kwstas18 Δημ. January 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2010 βασικα εχει προυποθεσεις για να παρεις τα 12 ευρω. το καλοκαιρι του 2008 ειχαν μοιρασει σε μια παραλια νουμερακια με 12ευρω και ελεγε οτι χρειαζεται να καταναλωνεις 1ευρω το μηνα για να σου βαζει 1 για 12μηνες......αλλα τα 12ευρω τα ειχε κανονικα μεσα!!!!!!!φοβερο!!!!!!εμ αν κανει τετοια πραγματα η wind πως να μη χειροτερεψει στα οικονομικα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Powerfull Δημ. January 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2010 Δεν ξέρω αν είναι ιδέα μου αλλά τις 2 τελευταίες φορές που έβαλα κάρτα, από την αρχή δηλ του 2010, η χρέωση μου φαίνεται ότι έχει αλλάξει προς το χειρότερο. Έχω επιλέξει το F2G2 (Frog). Τα 10 λεπτά το λεπτό ισχύουν ακόμη; Μου φαίνεται πάντως πως σίγουρα όχι... :( Στο site τους πάντως δεν έχουν αλλάξει τις χρεώσεις. Υ.Γ. τελικά εκείνα τα πακέτα των 12 ευρώ δεν τα έχει βρει κανείς ε? Παράθεση Favorites : Sony Ericsson T68i, Sony Ericsson P800, Eten G500+, Sony Ericsson K750i, Nokia N82, LeEco Le 2 Current : Xiaomi Redmi Note 8 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tazio Δημ. January 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2010 ... Έχω επιλέξει το F2G2 (Frog). Τα 10 λεπτά το λεπτό ισχύουν ακόμη; ... ( Ισχύουν, το έλεγξα μόλις τώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. January 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2010 Τη στιγμή της κλήσης, όντως τραβάνε 10 σεντς το λεπτό. Μήπως όμως τραβάνε τίποτα αλλα αργότερα; Γιατί σα να μου φαίνεται κι εμένα ότι πέφτει το υπόλοιπο ανεξήγητα... Δε κάθομαι να το ελέγχω κάθε τρεις και πέντε... Αλλά Γουίντ είναι αυτή, ικανή την έχω να τραβάει στα κρυφά... :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. January 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2010 :!:ΠΡΟΣΟΧΗ:!: Οσοι εχετε κερδισει κατι απο την wind στον προσφατο διαγωνισμο και σας εχουν πει να περασετε απο καποιο καταστημα ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΠΡΙΝ ΚΑΛΕΣΕΤΕ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΠΡΩΤΑ. δεν τους εχει παει ακομα η λιστα των νικητων ουτε και τα δωρα. τζαμπα θα πατε ως εκει δλδ... Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sideras1985 Δημ. January 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2010 Τη στιγμή της κλήσης, όντως τραβάνε 10 σεντς το λεπτό. Μήπως όμως τραβάνε τίποτα αλλα αργότερα; Γιατί σα να μου φαίνεται κι εμένα ότι πέφτει το υπόλοιπο ανεξήγητα... Δε κάθομαι να το ελέγχω κάθε τρεις και πέντε... Αλλά Γουίντ είναι αυτή, ικανή την έχω να τραβάει στα κρυφά... :wacko: 10cent ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΕ το F2G2.Εδωσε ΑΣΕΠ και περασε..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris79 Δημ. January 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2010 Να κάνω μια παρατήρηση. Όταν θέλετε να μάθετε το υπόλοιπο χρόνου ομιλίας να το κάνετε μέσω κλήσης. Το μήνυμα χρεώνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asxetoympas Δημ. January 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2010 εισαι σίγουρος; Παράθεση venceremos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris79 Δημ. January 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2010 Το πρόσεξα κατά την περίοδο των εορτών. Είχα γύρω στα 0,35 ευρώ και έστειλα μόνο μερικά μηνύματα. Όταν έστειλα κενό μύνημα στο 1269 μου εβγαζε σφάλμα. Έκανα κλήση και άκουσα πως είχε μόνο 0,05 ευρω μέσα. Αφού είναι δωρεάν αυτό το μήνυμα, σκέφτηκα, γιατί δεν το στέλνει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. January 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2010 Το μηνυμα ειναι δωρεαν, απλα για να στειλεις γενικα μηνυματα πρεπει να εχεις υπολοιπο πανω απο 10σεντ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris79 Δημ. January 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2010 Ακόμα και στο 1269; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eliseos Δημ. January 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2010 ίσε σίγουρος sideras δοσε περισσότερες πληροφορίες η πες μας το σκεφτικό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athsak Δημ. January 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2010 :!:ΠΡΟΣΟΧΗ:!: Οσοι εχετε κερδισει κατι απο την wind στον προσφατο διαγωνισμο και σας εχουν πει να περασετε απο καποιο καταστημα ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΠΡΙΝ ΚΑΛΕΣΕΤΕ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΠΡΩΤΑ. δεν τους εχει παει ακομα η λιστα των νικητων ουτε και τα δωρα. τζαμπα θα πατε ως εκει δλδ... ΠΗΓΕΣ Ή ΠΗΡΕΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ?ΕΓΩ ΠΗΡΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ Η ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΗΞΕΡΕ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ...ΡΩΤΗΣΕ ΤΟΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΚΑΙ ΕΙΠΑΝ ΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΜΕΣ ΣΤΗ ΒΔΟΜΑΔΑ!ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΣΤΗΝ ΤΣΙΜΙΣΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ! Παράθεση Οι αγγελίες είναι επιτρεπτές μόνο στο buy&sell. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. January 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2010 Ακόμα και στο 1269; Ναι...ετσι ειναι... και το 0,10 ισχυει...δεν υπαρχει κρυφη χρεωση...μεχρι σημερα τουλαχιστον Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tegeatis Δημ. January 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2010 (edited) Ισχύει ακόμα η ανανέωση 20ευρώ σε κατάστημα wind χωρίς παρακράτηση φόρου? Επίσης, όταν περνάς μονάδες από κατάστημα wind σου δίνουν απόδειξη ή δεν είναι υποχρεωτικό να σου δώσουν? Edited January 18, 2010 by tegeatis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. January 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2010 ειναι υποχρεωμενοι να σου δωσουνε αποδειξη Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. January 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2010 ΠΗΓΕΣ Ή ΠΗΡΕΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ?ΕΓΩ ΠΗΡΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ Η ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΗΞΕΡΕ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ...ΡΩΤΗΣΕ ΤΟΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΚΑΙ ΕΙΠΑΝ ΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΜΕΣ ΣΤΗ ΒΔΟΜΑΔΑ!ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΣΤΗΝ ΤΣΙΜΙΣΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ! ναι εκει καλεσα κι εγω... η μια υπαλληλος ρωτουσε την αλλη,με ειχαν κανα 5λεπτο στην αναμονη. μου ειπαν να ξανακαλεσω σημερα το απογευμα.. Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. January 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2010 ΠΗΓΕΣ Ή ΠΗΡΕΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ?ΕΓΩ ΠΗΡΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ Η ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΗΞΕΡΕ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ...ΡΩΤΗΣΕ ΤΟΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΚΑΙ ΕΙΠΑΝ ΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΜΕΣ ΣΤΗ ΒΔΟΜΑΔΑ!ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΣΤΗΝ ΤΣΙΜΙΣΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ! ναι εκει καλεσα κι εγω... η μια υπαλληλος ρωτουσε την αλλη,με ειχαν κανα 5λεπτο στην αναμονη. μου ειπαν να ξανακαλεσω σημερα το απογευμα.. μολις με πηραν τηλεφωνο να περασω αυριο να παραλαβω... αρχισαν να οργανωνονται Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris79 Δημ. January 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2010 Ναι...ετσι ειναι... και το 0,10 ισχυει...δεν υπαρχει κρυφη χρεωση...μεχρι σημερα τουλαχιστον Αν ισχύει τότε να διαγραφεί. Παρεξήγησις εκ μέρους μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. January 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2010 Ισχύει ακόμα η ανανέωση 20ευρώ σε κατάστημα wind χωρίς παρακράτηση φόρου? Ναι μπαίνουν τα χρήματα χωρίς φόρο, σήμερα πέρασε φίλος μου που ολοκληρώθηκε η φορητότητα του κι έβαλε 20 αν και ο ίδιος ο υπάλληλος δε το γνώριζε τα λεφτά μπήκαν στο ακέραιο Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ababapanos Δημ. January 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2010 εγω περασα και πηρα το playstation3 χωρις να παρω τηλ πρωτα στο καταστημα. αλλα παρτε καλου κακου Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Juamx Δημ. January 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2010 Έχω περάσει πολλές φορές και δεν έχουν πακέτα των 12 ευρώ... Έχεις δει εσύ εκεί πακέτα των 12 ευρώ πρόσφατα; Ρε παιδιά, τα πακέτα των 12 ευρώ είναι αυτά που μοιράζουν τσάμπα έξω από τα πανεπιστήμια και στα καφέ κλπ. Αυτά με τα 5€ είναι αυτά που αγοράζουμε από τα περίπτερα. Σε όλες τις εταιρίες έτσι είναι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lathos Δημ. January 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2010 (edited) στο 2in1 καρτοκινητο-καρτοκινητο, πως μπορω να ακυρωσω τις προωθησεις μεταξυ των 2 γραμμων?απο το μενου του 2in1 δεν εχει καποια επιλογη. οι μοναδικες επιλογες που βγαζει ειναι για το ονομα και τον αριθμο της καθε γραμμης. ευχαριστω για την βοηθεια θελω να σπασω το 2ιν1 καροκινητο-καρτοκινητο, και να κρατησω μονο το ενα νουμερο. μπορω η πρεπει να παρω και τα δυο νουμερα και να πληρωσω 2 επι 17 ευρω? με ενδιαφερει μονο το ενα νουμερο και δεν θελω να πληρωσω 34 ευρω Edited January 20, 2010 by Petros the Great Συνένωση μηνυμάτων. Χρησιμοποίησε την "τροποποίηση". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. January 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2010 εγω περασα και πηρα το playstation3 χωρις να παρω τηλ πρωτα στο καταστημα. αλλα παρτε καλου κακου ΑΧΜ...εγω κινητο κερδισα,ps3 μου δωσανε... καλοδεχουμενο παντως!! Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athsak Δημ. January 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2010 ΑΧΜ...εγω κινητο κερδισα,ps3 μου δωσανε... καλοδεχουμενο παντως!! Σοβαρά???Εγώ ipod κέρδισα....ipod μου δώσανε!!!Επιτέλους το πήρα!!!Είναι τέλειο!!! Παράθεση Οι αγγελίες είναι επιτρεπτές μόνο στο buy&sell. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts