FREAK_OF_NATURE Δημ. January 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2010 πηγαμε σημερα το απογευματακι...ενω ειπαμε σε εναν κυριο εκει πως εχουμε κερδισει κινητο.ζητησε το ονομα μας και ειπε πως στο ονομα αυτο αντιστοιχει ps και οχι κινητο.μας το εδειξε μαλιστα εκτυπωμενο σε μια λιστα... τι να πεις...ps??ps!! Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. January 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2010 πηγαμε σημερα το απογευματακι...ενω ειπαμε σε εναν κυριο εκει πως εχουμε κερδισει κινητο.ζητησε το ονομα μας και ειπε πως στο ονομα αυτο αντιστοιχει ps και οχι κινητο.μας το εδειξε μαλιστα εκτυπωμενο σε μια λιστα... τι να πεις...ps??ps!! Ουτε του παπα τετοιο δωρο!! Και να επιμενουν οτι ειναι και σωστο, καλα δεν υπαρχουν απλα αυτοι ανθρωποι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. January 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2010 ε καλα δεν προβαλαμε και αντισταση.. πεταξε ενα ο αντρας "κινητο δεν ειναι?" μας απαντησαν "οχι πλειστεισον" και μας το εδειξαν στην λιστα το πιτσιρικι παντως που το τσιμπισε,θα το χαρει Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tazio Δημ. January 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2010 στο 2in1 καρτοκινητο-καρτοκινητο, πως μπορω να ακυρωσω τις προωθησεις μεταξυ των 2 γραμμων?απο το μενου του 2in1 δεν εχει καποια επιλογη. οι μοναδικες επιλογες που βγαζει ειναι για το ονομα και τον αριθμο της καθε γραμμης. ευχαριστω για την βοηθεια θελω να σπασω το 2ιν1 καροκινητο-καρτοκινητο, και να κρατησω μονο το ενα νουμερο. μπορω η πρεπει να παρω και τα δυο νουμερα και να πληρωσω 2 επι 17 ευρω? με ενδιαφερει μονο το ενα νουμερο και δεν θελω να πληρωσω 34 ευρω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3003540#post3003540 :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. January 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2010 τελειωσε το νον στοπ και δεν μου ηρθε το σμς ειδοποιησης.. εχει τυχει και σε αλλους αυτο?? (αποτελεσμα να μιλαω κανα 45λεπτο στο κινητο και φυσικα να αφαιρουνται απο την καρτα!) Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. January 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2010 Εννοείται πως ξέρεις τι πρέπει να κάνεις.... ;) Τηλέφωνο στο 1260 και πίστωση του συνολικού ποσού που σου αφαιρέθηκε από τότε που έληξε το πακέτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lathos Δημ. January 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2010 Εννοείται πως ξέρεις τι πρέπει να κάνεις.... ;) Τηλέφωνο στο 1260 και πίστωση του συνολικού ποσού που σου αφαιρέθηκε από τότε που έληξε το πακέτο. βασικα ειναι πονηρια της wind αυτο, δεν το συζηταμε. αλλα γραφει πουθενα οτι οταν τελειωνουν τα λεπτα θα ενημερωνεσε με μηνυμα? αρα πως θα ζητησει να της πιστωσουν τα λεφτα εφοσον εχει κανει η ιδια λαθος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sparky Δημ. January 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2010 τελειωσε το νον στοπ και δεν μου ηρθε το σμς ειδοποιησης.. εχει τυχει και σε αλλους αυτο?? (αποτελεσμα να μιλαω κανα 45λεπτο στο κινητο και φυσικα να αφαιρουνται απο την καρτα!) Είναι δικιά σου ευθύνη το πότε λήγει...;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris79 Δημ. January 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2010 Μάλλον το λέει επειδή η κοσμοτέ και βόντα όταν τα χρήματα πέσουν κάτω από 1 ευρώ σε στέλνει μήνυμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. January 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2010 οχι. παντα λιγες ωρες πριν ληξει μου στελανε σμς.οχι ομως και τωρα. στο cc που καλεσα μου ειπαν πως δεν αναφερεται πουεθνα πως θα στελνουν σμς αλλα θα το κοιταξουν... δεν εχω την απαιτηση να μου πιστωσουν τα χρηματα καθως καταλαβαινω πως δεν ειναι ευθυνη τους.αλλα να ξερουμε: στελνουν ή οχι σμς? Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MPOMP Δημ. January 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2010 οχι. παντα λιγες ωρες πριν ληξει μου στελανε σμς.οχι ομως και τωρα. στο cc που καλεσα μου ειπαν πως δεν αναφερεται πουεθνα πως θα στελνουν σμς αλλα θα το κοιταξουν... δεν εχω την απαιτηση να μου πιστωσουν τα χρηματα καθως καταλαβαινω πως δεν ειναι ευθυνη τους.αλλα να ξερουμε: στελνουν ή οχι σμς? Πηρα τηλεφωνο στο cc της wind και ρωτησα για το ποια ειναι η βασικη χρεωση του wind f2g2 και μου ειπαν οτι ειναι 0,21 λεπτα το λεπτο την κληση.Μου ειπε οτι η χρεωση αλλαξε απο τοτε που η φρογκ αλλαξε την χρεωση της στα 0,21 λεπτα το λεπτο δηλαδη στις 1 του γεναρη 2010.Εγω ομως του ειπα οτι χρεωνομαι 0,10 λεπτα το λεπτο και πολλοι που εχουν wind f2g2 χρεωνονται με 0,10 λεπτα το λεπτο την κληση. Παράθεση Υπογραφή εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asxetoympas Δημ. January 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2010 δεν ξερουν τι τους γίνεται Παράθεση venceremos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. January 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2010 τελικα ισχυει η χρεωση 0,10€/λεπτο; αυτο ισχυει ανεξαρτητου διαρκειας της κλησης; και ισχυει προς ολα τα δικτυα κινητης τηλεφωνιας η εν λογω χρεωση; και στα σταθερα; Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OSFP7 Δημ. January 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2010 και εμενα με ενδιαφερει το παραπανω. Γενικα ισχυει οτι με F2G2 εχεις : Χρεωση προς ολους 0.1ε/λεπτο Ελαχιστη διαρκεια κλήσης 1 δευτερολεπτο και οτι δεν ειναι προσωρινο αλλα μονιμο το παραπανω? Ειναι απλα too good to be true... κατα καποιο τροπο καταργει ολα τα συμβολαια και καρτοκινητα μαζι...ετσι δεν ειναι? Που ειναι η παγιδα? Τελος, αν υποθεσουμε οτι ισχυει, ποια η χρεωση στα μυνηματα SMS? Μπορεις να βαλεις κανενα πακετο εκει για 100 μυνηματα το μηνα πχ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Powerfull Δημ. January 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2010 Παιδιά στο site τους αναφέρουν τη χρέωση που ξέρουμε και αγαπάμε... Αν την έχουν αλλάξει από μόνοι τους χωρίς να το αναφέρουν στο site έχουν κάνει ΜΕΓΑΛΗ παρανομία... Παράθεση Favorites : Sony Ericsson T68i, Sony Ericsson P800, Eten G500+, Sony Ericsson K750i, Nokia N82, LeEco Le 2 Current : Xiaomi Redmi Note 8 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. January 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2010 Πηρα τηλεφωνο στο cc της wind και ρωτησα για το ποια ειναι η βασικη χρεωση του wind f2g2 ...Εγω ομως του ειπα οτι χρεωνομαι 0,10 λεπτα το λεπτο και πολλοι που εχουν wind f2g2 χρεωνονται με 0,10 λεπτα το λεπτο την κληση. Aυτο το ότι παίρνετε και τηλέφωνα κάποιοι να υπενθύμίσετε ότι η χρέωση είναι φθηνότερη από αυτή που θα έπρεπε ποτέ δε το κατάλαβα... χαρείτε ρε παιδιά το 0,10€ και μη το ψάχνετε τόσο, αν τυχόν σταματήσει θα φωνάζουμε όλοι και τωρα που ισχύει παίρνουμε μέχρι και στο cc να υπενθυμίσουμε ότι χρεωνόμαστε μόνο 0,10€ δηλαδή πραγματικά ήμαρτον... Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephant Δημ. January 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2010 Aυτο το ότι παίρνετε και τηλέφωνα κάποιοι να υπενθύμίσετε ότι η χρέωση είναι φθηνότερη από αυτή που θα έπρεπε ποτέ δε το κατάλαβα... χαρείτε ρε παιδιά το 0,10€ και μη το ψάχνετε τόσο, αν τυχόν σταματήσει θα φωνάζουμε όλοι και τωρα που ισχύει παίρνουμε μέχρι και στο cc να υπενθυμίσουμε ότι χρεωνόμαστε μόνο 0,10€ δηλαδή πραγματικά ήμαρτον...+1! Και γω μερικές φορές εδώ σκέφτομαι ότι τόσο που το ψάχνουμε, ζημιά κάνουμε στο τέλος. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. January 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2010 Θεωρείτε δηλαδή πως η Wind δεν ξέρει τι της γίνεται και συνεχίζει να το κρατάει; Εγώ πάντως δεν το νομίζω,για καμία εταιρία κινητής... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OSFP7 Δημ. January 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2010 ρε παιδια, ΟΚ μην παιρνετε τηλεφωνο στη wind.....αλλα εξηγειστε και σε εμας τους ασχετους τι παιζει.... Θελω να ξερω αν αυτο ειναι μια προσφορα προσωρινη, αν ειναι προσφορα αοριστου διαρκειας και αν ναι ποσο καιρο τρεχει.... Με αυτα που λετε δινετε την εντυπωση οτι ειναι μια προσφορα που θα κρατουσε λιγο και επρεπε να εχει ληξει αλλα για αγνωστους λογους συνεχιζει... αυτο ισχυει τελικα? Θελω να κανω φορητοτητα σε καρτοκινητο και εχω ψηθει, αλλα αμα σε 10 μερες δεν ισχυει πλεον, βαριεμαι ν αμπαινω παλι στη διαδικασια για φορητοτητα σε κοσμοκαρτα που υπο κανονικες συνθηκες ειναι αυτη που με συμφερει.... Εκτος και αν αυτη η χρεωση του F2G2 ειναι κανονικες συνθηκες επισης..... Εγω προσωπικα εχω μπερδευτει.....ενα περιεκτικο post που να περιγραφει την κατασταση απο οποιο νομιζει οτι ειναι ικανος να το γραψει θα ηταν πολυ χρησιμο, και τον ευχαριστω προκαταβολικα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MPOMP Δημ. January 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2010 ρε παιδια, ΟΚ μην παιρνετε τηλεφωνο στη wind.....αλλα εξηγειστε και σε εμας τους ασχετους τι παιζει.... Θελω να ξερω αν αυτο ειναι μια προσφορα προσωρινη, αν ειναι προσφορα αοριστου διαρκειας και αν ναι ποσο καιρο τρεχει.... Με αυτα που λετε δινετε την εντυπωση οτι ειναι μια προσφορα που θα κρατουσε λιγο και επρεπε να εχει ληξει αλλα για αγνωστους λογους συνεχιζει... αυτο ισχυει τελικα? Θελω να κανω φορητοτητα σε καρτοκινητο και εχω ψηθει, αλλα αμα σε 10 μερες δεν ισχυει πλεον, βαριεμαι ν αμπαινω παλι στη διαδικασια για φορητοτητα σε κοσμοκαρτα που υπο κανονικες συνθηκες ειναι αυτη που με συμφερει.... Εκτος και αν αυτη η χρεωση του F2G2 ειναι κανονικες συνθηκες επισης..... Εγω προσωπικα εχω μπερδευτει.....ενα περιεκτικο post που να περιγραφει την κατασταση απο οποιο νομιζει οτι ειναι ικανος να το γραψει θα ηταν πολυ χρησιμο, και τον ευχαριστω προκαταβολικα! Μηπως φιλε θες να μιλας προς 2 αριθμους κοσμοτε με 1 λεπτο το λεπτο και να παιρνεις 45 λεπτα δωρο με καθε καρτα ανανεωσης απο 10 ευρω και να σε παιρνουν τσαμπα οσοι εχουν κοσμοτε συμβολαιο και χρειαζεται να εχεις κοσμοκαρτα?Γιατι σε καμια αλλη περιπτωση δεν συμφαιρει η κοσμοκαρτα.Συμφερει και παλι το wind f2g2 και να παει η χρεωση στα 0,21 λεπτα το λεπτο.Με κοσμοκαρτα εχεις 0,35 λεπτα το λεπτο και με την προνομιακη καρτα των 20 ευρω εχεις 0,25 λεπτα το λεπτο στην κοσμοκαρτα για ενα μηνα τα 0,25.Καθε μηνα πρεπει να βαζεις προνομιακη καρτα για προνομιακες χρεωσεις στην κοσμοκαρτα. Παράθεση Υπογραφή εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tseapis Δημ. January 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2010 Εγω προσωπικα εχω μπερδευτει.....ενα περιεκτικο post που να περιγραφει την κατασταση απο οποιο νομιζει οτι ειναι ικανος να το γραψει θα ηταν πολυ χρησιμο, και τον ευχαριστω προκαταβολικα! Σε αυτό το τεράστιο νήμα υπάρχουν σκόρπιες όλες οι πληροφορίες που ζητάς αλλά καταλαβαίνω ότι είναι πολύ κοπιαστικό να ψάξεις αυτό το χάος. Αυτήν τη στιγμή προσωπικά δεν μπορώ να σου γράψω το ποστ που θέλεις, μπορώ να σου πω χοντρικά τα εξής: Η χρέωση του 0,10€ το λεπτό στο f2g2 προέκυψε από την λεγόμενη "δέσμευση τιμής" που έχει ανακοινώσει εδώ και κάνα-δυο χρόνια η wind και προκύπτει από την αντίστοιχη προσφορά που έκανε η frog. Η προσφορά του frog έχει λήξει από 31/12/2009. Η wind στο f2g2 -αντίστοιχο του frog- συνεχίζει την χρέωση αυτή αλλά μπορεί να την κόψει ανά πάσα στιγμή. Μέχρι στιγμής όμως δεν δείχνει να βιάζεται να την κόψει αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Τώρα, για το ποιο καρτοκινητό σε συμφέρει, αυτό θα μπορέσεις να το βρεις αν γνωρίζεις τι χρήση σκοπεύεις να κάνεις, τι αριθμούς θα καλείς περισσότερο, αν θα στέλνεις πολλά sms, αν θέλεις και ιντερνετ στο κινητό. Οργανώσου και βρες τι θα καλείς και ρώτα μας (αν θέλεις) να σου προτείνουμε καρτοκινητό. Εγώ πχ, "free to go 2" έχω, γιατί στην συνηθισμένη μου χρήση θέλω φτηνή ομιλία προς όλους και (σχετικά) φτηνό sms. Έχω όμως και δεύτερη συσκευή στην οποία βάζω εκ περιτροπής διάφορες κάρτες sim όλων των εταιριών για να έχω και το 1 λεπτό το λεπτό προς κάποιους αριθμούς της κάθε μίας εταιρίας αν χρειαστεί να μιλήσω πραγματικά πολλή ώρα με κάποιον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OSFP7 Δημ. January 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2010 (edited) Μηπως φιλε θες να μιλας προς 2 αριθμους κοσμοτε με 1 λεπτο το λεπτο και να παιρνεις 45 λεπτα δωρο με καθε καρτα ανανεωσης απο 10 ευρω και να σε παιρνουν τσαμπα οσοι εχουν κοσμοτε συμβολαιο και χρειαζεται να εχεις κοσμοκαρτα?Γιατι σε καμια αλλη περιπτωση δεν συμφαιρει η κοσμοκαρτα.Συμφερει και παλι το wind f2g2 και να παει η χρεωση στα 0,21 λεπτα το λεπτο.Με κοσμοκαρτα εχεις 0,35 λεπτα το λεπτο και με την προνομιακη καρτα των 20 ευρω εχεις 0,25 λεπτα το λεπτο στην κοσμοκαρτα για ενα μηνα τα 0,25.Καθε μηνα πρεπει να βαζεις προνομιακη καρτα για προνομιακες χρεωσεις στην κοσμοκαρτα. κοιταξε να δεις, η κοπελα μου εχει cosmote συμβολαιο, και ενω γενικα δε μιλαω πολυ, γυρω στα 60-100 λεπτα το μηνα, τυχαινει καμια φορα να κανω κλησεις μαζι της που να διαρκεσουν και 1 ωρα μονες τους... Δηλαδη μπορει αρκετους μηνες, τα 2/3 των λεπτων ομιλιας μου να ειναι προς αυτην.....δε θα με χαλαγε καθολου να ειναι δωρεαν (σχεδον), και αυτο μου το δινει η cosmoκαρτα... Και αποκει και περα αμα βαζω 20 ευρω και παιρνω χαμηλοτερες χρεωσεις, και παιρνω και 45 λεπτα προς ολους, ειμαι καλυμενος γενικα...και επειδη στελνω και καμια 60αρια SMS με 4 ευρω απο αυτα τα 20 που γεμισα, παιρνω 100 sms για το μηνα... Δηλαδη υπαρχει σοβαρο κινητρο και για cosmoκαρτα... Τωρα αν μου πεις 0.1ε το λεπτο προς ολους, και χρεωση απο το 1ο δευτερολεπτο και μια λογικη χρεωση στα SMS....ε θα το προτιμησω, γιατι και 100 λεπτα να μιλησω με την κοπελα μου που στην cosmocarta θα μου κοστιζε μονο 1 ευρω, ειναι 10 ευρω....+9 ευρω, αλλα και τα υπολοιπα 80 λεπτα που θα μιλησω με αλλους, θα χρεωθουν μονο 8 ευρω....ενω στην cosmokarta πες θα κανω τα 20 λεπτα τσαμπα (με το 45λεπτα δωρεαν για 1 εβδομαδα) αλλα τα υπολοιπα 60 θα κοστισουν 15 ευρω... Πλακα πλακα, ερχεται λιγο φτηνοτερα και παλι με την cosmokarta, 16 ευρω αντι 18 συνολο....αλλα ειναι πολυ κοντα, και ειπα ενα σεναριο που θα μιλησω πολυ με την κοπελα μου και λιγο με τους αλλους....σε αλλο μηνα δε θα ειναι ετσι. Οποτε γενικα προτιμω τους ορους του F2G2....αλλα αν ειανι να παψουν να ισχυουν, βλεπεις οτι η cosmokarta θα βγει σιγουρα καλυτερη στη δικη μου περιπτωση... Γι'αυτο το ψαχνω... Η χρέωση του 0,10€ το λεπτό στο f2g2 προέκυψε από την λεγόμενη "δέσμευση τιμής" που έχει ανακοινώσει εδώ και κάνα-δυο χρόνια η wind και προκύπτει από την αντίστοιχη προσφορά που έκανε η frog. Η προσφορά του frog έχει λήξει από 31/12/2009. Η wind στο f2g2 -αντίστοιχο του frog- συνεχίζει την χρέωση αυτή αλλά μπορεί να την κόψει ανά πάσα στιγμή. Μέχρι στιγμής όμως δεν δείχνει να βιάζεται να την κόψει αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Αυτο με καλυψε πληρως! Σε ευχαριστω φιλε μου! Δυστυχως το βλεπω δυσοιωνο το μελλον λοιπον για την προσφορα :( Απο την αλλη, καρτα ειναι....δε δεσμευεσαι, αλλαζεις οποτε θες και να το κοψουν....αλλα ποσο καιρο παιρνει η φορητοτητα? Edited January 22, 2010 by Petros the Great Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tseapis Δημ. January 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2010 Η φορητότητα θέλει περίπου 2 εβδομάδες. Να σου πω για την κοσμοκάρτα ότι τα 45' δωρεάν δεν εξαιρούν τις κλήσεις προς τους αριθμούς του 1 λεπτού το λεπτό. Δηλαδή αν βάλεις κάρτα και πάρεις τα 45' και πάρεις την κοπέλα σου (που θα την έχεις στο 1 λεπτό το λεπτό) θα αφαιρεθούν από τα 45'. [ενώ στην βονταφον δεν είναι έτσι] Επίσης, για το 0,1, δεν υπάρχει εγγύηση μεν, αλλά ενώ η φρογκ το βάζει ως προσφορά κατά διαστήματα μόνο, η γουίντ στο φ2γ2 από τότε που το έβαλε μία φορά "ξέχασε" να το αλλάξει κι το έχει πάει σερί. Επίσης, υπάρχουν και τα μπόνους εισερχομένων κλήσεων και στην κοσμοτε και στη γουιντ, για δες τα κι αυτά. κοσμοτε δεν θυμαμαι πώς ακριβώς παίζει. Γουιντ, το ενεργοποιείς και πληρώνεις 1€ και σε 31 μέρες παίρνεις 5 εως 20' ομιλιας ανάλογα με το πόση διάρκεια εισερχόμενων είχες. Είναι χρήσιμο αν τυχόν αλλάξει η χρέωση και πάει 0,21€/λεπτό. Δες http://www.wind.com.gr/pages.fds?pageID=1855&langID=1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonio_r Δημ. January 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2010 Εστω, οτι καποια στιγμη γινεται και παλι 0.21 λεπτα το λεπτο. (Απευκταιο :() Θα ισχυει και παλι χρεωση απο το πρωτο δευτερολεπτο? Γιατι κι αυτο απο μονο του ειναι ισχυρο κινητρο να εχει κανεις f2g2.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo24gr Δημ. January 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2010 +1! Και γω μερικές φορές εδώ σκέφτομαι ότι τόσο που το ψάχνουμε, ζημιά κάνουμε στο τέλος. +1 και από εμένα! έλεος ρε παιδια! παίρνετε τηλ στο cc για να επιβεβαιώσετε εάν ισχύει ακόμα το 0,10?:lol: ήμαρτον δηλαδή!:confused: ε δηλαδή πόσο μυαλό θέλει?από την στιγμή που έχεις καρτοκινητο κάνεις την αντίστοιχη επιλογή και από τα καλύτερα είναι τα προγράμματα της frog και qcard! ε τι το ψάχνετε ποια τόσο πολύ! δηλαδή αν ξαφνικά εμένα αρχίσει να με χρεώνει με 0,0001 το λεπτό,θα πάρω τηλ στο cc της wind να ρωτήσω τι γίνεται?:wacko: Παράθεση http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts