο δίκτυο, εδώ το 2G δε στέλνει ούτε μνμ ούτε καν email. Πχ Viber 4 Παράθεση "Ὁ σοφὸς Νόβα ἔφη: 'Ἐὰν θὲλῃς 4G, ἀνάβα εἰς τὸν Ὄλυμπον καὶ εὔχου τοῖς θεοῖς· ἐὰν δὲ θὲλῃς EDGE, πορεύου εἰς τὴν γῆν καὶ ἡρεμίαν ἀπόλαυσε.'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. December 30, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2024 32 minutes ago, elkons said: Όταν λέω βγάζει κλήση άμεσα εννοώ στο κανονοικό τηλ όχι κάτι άλλο. Αμφιβάλλω αν βγει σωστά η κλήση στο What's app όμως με kbps. Κοίτα μπορεί στη περιοχή σου να έχεις άδειο δίκτυο, εδώ το 2G δε στέλνει ούτε μνμ ούτε καν email. Πχ Viber Μου παίζει κάπως το music@iptel.org (δοκιμή SIP) σε linphone - άλλα χάλια ποιότητα σε 2G 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. December 30, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2024 3 minutes ago, Bas said: Μου παίζει κάπως το music@iptel.org (δοκιμή SIP) σε linphone - άλλα χάλια ποιότητα σε 2G Εμένα ούτε για αναζήτηση στη Google το 2G της COSMOTE. Αντίθετα με της nova μεν αργά, φορτώνει. 5 Παράθεση "Ὁ σοφὸς Νόβα ἔφη: 'Ἐὰν θὲλῃς 4G, ἀνάβα εἰς τὸν Ὄλυμπον καὶ εὔχου τοῖς θεοῖς· ἐὰν δὲ θὲλῃς EDGE, πορεύου εἰς τὴν γῆν καὶ ἡρεμίαν ἀπόλαυσε.'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. December 30, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2024 2 minutes ago, elkons said: Εμένα ούτε για αναζήτηση στη Google το 2G της COSMOTE. Αντίθετα με της nova μεν αργά, φορτώνει. EDGE NOVA only! 2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konsta_ntina Δημ. December 30, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2024 41 minutes ago, elkons said: Κοίτα μπορεί στη περιοχή σου να έχεις άδειο δίκτυο, εδώ το 2G δε στέλνει ούτε μνμ ούτε καν email. Βασικά το έχω πάντα 2g για οικονομία στην μπαταρία και ταξιδεύω σχεδόν σε όλη την Ελλάδα. Πάντα τα μηνύματα μου έρχονται κανονικά και μάλιστα και φωνητικά μυνήματα. Προφανώς δεν μπορεί κάποιος να σερφαρει ή να δει ταινίες, όμως σε κάποιο υπόγειο που δεν πιάνει τίποτα , κλήσεις και μηνύματα περνάνε κανονικά. Επομένως το δίκτυο δουλεύει όπως θα πρέπει να δουλεύει και ο χρήστης πρέπει να ξέρει τι θέλει. Μια δοκιμή θα σε πείσει. 4 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. December 30, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2024 Ε ωραία στη περίπτωση σου αυτά, εμένα δε λειτουργεί σε καμία συσκευή σωστά, μια φορά που προσπάθησα speedtest ήταν 0,01 και έπειτα error. Εγώ έχω κάνει δοκιμή, δε σου λέω για όλη την Ελλάδα, στη περίπτωση είναι άχρηστο, δε κουνιέται τίποτα. Εάν δε με πιστεύεις δικό σου θέμα, λέω αυτό που βλέπω εγώ και εσύ αυτό που βλέπεις εσύ φυσικά. Πες μου τι άλλο να δοκιμάσω να δεις να σε πείσω 😃 Υ.Γ στη περίπτωση μου Edge δίνει στη καλύτερη από κεραία 6km και άνω...μπορεί και αυτό να παίζει ρόλο ενώ εσύ μπορεί να παίρνεις από πιο κοντά. 3 2 Παράθεση "Ὁ σοφὸς Νόβα ἔφη: 'Ἐὰν θὲλῃς 4G, ἀνάβα εἰς τὸν Ὄλυμπον καὶ εὔχου τοῖς θεοῖς· ἐὰν δὲ θὲλῃς EDGE, πορεύου εἰς τὴν γῆν καὶ ἡρεμίαν ἀπόλαυσε.'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. December 31, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2024 Δεν υπάρχει. & οι 2 γραμμές που είπε ο @johnny_htc 2 ώρες πριν, elkons said: Ε ωραία στη περίπτωση σου αυτά, εμένα δε λειτουργεί σε καμία συσκευή σωστά, μια φορά που προσπάθησα speedtest ήταν 0,01 και έπειτα error. Εγώ έχω κάνει δοκιμή, δε σου λέω για όλη την Ελλάδα, στη περίπτωση είναι άχρηστο, δε κουνιέται τίποτα. Εάν δε με πιστεύεις δικό σου θέμα, λέω αυτό που βλέπω εγώ και εσύ αυτό που βλέπεις εσύ φυσικά. Πες μου τι άλλο να δοκιμάσω να δεις να σε πείσω 😃 Υ.Γ στη περίπτωση μου Edge δίνει στη καλύτερη από κεραία 6km και άνω...μπορεί και αυτό να παίζει ρόλο ενώ εσύ μπορεί να παίρνεις από πιο κοντά. Σου λέει ότι με 2G δε χάνει σήμα πουθενά. Μη περιμένεις σερφάρισμα. Απλά δε χάνει το σήμα. Σε ένα νόβα που έχω καταργήσει το Ίντερνετ γιατί έπαιρνε 2 ευρα, το έχω γυρίσει σε 2G και είναι το σήμα φουλ. 3 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. December 31, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2024 22 minutes ago, hercoulis said: Δεν υπάρχει. & οι 2 γραμμές που είπε ο @johnny_htc Σου λέει ότι με 2G δε χάνει σήμα πουθενά. Μη περιμένεις σερφάρισμα. Απλά δε χάνει το σήμα. Σε ένα νόβα που έχω καταργήσει το Ίντερνετ γιατί έπαιρνε 2 ευρα, το έχω γυρίσει σε 2G και είναι το σήμα φουλ. Μήπως έχεις ανάγκη downgrade συσκευής η firmware 😉 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. December 31, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2024 5 ώρες πριν, hercoulis said: Δεν υπάρχει. Α νμζα έχεις android. Η Cosmote έχει καταργήσει την επιλογή να το γυρίσεις σε 2G και σε iPhone και σε Android, να δες. 5 Παράθεση "Ὁ σοφὸς Νόβα ἔφη: 'Ἐὰν θὲλῃς 4G, ἀνάβα εἰς τὸν Ὄλυμπον καὶ εὔχου τοῖς θεοῖς· ἐὰν δὲ θὲλῃς EDGE, πορεύου εἰς τὴν γῆν καὶ ἡρεμίαν ἀπόλαυσε.'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. December 31, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2024 6 ώρες πριν, hercoulis said: Δεν υπάρχει. & οι 2 γραμμές που είπε ο @johnny_htc Σου λέει ότι με 2G δε χάνει σήμα πουθενά. Μη περιμένεις σερφάρισμα. Απλά δε χάνει το σήμα. Σε ένα νόβα που έχω καταργήσει το Ίντερνετ γιατί έπαιρνε 2 ευρα, το έχω γυρίσει σε 2G και είναι το σήμα φουλ. Να, ας πούμε το 2G, άμα βάλεις και στις τρεις εταιρείες να παίζει μόνο 2G, όλες φουλ σήμα θα έχουν στα περισσότερα σημεία εξωτερικά. Δεν κάνει carrier το 2G, (είναι μονόμπαντο πάντα μεταξύ 900 ή 1800 mhz) και παντού σχεδόν παίζει καμπάνα. Η Cosmote παίζει ακόμα αρκετά το 2G με την 1800, οπότε θα δεις και κει κάποιες φορές να παίζει με 2-3 γραμμές και στα δύσκολα σε γυρνάει σε 900αρι, δηλαδή "χειρότερο" σήμα από τις άλλες. Οι άλλες δεν ξέρω τι κάνουν, αν και η Βόνταφον παίζει με λιγότερο φάσμα στο 900αρι γιατί κάνει και χρήση σε 4G σε κάποιες περιοχές όμως μόνο, όχι παντού, αλλά νομίζω την 1800αρα δεν την χρησιμοποιούν πολύ . Απλά επειδή κάποιοι έχετε iphone, δεν μπορείτε να δείτε τα carrier που κάνει το κινητό (μέσω netmonster που μιλάμε συνέχεια γι αυτό) με όλες τις μπάντες στο 4G που τους έχει μοιραστεί η ισχύς και νομίζετε ότι παίζει με μία μπάντα. Είναι γενικά διαφορετική τεχνολογία και οι σταθμοί από ραδιόφωνα που ήταν κάποτε, τώρα είναι ολόκληρα power stations λολ 😜 32 minutes ago, elkons said: Α νμζα έχεις android. Η Cosmote έχει καταργήσει την επιλογή να το γυρίσεις σε 2G και σε iPhone και σε Android, να δες. Όντως, έτσι είναι και σε μένα. Μέσω netmonster αυτό το φτιάχνεις εύκολα όπως είπες, ωραίος 6 ώρες πριν, Bas said: Μήπως έχεις ανάγκη downgrade συσκευής η firmware 😉 Όχι, το έχει βγάλει η Cosmote από update, σε όλα τα κινητά. Αλλά άμα πειράξεις τα settings σε ανδροιδ, μπορείς να το βάλεις να παίζει 2G only 😜 12 ώρες πριν, hercoulis said: Ναι αν είχε 2G θα το δοκίμαζα αλλά το έχουν καταργήσει. Το ερώτημα είναι οι άλλες δυο τι περιμένουν? 😄 Υστερούν στην πυκνότητα του δικτύου ; Υ.γ. Γιαυτο οι άλλες δυο εμφανίζουν και συχνά Ε, που εγω δεν έχω δει ποτέ στον 1,5 χρόνο που την έχω. Απλά οι άλλες χάνουν εύκολα το 4G, είναι θέμα ρυθμίσεων, εξοπλισμού, υλοποιήσης κλπ 5 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts