Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μας έχει σώσει το 0,10 του F2G2.

Μακράν το καλύτερο καρτοκινητό της αγοράς, συμφέρει περισσότερο κι από συμβόλαιο.

Μακράν το καλύτερο καρτοκινητό της αγοράς, συμφέρει περισσότερο κι από συμβόλαιο.

ξερεις ποσοι θα πεσουν να σε φανε με αυτο το ποστ που εγραψες?χαμος θα γινει τωρα

[sIGPIC][/sIGPIC]

ρε παιδια ηρεμα!:lol:

μια χαρα ειματσε!:D

μην βαζουμε τα χερακια μας να βγαλουμε τα ματακια μας...:cool:

silence :X :cry:

http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg

ξερεις ποσοι θα πεσουν να σε φανε με αυτο το ποστ που εγραψες?χαμος θα γινει τωρα

Λες να μη το ξερουν στη wind; :p Αλλωστε και παλιοτερα που το ειχε σταματησει ο βατραχος η wind το συνεχισε, κοντευει να κλεισει χρονο :D

Edited by Nrg

Κι εγω, κοντευω να ξεχασω τα vodafone συμβολαια μου.... Μπραβο στη wind:D

Και πραγματικο σημα οπου κι αν πηγα στην ελλαδα τωρα στις γιορτες. ( Οχι ...σημα καμπανα... κι οσο θελεις βροντα στης κουφοκοτε την πορτα, που ουτε στο κεντρο της αθηνας δεν εχει σημα... )

Edited by antonio_r

Λες να μη το ξερουν στη wind; :p Αλλωστε και παλιοτερα που το ειχε σταματησει ο βατραχος η wind το συνεχισε, κοντευει να κλεισει χρονο :D

Παιδιά στη WIND το ξέρουν, όμως ξέρουν επίσης ότι αν σταματήσουν το 0.10 λεπτα/λεπτο θα αυτοκτονήσουν γιατί οι f2g2 θα φύγουν...Επίσης f2g2 πιστεύω ότι έχουν οι ψαγμένοι και οι φίλοι των ψαγμένων...Οι άλλοι ζουν ακόμα στο απλό F2GO και μαλιστα στις παλιές χρεώσεις +34%( 0,5 και το λεπτο...)!!!

Οι αγγελίες είναι επιτρεπτές μόνο στο buy&sell.

το τελευταίο καιρό υπάρχει έντονος αυτοκτονικός ιδεασμός..στις εταιρίες ,είναι ο μονος λόγος να εxεις wind Edited by Eliseos

το τελευταίο καιρό υπάρχει έντονος αυτοκτονικός ιδεασμός..στις εταιρίες ,είναι ο μονος λόγος να εxεις wind

και η βλακεια εχει οριο, γιαυτο λοιπον η wind δεν προκειται να κανει κατι που θα την φερει πολυ πισω

[sIGPIC][/sIGPIC]

και η βλακεια εχει οριο, γιαυτο λοιπον η wind δεν προκειται να κανει κατι που θα την φερει πολυ πισω

Πάντως αυτό θα είναι η σταγόνα που θα ξεχειλίσει το ποτήρι για μένα, αν σταματήσει το 0,10 λεπτά/λεπτο έφυγα μάλλον πίσω στη vodafone!Το μόνο που με κρατάει είναι πια...μετα τα τελευταια ξενερωματα...βλ. διπλασιασμος κάρτας...

Πάντως αυτό θα είναι η σταγόνα που θα ξεχειλίσει το ποτήρι για μένα, αν σταματήσει το 0,10 λεπτά/λεπτο έφυγα μάλλον πίσω στη vodafone!Το μόνο που με κρατάει είναι πια...μετα τα τελευταια ξενερωματα...βλ. διπλασιασμος κάρτας...

αυτο ακριβως εννοω. το ξερουν και οι ιδιοι και θα πραξουν σωστα

[sIGPIC][/sIGPIC]

όπως και της φρογκ λολ ελπίζω πως όχι

εχω την εντιποση καπιος μου είχε πει πως η wind κανη της αλαγες κάθε μήνα αρχή η τέλος ..επίσης άμα πας σε κατάστημα και τους πης για τής χρεώσεις θα σου πουν δεν ξέρουν για προσφορά 0.10 και το σιμβολεο είναι πιο φτηνό.πάντως με αφτες της χρεωσης σου μενη κάρτα ρε παιδί μου

Edited by Eliseos

Αν μεχρι και την αλλη εβδομαδα δεν με παρουν θα τκανω και εγω αυτο με την κουριερ για να παρω το δωρο.Γιατι αυτοι μπορει να μας παρουν καλο πασχα...

καλούμε ΟΛΟΙ γυρω στις μια και ζητάμε την κυρία Αντιγόνη ή την κυρία Νατασσα.

ειναι οι υπευθυνες για τον διαγωνισμο

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

καλούμε ΟΛΟΙ γυρω στις μια και ζητάμε την κυρία Αντιγόνη ή την κυρία Νατασσα.

ειναι οι υπευθυνες για τον διαγωνισμο

Πολύ καλή ιδέα. Μήπως και αγχωθούν και αποφασίσουν να τα στείλουν :)

iPad Pro 2020, iPhone 12 pro max

δε νομιζω να ιδρωσει το αυτι τους με το αγχος..

αλλα λεμε,ποτε δεν ξερεις!

δε νομιζω να ιδρωσει το αυτι τους με το αγχος..

αλλα λεμε,ποτε δεν ξερεις!

Πήρε κανένας?Τι έγινε?Αύριο το απόγευμα θα πάρω εγώ και αν μου πουν δεν ξέρουν ακόμα θα στείλω κούριερ...

Πήρε κανένας?Τι έγινε?Αύριο το απόγευμα θα πάρω εγώ και αν μου πουν δεν ξέρουν ακόμα θα στείλω κούριερ...

πηρα εγω αλλα αρχισαν το κλασικο τροπαριο να επικοινωνησω αργοτερα κτλ κτλ

οταν τους ειπα πως καθε φορ απου καλω μου λενε το ιδιο πραγμα ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΑΓΕΝΕΙΑ μου ειπε να περιμενω να με συνδεσει με την κυρια Σκαρπέλη

αυτη η κυρια λοιπον μου ειπε πως ακομα δεν εχουν συνενοηθει.

ρωτησα ποτε αναμενεται να παρουν μια αποφαση και μου ειπε "μεσα στην εβδομαδα"

παρτε κι εσεις την κυρια Σκαρπέλη μηπως σας πει κατι διαφορετικο...:ninja:

πηρα εγω αλλα αρχισαν το κλασικο τροπαριο να επικοινωνησω αργοτερα κτλ κτλ

οταν τους ειπα πως καθε φορ απου καλω μου λενε το ιδιο πραγμα ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΑΓΕΝΕΙΑ μου ειπε να περιμενω να με συνδεσει με την κυρια Σκαρπέλη

αυτη η κυρια λοιπον μου ειπε πως ακομα δεν εχουν συνενοηθει.

ρωτησα ποτε αναμενεται να παρουν μια αποφαση και μου ειπε "μεσα στην εβδομαδα"

παρτε κι εσεις την κυρια Σκαρπέλη μηπως σας πει κατι διαφορετικο...:ninja:

Και την προηγούμενη εβδομάδα έτσι έλεγαν...καλά...δεν περιμένω άλλο...αυτό το περίμενα για χριστουγεννιατικο δωρο και θα μου έρθει πασχαλινό...Αύριο πάω courier!!!

παιδια δεν μπορω να συνδιασω το Non stop της παρεας με το Non stop 600 προς 2?????

οχι δεν μπορεις

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδιά ΠΡΟΣΟΧΗ:

Η kick ΔΕΝ δίνει τα δώρα με εντολή παραλαβής σε εταιρία κούριερ αν δεν έχει μαζί του ο υπάλληλος την κάρτα σιμ που δείχνει το αριθμό που κέρδισε.

Έστειλα κούριερ, αρπάχτηκα με την υπάλληλο της KICK, και στο τέλος με πήρε και ο κούριερ τηλέφωνο και μου τα έψαλε λίγο λέγοντας οτι πρώτα γίνεται σωστή συννενόηση και μετά στέλνουμε εντολή παραλαβής.

Οποτε μην στείλετε άδικα άτομο γιατί δεν θα του το δώσουν. :)

Μέσα στην εβδομάδα είπαν θα τα στείλουν. Όποτε όλοι οι τυχεροί της επαρχίας κάντε υπομονή.

iPad Pro 2020, iPhone 12 pro max

Παιδιά ΠΡΟΣΟΧΗ:

Η kick ΔΕΝ δίνει τα δώρα με εντολή παραλαβής σε εταιρία κούριερ αν δεν έχει μαζί του ο υπάλληλος την κάρτα σιμ που δείχνει το αριθμό που κέρδισε.

Έστειλα κούριερ, αρπάχτηκα με την υπάλληλο της KICK, και στο τέλος με πήρε και ο κούριερ τηλέφωνο και μου τα έψαλε λίγο λέγοντας οτι πρώτα γίνεται σωστή συννενόηση και μετά στέλνουμε εντολή παραλαβής.

Οποτε μην στείλετε άδικα άτομο γιατί δεν θα του το δώσουν. :)

Μέσα στην εβδομάδα είπαν θα τα στείλουν. Όποτε όλοι οι τυχεροί της επαρχίας κάντε υπομονή.

Σε ευχαριστουμε παρα πολύ για την ενημέρωση...Σήμερα θα πήγαινα στην courier!Άμα δεν τα στείλουν κι αυτή την εβδομάδα

αντε ρε wind καμια καλη προσφορα για το F2G δεν εχει??μακαρι να βγει κατι καλο γρηγορα....χμ!και να καταργηθει η χρεωση ανα 3λεπτα στο non stop της παρεας!αν ειναι δυνατον!φευγουν πολυ γρηγορα!

αντε ρε wind καμια καλη προσφορα για το F2G δεν εχει??μακαρι να βγει κατι καλο γρηγορα....χμ!και να καταργηθει η χρεωση ανα 3λεπτα στο non stop της παρεας!αν ειναι δυνατον!φευγουν πολυ γρηγορα!

πραγματι φευγουν σαν αερας. ειχα καλομαθει απο την προσφορα της χρονιας και τψρα μου κακοφαινεται

[sIGPIC][/sIGPIC]

• The title was changed to Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova