mips Δημ. 6 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Οκτωβρίου 9 minutes ago, kmpatra said: Πιο σωστό μου φαίνεται αυτό. Σίγουρα είναι ποιο σωστό. Σε αναμονή αποτελέσματος. 5 Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. 6 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Οκτωβρίου On 4/10/2024 at 5:30 ΜΜ, damianos said: Ξεκίνησε άλλο πανηγύρι....😡 Πού ΔΕΝ έχει αναφερθεί ποτέ στο φόρουμ....😡 Buy More μόνο με εκδώσει του λογαριασμού του σταθερού τηλεφώνου 🤡 Το είχαν αναφέρει και σε εμένα όταν πριν λίγους μήνες είχα κάνει αίτηση για το buy more. Όπως κάνω συνήθως όταν μου λένε κάτι κουλό, κλείνω τη συνομιλία και ξεκινάω μια καινούργια ρωτώντας το ίδιο πράγμα μέχρι να μου πουν το σωστό. Κατόπιν κρατάω screenshot. On 5/10/2024 at 2:52 ΜΜ, damianos said: Και η επίσημη ανακοίνωση από την ίδια την εταιρία Νόβα.... Αφενός ψεύδονται για την έκδοση λογαριασμού για απόδοση του Buy More αφού η ημερομηνία απόδοσης ήταν 10/07/24... και το ακόμα ποίο κουλό να ΜΗΝ δίνει τα δεδομένα σε Q telecom🤬 Το έχω αναφέρει πριν από 5 μήνες περίπου ότι τα 15GB αποδίδονται μόνο σε F2G, όχι σε Q. 1 5 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damianos Δημ. 6 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Οκτωβρίου Τούς τα έκανα Ζέπελιν στην κυριολεξία...🤣 Και πιστεύω ότι το έβαλαν καταλάθος....🤯 2 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 6 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Οκτωβρίου (edited) Με ποιο μέσο επικοινωνίας μιλήσατε; στο τσατ τόση ώρα τους θέλω να τους ρωτήσω κάτι και δεν έχει μπει εκπρόσωπος 50λ 3.40 αναμονή 4.48 μπήκε εκπρόσωπος και με συνδέει με έναν κατάλληλο εκπρόσωπο για το θέμα μου. Πάλι αναμονή. Οκ...οκ.. Edited 6 Οκτωβρίου by elkons 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damianos Δημ. 6 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Οκτωβρίου 30 minutes ago, elkons said: Με ποιο μέσο επικοινωνίας μιλήσατε; στο τσατ τόση ώρα τους θέλω να τους ρωτήσω κάτι και δεν έχει μπει εκπρόσωπος 50λ 3.40 αναμονή 4.48 μπήκε εκπρόσωπος και με συνδέει με έναν κατάλληλο εκπρόσωπο για το θέμα μου. Πάλι αναμονή. Οκ...οκ.. Με το τσατ από την σελίδα της Νόβα, αλλά ΔΕΝ ήταν ορεξατος... Μου είπε ότι το αίτημα ΜΟΥ είναι υπό επεξεργασία και να περιμένω να το δούνε.... 🤒 Ο μόνος παγκοσμίως πού έγινε ενεργοποίηση Buy More 15gb Κυριακή με προσωπικό ασφαλείας....😵 9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. 6 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Οκτωβρίου 3 ώρες πριν, damianos said: Τούς τα έκανα Ζέπελιν στην κυριολεξία...🤣 Και πιστεύω ότι το έβαλαν καταλάθος....🤯 2 ώρες πριν, damianos said: Με το τσατ από την σελίδα της Νόβα, αλλά ΔΕΝ ήταν ορεξατος... Μου είπε ότι το αίτημα ΜΟΥ είναι υπό επεξεργασία και να περιμένω να το δούνε.... 🤒 Ο μόνος παγκοσμίως πού έγινε ενεργοποίηση Buy More 15gb Κυριακή με προσωπικό ασφαλείας....😵 Νομίζεις ότι είσαι τυχερός ε; Μήπως πρέπει να ευχαριστήσεις το ΠΑΣΟΚ που είχε εκλογές σήμερα και έγινε το θαύμα; 😂 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damianos Δημ. 6 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Οκτωβρίου 1 hour ago, gpapas640 said: Νομίζεις ότι είσαι τυχερός ε; Μήπως πρέπει να ευχαριστήσεις το ΠΑΣΟΚ που είχε εκλογές σήμερα και έγινε το θαύμα; 😂 Ωχ ΔΕΝ το σκέφτηκα έτσι...🤯 Ήμουνα απορροφημένος με την επικοινωνία με την Νόβα που ξέχασα της εσωκομματικές.... @gpapas640 Πω πω ζημιά 🤣 1 10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 6 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Οκτωβρίου 39 minutes ago, damianos said: Ωχ ΔΕΝ το σκέφτηκα έτσι...🤯 Ήμουνα απορροφημένος με την επικοινωνία με την Νόβα που ξέχασα της εσωκομματικές.... @gpapas640 Πω πω ζημιά 🤣 Τώρα εάν ειχαμε το παλιό ορθόδοξο ΠΑΣΟΚ θα είχαμε όλοι από 2 αιφον προ και μονο ανλιμιτεντ συμβόλαια... 5 4 Παράθεση RIP Cashback... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. 6 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Οκτωβρίου 3 ώρες πριν, VIPdriver said: Τώρα εάν ειχαμε το παλιό ορθόδοξο ΠΑΣΟΚ θα είχαμε όλοι από 2 αιφον προ και μονο ανλιμιτεντ συμβόλαια... Μεγάλη αλήθεια! Κάποιοι βέβαια τα έχουν! 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 6 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Οκτωβρίου (edited) Ακριβώς. Το 1% του ελληνικού πληθυσμού . Οι πολιτικοί δηλαδή. Edited 6 Οκτωβρίου by elkons 7 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. 6 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Οκτωβρίου 3 minutes ago, elkons said: Ακριβώς. Το 1% του ελληνικού πληθυσμού . Οι πολιτικοί δηλαδή. Και η ελίτ! 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damianos Δημ. 7 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Οκτωβρίου Και κάτι ΕΣΠΑ κάτι ξεσπά κτλ.... 😉 Και κάτι ΕΣΠΑ κάτι ξεσπά κτλ.... 😉 Ξύπνησαν απότομα από την Νόβα 🤣 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StrikeFTW Δημ. 8 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Οκτωβρίου On 5/10/2024 at 8:33 ΜΜ, StrikeFTW said: Μάλλον αυτό είναι αλλά η ίδια η NOVA δεν με πήρε ποτέ πίσω. Δεν ξέρω αν είναι τυχαίο αλλά με κάλεσε συνεργάτης της NOVA και μου είπε την ίδια προσφορά. (νόμιζα ότι με κάλεσαν επειδή έκανα παράπονα, αλλα τελικά δεν ήξεραν τίποτα). Προφανώς το ζήτησα να μου το στείλουν γραπτά με email και μου στείλαν αυτό https://f2g.top-store.gr/ και τα στοιχεία τους. Το προχώρησα μαζί τους και περιμένω (μου δώσαν tracking από ACS που φαίνεται ότι θα παραδοθεί σε εμένα τη Δευτέρα) θα κάνω update όταν έχω νεότερα. Παρέλαβα χθες την αίτηση με την ACS. όλα οκ. Αναμένω τώρα να ενεργοποιηθεί για να δουμε κατα πόσο ισχύει η προσφορα. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. 8 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Οκτωβρίου 5 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jimakos43 Δημ. 8 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Οκτωβρίου 10 minutes ago, Bas said: Το αύξησαν στα 7,80 για να μην μπορούμε να κάνουμε ανανέωση από το κατάστημα 8€ και να το παίρνουμε ; 😂 2 1 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 8 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Οκτωβρίου Σε σχέση με τους ανταγωνιστές είναι αρκετά καλή η τιμή. Πχ το What's up δεν έχει προσωπικές προφορές μόνο τα πακέτα ! 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 8 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Οκτωβρίου 1 minute ago, Jimakos43 said: Το αύξησαν στα 7,80 για να μην μπορούμε να κάνουμε ανανέωση από το κατάστημα 8€ και να το παίρνουμε ; 😂 Ακριβώς αυτό. Γλεντάει τον πελάτη αυτή η εταιρεία... 1 minute ago, elkons said: Σε σχέση με τους ανταγωνιστές είναι αρκετά καλή η τιμή. Πχ το What's up δεν έχει προσωπικές προφορές μόνο τα πακέτα ! Καλη τιμή, αλλά τι να την κάνω εαν το εχω καθε 3 μηνες 5 3 Παράθεση RIP Cashback... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 8 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Οκτωβρίου 1 minute ago, VIPdriver said: Ακριβώς αυτό. Γλεντάει τον πελάτη αυτή η εταιρεία... Το γλέντι είναι η χρέωση αφού λήξουν τα δεδομένα... Μια χαρά το ξέρουν τόσα χρόνια τι γίνεται όσο και να τους έχουν κράξει, απλά κερδίζουν. Λίγα από τον έναν λίγα από τον άλλον και μια χαρά αυτοί 2 minutes ago, VIPdriver said: Καλη τιμή, αλλά τι να την κάνω εαν το εχω καθε 3 μηνες Ε από το τίποτα κάτι είναι συγκριτικά. Στο wh ούτε προσωπικές προφορές κ σπάνια δίνουν πχ +2GB αν ανανεώσεις μέχρι τότε,ως κίνητρο δηλαδή. Αυτό τους χαλάει αρκετά. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 8 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Οκτωβρίου Άρα έχουμε και λέμε: •ήταν απεριόριστα data+1000' με 5€ •πήγε απεριόριστα data+1000' με 6€ •πήγε απεριόριστα data+1000' με 7€ •πήγε 250 GB+1000' με 7€ •και τέλος πήγε 250 GB+1000' με 7,80€ Έχουμε δηλαδή ανά τρίμηνο και μια τροποποίηση τώρα τελευταία. Είναι όντως πολύ καλή προσφορά,αλλά υπάρχει αστάθεια και δεν ξέρεις τι θα πάρεις κάθε μήνα ή αν θα πάρεις 5 4 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. 8 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Οκτωβρίου 26 minutes ago, aektzhs 1 said: Άρα έχουμε και λέμε: •ήταν απεριόριστα data+1000' με 5€ •πήγε απεριόριστα data+1000' με 6€ •πήγε απεριόριστα data+1000' με 7€ •πήγε 250 GB+1000' με 7€ •και τέλος πήγε 250 GB+1000' με 7,80€ Έχουμε δηλαδή ανά τρίμηνο και μια τροποποίηση τώρα τελευταία. 4 σε 8 μηνες! 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 8 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Οκτωβρίου 1 hour ago, elkons said: Ε από το τίποτα κάτι είναι συγκριτικά. Στο wh ούτε προσωπικές προφορές κ σπάνια δίνουν πχ +2GB αν ανανεώσεις μέχρι τότε,ως κίνητρο δηλαδή. Αυτό τους χαλάει αρκετά. Από τότε που πηγα what's up έχω βρει την ησυχία μου. 5 Παράθεση RIP Cashback... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. 8 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Οκτωβρίου (edited) 59 minutes ago, aektzhs 1 said: Άρα έχουμε και λέμε: •ήταν απεριόριστα data+1000' με 5€ •πήγε απεριόριστα data+1000' με 6€ •πήγε απεριόριστα data+1000' με 7€ •πήγε 250 GB+1000' με 7€ •και τέλος πήγε 250 GB+1000' με 7,80€ Έχουμε δηλαδή ανά τρίμηνο και μια τροποποίηση τώρα τελευταία. Είναι όντως πολύ καλή προσφορά,αλλά υπάρχει αστάθεια και δεν ξέρεις τι θα πάρεις κάθε μήνα ή αν θα πάρεις Ακριβώς, μόλις την πήρα και εγώ την προσφορά ενώ προηγούμενο μήνα ήταν 7 προ 4 μηνών 6 ευρώ προ 1 έτος 5 ευρώ. Εντωμεταξύ είχα βάλει 16 ευρώ στην ανανέωση ώστε με 7 ευρώ μπορώ ανανεώσω και το πήγαν 7.80 για να μην μπορώ, εκτός κάνω νέα ανανέωση, αλλά εγώ θα την εξαργύρωσω 3/11 όταν συμπληρωθεί δίμηνο μαζί με την ανανέωση. Ρε κλωτσιές θέλουν. Edited 8 Οκτωβρίου by alextrela 3 1 4 Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaguar13 Δημ. 8 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Οκτωβρίου Παιδιά το SM στο 1264 ισχύει μόνο στο νεο f2g και όχι στο παλιό, σωστά? Αν ναι: 1.Αν αλλάξω παλιό f2g σε νέο το υπάρχον πακέτο ομιλίας παραμένει ενεργό μέχρι τη λήξη του ή όχι? 2.Επίσης, το χρηματικό υπόλοιπο μεταφέρεται όπως είναι στο νέο f2g? Ευχαριστώ. 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 8 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Οκτωβρίου Δεν χάνεται τίποτα. Απλα να απενεργοποιήσεις τα αυτόματα πακετα μετα την αλλαγή και πριν την όποια ανανέωση. 3 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damianos Δημ. 8 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Οκτωβρίου Ξεκάθαρα το έκαναν 7,80 για να ΜΗΝ ανανεώνεις με 8 ευρώ κ να την βγάζεις 1 μήνα 😤 σάν σε τιμωρούνε που είσαι πελάτης τούς 🤡 4 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts