Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Και σε μένα σε προνομιακό f2go ενεργοποιήθηκε κανονικά και τσίμπησα 2 GB κάθε μήνα για 4 μήνες. Ότι πρέπει εν όψει καλοκαιριού.

Ευχαριστώ πολύ τον φίλο συμφορουμίτη που μας ενημέρωσε

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

AΠO TO OIKONOMIKO ΣAΣ ΠAKETO EXETE ΣTH ΔIAΘEΣH ΣAΣ 1 ΩPA , 50 ΛEΠTA KAI 57 ΔEYTEPOΛEΠTA ΠPOΣ OΛOYΣ, ΠOY ΛHΓOYN 01/07/2018 KAI 1.024,00 MB ΠOY ΛHΓOYN 19/07/2018 ΠOY MΠOPOYN NA KATANAΛΩΘOYN ΣTHN EΛΛAΔA H KATA THN ΠEPIAΓΩΓH ΣTHN EYPΩΠAIKH ENΩΣH (AΠO EE ΠPOΣ EE) XΩPIΣ EΠIΠΛEON XPEΩΣH

----- προσθήκη μηνύματος 86 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Τα mb ειναι απο το πακέτο που αγόρασα σήμερα ουσιαστικά (χθες αλλά μετά τα μεσάνυχτα)

τα 1024MB είναι από το χτεσινό ΠΑΚΈΤΟ με data που έβαλες και όχι από την προσφορά για 4 μήνες

Σωστά...?

Εάν είναι έτσι η προσφορά δεν είναι διαθέσιμη και σε roaming στην ΕΕ

Good morning to all

Edited by oxxy

http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg

https://telegram.org

f2g sms

2GB KAΘE MHNA ΓIA TOYΣ EΠOMENOYΣ 4 MHNEΣ MONO ME 8€, ΓIA NA MHN ΞEMENEIΣ AΠO DATA! ΣTEIΛE 88 ΣTO 12000 KAI ENEPΓOΠOIHΣE TO ΠAKETO ΓIA AΠIΣTEYTO KAΛOKAIPINO ΣEPΦAPIΣMA!

Thaaaaanks!

Huawei Nova 5T

Αυτο ειναι ενα θεμα...στην q παλιοτερα αλλα και σε αντιστοιχες προπληρωμένες προσφορές του f2g η πρωτη δόση δινόταν με την ενεργοποίηση και η 2η αμεσα την 1η του επομενου μήνα. Οποτε ο 1ος μηνας "επεφτε" πανω στον αλλον,εκτος αν η αρχική ενεργοποίηση γινόταν 1η του μηνα. Εδω ομως δεν υπαρχει ημερομηνία λήξης για να ξέρουμε αν υπάρχει αυτή η πολυτέλεια. Τις τελευταίες φορες στην προσφορα της q (1 gb για 8 μήνες με 8€) αποδιδονταν ολα για 30 μερες με αποδοση βαση της ημερομηνιας ενεργοποίησης. Οποτε μονο στην πράξη δυστυχώς θα διαπιστωθεί τι ισχύει...

Παίδες είναι κάποιο "είδος " κρυφης προσφοράς??

Δεν μου έχει έρθει κάποιο σμσ ούτε βλέπω να αναφέρεται στα data πακέτα της εφαρμογής η του σαιτ

Και επίσης το πιο σημαντικό μέχρι πότε ισχύει??

Edited by aaaaztek84

Υπάρχουν διευκρινήσεις για τα 8giga?

Μέχρι πότε μπορεί να ενεργοποιηθεί αλλά και τι θα συμβεί αν το ενεργοποιήσουμε πχ σήμερα?

Ο πρώτος μήνας θα ειναι μέχρι περίπου 20 Ιουλίου η μέχρι 30 Ιουνίου?

Μόλις πήρα την προσφορά με τα 8 γιγα.

Τα ΜΒ αρχίζουν απο σήμερα 20/6 έως 20/7.

O μήνας αρχίζει απο την ημέρα ενεργοποίησης.

Edited by embrime78

Γιατι ρωτάτε τα ιδια που εχουν απαντηθει ηδη πιο πριν?

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Συμφωνοι αυτο το έγραψα κι εγω πριν. Η πρωτη δοση ειναι 30 μέρες. Το ερωτημα ειναι αν η 2η θα δοθεί στις 21/7 ή την 1/7 καθως συνηθιζει η εταιρεία σε ανάλογες περιπτώσεις.

Ξαναήρθε το sms με προθεσμία

2GB KAΘE MHNA ΓIA TOYΣ EΠOMENOYΣ 4 MHNEΣ MONO ME 8€, ΓIA NA MHN ΞEMENEIΣ AΠO DATA! ΣTEIΛE 88 ΣTO 12000 KAI ENEPΓOΠOIHΣE TO ΠAKETO ΓIA AΠIΣTEYTO KAΛOKAIPINO ΣEPΦAPIΣMA MEXPI 21/6! ΠPOΛABAINEIΣ?

Γιατι ρωτάτε τα ιδια που εχουν απαντηθει ηδη πιο πριν?

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Συμφωνοι αυτο το έγραψα κι εγω πριν. Η πρωτη δοση ειναι 30 μέρες. Το ερωτημα ειναι αν η 2η θα δοθεί στις 21/7 ή την 1/7 καθως συνηθιζει η εταιρεία σε ανάλογες περιπτώσεις.

Το ότι είναι στο 12000 μας κάνει να πιστεύουμε λίγο παραπάνω ότι μοιάζει με το 1/8/8 που ανανεώνεται αυτόματα ανά 30 μέρες.

Έχω κρατημένο το SMS μετά την ενεργοποίηση σε Q του 1/8/8 και αναφέρει σαφώς "το δώρο ανανεώνεται αυτόματα κάθε 30 μέρες και ισχύει για 8 μήνες". Ας μας πει κάποιος από αυτούς που ενεργοποίησαν το 2/4/8, τι SMS έλαβαν μετά την ενεργοποίηση της προσφοράς...

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

EDIT: Τώρα πρόσεξα ότι έχει αναφερθεί το απαντητικό μήνυμα. Μένει να έρθει η 1η Ιουλίου. :p

Εγώ με Q το πήρα κανονικά. Χωρίς να έχω λάβει μήνυμα.

MOΛIΣ ΠHPEΣ 8GB ΓIA 4 MHNEΣ! AΠO ΣHMEPA ΘA AΠOΛAMBANEIΣ 2GB ME ΔIAPKEIA 30 HMEPEΣ, ΓIA TOYΣ EΠOMENOYΣ 4 MHNEΣ!

Το αν ισχυουν και για περιαγωγή διευκρινηστηκε ?
Το μέλος έχει τη δυνατότητα προσθήκης εικόνας στην υπογραφή του με την χρήση του κώδικα «img», αρκεί αυτή να μην υπερβαίνει σε διαστάσεις τα 420x150 pixels και το μέγεθός της να μην υπερβαίνει τα 16.384 bytes.

Αφού σίγουρα ξέρουμε ότι πήρες 2 γιγα, κάνε ένα κόπο να τσεκάρεις αν ισχύει για περιαγωγη. Ευχαριστώ.

Sent from somewhere out there

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Και μια ακόμα ερώτηση παίδες. Ποια πακέτα περιλαμβάνουν δεδομένα διαθέσιμα στην περιαγωγη;

Sent from somewhere out there

Το αν ισχυουν και για περιαγωγή διευκρινηστηκε ?

Στην προηγούμενη σελίδα

----- προσθήκη μηνύματος 111 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Οταν Είμαστε σε περιαγωγή μπορούμε να στείλουμε στο 12000?

Απο το να περιμενεις να βρεθεί καποιος που ειναι σε περιαγωγη για να απαντησει,πιο γρήγορα θα ειναι να το δοκιμασεις. Το πολυ να μην φυγει το μήνυμα.

αν εννοεις την ιδια σελιδα ο oxxy αναρωτιεται αν οντως δεν ισχυουν , αλλα δεν περνει καμια απαντηση ! Μαλλον απο οσο καταλαβαινω δεν ισχυει
Το μέλος έχει τη δυνατότητα προσθήκης εικόνας στην υπογραφή του με την χρήση του κώδικα «img», αρκεί αυτή να μην υπερβαίνει σε διαστάσεις τα 420x150 pixels και το μέγεθός της να μην υπερβαίνει τα 16.384 bytes.

κι εγω καταλαβαινω το ιδιο,το 1 γιγα λεει ο φιλος οτι προερχεται απο πακετο,αρα τα καινουργια 2 γιγα δεν παιζουν σε περιαγωγη.

Δε μπορώ να καταλάβω, αν λειτουργούν σε περιαγωγή καθώς έχω αλλα ΜΒ.... οπότε Ίσως δε τα φάω ποτέ; Όταν γυρίσω γιατί έχω πολλά rollover ηδη. Τα Προσθέσε στα κανονικά μου MB
ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ

Σε εμένα που έστειλα μου αναφέρει μόνο το υπόλοιπο από άλλα mb ότι ισχύει στην ΕΕ οπότε αυτό δεν παίζει γιατί θα το έγραφε στο 1285

Νομίζω λειτουργούν στην περιαγωγή

Στο app είχα ήδη 2 γιγα. Τώρα έχω 4 και δε μειώνονται αυτά που λήγουν 11.7....

----- προσθήκη μηνύματος 109 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Οπα λάθος.... Μου τρώει τα κανονικά

Δεν ισχύουν. Μάλλον κολλησε

ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ

Δε λειτουργούν στην περιαγωγή σίγουρα

Επίσης μπορείς να στείλεις μυνήματα στο 12000 ,από εξωτερικό

ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ

Νομίζω λειτουργούν στην περιαγωγή

Στο app είχα ήδη 2 γιγα. Τώρα έχω 4 και δε μειώνονται αυτά που λήγουν 11.7....

----- προσθήκη μηνύματος 109 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Οπα λάθος.... Μου τρώει τα κανονικά

Δεν ισχύουν. Μάλλον κολλησε

Αν λειτουργούσαν θα μου ερχόταν στο σχετικό μήνυμα. Δεν λειτουργούν τα 2 GB στην περιαγωγή,πλέον είναι ξεκάθαρο. Αυτό βέβαια δεν μειώνει το γεγονός ότι είναι μια πολύ καλή προσφορά

Είχε βγάλει μια ανακοίνωση ή Wind ότι τα λεπτά και τα MB του φοιτητικού /ειδική προσφορά θα είναι διαθέσιμα μόνο για Ελλάδα.

Επιπλέον, ανακοινώνεται η από 10 Μαΐου τροποποίηση στη χρήση του προγράμματος «ειδικής προσφοράς» (8,57€/1500’ προς όλους & 1,5GB) για συνδρομητές καρτοκινητής WIND F2G. Πιο συγκεκριμένα κατά την περιαγωγή δεν θα καταναλώνεται ο δωρεάν χρόνος ομιλίας* και τα ενσωματωμένα ΜΒ, καθώς θα είναι διαθέσιμα μόνο για χρήση ****εντός Ελλάδος.****

https://www.wind.gr/gr/wind/gia-tin-etaireia/anakoinoseis/anakoinosi/?prid=491

Στέλνοντας μήνυμα όμως στο 1285 λέει τα παρακάτω

AΠO TO OIKONOMIKO ΣAΣ ΠAKETO EXETE ΣTH ΔIAΘEΣH ΣAΣ 16 ΩPEΣ , 37 ΛEΠTA KAI 27 ΔEYTEPOΛEΠTA ΠPOΣ OΛOYΣ, EK TΩN OΠOIΩN 16 ΩPEΣ , 30 ΛEΠTA KAI 53 ΔEYTEPOΛEΠTA ΛHΓOYN 30/06/2018 KAI 1.185,76 MB ΠOY ΛHΓOYN 30/06/2018

***ΠOY MΠOPOYN NA KATANAΛΩΘOYN ΣTHN EΛΛAΔA H KATA THN ΠEPIAΓΩΓH ΣTHN EYPΩΠAIKH ENΩΣH (AΠO EE ΠPOΣ EE) XΩPIΣ EΠIΠΛEON XPEΩΣH***

Τελικά τι ισχύει?

Καλά την λέω μπάχαλο δεν ξέρουν τι τους γίνεται στο άνεμο όλα σαν το όνομα της.

Έχω αποτρέψει φίλο μου που είναι στην Γαλλία να μην βάλει το φοιτητικό /ειδική προσφορά γιατί με βάση την ανακοίνωση δεν δουλεύει το 1285 λέει αλλά όμως τελικά....? Βγάλε συμπέρασμα με τους ανεύθυνους .

Τα λεπτά και mb είναι όλα από το φοιτητικό /ειδική προσφορά δεν υπάρχει άλλο ενεργό πακέτο

Τα συμπεράσματα δικά σας ...

Edited by oxxy

http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg

https://telegram.org

• The title was changed to Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova