kwstas18 Δημ. January 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2010 πραγματι φευγουν σαν αερας. ειχα καλομαθει απο την προσφορα της χρονιας και τψρα μου κακοφαινεται ναι πραγματικα....σαν αερας!!!!ας το κανει τουλαχιστον με ελαχιστη χρεωση 3λεπτα οπως οι αλλες δυο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. January 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2010 Δυστυχώς η ελάχιστη χρέωση του 3λεπτού είναι μεγάλη απάτη και καταντά το πακέτο ψιλό άχρηστο όταν δε μιλάς συνεχόμενη ώρα. Εγώ επανήλθα σε προ 2009 κατάσταση με sim cloning πολλών καρτών και την υπηρεσία 1cent/λεπτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myphone-fan Δημ. January 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2010 Δυστυχώς η ελάχιστη χρέωση του 3λεπτού είναι μεγάλη απάτη και καταντά το πακέτο ψιλό άχρηστο όταν δε μιλάς συνεχόμενη ώρα. Εγώ επανήλθα σε προ 2009 κατάσταση με sim cloning πολλών καρτών και την υπηρεσία 1cent/λεπτό. Το ίδιο ακριβώς σκέφτομαι να κάνω κι εγώ. Ενεργοποίησα στις 1/1/2010 το Non stop 600 αλλά με εκνευρίζει η χρέωση ανά 3'...:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ababapanos Δημ. January 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2010 σημερα με πηραν τηλεφωνο απο την Kick. τελικα θα στειλουν το δωρο στο καταστημα Wind. μου ειπαν Παρασκευη Θα ειναι εκει να περασω να το παραλαβω. Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peramatz Δημ. January 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2010 ξερεις ποσοι θα πεσουν να σε φανε με αυτο το ποστ που εγραψες?χαμος θα γινει τωρα Είδες που δεν έγινε τίποτα? Καλύτερα για μας και όπως είπε και ο φίλος neo24gr: silence :X :cry: για να μην αλλάξει κάτι και μην πλακώσει κόσμος και καταντήσουμε κι εμείς Robocop των σπηλαίων σαν τους γουατσαπάκηδες! :p Δυστυχώς η ελάχιστη χρέωση του 3λεπτού είναι μεγάλη απάτη και καταντά το πακέτο ψιλό άχρηστο όταν δε μιλάς συνεχόμενη ώρα. Και μένα μου κακοφάνηκε μετά την προσφορά του 2009. Έβαλα τα 850'+850sms+150' σταθερά και χωρίς να μιλήσω ιδιαίτερα έπεσα κάτω από τα 400'. Έκανα πολλές κλήσεις του μισού-ενός λεπτού και δεν κατάλαβα πώς έπεσα τόσο γρήγορα στα μισά. Ας το κάνει τουλάχιστον για αρχή ελάχιστη χρέωση τα 2' κι απο εκεί ανα δευτερόλεπτο για να μην το σκεφτόμαστε καν να δώσουμε τα 7-8 ευρώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. January 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2010 Ειμαι σιγουρος οτι δεν προκειται να αλλαξει η χρεωση του τριλεπτου.καθε προσφορα εχει και το μειονεκτημα της,δυστυχως Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. January 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2010 Και γω δεν πιστευω οτι μπορει να αλλαξει η πολιτικη πανω στο 3 λεπτο. Βεβαια η ποσοτητα των δωρεαν λεπτων που προσφερονται μονο για μοστρα κανει τη στιγμη που η πρακτικη του 3λεπτου σου μειωνει δραματικα τον διαθεσιμο δωρεαν χρονο. Μεχρι στιγμης με το 1λεπτο/λεπτο ειμαι οκ αλλα αν το κοψουν και αυτο θα επιστρεψουμε σε εποχες 2000 με τα μηνυματα και τις αναπαντητες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nondaz Δημ. January 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2010 σημερα με πηραν τηλεφωνο απο την Kick. τελικα θα στειλουν το δωρο στο καταστημα Wind. μου ειπαν Παρασκευη Θα ειναι εκει να περασω να το παραλαβω. Επίσης και σε μένα ακριβώς τα ίδια είπαν! Παράθεση iPad Pro 2020, iPhone 12 pro max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tseapis Δημ. January 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2010 (edited) Σχετικά με αυτό: Στις 22/12 μου ήρθε το μπόνους εισερχόμενων κλήσεων 20'. Αμέσως πήρα στο 1260 και ρώτησα "αν καλέσω το 1245 και μετά ανανεώσω με 5€ και πάρω τα 4,46€ για 7 ημέρες, ποιος χρόνος θα καταναλωθεί πρώτος; Τα 20' ή τα 4,46€ (=45' περίπου);" Μου απάντησαν ότι τα 4,46€ μα διάρκεια 7 ημέρες θα καταναλωθούν πρώτα. Ανανεώνω με 5€ και όντως παίρνω και τα 4,46€ για 7 ημέρες. Τσεκάρω σήμερα, αφού έκανα κάποιες κλήσεις, το υπόλοιπο μου και είχαν καταναλωθεί από τα 20' του μπόνους εισερχόμενων! :wacko: Φτου! Παίρνω το 1260. [Αρχικά το άτομο που με εξυπηρέτησε μου είπε ότι το μπόνους εισερχόμενων κλήσεων δεν ισχύει πλέον. :wacko: Μετά με έβαλε στην αναμονή και ενημερώθηκε.] Μετά από αρκετή συζήτηση και αρκετή αναμονή μου είπε ότι το λάθος είναι "συστεμικό" και ότι όντως θα έπρεπε να καταναλώνονται πρώτα τα 4,46€ και κατέθεσε αίτημα για να μου ξαναδώσουν τα 20'. Θα σας ενημερώσω για την κατάληξη. Ελέγξτε κι εσείς μήπως έχετε πάθει το ίδιο! έχω απάντηση! :D Μου ήρθε προχτές sms ότι το λάθος διορθώθηκε και να τσεκάρω το υπόλοιπο μου στο 1269. Τσεκάρω, περιμένοντας να βρω τα 20' χρόνο ομιλίας που είχα ζητήσει και αντί γι' αυτό βρήκα +5€ περίπου στο υπόλοιπο μου. [Δεν ξέρω ακριβώς πόσο -αν ήταν 4,46 ή 5 στρογγυλά με ή χωρίς φόρο.] :D Τελικά δηλαδή, σε καλό μου βγήκε το λάθος αφού τελικά πήρα τα 5€ του "διπλασιασμού" σαν να ήταν αληθινός διπλασιασμός που μπήκε στο υπόλοιπο μου! Και μου ήρθε και 1€ μπόνους ακόμα, το 6ο -ενώ υποτίθεται ότι θα έπαιρνα μόνο 5. :cool: Ευχαριστώ wind! Όσο γι' αυτό ...Επίσης f2g2 πιστεύω ότι έχουν οι ψαγμένοι και οι φίλοι των ψαγμένων...Οι άλλοι ζουν ακόμα στο απλό F2GO και μαλιστα στις παλιές χρεώσεις +34%( 0,5 και το λεπτο...)!!! ισχύει όντως, κι εμένα 2 άτομα που ξέρω που έχουν f2g και το έχω συζητήσει μαζί τους, είναι αδιάφοροι/κουλοί και δεν θέλουν/μπορούν να πάρουν το 1342 και να μπουν στο f2g2 όπως τους έχω συμβουλεύσει και πληρώνουν ό,τι νά'ναι αδιαμαρτύρητα. :blink: Edited January 14, 2010 by tseapis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. January 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2010 σημερα με πηραν τηλεφωνο απο την Kick. τελικα θα στειλουν το δωρο στο καταστημα Wind. μου ειπαν Παρασκευη Θα ειναι εκει να περασω να το παραλαβω. εμενα οχι ακομα μπορει να τους αρεσει να τους παιρνω εγω,ποιος ξερει? Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athsak Δημ. January 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2010 εμενα οχι ακομα μπορει να τους αρεσει να τους παιρνω εγω,ποιος ξερει? Mετά από τηλέφωνα μου είπαν ότι απο Δευτέρα στο κατάστημα της Τσιμισκη να πάω να το παραλάβω μαζί με ταυτότητα και το τηλεφωνο μου για να κάνω κλήση για επιβεβαιωση... Παράθεση Οι αγγελίες είναι επιτρεπτές μόνο στο buy&sell. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. January 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2010 δλδ εμεις πρεπει να τους καλεσουμε? Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. January 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2010 το καταστημα της τσιμισκη, ειναι ιδιοκτητο η franchise? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. January 14, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2010 το καταστημα της τσιμισκη, ειναι ιδιοκτητο η franchise? Ιδιόκτητο είναι. Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ababapanos Δημ. January 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2010 μολις ελαβα το δωρο απο το καταστημα της wind.Ενα playstation 3 , πακετο με το game buzz! ολα μια χαρα!΄... Μονο ταυτοτητα ζητησαν Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. January 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2010 Mετά από τηλέφωνα μου είπαν ότι απο Δευτέρα στο κατάστημα της Τσιμισκη να πάω να το παραλάβω μαζί με ταυτότητα και το τηλεφωνο μου για να κάνω κλήση για επιβεβαιωση... μολις ελαβα το δωρο απο το καταστημα της wind.Ενα playstation 3 , πακετο με το game buzz! ολα μια χαρα!΄... Μονο ταυτοτητα ζητησαν απο δευτερα δεν ειπανε ?? Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athsak Δημ. January 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2010 Ιδιόκτητο είναι. Παίρνω σήμερα το απόγευμα στο κατάστημα της Τσιμισκή Θεσσαλονίκη και ρωτάω μια κόπελα για τα δώρα του διαγωνισμού και μου λέει ότι δεν έχουν κάποια ενημέρωση...Απο την κικ μου είπαν τη Δευτέρα να πάω να το παραλάβω... Παράθεση Οι αγγελίες είναι επιτρεπτές μόνο στο buy&sell. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. January 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2010 Παίρνω σήμερα το απόγευμα στο κατάστημα της Τσιμισκή Θεσσαλονίκη και ρωτάω μια κόπελα για τα δώρα του διαγωνισμού και μου λέει ότι δεν έχουν κάποια ενημέρωση...Απο την κικ μου είπαν τη Δευτέρα να πάω να το παραλάβω... δεν μου κανει καθολου εκπληξη. μη σου φανει απιθανο να πανε τα δωρα την δευτερα και να τους ενημερωσουν εκεινη την στιγμη. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Powerfull Δημ. January 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2010 Παιδιά, έχει κανείς υπ'όψη του πουθενά να πουλάνε πακέτα Wind F2G με 12 ευρώ δωρεάν χρόνο ομηλίας αντί για 5 στην Αθήνα? Είχα πάρει τυχαία ένα από ένα μαύρο κάποια στιγμή στο δρόμο με 1 ευρώ και δεν το είχα προσέξει πως είναι με 12 ευρώ δωρεάν αντί για 5 που δίνουν συνήθως, και τώρα που ψάχνω δεν βρίσκω. :p Παράθεση Favorites : Sony Ericsson T68i, Sony Ericsson P800, Eten G500+, Sony Ericsson K750i, Nokia N82, LeEco Le 2 Current : Xiaomi Redmi Note 8 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. January 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2010 Παιδιά, έχει κανείς υπ'όψη του πουθενά να πουλάνε πακέτα Wind F2G με 12 ευρώ δωρεάν χρόνο ομηλίας αντί για 5 στην Αθήνα? Είχα πάρει τυχαία ένα από ένα μαύρο κάποια στιγμή στο δρόμο με 1 ευρώ και δεν το είχα προσέξει πως είναι με 12 ευρώ δωρεάν αντί για 5 που δίνουν συνήθως, και τώρα που ψάχνω δεν βρίσκω. :p βασικα εχει προυποθεσεις για να παρεις τα 12 ευρω. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Powerfull Δημ. January 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2010 Ναι, να καταναλώνεις 1 ευρώ το μήνα, και να κάνεις τουλάχιστον μια ανανέωση χρόνου μέσα στους επόμενους 2 μήνες (σε κατάστημα wind μπορείς να κάνεις ανανέωση με 1 ευρώ). :) Παράθεση Favorites : Sony Ericsson T68i, Sony Ericsson P800, Eten G500+, Sony Ericsson K750i, Nokia N82, LeEco Le 2 Current : Xiaomi Redmi Note 8 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. January 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2010 Ναι, να καταναλώνεις 1 ευρώ το μήνα, και να κάνεις τουλάχιστον μια ανανέωση χρόνου μέσα στους επόμενους 2 μήνες (σε κατάστημα wind μπορείς να κάνεις ανανέωση με 1 ευρώ). :) εισαι ενημερωμενος, στο μοναστηρακι δεν πουλανε τετοια πακετα? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. January 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2010 Στην Πατησίων γενικά έξω από την ΑΣΟΕΕ θα βρείτε πολλά τέτοια πακέτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Powerfull Δημ. January 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2010 Στην Πατησίων γενικά έξω από την ΑΣΟΕΕ θα βρείτε πολλά τέτοια πακέτα. Έχω περάσει πολλές φορές και δεν έχουν πακέτα των 12 ευρώ... Έχεις δει εσύ εκεί πακέτα των 12 ευρώ πρόσφατα; Παράθεση Favorites : Sony Ericsson T68i, Sony Ericsson P800, Eten G500+, Sony Ericsson K750i, Nokia N82, LeEco Le 2 Current : Xiaomi Redmi Note 8 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephant Δημ. January 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2010 Δεν ξέρω αν είναι ιδέα μου αλλά τις 2 τελευταίες φορές που έβαλα κάρτα, από την αρχή δηλ του 2010, η χρέωση μου φαίνεται ότι έχει αλλάξει προς το χειρότερο. Έχω επιλέξει το F2G2 (Frog). Τα 10 λεπτά το λεπτό ισχύουν ακόμη; Μου φαίνεται πάντως πως σίγουρα όχι... :( Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts